Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Peppi

Jäsenet
 • Content Count

  450
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Peppi

 • Syntymäpäivä 11.05.1978
 1. Peppi

  Joroinen 2012

  Maaliintulokuvaa ei ole ainakaan omaan sähköpostiini saapunut heinäkuun aikana, ovatko muut saaneet?
 2. Peppi

  Järveen!

  Kuusijärvellä tänään +20.
 3. Peppi

  Tukholma 2011

  Siljalla olen minäkin tulossa helsingistä. Aikatavoitteita ei ole. En ole saanut tietoa uusista laiva-aikatauluista. Muuta ei tarvitse tietää kuin, että monelta laiva perjantaina lähtee, klo 17?
 4. Peppi

  SnowFlakes Seikkailu 2010

  Hienot kisat oli, kiitos! Kivaa oli, vaikka blondeilla olikin suuria vaikeuksia lukea karttaa :)
 5. Peppi

  wiha 2010

  Mulle taas ei käy uusi ajankohta, eli nimen voi poistaa lähtölistalta.
 6. Peppi

  Vaatteiden vaihto kisoissa?

  Ei ehdi kyttäilemään ei, mutta katsojat kyllä näkee ja ilmeisesesti säännöissäkin nakuilu kielletään. Tosin sitä kyllä näkyy. Riippuu tietty kisan pituudesta, että viitsiikö uimapuvulla lähteä muille osuuksille. Helsingin kisassa en vaihtais, mutta iromanille valitsisin kyllä topatut pöksyt. Niin ja tosiaan urheilutopilla ja pyöräilyhousuilla voi hyvin myös uida, jos ei märkäpukua ole.
 7. Peppi

  Vaatteiden vaihto kisoissa?

  Laita sporttiliivit uikkarin alle ennen uintia ja muut varusteet sitten uikkarin päälle uinnin jälkeen. Viime vuonna ainakin näkyi stadikan triathlonissa paljaitakin peppuja, mutta en kyllä tiedä, miksi se uimapuku pitäisi ottaa välistä pois. Koko vaatekerran vaihtaminen vie aika paljon aikaa ja itse en ainakaan ryhtyisi strippailemaan vaihtoalueella.
 8. Peppi

  Onnittelut

  Myöhästyneet onnittelut sky!
 9. Kävin puolikkaan ja eihän se niin hyvin mennyt kun olin suunnitellut. Hyvä mieli jäi kuitenkin, kun jaksoin surkean juoksun loppuun ottaa 5 km kirin. Ensin sitä hoipertelee taju lähes kadoksissa ja yhtäkkiä juoksee piristyneenä hyvää vauhtia. Ihmeellistä! Mutta mun pyöräily on kyllä maailman onnettominta, melkeen koko joukon huonoin ja pujottelukeppinä sai siellä baanalla olla. Pyöräilykin on tekniikkalaji, onkohan mitään maantiepyöräilykouluja olemassa. Tässä ois yks oppilas. Hienot kisa, kiitoksia! Ja onnittelut Tombelle! ja muille kans.
 10. Jos on kuntosarja, niin myös naisille pitää olla oma sarja. Ihmetyttää kovasti tuo Joroisten systeemi, että kuntoilijoille on vaan yksi sarja. Tähän on kuulemma synä se, että kuntosarjassa jokainen kisaa itseään vastaan ja siksi ei muka naisten sarjaa tarvita. Kuitenkin tulokset siellä on otettu myös kuntosarjassa ja porukka laitettu paremmuusjärjestykseen. Itseäni ainakin olisi kiinnostanut myös kuntosarjan naisten taso ja määrä. Pikkasen hankalaa ja työlästä on nyt niitä tuloksista etsiä. Tämä ei ole ainakaan oikea keino saada naisia mukaan lajiin. Ei missään muussakaan lajissa tälleen naisa "sorreta". Miehet kuitenkin menee ihan eri vauhteja, just pyöräilyssä sen huomaa parhaiten. Eikä tämä voi olla teknisesti vaikea toteuttaa.
 11. Vau ja onnea matkaan! Itse ilmoittauduin juuri puolimatkalla. Mielenkiintoista lähietäisyydeltä seurata täydenmatkan menijöitä. Itselläkin tarkoitus olla mukana joku vuosi, kunhan kriteerit täyttyvät. Kunto tuntuu ihan hyvältä, tosin pyöräilyä on ihan liian vähän alla, mutta onneksi on vielä aikaa muutamalle kunnon lenkille.
 12. Kiitos minunkin puolestani kanssasoutajille Olipahan taas kokemus! Mitään pysyvämpään fyysistä tai henkistä vauriota ei tunnu jääneen, vaikka jossain vaiheessa tuntuikin, että takapuoli pitää vähintään amputoida. Itse olisin kaivannut paljon hitaampaa soututahtia, sillä tämä keskimäärin 30 vetoa/min meni ainakin omalla kohdallani vain sutimiseksi ja voimankäyttö siinä kärsi. Päästiinhän sitä toki maaliin tälläkin tavalla. Majoitus oli luksusta, erityiskiitos siitä!
 13. Peppi

  Joroisten 1/2 matka 2010

  Itse uin eilen ensimmäisen kerran avovedessä ilman märkäpukua ja tuli kesän nopein uintikierros. Muutenkin tuntui vapauttavalta ilman kumikerrosta. Toki puku tuo turvaa kylmässä vedessä, mutta itseltä löytyy kelluttavaa materiaalia sen verran omasta takaa, että puvusta ei näytä olevan juurikaan hyötyä. Outoa oli huomata tämäkin juttu. Tsemppiä kaikille Joroisille menijöille! Itsellä jää tänä vuonna väliin, eikä nyt enää säätilojen puitteissa harmitakaan niin paljon. Tän vuoden puolikkaan käyn sitte Nokialla. Toivottavasti sinneki tulisi myös muita hitaampia mukaan.
 14. Moi! Voisitko mitenkään välittä Geoeläimelle viestin, että mikäli hän on vielä kiinnostunut siitä topista ja juoksupaidasta kuten oli lauantaina viestittänyt niin tuonko ne hänelle Jukolaan jos on sinne tulossa vai miten? Hän ei ole vastannu mun vastausviestiini kun varmaan käy aika harvoin täällä palstalla tai jotain. Kiitos jo etukäteen jos viitsit vaivautua. Mut ok jos ei onnistu. Onnea Jukolaan teidän joukkueelle ja hyvää loppukesää Sinulle! t. Merja

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy