Jump to content
Juoksufoorumi.fiepäurheilija

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  1 576
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

epäurheilija last won the day on September 15

epäurheilija had the most liked content!

Community Reputation

3 158 Excellent

About epäurheilija

 • Rank
  paksu ja hidas
 • Syntymäpäivä 04.01.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  3070
 • 10km
  39:10
 • Puolimaraton
  1:28:12
 • Maraton
  3:07:27
 • Tavoite
  Juosta mahdollisimman pitkään

Recent Profile Visitors

2 669 profile views
 1. Oohoh, se on jo aika iso määrä peruutuksia 😳
 2. Vaihtoon menisi kyllä itsellänikin sellainen kenkä jonka käyttö rakkoja aiheuttaa.
 3. Väkilukuun nähden Virolla menee kyllä aika lujaa yleisurheilussa. Ottelijat on kovia ja keihäästäkin saattaa tulla mitalia ja maratonillakin taisi olla pari juoksijaa mukana.
 4. Tuo on muuten totta, aika runsaasti näyttäisi tulevan keskeytyksiä. Ilmeisesti myös aika reipas aloitus kuuluu hänen "asevarastoon" myös. Voisi kuvitella, että tuon tason kaveri kyllä tiedostaa moisen ongelman jos sellainen on olemassa.
 5. Eihän siellä tainnut lunta olla enää juurikaan maassa maratonin startin aikaan? Ainakaan 65 startissa ei tainnut olla, kuin lähtöpaikalla vähän sohjoa. Mutta joo silloin valinta on helppo, kun ei ole kuin yhdet kengät mukana 😃 Mitäs veikkaatte, ottaako Maisala haamupalleron kiinni? Eroahan ei näyttäisi olevan kuin 3-4km Joten voisihan tuohon olla saumaa?
 6. Reitti vaati ensimmäisen keskeytyksen, Heikura Kari näyttää menevän auton kyydissä pois reitiltä. Edit: Samassa kyydissä myös Siren Jukka.
 7. Nyt pysähtyi pallo kokonaan. Mutta aikamoinen oikeisu tuli kyllä tuossa jos gps pitää yhtään paikkaansa.
 8. Eipäs, kun just nyt ilosi todella siistiä päästä tuonne juoksemaan 😃 Mutta on kyllä haastava keli lähteä yöhön juoksemaan.
 9. Ruotsin David Nilsson 2.11.50 aika kova aika.
 10. Vai että saunomisesta pitäisi olla etua lämmönkestossa. Käsittämätöntä sanailua. Siellähän pitäisi istua pari viikkoa yhteen putkeen ja kellonympäri, että voisi edes jotain vaikutusta saada ja silloinkin veikkaan, että vaikutus enemmän negatiivinen suorituksen kannalta. Toivottavasti tulee tapahtumarikas kisa jota on ilo katsoa ja onhan se hienoa jännittää myös molempien suomalaisten tekemistä reitillä.
 11. epäurheilija

  FEET kengät

  Itselläni on yhdet Feetit, nuo evo carbon x. Nyt kun noilla on tullut joku 100km mittariin, niin en voi muuta kuin olla todella tyytyväinen hankintaan joka oli tyyliin 69€ tai jotain. Kengän "halpa ulkoasu" ei haittaa minua ollenkaan, kunhan kenkä toimii. Ja tämä todellakin toimii. En muista, että olisin näin hyvää kenkää tähän asti käyttänyt. Tämä on siis tämän hetkinen kokemus kengistä. Ainoa asia joka kengässä on tehty päin persusta on nauhoitus, kenkää on mun jalkaan ihan mahdoton kiristää mukavasti ylös asti. Mutta koska juoksen aina todella löysällä kengällä, niin minua tuo ei paljon haittaa.
 12. Aikamoinen ulostulo @Elwood, sinähän olet lähestulkoon lajin kasvot, kun valtakunnan mediassa pääsit kertomaan, että ei ole oikein juoksuttaa jo ikääntyvää sotaratsua loputtomiin pitkin metsiä. Varsinkin, kun kengätkin likaantuu tuossa touhussa.
 13. epäurheilija

  Garmin Fenix 6

  Olisin kyllä kokeillut, mutta tänään oli ensimmäinen päivä, kun garmin iq palvelusta löytyi jotain muuta, kuin garminin omia julkaisuja. Koitin siis etsiä tuota appia jo silloin, kun tämän kellon ostin. Seuraava testimahdollisuus omalla kohdalla on vaaroilla 65:lla jos ja kun olen yhtään palautunut siihen mennessä.
 14. Itselläni on muutamiakin tässäkin ketjussa mainittuja juoksusadetakkeja, oma huomioni tuosta bonnatti vs. bonnatti pro:sta on, että juoksen mieluummin bonnatti pro:n kanssa, se ei tunnu muovipussilta päältä, ainakin tässä tämän vuoden mallissa takin materiaali sisäpuolelta on erilainen, kuin mitä tavallisessa bonnatissa on. Bonnatistahan on vielä kolmaskin malli joka osuu sitten noiden wp:n ja wp: pron väliin hintaluokaltaan, eli bonnatti race Tästä minulla ei ole omaa kokemusta. Kumpikaan noista omistani Bonnatti wp ja bonnatti wp pro ei käyttömukavuudessa pärjää hyvälle goretex takille, mutta menee kyllä ultralla sitten jos vettä tulee ihan hulluna. Ja toki talvella kuoritakkina räntäsateessa. Inovilla on myös päteviä takkeja, mutta eipä ne goretexit sielläkään ole edullisia. Housuiksi olen ostanut salomon lighting race wp pantsit ovat kyllä naistenmallit, kun miehille niitä ei erikseen tehdä, mutta ovat hemmetin mukavat päällä. Seuraava takki tulee olemaan salomonin ökyhintainen S-lab motionfit 360. Hintaahan tuolla on järjettömät 350€ Pelkäksi juoksutakiksi aika tavattoman kallis, mutta hitto että se oli mukava päällä, kun sitä kokeilin viime viikolla. Samalla hypistelin salomonin vedenpitäviä polkujuoksushortseja, ne jäivät hyllyyn 109€ hintalapun takia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy