Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Vogon

Jäsenet
 • Content Count

  1 381
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  15

Vogon last won the day on September 10 2018

Vogon had the most liked content!

Community Reputation

2 070 Excellent

About Vogon

 • Syntymäpäivä 26.02.1976

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  2810(5/2018)
 • 10km
  PB48:00(2017)
 • Puolimaraton
  HSM 2016 1:48:30
 • Maraton
  HCM 5/2018 4:10:xx
 • Tavoite
  Vaarojen Maraton 65km yö läpi

Recent Profile Visitors

3 853 profile views
 1. Vogon

  Nike Pegasus

  Onko mitään tietoa millainen kenkä toi Zoom Pegasus 36Trail mahtaa olla? Aikasemminhan tälläistä mallia ei pegasuksesta ole ollut mut nyt näyttäis olevan. Mielenkiintoinen vaihtoehto kun oon tässä miettiny uusia polkujuoksukenkiä..
 2. Vogon

  Hoka One One

  Mä jo kerkesin tilata, mut seurataan nyt mitä käy. Edit: Poistin tuon edellisen linkin jossa oli hokan kenkiä. Se on siis huijaus sivusto kuten tuolla jo epäilitkin @rjr
 3. Osallistuminen on varmistunut. Nyt pitäis vaan treenata, tai onhan tässä jo niin tehty mut pitäis kehittää joku hyvä metodi jota tehdä seuraavat kuukaudet. Vai olisko vaan selkeästi Pk-treenä sekä mäkiä yksinkertaisuudessaan? Lihaskunto on varmasti myös yksi aika oleellinen juttu näillä matkoilla.
 4. Vogon

  Uintikunto

  Mä tuota rentousasiaa pohdiskelin nyt tämän jälkeen kun tuntuu et tuon jälkeen se uinti saattaa mennä niin sanotusti väkinäiseksi puurtamiseksi. Sinänsä tunne on ihan hyvä kuitenkin. Kyllä mä taidan kallistua ihan vaan siihen, et liian vähän uintia takana niin se johtuu ihan siitä. Mulla on kyllä ehkä tuon alun 200-300m jälkeen vähän sellainen olo et jalat saattaa hieman laahata perässä. Täytyypä pohdiskella taas ensi kerralla uidessa tuota asento asiaa.
 5. @Snoerf Joo ei oo nyt hetkeen näkyny sillä tavalla kuin mitä pitäis.
 6. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miten sun mielestä toi ohjelma toimi? Mulla meni homma ihan pipariksi, mut luultavasti syynä joku vatsapöpö tms. joka teki aika mahdottomaksi juoksun. Jos mä lähtisin nyt jatkamaan maratonia varten niin luultavasti menisin tuolla samalla ohjelmalla. Itselle jäi sellainen fiilis siitä, että ainakin mulle se toimi ihan hyvin.
 7. Vogon

  Uintikunto

  Puolikkaalle riittää varmaan ihan tuo 2k lenkki. Mulla meni ainakin aiemmin ihan vaan sitä niin sanottua peruskelausta alusta loppuun. Puolessa välissä yleensä pieni tauko jonka jälkeen matka jatkui. Kaipa siihen vois tehdä ihan tekniikka hommeleitakin, mut taitaa aika harva loppujen lopuksi avovedessä niitä tehdä.
 8. Vogon

  Yleisurheilukausi 2019

  Hyvä kun kerroit. Multa tämäkin tieto olis mennyt ihan ohi. Ei näistä kauheasti lehdissä ainakaan näköjään kirjoitella. Tai sitten seuraan ihan vääriä lehtiä.
 9. Vogon

  Uintikunto

  Mikähän mahtaa olla, että aina uinnissa sykkeet on korkealla vaikka fiilis ei ole lainkaan sen tuntuinen? Onko yksinkertaisesti vaan tehty liian vähän pk:ta uinnin osalta. Alku 200-300m metriä menee ihan ok sykkeillä mut tuon jälkeen ne nousee sinne vk1-yläpäähän. Olisko kuitenkin joku tekniikkaan liittyvä asia et ei tekniikka ole tuon jälkeen enää kohdillaan?
 10. Mulla oli lonkassa/rangassa virheellinen asento joka teki sen, että lonkat rasittui epämääräisellä tavalla. Tein abou 6-9kk:tta aktiivista jumppailua joka lopulta vei ongelman pois. Kuminauhaa sekä keskivartalon hallintaa. Kuten tässä moni sanoi, ongelma on aika moniulotteinen. Yksi juttu mikä selkeesti auttoi oli oikean kohdan rullailu pallolla lonkanseudulta. Sekään ei mikään itsestään selvyys ollut vaan oli monen kokeilun suma. Samalla tavalla meni itselläkin juoksut et aina vasta juoksun jälkeen kipeyty toiselta puolelta.
 11. Tälläisiä ajatuksia kerkesi itsellenikin muodostua tuon maratonin aikana. Ensi vuodelle hcm toisaalta kiinnostais kun on 40.kerta. Luulen et yksi puolikas kesäksi ja sit se mara johonkin väliin.
 12. Itselläni koko matka oli alustsa alkaen taistelua vatsakipujen/-vaivojen kanssa. Tavoite oli alittaa 4h ja kun vatsaan sattui jo 5km:in paikkeilla ajattelin että sen voi heittää romukoppaan. Niin siinä tapahtuikin et parin vessa käynnin jälkeen ei enää paukkuja ollut. Oli väsynyt ukko ja mieli. 4:30.xx joka oli valtava pettymys itselleni. 3. mara sitten loppukesästä tai syksystä. VIime vuonna vähemmillä treeniellä hcm meni 4:10 aikaan. Joten 20min huonommin tänä vuonna.
 13. 6 Päivää vielä valmistautumista. Kelit tosiaan näyttää olevan ihan passelit. Mulle ei nuo kelit aiheuta minkäänlaista päänvaivaa. Mulle käy kaikki, mut jos tuollanen vieno tuuli ja alle 20c on niin hyvä se. Eniten päänvaivaa aiheuttaa nyt se et meneekä tasavauhtista vai kiihtyvävauhtista. Ei osaa päättää. Se varmaan ratkeaa vasta sitten maaliviivalla. 😄
 14. Vogon

  Hyvä biisi

  Kitaran soittelu on itelläni vähän jäänyt. Gunnareita tuli aikoinaan soiteltua aika paljon, samaten kaikkea klassista kikkailua akustisella. Näistä klassista on ehkä eniten jäänyt mieleen kaikki ne näppäilyt ym. mieleen ja ne osaa vieläkin vaikka olis taukoa. Pari vuotta sitten vaan lapset, nuo pienet palleroiset onnistuivat hajottamaan akustisesta kaulan niin eipä sillä oo enää vuosiin soiteltu. 😄 Heinäkuun HML kiinnostais itseenikin ja samaten Saunaopenair. Voi kyllä olla ettei kumpaankaan kerkeä jos vanhat merkit paikkansa pitävät.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy