Jump to content
Juoksufoorumi.fi


epäurheilija

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  1 355
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by epäurheilija

 1. Olisiko kisanjärjestäjän aika havahtua tähän ja siirtää kk ensi vuonna alkavaksi vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin?
 2. Myynnissä uudet, käyttämättömät ja jopa sovittamattomat Salomon S-lab ultra2 polkukengät. Tossut ovat vuoden 2019 mallia. Tästä huippu ultrahäröily polkutyökalut uuteen kotiin. Hintaa kengillä on 110€+mahdolliset postikulut. Kengät asuvat Turussa ja näitä saa tulla sovittamaan, jos haluaa. Yhteydenotot yv:nä. Tai puhelimitse 0409376907.
 3. Nonni, sinne se pläjähti omakin ilmo. Jää hevimetallit virossa tällä kertaa kuuntelematta.
 4. Tässä joutuu ihan oikeasti jo miettimään, että jättäisikö sittenkin viron reissun tekemättä ja osallistuisikin tähän tapahtumaan. Nuuksio on vaan niin hyvä paikka moiseen hassutteluun ja reissu olisi helppo järjestää.
 5. FMR:n Henri Ansio aurajoen yöjuoksun voittoon ajalla 30:47. Alkaa olemaan Henri aika kovassa iskussa kesän polkujuoksukisoihin. Ja miksi ei myös sileän kisoihinkin. Tästä tuloksiin
 6. Puolikkaan me mies Abraham Kiptum kärysi dopingista. Sunnuntain Lontoon maratonin startti jää häneltä juoksematta. https://etusuora.com/uutiset/yleisurheilun-tuore-me-mies-karysi-dopingista
 7. Saattaa olla, että hän ei ole lähtöviivalla 😉 https://etusuora.com/uutiset/yleisurheilun-tuore-me-mies-karysi-dopingista
 8. Laitan tähän kuvan Google mapsista, eli se on tuon ympyrän sisällä oleva kaislikko joka on todella matala.
 9. Jos kuntotaso tai joku muu tekijä aiheuttaa murhetta, niin mukavalta tuo sauvoihin nojailu näytti ainakin viime vuonna siellä. Tasaisella väsyneimmät nöyttivät käyttävän niitä pystyssä pysymyseen. Nousuja varten ei varmaankaan niitä ainakaan tarvitse. Sen verran lyhyitä ja jyrkkiä nousuja kuitenkin, että en usko niistä olevan erityistä hyötyä. En ole huomannut koskaan rasvaamisesta mitään iloa, sukkavalinta on mielestäni oleellisempi. Ei välttämättä huono idea. Vaimo on minulta kieltänyt neulan käytön ja löi käteen kirurgin veitsen. Hänen ammatillinen mielipiteensä on, että kaikki löysä iho pitää leikata pois. Tässä mun ajatuksia ja huomioita, en tosin ole koskaan juossut tuota perusmatkaa.
 10. Aurajoessa tässä meidän kohdalla rantakaislikossa oli varmaan useita kymmeniä sammakoita kurnuttelemassa. Samalla lenkillä tuli bongattua sinivuokkojakin.
 11. Alustavasti myynnissä otsikonmukainen kisapaketti. Vaimo ilmoitti että olemme ko. ajankohtana perhelomalla johon ei kuulu a) kuusamo b)polkujuoksu c)minkäänlainen juoksu. Eli jos joku olisi kiinnostunut tai vaikka tuntee jonkun joka olisi kiinnostunut tästä, niin laita viestiä. Majoitus on siis Rukahovissa Superior twin 30m2 huoneessa huoneen hintaan sisältyy aamupala. Huone on varattu ja maksettu 2 henkilölle. Nyt olisi loistava tilaisuus pelastaa meikäläisen avioliitto, sillä lähden varmasti juoksemaan jos paketti ei mene kaupaksi. 🙄 Tuo ilmoittautuminen pitää sisällään myös bussikuljetuksen lähtöön. Majoitus voidaan myydä myös erikseen, koska tuon KK83 saa varmasti myytyä ilman majoitustakin. Hintaa koko paketille 486€ Tai pelkkä majoitus 362€ Yhteydenotot: jani.lempinen@gmail.com tai foorumin yv:llä
 12. Mulla voisi olla myynnissä huone, mutta se on 23-26.5
 13. Myyn tammikuussa ostetun oura sormuksen. Mukaan laturi ja mahdollisesti alkuperäinen laatikko. Jos se vaan löytyy jostain. Hintapyyntö 190€/tarjous. Sormus asustelee Turussa. Postitus onnistuu ostajan laskuun. Yhteydenotot YV:nä tai mailiin jani.lempinen@gmail.com
 14. epäurheilija

  Garmin MARQ

  Ne piirtää joilla on liitua 😀 Kuka on eka foorumilainen, joka tunnustaa hankkineensa tuollaisen?
 15. Juu, eihän sen tarvitsisi olla sen kummoisempaa, kuin vähän spekulointia siitä, miltä meno näyttää ja millaisiin sankarisaavutuksiin moisella menolla voitaisiin päästä, siinä sivussa voisi tietty esitellä juoksijoita ja kertoa vähän aikaisemmista saavutuksista. Toki tuollainenkin vaatii varmasti asiaan omistautunutta henkilöä toteuttamaan. Ei varmastikaan ole helppoa tuottaa puhetta selostuksessa jos sellaista ei ole aikaisemmin tehnyt.
 16. Ekaa kertaa olen ihan täpinöissäni tapahtuman seuraamisesta tähän tarvittaisiin ehdottomasti livefeediä ja vaikka selostusta kokeneempien ultranestorien taholta!
 17. Vaimolle juuri ehdotin tuollaista meidän vierashuoneeseen... Ei tullut vieläkään ostolupaa. Prkl!
 18. Itse olisin valmis maksamaan jos vaikka juoksufoorumi pystyisi neuvottelemaan mahdollisten yhteistyökumppaineiden/mainostajien kanssa jonkinlaisia alennuksia tuotteista. Itse ostan juoksukenkäni ulkomailta, mutta jos alennuksen kautta saa hintaa edes jotenkin inhimillisemmäksi, niin olisin valmis tilamaan ne vaikka suomesta. Tapahtumista voisi neuvotella alennuksia tai muuta sellaista. Tämmöisiä ajatuksia.
 19. Niken omasta mallistosta elite Zoom9 on loistava kenkä, kohtuu kevyt tosin droppia löytyy, että ei ole mikään minimalistinen tossu. Mutta itse tykkään, vaikka en niillä enää juoksekaan, kun löysin nuo adiokset. Oman kokemukseni mukaan juoksen päkiällä kengällä, kuin kengällä riippumatta dropista.
 20. epäurheilija

  Oura sormus

  Koitan saada sunnuntaiksi tehtyä vertailua, käytössä nyt jatkuvasti fenix5x ja oura sormus. Ylhäällä on nukkumaan meno ajat ja heräämisen, sekä oma tuntemus yöunista.
 21. Eli haluaisin ostaa ainakin yhden tai useamman fenix5 rannekkeen. Haussa ainostaan fenix5 sopivan ranneet, joissa on se pikakiinnitys kelloon. Tarjota voi vaikka täällä yv:nä.
 22. Kyllä maratonille riittää ihan kerran viikkoon sellainen 2 - 2 1/2 tunnin lenkki ja kerran kuukaudessa vaikka vaan 90 minuuttia, ettei tule juostua itseään tukkoon. Ja tosiaan se kunto tulee ainakin ihan ensi alkuun juurikin sieltä pk-harjoituksista. Yllättävän paljon sitä voi vauhtia saada ihan vaan silläkin, kun vaan peruskunto on ensin hyvällä mallilla. Tuo 150 taitaa mennä sulla tosiaan jo hyvin vk-treenin puolelle, eli sitä hauskuutta ei tarvitse nautiskella, kuin kerran viikkoon 😃
 23. Vaikka tämä tuleekin olemaan "kauden 2019 päätavoite", niin eihän tuollaista kisaa voi tosissaan ottaa. Tavoitteena on pysyä radalla 24 tunti tai mielellään vielä vähän päälle, että tulisi 100 mailia täyteen. 24 tunnissa tulee vain 159,84km. Kaikki, siis mikä menee tuon yli on vain kotio päin. Ja jos tulee vähempi, niin eiköhän siellä virossa saa aikansa kulumaan vaikka kannustamalla radalla pysyviä hulluja. @Olle- onko siellä kisapaikan lähellä mahdollista päästä saunaan ja uimaan?
 24. Ai, katos perkule niinpä olikin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy