Jump to content
Juoksufoorumi.fi


pietari

Jäsenet
 • Content Count

  4 245
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About pietari

 • Syntymäpäivä 11.10.1962

Converted

 • Puolimaraton
  1:49 Puolimaran kohdalla Wihan km:llä-09
 • Maraton
  3:40:32

Recent Profile Visitors

959 profile views
 1. pietari

  Praha 6.5.2017

  Olihan tuo melkoisen mullistava kokemus lähteä jolkottelemaan ukkosuhan alla olevaan keliin,+17 asteeseen,kun kaikki treenit oli kuitenkin vetänyt pakkaskeleillä. Talvitermostaatti laukesi heti ja hiki virtasi kuin asfalttimiehellä työpaikallaan...Suolaa ja sieniä oli onneksi aina tarjolla ja ilman niitä olisi keskeytys saattanut olla lähellä. Keskeyttäneitä näkyi muuten todella paljon reitin varrella.. Reitti oli upea ja samoin Praha... Mielessä kävi viimeisillä kilometreillä saatanalliset säkeet lajivalinnan suhteen pariinkin kertaan,ja vannoin tämän olevan viimeinen kärsimys!!!.eli HCM:llä nähdään taas!
 2. pietari

  Praha 6.5.2017

  HIeno homma.että kaikki järjestyi kuitenkin joukor !! Eiköhän me siellä taas "törmätä" Samalla porukalla ollaan liikenteessä kun Riikasssa viime vuonna.
 3. Ilmoittauduttu . Edelliskerrat ovat kaikki wanhalta reitiltä ,eli mukava lähteä "uutta" reittiä katsastamaan /fiilistelemään .
 4. pietari

  Praha 6.5.2017

  Sama homma kuin Sigmalla eli löysin omat tietoni mutta tuosta rekisteröitymislinkistä ei sinne enää päässyt..eli on varmaan täynnä. kapasiteetti taisi olla karvan yli 10 000 eli tulee/ menee nopeasti täyteen.
 5. pietari

  Praha 6.5.2017

  Tänä vuonna oli Tukholman sijasta Riika( suosittelen) ja ensi vuodelle sitten ilmo sisällä Prahaan. Mukulakivet ei todellakaan ole suosikkialusta maratonille ,mutta parempi sekin kuin tuliset hiilet . Kaunis kaupunki ,varmasti hyvä tunnelma ja erinomaiset palautusjuomat pyyhkivät nopeasti mielestä mukulakivien aiheuttamat töyssyt Sarjakin vaihtuu allekirjoittaneella ,eli ensi vuonna ollaan sarjassa," Kesätöissä Nooan arkilla" aikoinaan.
 6. Hakkaa Tukholman reitin,,järjestelyjen ja hinnan puolesta ihan kirkkaasti..Suosittelen ehdottomasti.
 7. Hienosti järjestetty kisa ja hyvä reitti!!. Kymppi ja puolikas meni vielä hienosti mutta tuolla 27 kilsan haminoilla joku kävi vaihtamassa lyijylenkkarit jalkoihini ja polvikulmaa säädettiin matalemmalle, jotka hieman vaikeutivat loppumatkaa. Maaliin kuiten päivän kunnon mukaisella ajalla 4 : 26 ja osia .Hienot jälkipelit mukavassa seurassa. "Ägä "Riihilahti ehti pari minuuttia edelle harmittavasti mutta se sallittakoon veskarin ja puolustavan keskikenttämiehen erona. Mukava oli nähdä tuttuja ja vaihdella kuulumisia. Tätä voi suositella varauksetta, ensi vuonna maratonmatkaa suunnitteleville .
 8. Varustesäilytyksestä kisan aikana ei ole vielä tietoa ,mutta laitoin "viidakkorummun" kautta kyselyä kisassa aiemmin käyneelle. Lätkämatsi irkkupubissa sopii mitä parhaimmin palautteluksi. Kelikin( ennuste), alkaa näyttämään ihan kivalle, ja aamuvirkkuna on kerrankin hyvään aikaan startti.!! Iltapäivästartit on ihan painajaisia meikäläiselle.
 9. En ole äänestänyt enää pariin viikkoon kun FG ilmoitti ettei ole lähdössä kisaan vaikka voittaisi..Naamakirjassa siis..
 10. Fiilis on hyvä ja samalla odottavainen, mukavan ,ja toivottavasti onnistuneen reissun suhteen. . Tsemppiä loppuviikoille kaikille Riikaan tuleville, olipa tavoitteenne mikä hyvänsä.!!
 11. Päivittäin tulee tuota ei voittoa .Valtiontaloudessa sama laulu.Pääasia että FG voittaa...Namiskuukkelia vaan painamaan "mussukat " .
 12. Lenkkarituristina olis tarkoitus osallistua . Katsellaan kaupunkia ja nautitaan tapahtumasta.
 13. 18.s maratonstartti ja toinen DNF..26.3 km lenkki kuitenkin. Hieno reitti ,hyvät järjestelyt eikä ole aiemmin missään kisassa tullut juostua kärkiauton takana yksin .Nyt sekin ihme tapahtui ,kunnes kärkijuoksijat sieltä tulivat n.250m myöhemmin. Lihakeitto maalissa oli plussaa. Suosittelen ehdottomasti kisana kaikesta huolimatta.
 14. Voisinpa sanoa pari sanaa ilmaisusta paskareissu mutta jääköön kun tiedätkin jo...Tosi mukava oli risteillä taas kanssasi ja eiköhän jatkoa seuraa ,kuten jo suunnittelimmekin.Kiitos siis vielä kerran!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy