Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vogon

Jäsenet
 • Content Count

  1 236
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  15

Vogon last won the day on September 10

Vogon had the most liked content!

Community Reputation

1 699 Excellent

About Vogon

 • Syntymäpäivä 26.02.1976

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  2810(5/2018)
 • 10km
  PB48:00(2017)
 • Puolimaraton
  HSM 2016 1:48:30
 • Maraton
  HCM 5/2018 4:10:xx
 • Tavoite
  HCM 2018, Coopperi uusiksi, ennätykset uusiksi!

Recent Profile Visitors

3 480 profile views
 1. Vogon

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tuo täytyykin testata. Mulla V800 näyttää ajoittain väärin ja viimeksi tuli selkeesti ihan erilaiset tulokset kuin muilla uimareilla. Jos otan happea vasemmalta puolen ja kello on oikeassa kädessä niin tulisko silloin tarkempi tulos? Ehdottomasti testaan ensi kerralla. Kiitos vinkistä! 🙂
 2. Vogon

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Onko uintimatka miten hakusessa ko.kellolla? Yksi kaveri vaan asiasta puhui ja sanoi ettei usko ollenkaan sen mittausta.
 3. Vogon

  ITB-jänteestä

  Liityn Itb vaivaisiin. Tässä oli niin tuttuja juttuja ettei tosikaan. Miten ei OMV-fyssari/lääkäri ole sanonut mitään koko asiasta. Jumpat kyllä olleet juurikin keskimmäisen pakaralihaksen vahvistamista ja vähän muutakin. Tässä on mennyt jo about 8-10kk:tta ja about kaikki konstit on käyty läpi. It-jänne tiukka ja fyssari ihmetteli asiaa kun ko.jänne tuntui todella kireeltä lonkan seudun jumppaa tehdessä. En tiedä vaatisko toi jo kortisonipiikin kun tuntuu ettei mikään kunnolla tuota paranna. 3-4 tulehduskipukuuria käyty läpi ja eilen taas kevyen (pk2) lenkin jälkeen lonkka kipeyty. Tuntuu et rasittuu jopa uinnistakin välillä.. Pyöräilyn saa ilmeisesti myös unohtaa.
 4. Vogon

  Valitus-ja ruikutusketju

  Tuo kirottu flunssa meinaa iskeä päälle. Aatelin lääkitä itseni vkl:n aikana kuntoon. Koko viikon ollut ylen palttinen väsymys joka vissiin oli vain alkusoittoa tälle nuhalle ja yskälle. FluAcuteSink on siis haettava(ja koekeiltava) ja ehkä siihen lisäksi vielä inkivääri-valkosipuli-hunaja ainekset teetä varten. Tsemppiä @Numerolapun paiskaaja tuon stressin kanssa. Tiedän mihin se pahimmillaan vie. Vaikka aina sanotaan et kyllä se siitä niin silloin kun elämässä on jotain ongelmaa niin ei se paljoa helpota. Toivotaan et jossain välissä helpottaa kuitenkin. Voimia.
 5. Vogon

  Otsalamppua hankkimassa

  Petzl Actik Core Tämä lamppu on ollut paras lamppu lyhyempiin juoksenteluihin ym. Hakkaa mennen tullen halvat markettilamput.
 6. Vogon

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  @joukor Kyllä tuo linkki näyttäis toimivan. Varmaan ei sitten Ipadilla jostain syystä toimi. Tietokoneella sen sijaan toimii niinkuin pitää.
 7. Enpä ole tainnut itse kertaakaan kuulla mitään negatiivista omista juoksemisista paitsi niiltä jotka ei harrasta mitään. Oon ne luonnollisesti jättänyt omaan arvoonsa. Keskityn vain niihin positiivisiin asioihin ja sillä pääsee jo aika pitkälle. Töissäni on yksi aloittelija rouvashenkilö joka tulee mulle aina intopinkeenä selittelemään omista juoksu- tai uintikokemuksistaan. Minusta se on mahtavaa kuunnella hänen tarinoitaan. Oon koettanutkin kannustaa siihen liikuntaan ja siihen, et löytää ratkaisun milloin mihinkin ongelmaan. 2.asia. Täällä juoksufoorumilla ei ole tainnut kertaakaan tulla mitään negatiivista. Yleensä viestit on olleet enemmänkin kannustavia ja vastauksia niihin ongelmiin joita itselläkin välillä(aina) on. 🙂
 8. Vogon

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  Nyt jos kaikki osuu kohdilleen niin voi olla mitalikolmikossa. Ei se voittokaan täysin mahdoton juttu olisi. Toivotaan parasta. Pakkohan tämä kisa on seurata Live streamista.
 9. Vogon

  Ironman Italy - Emilia Romagna

  Hieno suoritus ja varsinkin noiden vaikeuksien kautta vielä maaliin pääsykin tuntui varmasti mahtavalta. Onnittelut täältäkin!
 10. Polarista löytyy päivä- ja lajikohtaiset harjoittetavoitteet jotka voi määritellä kullekkin päivälle miten haluaa mutta viikkomääräistä kilometritavoitetta tuossakaan ei taida olla..
 11. Vogon

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Erittäin hyvä. Sit ootellaan vaan ekoja käyttökokemuksia innokkaimmilta. Kunhan nyt eka vielä julkistavat tarkemmat aikataulut myynnin ym. suhteen.
 12. Vogon

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Itse oottelen varmasti vuoden vaihteeseen ja ostan laitteen sitten talven/kevään aikana mikäli nyt on pätevä laite. Siinä vaiheessa on jo osa bugeista yms. ehkä jo saatettu korjatakkin.
 13. Vogon

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Jep jep.. tollasta pukkas sähköpostiinkin.. Eriasia liittykkö edes tähän vai johonkin ihan muuhun.
 14. Vogon

  Kadenssi vs. syke

  Omakohtaiset kokemukset on myös sen suuntaisia et kun core on kunnossa niin se asentokin on juoksua ajatellen jo paljon parempi. Tosin oon ehkä huono sitä sanomaan kun koko kesä mennyt jalkavaivojen parissa. 😄 No ainakin kadenssi on tässä vuosien myötä pikkuhiljaa noussut ihan vaan vahingossa. Poluilla taas kadenssi on selkeesti tiheämpi jo senkin takia et on pakko tikata tiheämpää paikoitellen juurakon/kivien yms takia. Voi ollakkin et tuo osittainen polkujuoksu on kadenssia nostanut ihan tietämättäni.
 15. Vogon

  HIIT

  Tämän oon kyllä itsekkin pistänyt merkille. Toki tähän voi vaikuttaa myös se että itse treenistä saa enemmän irti eli tekee sen paljon tehokkaammin kuin jonakin toisena päivänä. Näissä on eroja päiväkohtaisesti ihan jo vaikkapa pelkän pk-lenkinkin yhteydessä. Kroppa vaan toimii paremmin toisina päivinä.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy