Jump to content
Juoksufoorumi.fiAndreas66

Jäsenet
 • Content Count

  99
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

833 profile views
 1. Muistuipa mieleen jokunen vuosi sitten kun Mövenpick piti hinnan ennallaan mutta suurin piirtein puolitti paketin koon. Kontrasti oli iso kun kaupassa oli vanha ja uusi paketti vierekkäin, samalla hinnalla. Kilohinnassa massiivinen ero. Tuon jälkeen en ole Mövenpickiä ostanut. Silloin se oli hyvää, miten lie sitten raaka-aineissakin säästetty. Silloin perustelivat tuon päätöksensä raaka-aineiden hintojen nousulla.
 2. Niin sieltä tietysti lentää sitä mitä keuhkoista, keuhkoputkista ja nielusta sekä suusta irtoaa, sehän on selvä. Koko eliökunnan kirjo mitä sinne mahtuu ja ilmavirta irroittaa. Mitä ne sitten uutisoi, että meisseleitä ja jatkojohtoja lentää? Herneitä?
 3. Muistan lukeneeni että ylipainoisilla on elimistössä jatkuvasti pieni tulehdustila päällä, joka kuormittaa, rasittaa ja altistaa kaikenlaisille sairauksille.
 4. Andreas66

  Suunto Ambit3

  Onko ilmanpaineen mittausanturin reikä kenties tukossa? Jokuhan sitä painetta nostaa.
 5. En ole salilla käynyt kellon kanssa. Ostin sen muuton jälkeen -- uuden kodin sijainnin vuoksi salijäsenyys piti laittaa poikki eikä uutta ole toistaiseksi tulossa. Olen treenannut jonkin verran ihan kotitreeniä, enimmäkseen kuitenkin kävelyä, pyöräilyä ja juoksua. Ja käyttänyt näissä aika paljon Suunnon sykevyötä. Siinä eikä rannesykkeessä mielestäni ei ole ollut mitään eroja mitä olisin huomannut aikaisempaan Suunnon Spartan Sport Wrist HR:ään joka oli se aikaisempi laitteeni.
 6. Ehkä se että joutuu juoksemaan yksin ja ympärillä oleilee laumoja leijonia ja hyeenoja voi pistää vähän miettimään. Yksi kesä täällä ihan asuinpaikkani lähellä oli kuultu karhu mesoavan metsässä, noin kilometrin päässä kodistani. Lähdin sinnepäin pöpelikköön metsälenkille -- yksin. Kun muistin tämän tarinan karhusta, kyllä siitä tein reittisuunnitelman aika pikaisesti uusiksi ja hakeuduin toisiin maisemiin...
 7. Minä siirsin kaikki Movescountista Stravaan kun siirryin Apple Watchiin. Tai itse asiassa se oli silloin jo Suunto app, joka tallensi omassa konfiguraatiossani samaan paikkaan treenit kuin Sports Tracker. Eli sieltä. Hyvin on pelannut.
 8. Andreas66

  Polar Grit X

  Grit tarkoittaa myös:
 9. Terveystalolla Ari Ojanmaa hoisi hienosti omat pohjeongelmani kuntoon. Aluksi pohje kiristyi tosi kipeäksi, sitten kipu laajeni jalkaterään. Syynä oli kävelyyn ja lantionseutuun liittyvät virheet liikkeissä ja lihasheikkoudet. Homma hoitui manipulaatiolla, fysioterapialla ja jumppaohjeilla.
 10. Mikähän asiantuntija se sellainen on joka ei ymmärrä että tuo leviämisen hidastaminen ja sairastumisten viivästäminen on juurikin se tavoite -- muuten teho-osastot ylikuormittuu ja käy kuten pohjoisessa Italiassa. Erittäin tarpeellista toimintaa siis.
 11. Mulla taas todella vähän tai ei ollenkaan kuumetta jo pari viikkoa. Aluksi päänsärkyä, koko ajan kuitenkin kova kurkkukipu ja ikäänkuin pistelyä kielen takaosissa välillä. Vain vähän aivastelua ja köhimistä. Ja hemmetin sairas olo kuitenkin, tuntuu kuin otsan ja silmien ympärillä olisi puristava vanne tai pää täynnä räkää muttei kuitenkaan ole. Ei siis mitään oikeaa syytä (eli kuume) olla pois töistä, mutta silti hemmetin hankala olo. Juuri sain muista syistä otetun verikokeen tulokset, siellä ei mitään tulehdukseen viittaavaa (leukosyytit tms normaalit). CRP:tä ei otettu valitetta
 12. Noniin, tuumasta toimeen. Kävin ostamassa papujen jauhatuskoneen ja papuja, Rekoa tietysti. Saa verrata makuja. Joku pieni ero kahvin maussa on, mutten osaa sormella osoittaa että mikä se on. Ei ihmeemmin aamutoimia vaikeuta eikä pidennä. Sen sijaan että kaadan mutteripannuun jauhot pussista, painan jauhatuskoneen nappia. Kahvijauhot sitten lusikalla mutteripannuun. Ehkä minuutin pidentää prosessia, joten ei mitään väliä, siinä odotellessa kaurapuuron kypsymistä kattilassa. Jatkan tällä linjalla.
 13. Sama täällä, Rekoa pannuun. Keitän kahvit, kaksi kuppia, aamulla aina mutteripannussa. Joskus harvemmin juon kahvia myös iltapäivällä. Näitä kommentteja lukiessa tekee mieli ostaa pavut ja jauhaa itse...
 14. Eli näin sekä GPS:n että barometrin kanssa. Barometri varmaan tosiaan ottaa tuon lähtötilanteen GPS:stä, sillä miten muuten ilmanpaineesta saisi korkeuden, kun se aina vaihtelee.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy