Jump to content
Juoksufoorumi.fi


epäurheilija

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  1 279
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by epäurheilija

 1. epäurheilija

  Garmin MARQ

  Ne piirtää joilla on liitua 😀 Kuka on eka foorumilainen, joka tunnustaa hankkineensa tuollaisen?
 2. Juu, eihän sen tarvitsisi olla sen kummoisempaa, kuin vähän spekulointia siitä, miltä meno näyttää ja millaisiin sankarisaavutuksiin moisella menolla voitaisiin päästä, siinä sivussa voisi tietty esitellä juoksijoita ja kertoa vähän aikaisemmista saavutuksista. Toki tuollainenkin vaatii varmasti asiaan omistautunutta henkilöä toteuttamaan. Ei varmastikaan ole helppoa tuottaa puhetta selostuksessa jos sellaista ei ole aikaisemmin tehnyt.
 3. Ekaa kertaa olen ihan täpinöissäni tapahtuman seuraamisesta tähän tarvittaisiin ehdottomasti livefeediä ja vaikka selostusta kokeneempien ultranestorien taholta!
 4. Vaimolle juuri ehdotin tuollaista meidän vierashuoneeseen... Ei tullut vieläkään ostolupaa. Prkl!
 5. Itse olisin valmis maksamaan jos vaikka juoksufoorumi pystyisi neuvottelemaan mahdollisten yhteistyökumppaineiden/mainostajien kanssa jonkinlaisia alennuksia tuotteista. Itse ostan juoksukenkäni ulkomailta, mutta jos alennuksen kautta saa hintaa edes jotenkin inhimillisemmäksi, niin olisin valmis tilamaan ne vaikka suomesta. Tapahtumista voisi neuvotella alennuksia tai muuta sellaista. Tämmöisiä ajatuksia.
 6. Niken omasta mallistosta elite Zoom9 on loistava kenkä, kohtuu kevyt tosin droppia löytyy, että ei ole mikään minimalistinen tossu. Mutta itse tykkään, vaikka en niillä enää juoksekaan, kun löysin nuo adiokset. Oman kokemukseni mukaan juoksen päkiällä kengällä, kuin kengällä riippumatta dropista.
 7. epäurheilija

  Oura sormus

  Koitan saada sunnuntaiksi tehtyä vertailua, käytössä nyt jatkuvasti fenix5x ja oura sormus. Ylhäällä on nukkumaan meno ajat ja heräämisen, sekä oma tuntemus yöunista.
 8. Eli haluaisin ostaa ainakin yhden tai useamman fenix5 rannekkeen. Haussa ainostaan fenix5 sopivan ranneet, joissa on se pikakiinnitys kelloon. Tarjota voi vaikka täällä yv:nä.
 9. Kyllä maratonille riittää ihan kerran viikkoon sellainen 2 - 2 1/2 tunnin lenkki ja kerran kuukaudessa vaikka vaan 90 minuuttia, ettei tule juostua itseään tukkoon. Ja tosiaan se kunto tulee ainakin ihan ensi alkuun juurikin sieltä pk-harjoituksista. Yllättävän paljon sitä voi vauhtia saada ihan vaan silläkin, kun vaan peruskunto on ensin hyvällä mallilla. Tuo 150 taitaa mennä sulla tosiaan jo hyvin vk-treenin puolelle, eli sitä hauskuutta ei tarvitse nautiskella, kuin kerran viikkoon 😃
 10. Vaikka tämä tuleekin olemaan "kauden 2019 päätavoite", niin eihän tuollaista kisaa voi tosissaan ottaa. Tavoitteena on pysyä radalla 24 tunti tai mielellään vielä vähän päälle, että tulisi 100 mailia täyteen. 24 tunnissa tulee vain 159,84km. Kaikki, siis mikä menee tuon yli on vain kotio päin. Ja jos tulee vähempi, niin eiköhän siellä virossa saa aikansa kulumaan vaikka kannustamalla radalla pysyviä hulluja. @Olle- onko siellä kisapaikan lähellä mahdollista päästä saunaan ja uimaan?
 11. Ai, katos perkule niinpä olikin.
 12. epäurheilija

  Oura sormus

  Joulukuun alussa tilattu oura lähti tänään kohti Turkua. Ehkäpä jo huomenna pääsee ihmettelemään laitetta.
 13. Pakkohan se oli laittaa nimi listaan 😄
 14. Kiitos tiedosta. Ja hyvin sinun Suomi tuntuu sujuvan. Tämä kisa on minulla vakavassa harkinnassa 🙂
 15. Mahtaakohan tämä hassuttelu toteutua ollenkaan? Mitään tietoa ei ole vieläkään missään muualla, kuin tuolla itran sivuilla josta löytyy vain toimimattomat linkit verkkosivuille. Alkaa olemaan viimeiset hetket saada ilmoittautuminen auki, että saa juoksijoita mukaan kisaan. Muilla kisoilla taitaa olla jo ilmot auki tai jos ei ole, niin ainakin rekisteröitymisen avautumispäivä on julkistettu.
 16. Mulla on sama, pitkikset sujuvat parhaiten ilman aamupalaa. Tosin kaikkein pisimillä pitkiksillä meinaa sitten jo nälkä tulla, joten piti opetella syömään juoksun aikana.
 17. Nyt kun en päässyt tuonne ccc:lle juoksemaan, niin tämä alkoi kiinnostamaan kovin paljon. Onko muita foorumilaisia lähdössä?
 18. Eiköhän tästäkin taas tule tipaton vuosi. Omallakohdallani se onkin sitten jo 18 tätä putkea. Tsempit vaan kaikille oli sitten tipaton tai ei 😃
 19. Hehe, olisko vähän hienoa jos tämän foorumin nimeksi vaihdettaisiin ”sählyfoorumi” 🤩
 20. Itse olen kokenut asian, niin että varsinkin somen ihmeellisessä maailmassa sen eron tekee ”polkujuoksijat” kommenteilla, mä en juokse kuin metsässä ja tasaisella on tappavan tylsää kommenteilla. Tylsä erottelu suuntaan ja toiseen. Laji on kuitenkin sama juostaan sitten Dubaissa katuja pitkin auringon paisteessa tai sitten Kuusamossa poluilla räntäsateessa. Alusta vain on eri. Myönnän, että varsinkin instagramissa on välillä ärsyttävää seurailla trendikkäitä polkutykkejä hyvin hoidettuine partoineen, mutta joillakin taustalla on sponsoreita tai mahdollisesti tavoitellaan sellaisia jolloin trendikkäät kuvat ovat varmasti tarkoitushakuisia. Tässä meidänkin kylällä (turku) on jos jonkin näköistä ”ambassadoria” suunnon, salomonin, la sportivan, hokan ja ties vielä minkä muun merkin, näistä ”lähettiläistä” osa ei juurikaan muistuta urheilijaa ei edes polkuatleettia, mutta kuitenkin someen ilmestyy tuotetestejä ja tavaroiden kuvia ja hymyileviä naamoja ja tsemppipostauksia. Veikkaan, että tällä hetkellä näiden polkujuoksu välineiden markkinat vetävät, niin hyvin, että keskinkertaisen ulkonaliikkujan on helpompi saada itselleen tavarasponssi kuin vaikkapa nuoren lupaavan urheilijan alun. Edyllättäen tietenkin, että on valakuvauksellinen naama ja että pystyy tuottamaan someen jotenkin ymmärrettäviä postauksia mielellään 2-3 eri kielellä. Tai ainakin semmoisen kuvan olen saanut. Mutta kaikki tämä vie lajia eteenpäin siinä mielessä, että nykyään täältä saa lähes kaikkia kuviteltavissa olevia kenkämerkkejä ja pikkuhiljaa muitakin varusteita, ei olla enää niin marginaalissa, että joka kenkäparia ostettaessa joutuu jännittämään tuleeko yhtään oikeankokoista jalkinetta. Suunnistajat löytävät varmasti polkujuoksuihin tulevaisuudessa enenevissä määrin, varsinkin jos esim buff trail tourin matkojen lyhentäminen on pysyvä suunta. Lyhyemmät kilpailumatkat mahdollistavat kovakuntoisten suunnistajien osallistumisen, kun palautumisajat mahdollistavat myös omassa lajissa kilpailemisen polkujuoksun ohessa. Toki varmasti polkujuoksijat antavat edelleen kovan vastuksen näille kavereille myös tulevaisuudessa. Loppujen lopuksi se mitä haluan sanoa, että eipä tuo kahtiajako minua haittaa ja eniten sitä kohtaan somessa. Edustan juoksuseuraa jossa on moni tasaisen taitureita ja kansainvälisesti menestyneitä urheilijoita, kuin myös polkuspesialisteja eikä siellä kukaan tee eroa näiden eri juoksualustojen välillä.
 21. Tällä hetkellä meidän perhe ajelee 2.2 litrasella diisseli mondeolla. Joten ilmastonlämpeneminen on isolta osalta meidän perheen vastuulla. Samalla autolla hoidetaan mun työajot joita kertyy n. 20 000 km/vuosi ja vaimon harrastukset joista kertyy lähemmäs 10 000km. Oikeastaan maasturi olisi vaimolle parempi, kun noissa vapaaehtoisissa pelastuspalveluhommissa pyörii nuoremman koiran kansaa. Tällä autolla mennään toivottavasti ainakin vielä 4-vuotta. Kallistahan tuolla ajelu on, mutta onneksi osa kuluista menee mun firman piikkiin 👍
 22. Tämä taitaa olla minulle ensi kauden päätavoite. Maratonhaaveet kevään osalta alkaa käydä mahdottomaksi toteuttaa jos jalka ei tule pikapuolin kuntoon.
 23. Tässä yks ilmainen tykkäys, mä tunnustan lueskelevani sinunkin juttuja jos niitä ilmestyy polkujuoksuaiheinen profiilikuv nääs 🙂
 24. epäurheilija

  Vinkkejä uintiin

  En oikein tiedä, onko mulla mitään ajatusta tässä uimisessa. Jalkakin tuntuu olevan jo huomattavasti parempi, eli alunperin tämän oli olla tarkoitus korvaavaa aerobistaliikuntaa juoksulle. Sen verran mukavasti uinti tuntuu kuitenkin ottavan yläkroppaan, että taidan pitää sitä tässä sivussa mukana sitten, kun juoksu taas alkaa. Haaveenahan minulla on triathlonilla puolimatka joskus, eli siihen vaadittavan uintikunnon hankkiminen on varmaan se ykkös prioriteetti treenaamisessa. Tuo tekniikkakurssi olisi varmasti hyvä.
 25. Täysin samaa mieltä, mutta kyllä tuosta joku "jääräpäisyyden huippu/sinnikkyys" partiolaiskunniamerkki pitäisi antaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy