Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Vogon

Jäsenet
 • Content Count

  1 426
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  15

Vogon last won the day on September 10 2018

Vogon had the most liked content!

Community Reputation

2 161 Excellent

About Vogon

 • Syntymäpäivä 26.02.1976

Converted

 • Coopperi
  2810(5/2018)
 • 10km
  PB48:00(2017)
 • Puolimaraton
  HSM 2016 1:48:30
 • Maraton
  HCM 5/2018 4:10:xx
 • Tavoite
  Vaarojen Maraton 65km yö läpi

Recent Profile Visitors

3 942 profile views
 1. Mietin tuota kenkä asiaa itsekkin kun olin alunperin aatellut meneväni ilman nastoja mut sen sai unohtaa kun flunssa iski "sopivasti" sen verran kovasti kroppaan ettei voinut lähteä. Onneksi kisan sai tosi helposti siirrettyä seuraavalle vuodelle. Iso pettymys itselle kun kauden päätavoite jää suorittamatta mut minkäs teet. Ensi vuonna sitten paremmalla onnella.
 2. Vaaroilla(65yö) on Pakollisena varusteena takki jonka wp=10000. Tuskin sitä nyt kauheesti kysellään, mut lienee ihan asiallinen juttu yöllä/sateessa, Laitoin tilaukseen Inovin Ultrashell takin. Onpahan sitten sadetakki jatkossa juoksenteluja varten. Kosteus kun on aika salakavala juttu ja voisin kuvitella et pidemmän päälle se ei oo kovin hyvä asia.
 3. Vaaroja miettien tätä just itsekkin pohdiskelin. Tekeekö noilla RevolutioRace takeilla mitään? WP15000 näissä ja näyttää ainakin ihan hyvältä, mut onko kuitenkin liian raskaita? Onko kellään kokemusta näistä?
 4. Mulla on muutamilla satkuilla ollu mukana vaaleaa leipää jossa on kanamunia, suolakurkkua ja kalkkunaa. On muuten ollut aina taivaallisen makuista ja on pysynyt vatsassakin. 😄 Ainoa ongelma on, et tuo juoksureppu on sellainen ettei sinne kauheesti saa tungettua mitään kovin paljoa. Jotkut geelit/patukat pienet jutut sinne mahtuu mut tuollanen leipä setti ei ehkä mahdu. Toisessa repussa on taas ongelmana se, että se on hieman isohko kun oon jotenkin salitouhujen vähennyttyä kutistunut sen verran et se hölskyy selässä. Toki jos vaatetta on enemmän niin se saattais auttaa tilanteeseen. Tännehhän tuli ihan kiitettävästi asiaa. Hienoa. Nämä vahvisti omaa käsitystäni siitä, että ehkä oon ihan oikealla tiellä.
 5. Millaisilla eväillä tuonne 65km:n suoritukseen kannattaa lähteä? Jonkinlainen käsitys hommasta on, mut haluaisin silti kuulla mitä muut mukaan ottaa? Oma ajatus on ottaa juoksureppu jossa on 1.5l juomarakko, energia patukoita/geeliä niin että näitä ottaisi 1-2kpl/tunti, karkkia, sipsiä/pähkinöitä(suolaa). 1l kofeeinipitoista juomaa. Tavoitteena on läpäistä matka, ei minkäänsortin aikatavoitetta kuitenkaan.
 6. Vogon

  Maastojuoksukengät

  Onko kellään kokemusta New Balancen Summit Unknown-kengistä? Tarttis uudet polkujuoksukengät ja nopeesti tsekkailin, että ko.merkki vois olla omiin käyttötarkoituksiin sopiva. Miten kenkä kestää pidempää matkaa? Entä miten toimii märällä ja kivisellä reitillä?
 7. Mulla nämä reissut olleet asfalttipainoitteisia joten luulen et nuo polut on vähän mukavempia jalkapohjille mennä. Mukavia reissuja kuitenkin kaikki vaikka varmasi hieman eri mentaliteetilla menty. 🙂
 8. Mä sanoisin että satkun suorittaminen kävellen on raskaampaa kuin juosten/hölkäten. Perustan tämän kahdelle omalle kokemukselle jossa toisella suorituksella otin enemmän hölkkää mukaan jolloin matka kesto ei ollut enää niin paha(~15h) Jos nyt lähtis jotain satkua suorittamaan niin ilman muuta kävely-hölkällä ja jos nyt olis kuntokin kovempi niin enemmän hölkkää tai juoksua mukaan. Ei se mahdoton oo kun soveltaa vaan vauhdin omalle kunnolle sopivaksi. Suosittelen kokeilemaan jos ei ole koskaan testannut.
 9. Vogon

  Nike Pegasus

  Onko mitään tietoa millainen kenkä toi Zoom Pegasus 36Trail mahtaa olla? Aikasemminhan tälläistä mallia ei pegasuksesta ole ollut mut nyt näyttäis olevan. Mielenkiintoinen vaihtoehto kun oon tässä miettiny uusia polkujuoksukenkiä..
 10. Vogon

  Hoka One One

  Mä jo kerkesin tilata, mut seurataan nyt mitä käy. Edit: Poistin tuon edellisen linkin jossa oli hokan kenkiä. Se on siis huijaus sivusto kuten tuolla jo epäilitkin @rjr
 11. Osallistuminen on varmistunut. Nyt pitäis vaan treenata, tai onhan tässä jo niin tehty mut pitäis kehittää joku hyvä metodi jota tehdä seuraavat kuukaudet. Vai olisko vaan selkeästi Pk-treenä sekä mäkiä yksinkertaisuudessaan? Lihaskunto on varmasti myös yksi aika oleellinen juttu näillä matkoilla.
 12. Vogon

  Uintikunto

  Mä tuota rentousasiaa pohdiskelin nyt tämän jälkeen kun tuntuu et tuon jälkeen se uinti saattaa mennä niin sanotusti väkinäiseksi puurtamiseksi. Sinänsä tunne on ihan hyvä kuitenkin. Kyllä mä taidan kallistua ihan vaan siihen, et liian vähän uintia takana niin se johtuu ihan siitä. Mulla on kyllä ehkä tuon alun 200-300m jälkeen vähän sellainen olo et jalat saattaa hieman laahata perässä. Täytyypä pohdiskella taas ensi kerralla uidessa tuota asento asiaa.
 13. @Snoerf Joo ei oo nyt hetkeen näkyny sillä tavalla kuin mitä pitäis.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy