Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jepjep65

Jäsenet
 • Content Count

  30
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About jepjep65

 • Syntymäpäivä 27.05.1965

Converted

 • Tavoite
  Parantua
 1. Meikä ryystää Mivi total fleks ainakin minulla toimii kuin tauti. On hiukan kallista mutta on sen arvoinen.:icon_jook:
 2. jepjep65

  Finlandia hiihto 2008

  Tervehdys! Eipä tarvii ilmottautuu Finlandiaan eikä muuhunkaan hiihtoon. Tässä on menny aika toipuessa ja se jatkuu en tiedä kuin kauan? Mutta tsemppiä niille jotka ovat hiihtoihin menossa. :)
 3. Noo, lentopallo on varmaankin se mitä teen eniten. (Valmennan Miehiä ja C-tyttöjä). Lisäksi punttisalia 2 viikossa. Sähly kuuluu sillon kun en oo kovin kipee. Samoin rullaluistelu kesällä, rullahiihto sekä talvisin hiihto n. 3-4 kertaa viikkoon. Lisäksi mulla on muutamia yksityisiä oppilaita joille opetan punttia ja lentopalloa erikseen. JOten ei hirveesti tarvii miettiä mitä tekee sillon kun ite oon kunnossa.:character00256:
 4. Jep! Aivan huippu levy! Tarja on hyvä mutta on Anettekin! Sopii erinomaisesti bändiin! Levy on erittäin mielenkiintoinen monine vivahteineen! Todellista ammattitaitoa tehdessä! Ei voi kun antaa täysi 10 levystä ja uudesta laulajasta!:smiley:
 5. Jep, meikä köröttelee -01 opel zafiralla (tilaihme joka ei loppujen lopuksi edes ole hirveen tilava) hyvää siinä on se että sukset mahtuvat hyvin kyytiin sillon kun ei oo takana muita istumassa poksi katolle on hakusessa mut kun maksaavat niin perskuleesti on vielä hankkimatta. 7 henk koska lentopalloilijoita on useasti kyydissä mahtuu just kentällinen kyytiin.
 6. Jep,kuva otettu Finlandiahiihdon jälkeen joka oli paras hiihto mitä olen hiihtänyt. Olin hyvässä kunnossa hiihdon jälkeenkin.
 7. Kiitoksia hämis, sopii hyvin kesään. Heh.. Tänään sitten olikin oikein special- päivä sillä kävin nyt luistimilla potkimassa itteeni eteenpäin n.45-50km ja vaimo oli vielä mukana joka lykki sauvojen kanssa.(Minä ilman sauvoja). Aikaa meni lähes 3 h mutta oli nautittavaa. Aurinko paistoi ja urheilujuomaa ja vissyä kului litroittain. Tänään oli niin hyvä päivä että on kiire nukkumaan jotta huominen tulisi nopeammin joka voisi olla vaikka vieläkin mukavempi. Vaimo ja mää-----> hatapa, paljonko pyyrät entisestä läppäristä ???
 8. Hip heijaa!!!! Pitkästä aikaa pääsin rullahiihtämään ja sekös oli sitten mukavaa. 15km meni ja hyv'ltä tuntui. Vauhti ei päätä huimannut mutta hauskaa oli. 15km 54min. Kesk.syk 139 Max 169 KCal 845. Olkapäitten takia en voinut sauvoa vielä kovaa mutta alku on hyvä. Selkäkin oireili vain ylämäkilöissä. Levossakaan ei ole tullut kipuja. Aivan huippu fiilis.:dancers:
 9. jepjep65

  Karhu M-sarja

  Joensuussa Futurella M1 145€. Alessa 50€ pari monen sorttista kenkää, hyviäkin. (hajakokoja)
 10. jepjep65

  Alelaari

  Paljonko jäi hintaa? Kävin tänään jalkatestissä ja suosittelivat Nimbuksia.
 11. Jou, fiilarit on taas kerran oikein hyvät. Tänään pääsin pitkästä pitkästä aikaa lenkille.Lenkki ei ollut juoksemista eikä hiihtämistä vaan uusilla Radicaleilla luistelua tunnin verran. Nyt on jo ilta enkä ole tarvinnu kuin yhden 800 Buranan, jee.Tänään taa sitä nautti siitä kun pääsi liikkumaan ja nauttimaan omankehon antamasta vauhdista. Tässähän on toivoa päästä hiihtämäänkin lähi-aikoina.:035:
 12. jepjep65

  Neste-Ralli 2007

  Jou, kyllä moottoriurheilu on kuulunu elämään kaiken aikaa. Ralli on yksi suosituimmista. Itse olin rahankerjääjänä kiihdytystiimissä -90 luvulla joten nopeus on vieläkin mikä kiinnostaa paljon. Formuloiden suosio on laskenut enkä ole edes hommannut plus-korttia jotta näkis suorat lähetykset. Nyt tänään aijon kyllä ostaa sen jotta näkee rallista mahdollisimman paljon. Ikävää että kolmonen sai oikeudet ralliin, nyt pitää ostaa erikseen jotta näkee. mrrr...
 13. jepjep65

  Paha olo.

  Tämä juttu oli heikolla hetkellä kirjotettu jolloin ei juuri hyvää ollut tiedossa. Nyt valoa on kuitenkin näkyvissä vaikkakin olo ei olekkaan parhaasta päästä. Runtothehills, sun kaverillesi terveisiä että ei ole ainoa jolla ei mene ihan putkeen.Se viisiminuuttinenkin on tärkeä, pää-asia on että ei luovuta ja sinulle, ymmärtäväinen ystävä on vieläkin tärkeämpää.
 14. jepjep65

  Monot

  Jou, se vaan on niin että sitä saa mitä tilaa. Minä hiihtelin halppis monoilla yhden talven ja voin sanoa, että kannattaa sijoittaa kunnon monoihin. Luistelumonona mulla Fischer 9000 pilot(269€) ja voin sanoa,että paras on. Perinteisellä minulla on Salomonin carbon 3D chassis (LAB).(279€) Molemmat maksoi kyllä aika paljon euroja mutta kannatti säästää. Salomonit ei oo ollu ainakaan minulla kylmät. Salomonissa jalka on kuin pumpulissa ja se on tosi kevyt. Samoin on Fischerissä. En haluaisi palata millään entisiin monoihin. Sijoita hyviin monoihin kiitos seisoo jokaisen hiihdon jälkeen. Hyviä hiihtoja.:035:
 15. jepjep65

  Läskikerho

  Mulla oli 2004 marraskuussa lähes 120kg nyt kun on kuntoiltu painoa on 87kg ja yritän vielä pudottaa n.10kg. Tässä on ollut vähän motivaatio pulaa havaittavissa kun kaikki menee aika lailla samaa rataa. Pitäs löytää jotain tsemppaavaa juttua mutta hyvä näinkin.:action-smiley-073:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy