Jump to content
Juoksufoorumi.fi


epäurheilija

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  1 621
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

epäurheilija last won the day on September 15 2019

epäurheilija had the most liked content!

Community Reputation

3 322 Excellent

About epäurheilija

 • Rank
  paksu ja hidas
 • Syntymäpäivä 04.01.1979

Converted

 • Coopperi
  3070
 • 10km
  39:10
 • Puolimaraton
  1:28:12
 • Maraton
  3:07:27
 • Tavoite
  Juosta mahdollisimman pitkään

Recent Profile Visitors

2 765 profile views
 1. Katos, mainokset tulivat minullekin näkyviin. Yäk!
 2. Saatan olla väärässäkin, mutta itse tykkään ajatella asiaa silleen, että hyvin järjestetyt tapahtumat pärjäävät kyllä. Järjestäjät eivät voi enää luottaa siihen, että edellisten vuosien osallistujamäärät toteutuisivat automaattisesti tänäkin vuonna. Tapahtumat kilpailevat toistensa kanssa ja markkinointia täytyy tehdä. Oletteko huomanneet kuinka paljon polkutapahtumat rummuttavat olemassa olostaan jo vuodenvaihteesta lähtien? Ja osa jopa sitä ennenkin. Ja toiseaalta kisat syntyvät niiden tarpeeseen ja kuolevat sitten tarpeen puutteeseen. Se että onko maraton enää mitään on sitten toinen asia... Maraton on aina maraton ja varmasti suurelle osalle se "the matka" jonka läpäisy on jotenkin suuri juttu. Oli se minullekin, sitten kun sen ensimmäisen kerran juoksin tajusin, että ei se itse maraton ollut kuin kohtuu tylsä suoritus, kaikki sitä edeltävä työ oli minulle se juttu. Jos sileän tuloksen hinkkaaminen kiinnostaisi tällä hetkellä yhtään, niin varmasti sitä tekisin, mutta ei kiinnosta. Reippailu poluilla on paljon mielenkiintoisempaa tällä hetkellä. Katsotaan sitten muuttuuko ajatukset tulevaisuudessa.
 3. Oohoh, se on jo aika iso määrä peruutuksia 😳
 4. Vaihtoon menisi kyllä itsellänikin sellainen kenkä jonka käyttö rakkoja aiheuttaa.
 5. Väkilukuun nähden Virolla menee kyllä aika lujaa yleisurheilussa. Ottelijat on kovia ja keihäästäkin saattaa tulla mitalia ja maratonillakin taisi olla pari juoksijaa mukana.
 6. Tuo on muuten totta, aika runsaasti näyttäisi tulevan keskeytyksiä. Ilmeisesti myös aika reipas aloitus kuuluu hänen "asevarastoon" myös. Voisi kuvitella, että tuon tason kaveri kyllä tiedostaa moisen ongelman jos sellainen on olemassa.
 7. Eihän siellä tainnut lunta olla enää juurikaan maassa maratonin startin aikaan? Ainakaan 65 startissa ei tainnut olla, kuin lähtöpaikalla vähän sohjoa. Mutta joo silloin valinta on helppo, kun ei ole kuin yhdet kengät mukana 😃 Mitäs veikkaatte, ottaako Maisala haamupalleron kiinni? Eroahan ei näyttäisi olevan kuin 3-4km Joten voisihan tuohon olla saumaa?
 8. Reitti vaati ensimmäisen keskeytyksen, Heikura Kari näyttää menevän auton kyydissä pois reitiltä. Edit: Samassa kyydissä myös Siren Jukka.
 9. Nyt pysähtyi pallo kokonaan. Mutta aikamoinen oikeisu tuli kyllä tuossa jos gps pitää yhtään paikkaansa.
 10. Eipäs, kun just nyt ilosi todella siistiä päästä tuonne juoksemaan 😃 Mutta on kyllä haastava keli lähteä yöhön juoksemaan.
 11. Ruotsin David Nilsson 2.11.50 aika kova aika.
 12. Vai että saunomisesta pitäisi olla etua lämmönkestossa. Käsittämätöntä sanailua. Siellähän pitäisi istua pari viikkoa yhteen putkeen ja kellonympäri, että voisi edes jotain vaikutusta saada ja silloinkin veikkaan, että vaikutus enemmän negatiivinen suorituksen kannalta. Toivottavasti tulee tapahtumarikas kisa jota on ilo katsoa ja onhan se hienoa jännittää myös molempien suomalaisten tekemistä reitillä.
 13. epäurheilija

  FEET kengät

  Itselläni on yhdet Feetit, nuo evo carbon x. Nyt kun noilla on tullut joku 100km mittariin, niin en voi muuta kuin olla todella tyytyväinen hankintaan joka oli tyyliin 69€ tai jotain. Kengän "halpa ulkoasu" ei haittaa minua ollenkaan, kunhan kenkä toimii. Ja tämä todellakin toimii. En muista, että olisin näin hyvää kenkää tähän asti käyttänyt. Tämä on siis tämän hetkinen kokemus kengistä. Ainoa asia joka kengässä on tehty päin persusta on nauhoitus, kenkää on mun jalkaan ihan mahdoton kiristää mukavasti ylös asti. Mutta koska juoksen aina todella löysällä kengällä, niin minua tuo ei paljon haittaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy