Jump to content
Juoksufoorumi.fiAndreas66

Jäsenet
 • Content Count

  75
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

Recent Profile Visitors

727 profile views
 1. Andreas66

  Movescount

  Kauanko meni? Mulla meni alle tunti kun se linkki tuli.
 2. Kaveri käyttää tätä juoksulenkkien yhteydessä, reitin tallennus puhelimesta. Kello näyttää että sijainti kyllä löytyy, jonka jälkeen aloitettiin juoksu. Ongelma on kuitenkin se, että kun hän katsoo juoksua Flowsta, matka menee todella pieleen (eilinen 5km lenkki oli kellon mielestä 6km). Kartalta näkee että sijainti jää pyörimään aloituspisteeseen koko juoksulenkin ajaksi. Joko tuo matka tulee tästä pyörimisestä tai kello käyttääkin askeliin perustuvaa matkan mittausta (?). Onkos kellään havaintoa tällaisesta tai vinkkiä miten tuon sijainnin saisi siitä ihan oikeasta reitistä sieltä puhelimesta Flow:hun.
 3. Andreas66

  Applen kellot

  Nyt n. kuukauden käytön jälkeen olen tyytyväinen. Sykkeet mittaa Suunnon sykevyö. Lataukset hoidan aamukahvien ja iltasuihkun lomassa, ja tämä on ihan hyvin riittänyt, kun päivittäin tekee. Stravan omat appsit sössii siirrot jatkuvasti, joten ostin tuon HealthFit+ -appsin joka hoitaa siirron Stravaan ilman ongelmia. Ainoa mikä jäi harmittamaan on etten ottanut Cellular -mallia. Jäisi tosiaan tuo känny kotiin. Eikä tässä ole kyse mistään assareiden tai pomojen asioista -- lapsien pitää voida tavoittaa minut aina. Elämässä tapahtuu. Edit: Käytössä siis Apple Watch Series 4 (GPS). Käytän kellossa Applen omaa harjoittelusovellusta, puhelimessa HealthFit hoitaa sitten siirrot muualle.
 4. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Toki moni asia vaikuttaa. Parhain vertailu tulisi jos olisi molemmat laitteet yhtä aikaa mukana mittaamassa. Ja samasta mittauslähteestä (ranne/sykevyö), koska jo tuosta tulee eroa, kumpaa käyttää. Sitten vaan pitäisi jostain tietää kumpi on oikeammassa... ;)
 5. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Kannattaako Movescountia edes aloittaa käyttämään? Suunto on siirtymässä Suunto appsiin ja Movescountista luovutaan käsittääkseni tässä lähiaikoina. Jos haluaa tsekkailla treenejä nettisivulta, sitten yhdistää Suunto appsin vaikka Stravaan tms.
 6. Andreas66

  Suunto Spartan Ultra

  Kappas tällainenkin löytyy, kiitokset tiedosta. 🙂 Näytti pulssin ja virtatasoksi 100%. Paristo ei ole kovin vanha mutta liekö ihan kohdallaan. Luulisi että edes vähän olisi vajausta. No, pitää kokeilla uudemman kerran kun on tullut moveja tehtyä enemmän tällä paristolla.
 7. Andreas66

  Suunto Spartan Ultra

  Samoin, huutelen raanan alla vedellä, joskus vähän saippuaa, aina treenien jälkeen. Eikä ole ollut mitään ongelmia. Jos sen pyöreän värkin muuten jättää siihen vyöhön kiinni, eikös se silloin koko ajan kuluta virtaa? Nopeastihan se silloin lopettaa toimimasta jos ei vaihda uutta paristoa. Ellei osaa mennä johonkin virransäästötilaan kun yhteyttä kelloon ei ole. Saisi muuten tuo tekniikka kehittyä niin että kellosta näkisi halutessaan, paljonko virtaa paristossa on. Näkeehän iPhonestakin paljonko virtaa bluetöötti kuulokkeissa on.
 8. Andreas66

  Suunto 9 Baro

  Spartan Trainer HR ainakin menee itsekseen lukkoon vähän ajan päästä, ja treenitilassa sen saa nappia painamalla lukkoon.
 9. Andreas66

  Suunto Ambit3

  Ilman muuta kestää - lähettimen kiinnittäminen muodostaa virtapiirin joka saa vyön toimimaan. Jos lähetin on koko ajan kiinni, on virtapiirikin koko ajan olemassa. Luultavasti lähettimessä on joku virransäästöominaisuus joka katkaisee toiminnan ainakin jollekin tasolle jos aktiivista käyttöä ei ole. Itse pidän tietysti aina lähetintä irti vyöstä paitsi kun käytän sitä aktiivisesti.
 10. Ainakin Suunto App (pohjautuu Suunnon ostamaan Sports Trackeriin) näyttää puhelimessa kierrosten nopeuden, keston, sykkeen ja nousu- ja laskumetrit.
 11. Kellossa tuollainen reaaliaikainen ominaisuus imee akun tyhjäksi puolessa tunnissa. Siinä kisan kesto. Näin se vaan on. Jos kestoa halutaan pidentää, rannemötikkä kasvaa voipaketin kokoiseksi tai sitten kannatte sen puhelimen mukana. Valitkaa siitä. Kunnes akkuteknologiassa tapahtuu joku kvanttihyppy ihan uudelle tasolle.
 12. Sama ongelma. Paheni niin että toisen jalan jalkaterä kahdesta paikkaa todella kipeä. Polttavaa kipua. OMT-fysioterapeutti ja jumpat ja tämän jälkeen pitkän tauon jälkeen aloitettu kuntosaliharjoittelu on parantanut tilanteen. Tosin nyt parin viikon pakollisen liikuntatauon jälkeen vaiva alkaa palaamaan. Vaatii siis jatkuvaa huolenpitoa lihaskunnosta.
 13. Äh. Lunta on niin paljon että sulaa vasta Juhannuksena ja uutta tulee jo elokuussa.
 14. Testaillut olen minä myös. Tosiaan Sports trackerin pohjalle ovat rakentaneet uutta. Movescountin appsista kaipaan viikkotason askeleita, kaloreita ja unitietoa. Lisäksi pidän enemmän tuosta Movescountin mustasta teemasta, mutta toivotaan että tuo joskus tulee asetuksista valittavaksi. Palautetta voi antaa betatestaajien forumille, siellä sitä näyttää olevan vilkastakin keskustelua.
 15. Andreas66

  Movescount

  Joo ja sieltä Me -valikosta Personal bests ja Annual progress näkee lisää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy