Jump to content
Juoksufoorumi.fi

janttu

Jäsenet
 • Content Count

  1 166
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

janttu last won the day on March 17

janttu had the most liked content!

Community Reputation

1 792 Excellent

About janttu

 • Syntymäpäivä 04.01.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  3070
 • 10km
  39:10
 • Puolimaraton
  1:28:12
 • Maraton
  3:07:27
 • Tavoite
  10k alle 40min. 21k alle 1.30, 42k alle 3 tuntia.

Recent Profile Visitors

2 071 profile views
 1. janttu

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  En missään tapauksessa ollut kärkipään juoksija, eikä jonottaa tarvinnut mihinkään muualle, kuin riippusillalle. Siinäkin ainoastaan sen takia, kun toiselta puolelta tuli muutama eläkeläinen yli. Huolloissa sai syödä ja juoda ihan rauhassa.
 2. janttu

  Geelit lentokoneessa

  Itse asiassa, ei sitä joudu selittelemään. Pariinkin kertaan olen kuljettanut vitargot minigrippipussissa eivätkä ole edes kyselleet, että mitäs heralla on pussissa? 🙂 Ja mitäs siitä sitten vaikka kysyisivät ja vaikka pikatestiliuskalla pyyhkäisivät pussia mitään laitonta ei kuitenkaan löytyisi.
 3. janttu

  NUTS Ylläs-Pallas 12-13.7.2019

  Hienoa jos lähtö on tosiaankin puolilta öin! Tuollahan hienointa antia tuohon aikaan on juurikin tuo yötön yö ja pahin kuumuus on pois kiusaamasta juoksua. Itseäni kiinnostaa myös tuo 105 km matka tuolla.
 4. janttu

  Buff trail tour 2019 uudisukset

  Omat ajatukseni kisakiertueen uudistuksesta ovat vähän ristiriitaiset. On toki hienoa, että urheilijoita ajatellaan ja pidetään keinotekoisesti huolta heidän palautumisestaan kisojen välillä. En ole kuitenkaan vakuuttunut siitä että onko tuo sellainen asia josta järjestäjien pitäisi murehtia. Jokainen urheilija tekee omat valintansa juokseeko joka kisan täysillä. Vai ottaako jonkun osakilpailun kevyemmin. Kuinka paljon lisää porukkaa halutaan juuri näihin kilpailuihin? Suomessa on kuitenkin lukemattomia muitakin kilpailuja, joissa me sunnuntaihölkkääjät voimme harjoitella kestävyyttä tuleviin pitempiin koitoksiin. Samaan aikaan, kun murehditaan lyhyempien matkojen juoksijoista, niin ultratourilla lisätään vielä vähän lisää pituutta yhteen osakilpailuun? Ja sitten jäin vielä miettimään sitä, että jos mietitään juoksijoiden palautumista, niin tuntuu vähän hölmöltä, että samaan aikaan pohditaan sitä, että mahdollisimman moni voisi osallistua kaikkiin sarjan tapahtumiin? Kyllähän tuossa on meikäläisellekin ihan riittävän rankka rupeama, jota en näe mitään järkeä lähteä kahlaamaan läpi. No tokihan voi olla, että näitä kahta eri sarjaa ei voi verrata kuormittavuudeltaan. Kysymys jota siis itse ajattelen on se, että pitääkö valtakunnan ykköskisojen ja päämatkojen olla ns. "matalankynnyksen" kilpailuja? Jos ihan oikeasti mietitään uudistuksia sarjaan, niin itse lähtisin enneminkin hakemaan sitä ihan toista kautta. Ikäsarjat voisi tuoda lajiin vaikka ihan vaan paperilla. Tällä hetkellä ei ole minkäänlaista mahdollisuutta seurata pistetilannetta ikäsarjoittain. Oikein näppärä myyjähän saisi myytyä nuo eri ikäsarjat vaikka yhteistyökumppaneille josta tulisi sitten sponsorille vähän lisää näkyvyyttä. Itseäni ei haittaisi vaikka ikäsarjoissa ei erikseen palkita urheilijoita, mutta olisi kiva nähdä miten itse sijoittuu ikäsarjassa. Nuts taitaa ilmoittaa kisoissaan siinä diplomissa, että monesko oli omassa ikäsarjassaan. Toinen kiva uudistus olisi oma sarja noihin "keskipitkiin matkoihin". kk83, ylläs105, nuuksio70 ja vaarat65. Tuossahan olisi jo 4 kisan kiertue valmiina. Uskoisin, että muitakin kiinnostaisi tämä? Nämä matkat ovat kuitenkin, niitä jotka vielä vetävät "paljon" juoksijoita jos vaikka verrataan ultratouriin jossa ei taida olla ihan niin paljon osallistujia. Oli miten oli, niin tapahtumat tulevat varmasti olemaan edelleenkin yhtä hienoja polkujuoksujuhlia, kuin aikaisemminkin. Odotan jo nyt innolla ensi kevään ja kesän tapahtumia.
 5. janttu

  Buff trail tour 2019 uudisukset

  Buff trail tour Finland uudistuu kaudelle 2019 Tässä postaus trailrunning.fi sivulta; Vaarojen Maratonin yhteydessä julkaistiin uutisia ensi vuoden BUFF Trail Tourista. Vuoden 2019 kalenterissa ovat samat seitsemän osakilpailua kuin tänä vuonna, mutta kahdessa tapahtumassa Trail Tour -matkat ovat aikasempaa lyhyemmät. NUTS Ylläs Pallaksella ohjelmassa on uusi 37km:n matka Yllästunturin ympäristössä, ja Pyhä Tunturimaratonilla matkaksi vaihtuu 21km:n Tunturipuolikas. Tämä madaltaa osallistumiskynnystä ja mahdollistaa sarjan kärkisijojen tavoittelun nykyistä kevyemmällä urakoinnilla. -Toivomme lyhyempien matkojen innostavan kärkijuoksijoita kehittämään juoksuvauhtiaan ja siten nostavan Suomen polkujuoksun tasoa, taustoittaa sarjan koordinaatorina toiminut Terho Lahtinen uudistusta. -Lyhyemmät matkat houkuttelevat toivottavasti myös muiden lajien harrastajia kokeilemaan polkujuoksua, ja helpottavat niiden juoksijoiden urakkaa, jotka haluavat kerätä kauden kaikki osakisat, mietii Lahtinen. -Viime aikoina turhan moni Suomen kärkipään juoksijoista on kärsinyt ylirasituksesta ja rasitusvammoista. Haluamme matkojen muutoksella myös muistuttaa juoksijoita siitä, että niin hauskaa kuin polkujuoksu onkin, suurina annoksina ja liian usein otettuna se saattaa aiheuttaa haitallisia sivuvaikutuksia, linjaa Lahtinen. Kaiken kaikkiaan tavoitteena on ottaa kiinni polkujuoksun kasvavasta suosiosta ja edistää suosion kasvua edelleen. Muutos tuo mukanaan myös lisää resursseja sarjaan kehittämiseen. Jatkossa koordinaattorin tehtävät ottaa hoitaakseen Vaarojen Maratonin johtotehtävistä luopuva Heikki Hamunen, jonka johdolla BUFF Trail Tourin profiilia nostetaan entistä korkeammalle tasolle. Hamunen saa avukseen sarjan tiedotustehtäviin Elsa Varjan, joka on kuluneella kaudella hoitanut tiedotusta viidessä BTTF-kisassa. BUFF Trail Tour Finland 2019 kalenteri 4.5. Bodom Trail 21km 25.5. NUTS Karhunkierros 55km 29.6. Aulanko Tower Trail 21km (alustava päivämäärä) 13.7. NUTS Ylläs Pallas 37km 10.8. Tunturimaraton 21km 7.9. Nuuksio Classic Trail Marathon 42km Vaarojen Maraton 43km (lokakuun alussa, päivämäärä vahvistetaan)
 6. janttu

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  83 ilmoittautuminen sisällä. Saattaa olla, että matkaan lähdetään jopa jonkinlaisen aikatavoitteen kanssa. Vähän olen pyöritellyt päässäni 11 tunnin alitusta. Nuuksion 72 meni yhdeksään tuntiin, sitä vasten tuo voisi olla ihan tehtävissä vaikka nuuksiota ei varsinaisesti voi verrata tuohon reittiin. Ovat nuo kk:n viimeiset kilometrit sen verran hitaita.
 7. janttu

  Vaarojen maraton 2018

  Olen kovin pahoillani, tämä oli sellainen polkujuoksu täällä keskellä ei mitään.
 8. Itse olen harrastanut juoksua nyt jotakuinkin 4-vuotta. En ole törmännyt näissä turun juoksijapiireissä vielä yhteenkään vähättelijään. Oikeastaan päin vastoin, jostain syystä hakeuduin aika nopeasti finnish marathon runnersien porukkaan jossa aloitin maraton koulunkin myöhemmin. Yhteislenkeillä oli silloin tyyliin Klasila, Kukko, Ansio, ja moni muita joita voidaan hyvällä tahdolla sanoa kohtuullisen koviksi menijöiksi. Kaikki tsemppasivat todella paljon ja ovat olleet tähän päivään asti aina käytettävissä jos vaan olen jotain kysyttävää keksinyt juoksusta. Ja oikeastaan sama on jatkunut siitä eteenpäin minne sitten olenkin keksinyt mennä juoksemaan. Sitten on tietty muutamat foorumiryökäleet jotka ovat onnistuneet muutaman kerran dissaamaan, mutta enpä hirveämmin välitä siitä jos joku jollain foorumilla tai blogissaan perseilee.
 9. janttu

  Otsalamppua hankkimassa

  Mulla on kyseinen tuikku ja olen ollut tyytyväinen. Ja sait tuon kyllä halvalla omastani maksoin joskus 200€. Petzelin puhelin aplikaatiolla pystyy mukavasti säätämään lampun tehoa, niin että akku riittää vähän pitemmilläkin lenkeillä. Vaimo käyttää tuota koirien kanssa hakumetsällä ja pelastushommissa ja myös hän on ollut tyytyväinen.
 10. janttu

  Wolf's Trail 2019

  Ihmettelinkin, kun en googlaamalla mitään tietoa löytänyt kisasta. Kova on tarjonta ensi vuodelle pitkistä polkukisoista.
 11. janttu

  Vaarojen maraton 2018

  Täh?! Missä lumi tai edes räntäsade???
 12. janttu

  Vaarojen maraton 2018

  Tälle ei tainnut vielä olla omaa ketjua. Tai jos oli niin nyt on sitten toinen. Miten meinaatte pukeutua omalle matkalle? Olen ensi kertaa lähdössä Kolille juoksemaan matkana 65km ja aloin tässä pähkäilemään, että mitä päälle noin pitkälle matkalle? Mitkä kengät? Pärjääkö ilman nastoja? Ja mikä tärkeintä onko @vmaksi inhimillinen olento? 😄
 13. Niin hidasta juoksijaa ei ole olemassakaan etteikö voisi lyöttäytyä lenkkiporukkaan mukaan.
 14. Tulisi karmean näkäisiä ja bugisia mittareita. Sori oli vain aivan pakko... Ei taida olla polarilla tarvetta suunnon osaamiseen tai mittareihin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy