Jump to content
Juoksufoorumi.fi


maahinen

Jäsenet
 • Content Count

  1 543
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  26

maahinen last won the day on August 25 2016

maahinen had the most liked content!

Community Reputation

1 874 Excellent

Recent Profile Visitors

1 316 profile views
 1. Jään seuraamaan, joska itselläni on aivan samat mietteet. Joko vika on kengissä tai alustassa, mutta talven voin huoleti juosta pythoilla, ja lumen sulettua alkaa samantien jalat kiukuttelemaan, oli jalassa sitten Hokat, Adidakset tai Asicset. Nyt tosin piti laittaa vanhat pythot roskiin, toivottavasti uusi malli on suht samanlainen.
 2. Onnittelut kaikille Vantaan maratoonareille! Sk on huikeassa kunnossa!
 3. Täällä maalla ei ole koskaan lenkkeilijöitä samaa reittiä kulkenut ja ihan hyvä niin, koska olen liikunnallisesti lahjaton, laiska keski-ikäistyvä aloittelija, joka ei pärjäisi kenellekään. ;) Mutta huomasin yllättäen tuon luonteenpiirteen itsessäni, kun telakalla olen harrastanut työmatkapyöräilyä. Työmatkalenkin loppupuolella kaupungissa on aamuisin paljon muitakin työmatkapyöräilijöitä, ja silloin kyllä huomaan intoutuvani kilpailuun. Onhan se vähän epäreilua, kun vaatetuksesta näkee, etteivät toiset ole varsinaisesti reenimielellä liikenteessä, mutta jotain mielihyvää niistä ohitteluista silti sain. Suotakoon se mulle, koska samaa tunnetta en juostessa tule kokemaan. :P
 4. En arvannut, että tämmöinen livekamera on, listan refreshaaminenkin oli alkujaan koukuttavaa, mutta tämä vasta onkin jotain. :D Toivottavasti ei kuitenkaan lämpökameraseurantaa ole, niin pääsee yöksi nukkumaan. ;)
 5. Tänks, yritän bongata. Stana kun välillä joku urpå menee pojottamaan kameran eteen. Käsittämätöntä peeloilua, eikö ne tajua miten tärkee lähetys tuolla on menossa! (Isäntä on katsonut lätkää, ja nyt katsoo ManU:n peliä, en aio kertoa mitä MÄ seuraan! :D )
 6. Niinpä, Muusa. Tunnen itseni melkein kestävyysurheilijaksi tällaisen urakan edessä. En oo vielä bongannut SaSaa...
 7. ^Eikä, ei helkkari. :D Minulle avautuu tässä sellainen juoksuharrastusmaailma, josta en todellakaan tiennyt mitään vielä vuosi sitten. Joidenkin juoksijoiden meno näyttää siltä, että tuska välittyy tänne saakka.
 8. Onnittelut, Don_Valido! Olisi kyllä hauska nähdä livekameramatskua tästä kisasta. Listan refreshaaminen tuntuu melko mielenkiintoiselta sohvasportilta. :P Onneksi tuolla Kokkolassa ei taida sataa yhtä suurella hartaudella kuin meilläpäin...
 9. No hitto, nyt on tullut lopputulos. Mä refreshasin pari tuntia ja aina näkyi vain tuo puolivälin aika. Ajattelin että jäikö kesken, mutta onneksi sitten vaan järjestelmä tökki tai minä sössin jotain... Muille suomalaisille kyllä loppuaikoja ropisi sujuvasti, joten epäilen bugia. Ja siis hienostihan tuo meni!
 10. Tänks! Ja onhan tuo nyt ihan Sairasta touhua, mutta ilmeisesti nimi on enne. :D
 11. Tämä olisi jännempää, jos osaisin stalkkeroida muitakin kuin SaSaa. :D
 12. Mulla sama ongelma, mutta syykin on mun tapauksessa ilmeinen. Kalibroin testin unen aikana ja sain alimmaksi sykkeeksi 36. Nyt sitten pikatestillä oon aina huonosti palautunut, koska leposyke jää päälle 40:ään... En tykännyt unenaikaisesta mittauksesta, koska sykevyö häiritsi mun unta, ja siksi haluaisin käyttää pikatoimintoa. En vaan keksi miten saisin nollattua tuon alkuperäisen kalibroinnin. Ja ambit 3 siis mullakin.
 13. Onnea kisan voitosta! Nyt sitten saksankielen kurssille... :P
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy