Jump to content
Juoksufoorumi.fi


epäurheilija

Jäsenet
 • Content Count

  1 254
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

epäurheilija last won the day on March 17 2018

epäurheilija had the most liked content!

Community Reputation

2 017 Excellent

About epäurheilija

 • Rank
  paksu ja hidas
 • Syntymäpäivä 04.01.1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  3070
 • 10km
  39:10
 • Puolimaraton
  1:28:12
 • Maraton
  3:07:27
 • Tavoite
  10k alle 40min. 21k alle 1.30, 42k alle 3 tuntia.

Recent Profile Visitors

2 240 profile views
 1. epäurheilija

  Oura sormus

  Koitan saada sunnuntaiksi tehtyä vertailua, käytössä nyt jatkuvasti fenix5x ja oura sormus. Ylhäällä on nukkumaan meno ajat ja heräämisen, sekä oma tuntemus yöunista.
 2. Eli haluaisin ostaa ainakin yhden tai useamman fenix5 rannekkeen. Haussa ainostaan fenix5 sopivan ranneet, joissa on se pikakiinnitys kelloon. Tarjota voi vaikka täällä yv:nä.
 3. Kyllä maratonille riittää ihan kerran viikkoon sellainen 2 - 2 1/2 tunnin lenkki ja kerran kuukaudessa vaikka vaan 90 minuuttia, ettei tule juostua itseään tukkoon. Ja tosiaan se kunto tulee ainakin ihan ensi alkuun juurikin sieltä pk-harjoituksista. Yllättävän paljon sitä voi vauhtia saada ihan vaan silläkin, kun vaan peruskunto on ensin hyvällä mallilla. Tuo 150 taitaa mennä sulla tosiaan jo hyvin vk-treenin puolelle, eli sitä hauskuutta ei tarvitse nautiskella, kuin kerran viikkoon 😃
 4. Vaikka tämä tuleekin olemaan "kauden 2019 päätavoite", niin eihän tuollaista kisaa voi tosissaan ottaa. Tavoitteena on pysyä radalla 24 tunti tai mielellään vielä vähän päälle, että tulisi 100 mailia täyteen. 24 tunnissa tulee vain 159,84km. Kaikki, siis mikä menee tuon yli on vain kotio päin. Ja jos tulee vähempi, niin eiköhän siellä virossa saa aikansa kulumaan vaikka kannustamalla radalla pysyviä hulluja. @Olle- onko siellä kisapaikan lähellä mahdollista päästä saunaan ja uimaan?
 5. Ai, katos perkule niinpä olikin.
 6. epäurheilija

  Oura sormus

  Joulukuun alussa tilattu oura lähti tänään kohti Turkua. Ehkäpä jo huomenna pääsee ihmettelemään laitetta.
 7. Pakkohan se oli laittaa nimi listaan 😄
 8. Kiitos tiedosta. Ja hyvin sinun Suomi tuntuu sujuvan. Tämä kisa on minulla vakavassa harkinnassa 🙂
 9. Mahtaakohan tämä hassuttelu toteutua ollenkaan? Mitään tietoa ei ole vieläkään missään muualla, kuin tuolla itran sivuilla josta löytyy vain toimimattomat linkit verkkosivuille. Alkaa olemaan viimeiset hetket saada ilmoittautuminen auki, että saa juoksijoita mukaan kisaan. Muilla kisoilla taitaa olla jo ilmot auki tai jos ei ole, niin ainakin rekisteröitymisen avautumispäivä on julkistettu.
 10. Mulla on sama, pitkikset sujuvat parhaiten ilman aamupalaa. Tosin kaikkein pisimillä pitkiksillä meinaa sitten jo nälkä tulla, joten piti opetella syömään juoksun aikana.
 11. Nyt kun en päässyt tuonne ccc:lle juoksemaan, niin tämä alkoi kiinnostamaan kovin paljon. Onko muita foorumilaisia lähdössä?
 12. Eiköhän tästäkin taas tule tipaton vuosi. Omallakohdallani se onkin sitten jo 18 tätä putkea. Tsempit vaan kaikille oli sitten tipaton tai ei 😃
 13. Hehe, olisko vähän hienoa jos tämän foorumin nimeksi vaihdettaisiin ”sählyfoorumi” 🤩
 14. Itse olen kokenut asian, niin että varsinkin somen ihmeellisessä maailmassa sen eron tekee ”polkujuoksijat” kommenteilla, mä en juokse kuin metsässä ja tasaisella on tappavan tylsää kommenteilla. Tylsä erottelu suuntaan ja toiseen. Laji on kuitenkin sama juostaan sitten Dubaissa katuja pitkin auringon paisteessa tai sitten Kuusamossa poluilla räntäsateessa. Alusta vain on eri. Myönnän, että varsinkin instagramissa on välillä ärsyttävää seurailla trendikkäitä polkutykkejä hyvin hoidettuine partoineen, mutta joillakin taustalla on sponsoreita tai mahdollisesti tavoitellaan sellaisia jolloin trendikkäät kuvat ovat varmasti tarkoitushakuisia. Tässä meidänkin kylällä (turku) on jos jonkin näköistä ”ambassadoria” suunnon, salomonin, la sportivan, hokan ja ties vielä minkä muun merkin, näistä ”lähettiläistä” osa ei juurikaan muistuta urheilijaa ei edes polkuatleettia, mutta kuitenkin someen ilmestyy tuotetestejä ja tavaroiden kuvia ja hymyileviä naamoja ja tsemppipostauksia. Veikkaan, että tällä hetkellä näiden polkujuoksu välineiden markkinat vetävät, niin hyvin, että keskinkertaisen ulkonaliikkujan on helpompi saada itselleen tavarasponssi kuin vaikkapa nuoren lupaavan urheilijan alun. Edyllättäen tietenkin, että on valakuvauksellinen naama ja että pystyy tuottamaan someen jotenkin ymmärrettäviä postauksia mielellään 2-3 eri kielellä. Tai ainakin semmoisen kuvan olen saanut. Mutta kaikki tämä vie lajia eteenpäin siinä mielessä, että nykyään täältä saa lähes kaikkia kuviteltavissa olevia kenkämerkkejä ja pikkuhiljaa muitakin varusteita, ei olla enää niin marginaalissa, että joka kenkäparia ostettaessa joutuu jännittämään tuleeko yhtään oikeankokoista jalkinetta. Suunnistajat löytävät varmasti polkujuoksuihin tulevaisuudessa enenevissä määrin, varsinkin jos esim buff trail tourin matkojen lyhentäminen on pysyvä suunta. Lyhyemmät kilpailumatkat mahdollistavat kovakuntoisten suunnistajien osallistumisen, kun palautumisajat mahdollistavat myös omassa lajissa kilpailemisen polkujuoksun ohessa. Toki varmasti polkujuoksijat antavat edelleen kovan vastuksen näille kavereille myös tulevaisuudessa. Loppujen lopuksi se mitä haluan sanoa, että eipä tuo kahtiajako minua haittaa ja eniten sitä kohtaan somessa. Edustan juoksuseuraa jossa on moni tasaisen taitureita ja kansainvälisesti menestyneitä urheilijoita, kuin myös polkuspesialisteja eikä siellä kukaan tee eroa näiden eri juoksualustojen välillä.
 15. Tällä hetkellä meidän perhe ajelee 2.2 litrasella diisseli mondeolla. Joten ilmastonlämpeneminen on isolta osalta meidän perheen vastuulla. Samalla autolla hoidetaan mun työajot joita kertyy n. 20 000 km/vuosi ja vaimon harrastukset joista kertyy lähemmäs 10 000km. Oikeastaan maasturi olisi vaimolle parempi, kun noissa vapaaehtoisissa pelastuspalveluhommissa pyörii nuoremman koiran kansaa. Tällä autolla mennään toivottavasti ainakin vielä 4-vuotta. Kallistahan tuolla ajelu on, mutta onneksi osa kuluista menee mun firman piikkiin 👍
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy