Jump to content
Juoksufoorumi.fiAndreas66

Jäsenet
 • Content Count

  98
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Andreas66

 1. Andreas66

  Movescount

  forum.suunto.com
 2. Niin sieltä tietysti lentää sitä mitä keuhkoista, keuhkoputkista ja nielusta sekä suusta irtoaa, sehän on selvä. Koko eliökunnan kirjo mitä sinne mahtuu ja ilmavirta irroittaa. Mitä ne sitten uutisoi, että meisseleitä ja jatkojohtoja lentää? Herneitä?
 3. Muistan lukeneeni että ylipainoisilla on elimistössä jatkuvasti pieni tulehdustila päällä, joka kuormittaa, rasittaa ja altistaa kaikenlaisille sairauksille.
 4. Andreas66

  Suunto Ambit3

  Onko ilmanpaineen mittausanturin reikä kenties tukossa? Jokuhan sitä painetta nostaa.
 5. En ole salilla käynyt kellon kanssa. Ostin sen muuton jälkeen -- uuden kodin sijainnin vuoksi salijäsenyys piti laittaa poikki eikä uutta ole toistaiseksi tulossa. Olen treenannut jonkin verran ihan kotitreeniä, enimmäkseen kuitenkin kävelyä, pyöräilyä ja juoksua. Ja käyttänyt näissä aika paljon Suunnon sykevyötä. Siinä eikä rannesykkeessä mielestäni ei ole ollut mitään eroja mitä olisin huomannut aikaisempaan Suunnon Spartan Sport Wrist HR:ään joka oli se aikaisempi laitteeni.
 6. Ehkä se että joutuu juoksemaan yksin ja ympärillä oleilee laumoja leijonia ja hyeenoja voi pistää vähän miettimään. Yksi kesä täällä ihan asuinpaikkani lähellä oli kuultu karhu mesoavan metsässä, noin kilometrin päässä kodistani. Lähdin sinnepäin pöpelikköön metsälenkille -- yksin. Kun muistin tämän tarinan karhusta, kyllä siitä tein reittisuunnitelman aika pikaisesti uusiksi ja hakeuduin toisiin maisemiin...
 7. Minä siirsin kaikki Movescountista Stravaan kun siirryin Apple Watchiin. Tai itse asiassa se oli silloin jo Suunto app, joka tallensi omassa konfiguraatiossani samaan paikkaan treenit kuin Sports Tracker. Eli sieltä. Hyvin on pelannut.
 8. Andreas66

  Polar Grit X

  Grit tarkoittaa myös:
 9. Terveystalolla Ari Ojanmaa hoisi hienosti omat pohjeongelmani kuntoon. Aluksi pohje kiristyi tosi kipeäksi, sitten kipu laajeni jalkaterään. Syynä oli kävelyyn ja lantionseutuun liittyvät virheet liikkeissä ja lihasheikkoudet. Homma hoitui manipulaatiolla, fysioterapialla ja jumppaohjeilla.
 10. Mikähän asiantuntija se sellainen on joka ei ymmärrä että tuo leviämisen hidastaminen ja sairastumisten viivästäminen on juurikin se tavoite -- muuten teho-osastot ylikuormittuu ja käy kuten pohjoisessa Italiassa. Erittäin tarpeellista toimintaa siis.
 11. Mulla taas todella vähän tai ei ollenkaan kuumetta jo pari viikkoa. Aluksi päänsärkyä, koko ajan kuitenkin kova kurkkukipu ja ikäänkuin pistelyä kielen takaosissa välillä. Vain vähän aivastelua ja köhimistä. Ja hemmetin sairas olo kuitenkin, tuntuu kuin otsan ja silmien ympärillä olisi puristava vanne tai pää täynnä räkää muttei kuitenkaan ole. Ei siis mitään oikeaa syytä (eli kuume) olla pois töistä, mutta silti hemmetin hankala olo. Juuri sain muista syistä otetun verikokeen tulokset, siellä ei mitään tulehdukseen viittaavaa (leukosyytit tms normaalit). CRP:tä ei otettu valitetta
 12. Noniin, tuumasta toimeen. Kävin ostamassa papujen jauhatuskoneen ja papuja, Rekoa tietysti. Saa verrata makuja. Joku pieni ero kahvin maussa on, mutten osaa sormella osoittaa että mikä se on. Ei ihmeemmin aamutoimia vaikeuta eikä pidennä. Sen sijaan että kaadan mutteripannuun jauhot pussista, painan jauhatuskoneen nappia. Kahvijauhot sitten lusikalla mutteripannuun. Ehkä minuutin pidentää prosessia, joten ei mitään väliä, siinä odotellessa kaurapuuron kypsymistä kattilassa. Jatkan tällä linjalla.
 13. Sama täällä, Rekoa pannuun. Keitän kahvit, kaksi kuppia, aamulla aina mutteripannussa. Joskus harvemmin juon kahvia myös iltapäivällä. Näitä kommentteja lukiessa tekee mieli ostaa pavut ja jauhaa itse...
 14. Eli näin sekä GPS:n että barometrin kanssa. Barometri varmaan tosiaan ottaa tuon lähtötilanteen GPS:stä, sillä miten muuten ilmanpaineesta saisi korkeuden, kun se aina vaihtelee.
 15. No eikös tässä juurikin ongelma ollut siinä alussa, että siinä kohti korkeus on pielessä? Miten barometri voisi sitten sössiä tuon lukeman vääräksi?
 16. Tuo on kai aika yleistä näillä mittareilla. Ainakin Suunnon värkeistä on samanlaisia kokemuksia. Mittari ei vaan saa tarkkaa korkeutta treenin alussa. Jos treenin alussa on mahdollista käynnistää treeni mutta "aloittaa" suoritus vasta 1-2 minuutin kuluttua, luulisi että mittari on siihen mennessä saanut jo tarkemman GPS-korkeuden. Myös mittarin synkkaus usein lataa sinne tuoreet GPS-tiedot joka auttanee nopeamman ja tarkemman paikannuksen saamista.
 17. Jos yksi kolmesta tietäjästä oli musta, miksi tiernapojat pitäisi valkopestä ja ottaa se musta sieltä pois? Eihän siinä tätä hahmoa käsittääkseni mitenkään pilkata tai alisteta. Tuskin joka kylältä löytyy oikeaa mustaa siihen rooliin. Jos kaikilla olisi valkonaama, varmaan sitten huudeltaisiin valkopesua, valkopesua. Koskaan ei mene oikein.
 18. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Ilmanpaineen mittaus on hyödyllinen lähinnä vaeltajille ja kiipeilijöille.
 19. Luin juuri uutisen jossa kauhisteltiin sitä miten ruotsidemokraatti -enemmistöisessä kunnassa on tehty päätöksiä. Kiellettiin hunnut, sateenkaarilipun käyttö virallisissa lipputangoissa jne. Kieltämättä osa ikäviä päätöksiä. Jokusen vuoden päästä voimme varmaan myös kauhistella uutisia jotka kertovat joissakin kunnissa päätetyn että naisten pitää käyttää hijabia tai burhkaa, naisilla on oltava miespuolinen saattaja, pyhäpäiväksi vaihtuu perjantai ja alkoholin myynti kielletään?
 20. Polarilla suunnittelu on kotimaista mutta tuotanto taitaa olla Kiinassa. Suunnolla kai molemmat Suomessa paitsi jotkut uudemmat ja halvemmat kellot on Kiinassa kasattu. Korjatkaa jos olen väärässä.
 21. Andreas66

  Suunto 5

  Juu. Spartanit (viimeisin Suuntoni) saanevatko mitään uutta enää. Tästä Suunnon segmentoinnista, laatuongelmista ja kiinalaisille myynnistä johtuen siirryinkin Apple Watchin käyttäjäksi kesällä. Ainakin päivitykset saa, kuten nyt watchOS 6.1 tuli Apple Watch 1 & 2, uusimpien lisäksi. Tuon ainakin Apple osaa, pitää asiakkaat kyydissä kehityksen mukana. Vaihdon hintana sitten tietysti oli akun lyhyempi kesto. Suunnon sykevyö edelleenkin käytössä Apple Watchin kanssa.
 22. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Niin jos editoit sitä running -aktiviteettia ja katsot onko siellä valittu yhdeksi näytöksi kompassi. Jos on, silloin -- jos edellisestä kalibroinnista on aikaa -- se varmaan haluaa että se kompassi kalibroidaan.
 23. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Olisiko sport modessa mennyt päälle että käytetään kompassia suunnistamiseen?
 24. Andreas66

  Movescount

  Kauanko meni? Mulla meni alle tunti kun se linkki tuli.
 25. Kaveri käyttää tätä juoksulenkkien yhteydessä, reitin tallennus puhelimesta. Kello näyttää että sijainti kyllä löytyy, jonka jälkeen aloitettiin juoksu. Ongelma on kuitenkin se, että kun hän katsoo juoksua Flowsta, matka menee todella pieleen (eilinen 5km lenkki oli kellon mielestä 6km). Kartalta näkee että sijainti jää pyörimään aloituspisteeseen koko juoksulenkin ajaksi. Joko tuo matka tulee tästä pyörimisestä tai kello käyttääkin askeliin perustuvaa matkan mittausta (?). Onkos kellään havaintoa tällaisesta tai vinkkiä miten tuon sijainnin saisi siitä ihan oikeasta reitistä sielt
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy