Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Andreas66

Jäsenet
 • Posts

  119
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Andreas66

 1. Samaa ihmettelen. Kun katsoo esimerkiksi Tanskan ja Suomen testauskäyriä, erot ovat todella suuria. Tanskan eduksi. Ja täällä todetaan että joo mekin perässä. Täysin eri tilanteet ja toimet.
 2. Näitähän löytyy jos itse yhtään viitsii etsiä. Tässä yksi.
 3. Long covidista on kyllä ihan selvää tutkittua tietoa jos vaan oma asenne sulkea silmät ei tee sokeaksi. Koronan hermostovauriot on ihan oikeasti tutkittu tosiasia.
 4. Tämän maan viranomaisten moraalin tuntien. Jos saat pitkän Covidin ja testiä ei suostuta ottamaan, olet oireinesi yksin. Ei apua, ei tukea, ei mitään. Yritä pärjäillä, luulotautinen.
 5. Niin noh, olen itse asiassa tästä samaa mieltä mutta kuitenkin vähän olisin varovainen dissaamaan suorilta käsin mistä voi syntyä jotain hyvää ja mistä ei. Ei välttämättä tuosta tutkimuksesta itsestään mutta jostain sen sivu-sivu-sivuvaikutuksesta. Tuli sarja connections mieleen vaikka se nyt liittyy näihin teknisiin keksintöihin https://en.wikipedia.org/wiki/Connections_(British_documentary) Edit: Jihhuu sarja löytyykin Internet Archivesta! https://archive.org/details/ConnectionsByJamesBurke/
 6. Niin, kun joku alkoi miettimään 1800-luvulla että mitäs jos laskettaisiin vain numeroilla 0 ja 1, niin varmaan aika moni kommentoi että mitä skeidaa….
 7. Ranskan kielellä, Google kääntää. Vauvoja sairaalaan Covidin takia Ranskassa.
 8. Unohdit ne sata jotka ovat viruksen takia sairaalahoidossa. Mutta mitäs heistä, pikku juttu. Samaa mietin, että tuliko nyt pilattua suomalaisen marjan puhtausvaltti kansainvälisillä marjamarkkinoilla... Marjahan menee pitkälti suoraan pakkaseen joten siellä virus hyvin säilyy.
 9. Vasta sitten kun oikeasti kaikki halukkaat ovat saaneet toisen rokotteen, nuorimmat mahdolliset mukaan luettuna. Riskiryhmät sisältävät myös lapsia.
 10. ”…mitä todennäköisimmin…” — perustele. ”Kauhistelu” — kauhistelijoiden joukossa on lääkäreitä ja epidemiologeja. Perustele miksi ei ole syytä, älä käytä somekauhistelukorttia. Ja tietysti rokote auttaa, sehän sen tarkoitus onkin.
 11. Viitisentoista vuotta sitten futispelissä potkaisin liian kovaan vastapalloon nilkka liian löysänä. Akillesjänteeseen sattui niin maan kovasti. Myöhemmin todettiin jänteen ja kantapääluun välissä bursiitti. Kortisonia siihen piikitettiin pariin otteeseen. Fyssari myös manipuloi ja pisti pohjallisia kengistä uusiksi. Vaiva jatkuu edelleen. Vaatii jatkuvaa venyttelyä ja hierontaa. Yleensä kipu hellittää lenkillä noin puolen tunnin kohdalla ja tulee takaisin myöhemmin lenkin jälkeen. Eli kun jalka lämpiää vaiva helpottuu.
 12. On selvää nykyisellä tiedolla että koronaa ei pidä päästää leviämään.
 13. Tilasto ja niiden tulkinta on kaksi eri asiaa. Juodaan sitten yhdessä vaikka hopeavettä.
 14. Nimetön tyyppi pitää salaliittosivustoa jossa tuubaa koronasta ja rokotteista. ”Hyvä” löytö 😄
 15. Toimii ihan hyvin. Bluetooth on siirtotie.
 16. Kun siirryin Suunnosta Appleen, exporttasin datan Suunnon palvelusta Stravaan. Puhelin synkkaa Apple Watchin treenit suoraan Stravaan. Suunnon sykevyö edelleen käytössä.
 17. Sinä sinä sinä. Epidemioissa rokotteet, maskit ja rajoitteet suojaavat muita. Ja siinä samalla muut sinua. Kyse on yhteisöllisyydestä, ei sinusta.
 18. ”Our findings indicated that antisocial traits, especially lower levels of empathy and higher levels of Callousness, Deceitfulness, and Risk-taking, are directly associated with lower compliance with containment measures.” Linkki tutkimukseen.
 19. On se hyvä että täällä on nerokkaita tietäjiä joiden käsitys asiasta ylittää alan asiantuntijoiden harhaiset mielipiteet ja havainnot todellisuudesta. Sain ensimmäisen rokotteen, toinen elokuussa. Maski käytössä toistaiseksi kaupoissa.
 20. Muistuipa mieleen jokunen vuosi sitten kun Mövenpick piti hinnan ennallaan mutta suurin piirtein puolitti paketin koon. Kontrasti oli iso kun kaupassa oli vanha ja uusi paketti vierekkäin, samalla hinnalla. Kilohinnassa massiivinen ero. Tuon jälkeen en ole Mövenpickiä ostanut. Silloin se oli hyvää, miten lie sitten raaka-aineissakin säästetty. Silloin perustelivat tuon päätöksensä raaka-aineiden hintojen nousulla.
 21. Niin sieltä tietysti lentää sitä mitä keuhkoista, keuhkoputkista ja nielusta sekä suusta irtoaa, sehän on selvä. Koko eliökunnan kirjo mitä sinne mahtuu ja ilmavirta irroittaa. Mitä ne sitten uutisoi, että meisseleitä ja jatkojohtoja lentää? Herneitä?
 22. Muistan lukeneeni että ylipainoisilla on elimistössä jatkuvasti pieni tulehdustila päällä, joka kuormittaa, rasittaa ja altistaa kaikenlaisille sairauksille.
 23. Andreas66

  Suunto Ambit3

  Onko ilmanpaineen mittausanturin reikä kenties tukossa? Jokuhan sitä painetta nostaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy