Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Andreas66

Jäsenet
 • Content Count

  81
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

Recent Profile Visitors

752 profile views
 1. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Ilmanpaineen mittaus on hyödyllinen lähinnä vaeltajille ja kiipeilijöille.
 2. Luin juuri uutisen jossa kauhisteltiin sitä miten ruotsidemokraatti -enemmistöisessä kunnassa on tehty päätöksiä. Kiellettiin hunnut, sateenkaarilipun käyttö virallisissa lipputangoissa jne. Kieltämättä osa ikäviä päätöksiä. Jokusen vuoden päästä voimme varmaan myös kauhistella uutisia jotka kertovat joissakin kunnissa päätetyn että naisten pitää käyttää hijabia tai burhkaa, naisilla on oltava miespuolinen saattaja, pyhäpäiväksi vaihtuu perjantai ja alkoholin myynti kielletään?
 3. Polarilla suunnittelu on kotimaista mutta tuotanto taitaa olla Kiinassa. Suunnolla kai molemmat Suomessa paitsi jotkut uudemmat ja halvemmat kellot on Kiinassa kasattu. Korjatkaa jos olen väärässä.
 4. Andreas66

  Suunto 5

  Juu. Spartanit (viimeisin Suuntoni) saanevatko mitään uutta enää. Tästä Suunnon segmentoinnista, laatuongelmista ja kiinalaisille myynnistä johtuen siirryinkin Apple Watchin käyttäjäksi kesällä. Ainakin päivitykset saa, kuten nyt watchOS 6.1 tuli Apple Watch 1 & 2, uusimpien lisäksi. Tuon ainakin Apple osaa, pitää asiakkaat kyydissä kehityksen mukana. Vaihdon hintana sitten tietysti oli akun lyhyempi kesto. Suunnon sykevyö edelleenkin käytössä Apple Watchin kanssa.
 5. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Niin jos editoit sitä running -aktiviteettia ja katsot onko siellä valittu yhdeksi näytöksi kompassi. Jos on, silloin -- jos edellisestä kalibroinnista on aikaa -- se varmaan haluaa että se kompassi kalibroidaan.
 6. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Olisiko sport modessa mennyt päälle että käytetään kompassia suunnistamiseen?
 7. Andreas66

  Movescount

  Kauanko meni? Mulla meni alle tunti kun se linkki tuli.
 8. Kaveri käyttää tätä juoksulenkkien yhteydessä, reitin tallennus puhelimesta. Kello näyttää että sijainti kyllä löytyy, jonka jälkeen aloitettiin juoksu. Ongelma on kuitenkin se, että kun hän katsoo juoksua Flowsta, matka menee todella pieleen (eilinen 5km lenkki oli kellon mielestä 6km). Kartalta näkee että sijainti jää pyörimään aloituspisteeseen koko juoksulenkin ajaksi. Joko tuo matka tulee tästä pyörimisestä tai kello käyttääkin askeliin perustuvaa matkan mittausta (?). Onkos kellään havaintoa tällaisesta tai vinkkiä miten tuon sijainnin saisi siitä ihan oikeasta reitistä sieltä puhelimesta Flow:hun.
 9. Andreas66

  Applen kellot

  Nyt n. kuukauden käytön jälkeen olen tyytyväinen. Sykkeet mittaa Suunnon sykevyö. Lataukset hoidan aamukahvien ja iltasuihkun lomassa, ja tämä on ihan hyvin riittänyt, kun päivittäin tekee. Stravan omat appsit sössii siirrot jatkuvasti, joten ostin tuon HealthFit+ -appsin joka hoitaa siirron Stravaan ilman ongelmia. Ainoa mikä jäi harmittamaan on etten ottanut Cellular -mallia. Jäisi tosiaan tuo känny kotiin. Eikä tässä ole kyse mistään assareiden tai pomojen asioista -- lapsien pitää voida tavoittaa minut aina. Elämässä tapahtuu. Edit: Käytössä siis Apple Watch Series 4 (GPS). Käytän kellossa Applen omaa harjoittelusovellusta, puhelimessa HealthFit hoitaa sitten siirrot muualle.
 10. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Toki moni asia vaikuttaa. Parhain vertailu tulisi jos olisi molemmat laitteet yhtä aikaa mukana mittaamassa. Ja samasta mittauslähteestä (ranne/sykevyö), koska jo tuosta tulee eroa, kumpaa käyttää. Sitten vaan pitäisi jostain tietää kumpi on oikeammassa... ;)
 11. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Kannattaako Movescountia edes aloittaa käyttämään? Suunto on siirtymässä Suunto appsiin ja Movescountista luovutaan käsittääkseni tässä lähiaikoina. Jos haluaa tsekkailla treenejä nettisivulta, sitten yhdistää Suunto appsin vaikka Stravaan tms.
 12. Andreas66

  Suunto Spartan Ultra

  Kappas tällainenkin löytyy, kiitokset tiedosta. 🙂 Näytti pulssin ja virtatasoksi 100%. Paristo ei ole kovin vanha mutta liekö ihan kohdallaan. Luulisi että edes vähän olisi vajausta. No, pitää kokeilla uudemman kerran kun on tullut moveja tehtyä enemmän tällä paristolla.
 13. Andreas66

  Suunto Spartan Ultra

  Samoin, huutelen raanan alla vedellä, joskus vähän saippuaa, aina treenien jälkeen. Eikä ole ollut mitään ongelmia. Jos sen pyöreän värkin muuten jättää siihen vyöhön kiinni, eikös se silloin koko ajan kuluta virtaa? Nopeastihan se silloin lopettaa toimimasta jos ei vaihda uutta paristoa. Ellei osaa mennä johonkin virransäästötilaan kun yhteyttä kelloon ei ole. Saisi muuten tuo tekniikka kehittyä niin että kellosta näkisi halutessaan, paljonko virtaa paristossa on. Näkeehän iPhonestakin paljonko virtaa bluetöötti kuulokkeissa on.
 14. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Spartan Trainer HR ainakin menee itsekseen lukkoon vähän ajan päästä, ja treenitilassa sen saa nappia painamalla lukkoon.
 15. Andreas66

  Suunto Ambit3

  Ilman muuta kestää - lähettimen kiinnittäminen muodostaa virtapiirin joka saa vyön toimimaan. Jos lähetin on koko ajan kiinni, on virtapiirikin koko ajan olemassa. Luultavasti lähettimessä on joku virransäästöominaisuus joka katkaisee toiminnan ainakin jollekin tasolle jos aktiivista käyttöä ei ole. Itse pidän tietysti aina lähetintä irti vyöstä paitsi kun käytän sitä aktiivisesti.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy