Jump to content
Juoksufoorumi.fiparek

Jäsenet
 • Content Count

  365
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

137 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sen siitä saa kun hyödyntää paastoa ja ketodiettiä 😄
 2. Hyödynnän välillä myös staattisia venytyksiä ja omatoimista trigger käsittelyä, mutta muuten annan kropan purkaa lihasjännitykset ja tehdä venyttävät (aktiiviset) liikkeet automaattisesti. En tiedä kannattaako mun avata asiaa tän enempää, liekö tulee vain sanomista 😀
 3. Mun käsityksen mukaan paljasjalkakenkäily on huono idea silloin jos pf vaivaa. Vaiva ensin kuntoon ja sen jälkeen sitten paljasjalkailulla on hyvä vahvistaa jalkoja. Kannattaa varautua siihen, että jalka kasvaa numerolla tai ylikin kun jalkojen lihakset vahvistuvat. Itsellä meni aikoinaan kaikki arkikengätkin vaihtoon kun eivät mahtuneet yhden kesän minimalistikenkäilyn seurauksena enää jalkaan.
 4. parek

  New Balance

  Beacon kiinnosti, mutta isovarvas otti aivan liikaa kiinni kengän reunaan. Isompi kokokaan ei toiminut. Millainen lesti tossa Fuelcell Rebellissä on kengän kärjestä?
 5. Mun ehdotus olis se, että palkintosummat annetaan täysimääräisenä aikoja katsomatta. Kyse on kuitenkin todella pienistä rahasummista.
 6. parek

  Altra juoksukengät

  Tuli 270 km täyteen Lone Peak 3.0 mallilla. Ulkoisesti todella siistissä kunnossa, mutta kyllä noiden vaimennus on täysin mennyttä. Ollut varmaan jo pidemmän aikaa. Harmi, muuten ovat mahtavat kengät. Eikä uusi 4.0 malli ole ilmeisesti parempi ton suhteen. Kyllä mä noilla silti juoksua jatkan kunnes hajoavat muutenkin. En tosin silloin kun tarvin vaimennusta.
 7. parek

  Garmin Fenix 5

  Gallup: Juoksetteko te ranne- vai vyösykemittauksen kanssa näillä? Laittakaa vaikka sydänhymiö jos juoksette rannemittauksen kanssa ja peukkuhymiö jos vyön kanssa? Kun ei tässä oikeaa gallupiakaan näköjään voi laittaa viestin mukaan.
 8. Parasta on rauhallinen pitkis maastossa. Lämpötila +15C ja mielellään hyvin pieni tihkusade tai juuri kovan sateen jälkeen.
 9. Stravassa on moinen ominaisuus.
 10. parek

  Hoka One One

  Itse tuomitsin alussa Hokat kans itselle sopimattomiksi, mutta kyllä syynä oli ihan vain oman lihaksiston silloinen vikatila. Normaalisti käytin Merrellin bare foot kenkiä ilman ongelmia, mutta heti kun laitoin Cliftonit jalkaan ja seisoskelin niillä niin muutamien minuuttien päästä oikea pohje alkoi kiristymään ja kipuilemaan. Halusin tietää miksi ne ei sovi jaloilleni. Lopputulos on se, että nyt lihaksisto on kunnossa ja tasapainossa. Ja erityisesti se, että oma anatomian tuntemukseni on aivan eri tasolla kuin koskaan ennen. Esim. muutama päivä sitten huomasin toisen nilkan kiristyvän/ärsyyntyvän ja korjasin sen käsittelemällä pääasiassa mun olkapäätä. Kiitos Hoka.
 11. Tästä pisteet Baltsulle. Meidän perheessä on yksi muutaman vuoden ikäinen juniori. Kaveri on opetettu käyttämään kirjastoa: jo kolmevuotiaana halusi itse lainata lasten tietosanakirjoja. Vaimo on lukenut pojalle n. 200 kirjaa. Kirjastosta tulee lainattua vuositasolla n. 400-500 kirjaa / lehteä, jotka kuuluu aina päikkäri- ja iltasatulukemiseen. Siis materiaalia mitä juniori itse haluaa lainata, ei me vanhemmat. Ei ainakaan yrityksen puutteesta voi meitä vanhempia syyttää.
 12. Onhan noi Laineen Fortnite peliajat ihan hurjia. Taatusti heijastuu lätkän pelaamiseenkin.
 13. Suosittelen kuuntelemaan tämän videon. Itse kuulun geenien puolesta täydelliseen riskiryhmään, molempien vanhempien puolelta. Olenkin videon (+kymmenien muiden samaa asiaa käsittelevien linkkien) tutkimisen jälkeen ottanut videossa käsitellyt K2 vitamiinit (+ muut) käyttöön. Tuo erittäin oleellinen vitamiini puuttunee käytännössä lähes kaikilta suomalaisiltakin (ellet syö säännöllisesti runsaasti hapankaalta).
 14. Tuohon liittyen: googlaappa K2 vitamiini (mk4 ja mk7) ja miten vaikuttaa luustoon.
 15. Juoksussa en ole koskaan käyttänyt, mutta jalkojen kipuilua oli aikoinaan töiden vuoksi joka päivä. Särky väheni dramattisesti sinä päivänä kun aloin käyttämään pitkiä kompressiosukkia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy