Jump to content
Juoksufoorumi.fi


epäurheilija

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  1 315
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

epäurheilija last won the day on March 17 2018

epäurheilija had the most liked content!

Community Reputation

2 234 Excellent

About epäurheilija

 • Rank
  paksu ja hidas
 • Syntymäpäivä 04.01.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  3070
 • 10km
  39:10
 • Puolimaraton
  1:28:12
 • Maraton
  3:07:27
 • Tavoite
  Juosta mahdollisimman pitkään

Recent Profile Visitors

2 350 profile views
 1. Laitan tähän kuvan Google mapsista, eli se on tuon ympyrän sisällä oleva kaislikko joka on todella matala.
 2. Jos kuntotaso tai joku muu tekijä aiheuttaa murhetta, niin mukavalta tuo sauvoihin nojailu näytti ainakin viime vuonna siellä. Tasaisella väsyneimmät nöyttivät käyttävän niitä pystyssä pysymyseen. Nousuja varten ei varmaankaan niitä ainakaan tarvitse. Sen verran lyhyitä ja jyrkkiä nousuja kuitenkin, että en usko niistä olevan erityistä hyötyä. En ole huomannut koskaan rasvaamisesta mitään iloa, sukkavalinta on mielestäni oleellisempi. Ei välttämättä huono idea. Vaimo on minulta kieltänyt neulan käytön ja löi käteen kirurgin veitsen. Hänen ammatillinen mielipiteensä on, että kaikki löysä iho pitää leikata pois. Tässä mun ajatuksia ja huomioita, en tosin ole koskaan juossut tuota perusmatkaa.
 3. Aurajoessa tässä meidän kohdalla rantakaislikossa oli varmaan useita kymmeniä sammakoita kurnuttelemassa. Samalla lenkillä tuli bongattua sinivuokkojakin.
 4. Alustavasti myynnissä otsikonmukainen kisapaketti. Vaimo ilmoitti että olemme ko. ajankohtana perhelomalla johon ei kuulu a) kuusamo b)polkujuoksu c)minkäänlainen juoksu. Eli jos joku olisi kiinnostunut tai vaikka tuntee jonkun joka olisi kiinnostunut tästä, niin laita viestiä. Majoitus on siis Rukahovissa Superior twin 30m2 huoneessa huoneen hintaan sisältyy aamupala. Huone on varattu ja maksettu 2 henkilölle. Nyt olisi loistava tilaisuus pelastaa meikäläisen avioliitto, sillä lähden varmasti juoksemaan jos paketti ei mene kaupaksi. 🙄 Tuo ilmoittautuminen pitää sisällään myös bussikuljetuksen lähtöön. Majoitus voidaan myydä myös erikseen, koska tuon KK83 saa varmasti myytyä ilman majoitustakin. Hintaa koko paketille 486€ Tai pelkkä majoitus 362€ Yhteydenotot: jani.lempinen@gmail.com tai foorumin yv:llä
 5. Mulla voisi olla myynnissä huone, mutta se on 23-26.5
 6. Myyn tammikuussa ostetun oura sormuksen. Mukaan laturi ja mahdollisesti alkuperäinen laatikko. Jos se vaan löytyy jostain. Hintapyyntö 190€/tarjous. Sormus asustelee Turussa. Postitus onnistuu ostajan laskuun. Yhteydenotot YV:nä tai mailiin jani.lempinen@gmail.com
 7. epäurheilija

  Garmin MARQ

  Ne piirtää joilla on liitua 😀 Kuka on eka foorumilainen, joka tunnustaa hankkineensa tuollaisen?
 8. Juu, eihän sen tarvitsisi olla sen kummoisempaa, kuin vähän spekulointia siitä, miltä meno näyttää ja millaisiin sankarisaavutuksiin moisella menolla voitaisiin päästä, siinä sivussa voisi tietty esitellä juoksijoita ja kertoa vähän aikaisemmista saavutuksista. Toki tuollainenkin vaatii varmasti asiaan omistautunutta henkilöä toteuttamaan. Ei varmastikaan ole helppoa tuottaa puhetta selostuksessa jos sellaista ei ole aikaisemmin tehnyt.
 9. Ekaa kertaa olen ihan täpinöissäni tapahtuman seuraamisesta tähän tarvittaisiin ehdottomasti livefeediä ja vaikka selostusta kokeneempien ultranestorien taholta!
 10. Vaimolle juuri ehdotin tuollaista meidän vierashuoneeseen... Ei tullut vieläkään ostolupaa. Prkl!
 11. Itse olisin valmis maksamaan jos vaikka juoksufoorumi pystyisi neuvottelemaan mahdollisten yhteistyökumppaineiden/mainostajien kanssa jonkinlaisia alennuksia tuotteista. Itse ostan juoksukenkäni ulkomailta, mutta jos alennuksen kautta saa hintaa edes jotenkin inhimillisemmäksi, niin olisin valmis tilamaan ne vaikka suomesta. Tapahtumista voisi neuvotella alennuksia tai muuta sellaista. Tämmöisiä ajatuksia.
 12. Niken omasta mallistosta elite Zoom9 on loistava kenkä, kohtuu kevyt tosin droppia löytyy, että ei ole mikään minimalistinen tossu. Mutta itse tykkään, vaikka en niillä enää juoksekaan, kun löysin nuo adiokset. Oman kokemukseni mukaan juoksen päkiällä kengällä, kuin kengällä riippumatta dropista.
 13. epäurheilija

  Oura sormus

  Koitan saada sunnuntaiksi tehtyä vertailua, käytössä nyt jatkuvasti fenix5x ja oura sormus. Ylhäällä on nukkumaan meno ajat ja heräämisen, sekä oma tuntemus yöunista.
 14. Eli haluaisin ostaa ainakin yhden tai useamman fenix5 rannekkeen. Haussa ainostaan fenix5 sopivan ranneet, joissa on se pikakiinnitys kelloon. Tarjota voi vaikka täällä yv:nä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy