Jump to content
Juoksufoorumi.fi


epäurheilija

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  1 279
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

epäurheilija last won the day on March 17 2018

epäurheilija had the most liked content!

Community Reputation

2 107 Excellent

About epäurheilija

 • Rank
  paksu ja hidas
 • Syntymäpäivä 04.01.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  3070
 • 10km
  39:10
 • Puolimaraton
  1:28:12
 • Maraton
  3:07:27
 • Tavoite
  Juosta mahdollisimman pitkään

Recent Profile Visitors

2 290 profile views
 1. epäurheilija

  Garmin MARQ

  Ne piirtää joilla on liitua 😀 Kuka on eka foorumilainen, joka tunnustaa hankkineensa tuollaisen?
 2. Juu, eihän sen tarvitsisi olla sen kummoisempaa, kuin vähän spekulointia siitä, miltä meno näyttää ja millaisiin sankarisaavutuksiin moisella menolla voitaisiin päästä, siinä sivussa voisi tietty esitellä juoksijoita ja kertoa vähän aikaisemmista saavutuksista. Toki tuollainenkin vaatii varmasti asiaan omistautunutta henkilöä toteuttamaan. Ei varmastikaan ole helppoa tuottaa puhetta selostuksessa jos sellaista ei ole aikaisemmin tehnyt.
 3. Ekaa kertaa olen ihan täpinöissäni tapahtuman seuraamisesta tähän tarvittaisiin ehdottomasti livefeediä ja vaikka selostusta kokeneempien ultranestorien taholta!
 4. Vaimolle juuri ehdotin tuollaista meidän vierashuoneeseen... Ei tullut vieläkään ostolupaa. Prkl!
 5. Itse olisin valmis maksamaan jos vaikka juoksufoorumi pystyisi neuvottelemaan mahdollisten yhteistyökumppaineiden/mainostajien kanssa jonkinlaisia alennuksia tuotteista. Itse ostan juoksukenkäni ulkomailta, mutta jos alennuksen kautta saa hintaa edes jotenkin inhimillisemmäksi, niin olisin valmis tilamaan ne vaikka suomesta. Tapahtumista voisi neuvotella alennuksia tai muuta sellaista. Tämmöisiä ajatuksia.
 6. Niken omasta mallistosta elite Zoom9 on loistava kenkä, kohtuu kevyt tosin droppia löytyy, että ei ole mikään minimalistinen tossu. Mutta itse tykkään, vaikka en niillä enää juoksekaan, kun löysin nuo adiokset. Oman kokemukseni mukaan juoksen päkiällä kengällä, kuin kengällä riippumatta dropista.
 7. epäurheilija

  Oura sormus

  Koitan saada sunnuntaiksi tehtyä vertailua, käytössä nyt jatkuvasti fenix5x ja oura sormus. Ylhäällä on nukkumaan meno ajat ja heräämisen, sekä oma tuntemus yöunista.
 8. Eli haluaisin ostaa ainakin yhden tai useamman fenix5 rannekkeen. Haussa ainostaan fenix5 sopivan ranneet, joissa on se pikakiinnitys kelloon. Tarjota voi vaikka täällä yv:nä.
 9. Kyllä maratonille riittää ihan kerran viikkoon sellainen 2 - 2 1/2 tunnin lenkki ja kerran kuukaudessa vaikka vaan 90 minuuttia, ettei tule juostua itseään tukkoon. Ja tosiaan se kunto tulee ainakin ihan ensi alkuun juurikin sieltä pk-harjoituksista. Yllättävän paljon sitä voi vauhtia saada ihan vaan silläkin, kun vaan peruskunto on ensin hyvällä mallilla. Tuo 150 taitaa mennä sulla tosiaan jo hyvin vk-treenin puolelle, eli sitä hauskuutta ei tarvitse nautiskella, kuin kerran viikkoon 😃
 10. Vaikka tämä tuleekin olemaan "kauden 2019 päätavoite", niin eihän tuollaista kisaa voi tosissaan ottaa. Tavoitteena on pysyä radalla 24 tunti tai mielellään vielä vähän päälle, että tulisi 100 mailia täyteen. 24 tunnissa tulee vain 159,84km. Kaikki, siis mikä menee tuon yli on vain kotio päin. Ja jos tulee vähempi, niin eiköhän siellä virossa saa aikansa kulumaan vaikka kannustamalla radalla pysyviä hulluja. @Olle- onko siellä kisapaikan lähellä mahdollista päästä saunaan ja uimaan?
 11. Ai, katos perkule niinpä olikin.
 12. epäurheilija

  Oura sormus

  Joulukuun alussa tilattu oura lähti tänään kohti Turkua. Ehkäpä jo huomenna pääsee ihmettelemään laitetta.
 13. Pakkohan se oli laittaa nimi listaan 😄
 14. Kiitos tiedosta. Ja hyvin sinun Suomi tuntuu sujuvan. Tämä kisa on minulla vakavassa harkinnassa 🙂
 15. Mahtaakohan tämä hassuttelu toteutua ollenkaan? Mitään tietoa ei ole vieläkään missään muualla, kuin tuolla itran sivuilla josta löytyy vain toimimattomat linkit verkkosivuille. Alkaa olemaan viimeiset hetket saada ilmoittautuminen auki, että saa juoksijoita mukaan kisaan. Muilla kisoilla taitaa olla jo ilmot auki tai jos ei ole, niin ainakin rekisteröitymisen avautumispäivä on julkistettu.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy