Jump to content
Juoksufoorumi.fi


epäurheilija

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  1 484
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

epäurheilija last won the day on March 17 2018

epäurheilija had the most liked content!

Community Reputation

2 869 Excellent

About epäurheilija

 • Rank
  paksu ja hidas
 • Syntymäpäivä 04.01.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  3070
 • 10km
  39:10
 • Puolimaraton
  1:28:12
 • Maraton
  3:07:27
 • Tavoite
  Juosta mahdollisimman pitkään

Recent Profile Visitors

2 558 profile views
 1. Jaah, pitäisiköhän sitä koittaa venyttää kilpailukautta vielä tämmöiseenkin hölmöilyyn? 🤔
 2. Rantakerttu nimisessä ravintolassa on hyvä hampurilaisbuffa. Siellä on vaikka mitä kaikkea täytettä tarjolla ja on hyvvee! Jatkuu buffa on auki pitkälle iltaan. Se on siinä ihan Aurajoen rannassa läntisellä rantakadulla.
 3. Edellisen hieronta kerran jälkeen en ole venytellyt ollenkaan ja ihme ja kumma ei ole ollut minkäänlaisia jumeja tai kolotuksia. Päätin kokeilla tämmöistä ä, kun luin yhdestä kaverista, jonka vamma kierre katkesi, kun oli lopettanut venyttelemisen. Käytän, kyllä erilaisia palloja ja putkirullaa lihasten huoltoon, mutta erityistä venyttelyä en tee.
 4. Mietin tuossa samaa, mutta onhan hän aina ollut enempi lätkänpelaajan näköinen, kuin pitkänmatkan juoksijan 🙂
 5. Hienoa, mulle tulee tuossa 4.8 kuluneeksi 18-vuotta edellisestä kosketuksesta alkomahooliin. Ja kyllä mun elämänongelmaa ihan normaalia illanviettojen ja muiden osalta. Toki alkuun oli tarvetta selitellä miksi en juo ja tokihan sitä myös paljon ihmeteltiin. Kun parikymppinen kaveri ei haluakaan nauttia kuningas alkoholia. Jokainen tyylillään ja ihan vapaasti saa sekoittaa päätään millä kukakin haluaa, mulle tää on ihan helposti paras tapa elää 🙂
 6. Seuraavalle ultralle olisi hakusessa uusi tossu ja noista otsikon kengistä ajattelin koittaa löytää tossua itselleni. Kokoa pitäisi olla 45 1/2 tai 45 2/3 miten nuo hokan koot nyt sitten menevätkään. Eli jos on tullut tehtyä hutiostos olet muuten vain päätynyt luopumaan uuden karheista tossuista, niin olen erittäin kiinnostunut hieromaan kauppoja.
 7. Eikäku navan kohdalta mitattu ympärys, niin alkais läskilempinenkin (meikäläinen siis) pärjäämään!
 8. epäurheilija

  Garmin Connect

  Tuo on kyllä jännää, miten tuo huawei tuntuu temppuilevan aika monen kellon kanssa. Ei ole pitkä aika, kun polar käyttäjät valittelivat, että ei toimi huawein luurien kanssa. En tiedä onko nämä viat jo korjattu, mutta ei luulisi olevaan kauhean monimutkaisesta jutusta kyse, jos nokialaisetkin on saatu toimimaan näiden kellojen kanssa 😄
 9. epäurheilija

  Juoksutossut

  Syitä voi varmasti olla moniakin, mutta jos selän kipeytyminen on tullut uusien kenkien myötä, niin sitten kannattaa kyllä vaihtaa kenkiä ja koittaa tuleeko toisilla samanlaisia tuntemuksia.
 10. Aika pieni ero 1 ja 2 sijan välissä. Olisi voinut kuvitella, että näin pitkällä matkalla erot olisi helposti isompia. Kovaa hommaa 🙂
 11. Koitin kyllä katsoa, mutta ei osunut silmään. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö se siellä olisi...
 12. Oliko tuo maantiepätkän gpx-tiedostoa jollain jaossa? Ajattelin huoemenna mennä kiertämään sekä metsälenkin, että tiepätkän.
 13. Ohhoh, enpä muuten löytänyt itsekään tuota UTTF pistetilannetta googlettamalla. Aika hyvin on piilotettu jos sellainen jossain on.
 14. Todellakin on yllättävää, kun miettii että NUTSilaiset ovat varmasti tienneet tulevat kisapäivät jo hyvissä ajoin ennen uuttavuotta. Ilmeisesti vaan tällaiseen ruuhkaan gps-laitteiden tarpeeseen ei oltu osattu varautua. Onhan tuo jo pitkänmatkalaisille turvallisuus-syistäkin ihan "must" juttu kantaa gps paikanninta. No riittävän moni, kun laittaa asiasta palautetta niin eiköhän ensi vuodeksi taas skarpata tässäkin asiassa.
 15. epäurheilija

  Garmin Fenix 5

  Ok, heidän sivuillaan lukee, että korjauspyynyöihin ja muihin vastaaviin tulee aina lisätä liitteeksi ostokuitti tai kopio siitä... Mutta hyvä jos on niin, että sitä ei tarvita. Tämä laite on on vasta reilun vuoden vanha. Tämmöinen teksti on heidän sivuillaan: Takuu Suomesta ostetuilla Garmin –laitteilla on kahden vuoden takuu ostopäivästä laskettuna. Mainittuna ajanjaksona tehdyn reklamaation perusteella Garmin vaihtaa tai korjaa laitteen oman harkintansa mukaan. Laitteet, jotka ovat vahingoittuneet virheellisen käsittelyn, ulkoisten vaurioiden tai ei sallittujen muutosten tai korjausten seurauksena, eivät kuulu Takuun piiriin. Takuuhuoltopyyntöön on aina liitettävä ostokuitti.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy