Jump to content
Juoksufoorumi.fi


SimoKuula

Jäsenet
  • Content Count

    4
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ei ole pyörällä tarkoitus osallistua porukkalenkeille, joten pidän maantiepyörää pois suljettuna. 174 olen pituudeltani.
  2. Ok, tällä hetkellä siis pyörän hankinta painottuu saksalaisiin nettikauppoihin ja joroisten sekä kauden jälkeisiin käytettyihin. Ja hiilikuituun taitaa sitten kääntyä. Onkos noita saksankauppoja muita varteenotettavia kun tuo funcorner?
  3. Kiitos kaikille vastauksista, oon noita pyöriä tuolta saksanmaalta ja muualta myös katsellut mutta kyllä ostan ainakin tän ekan pyörän ihan livenä, että pääsen koeistumaan/ajamaan ennen ostoa. Eli tuo Felt B16 voisi olla hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi? Joroisten jälkeen voisi tulla joku pieni piikki käytettyjen myynnin osalta? pitänee ainakin katsoa se alta pois.
  4. Terve kaikille. Mulla olis edessä ensimmäisen triathlonpyörän ostaminen, tähän saakka on menty cresentin "hybridillä". Oon suht tuore harrastaja ja tällänen nuorimies kun olen niin budjetti on perin rajallinen, pyörii jossain 1500e paikkeilla. 1500e budjettiin mahtuu alumiinirunkoisia pyöriä, kuin myös muutama hiilarirunkoinen vaihtoehto. Kiinnostaisikin ihmisten mielipiteet runkomateriaalista tälläisissä hinnoissa. Onko parempi ostaa alurunkoinen paremmilla osilla kuin hiilarirunkoinen huonommilla osilla? Onko tolla runkomateriaalilla oikeasti niin paljon eroa? Kiitos jo etukäteen vastauksista!
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy