Jump to content
Juoksufoorumi.fiSeppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 615
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  86

Everything posted by Seppo

 1. Seppo

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Se on hyvä merkki! Tsemppiä kaikille huomiseen. Hyvä että tuo isompi vesisade tulee yöllä. Pidetään huomenna hauskaa koko rahan edestä! Kisapäivä on juhlapäivä!
 2. Nooh, toisissa mittareissa näyttö toimii paremmin kuin toisissa. Ei pitäs olla yllätys kenellekkään joka Vantagen hankkii.
 3. Baltsuhan oli moderointijonossa, eli kuten tuossa ylhäälläkin lukee niin viestit eivät tule heti näkyviin. Pitää myös sisällään sen, että jos viesteissä haukutaan muita niin ne osat olen poistanut. Tämä ei ilmeisesti missään vaiheessa hänelle auennut. Toinen suuri salaliitto näyttää olevan tuo yksityisviestien määrä joka on kaikilla sama. Kun postilaatikko on täynnä niin vanhoja viestejä pitää poistaa jotta voi lähettää uusia. Juoksufoorumi on tavallaan facessa, mutta ryhmän nimi on Juoksu. En seuraa sitä aktiivisesti ja siksi siellä on omat ylläpitäjät. Nimi ei ole sama koska en huolehdi sen ylläpidosta. " Kaikki tuo perustui kaiken lisäksi kuulopuheisiin tai vaihtoehtoisesti kyse oli puhtaasta epävakaan, herkkähipiäisen henkilön mielivallasta, joka voisi tapahtua kenelle hyvänsä milloin tahansa eli myös silloin, jos en olisi kaverini kanssa asiasta edes keskustellut." Yllä oleva eiliseltä. Tätä tämä on ollut viime kuukaudet. Mielestäni mun ei tarvi sietää tämmöistä.
 4. Siihen ei kauan menny. Tunnukset suljettu. Ei tulla enää koskaan näkemään täällä. @Baltsu
 5. @Baltsu Ymmärrät varmaan että olet edelleen moderointijonossa? Olinko jotenkin epäselvä sen asian suhteen mitä se tarkoittaa? Jos on kysyttävää niin kysy ihmeessä. Tämä moderointijono jatkuu nyt 9.11. asti. Ja voin kertoa, että vielä yksi (1) sekoilu ja mä suljen tunnukset. Joskus täytyy vain antaa periksi sen suhteen että ihminen muka muuttuisi.
 6. Oliko jossain mainittu miten paljon kullekkin matkalle otetaan porukkaa?
 7. Seppo

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Ja nyt on sitten lauantain vesisade peruttu. Kuten kaikki tietää niin Vantaalla paistaa aina aurinko :) Puolipilvistä ja +7 - +10. Eli se tavallinen Vantaan maratonin sää.
 8. "55 kilometrin aikaraja kiristyy urheilullisemmaksi Oulangan luontokeskukselta Rukalle kulkeva 55 kilometrin kilpailu puolestaan käynnistyy kello 12.00 – viimeisen lähtöryhmän päästessä matkaan 13.30. Jatkossa 55 kilometrin skaba vaatiikin selkeästi enemmän kokemusta ja kuntoa, kun taas 34 kilometriä tarjoaa huomattavasti nautinnollisemman retkijuoksupäivän rennolla meiningillänsä." Tässähän se sanotaan. Halutaan että lyhyemmälle matkalle voi tulla retkeilemään ja ottamaan selfieitä. Toisaalta, kertokaapa UTMB:n kävijät millon tuo vaatimusten täyttävien kisojen kalenteri on vahvistettu? Onko niin, että ensi vuonna pisteitä voi kerätä kotimaan kisoissa vain kahdesta kisasta vai täydentyykö tuo myöhemmin. Voiko nuo esittää vaatimuksia että 166km kisa on liian helppo ollakseen 5 pisteen arvoinen? Tai sitten järjestäjät haluaa vain karsia porukkaa että ei tarvi niin paljon jännittää jaksaako porukka varmasti maaliin.
 9. Seppo

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Uusin ilmatieteenlaitoksen ennuste: Vettä tulee, mutta ei pahasti ainakaan neljän ensimmäisen tunnin aikana.
 10. Muutoksia tulossa ensi kevään kisan aikarajoihin ja starttiaikoihin: 55km aikarajoja kiristetään hieman 166km perusmatkan paluumatka pitää alkaa Hautajärveltä klo 5.30 mennessä. https://nutskarhunkierros.fi/ajankohtaista/starttiaikataulut-ovat-paivittyneet-aiemmista-vuosista/
 11. Hawkins teki kyllä hyvän juoksun. Harmi ettei se riittäny mitalliin. Alkaa viemään veronsa nämä yöurheilut. Nukahdin kesken juoksun ja heräsin sohvalta klo 2.54.
 12. Ja ohi menivät ennen puolikasta ja sitten Ayala jätti leikin kesken. Tadese vetää kuin nuoruuden innolla.
 13. Ja nyt katkee. Se on siinä ja siinä ehtiikö johtaa puolikkaaseen asti ennen kuin ajavat kiinni.
 14. Ja sitten jännitetään millon Ayalan kone alkaa keittämään
 15. Meinasinkin aikasemmin kysellä saanko mä osallistua 🤔
 16. Niin, ehkä olis alussa kannattanu perehtyä mittarin toimintoihin...
 17. Tosta miesten kolmannesta sijasta käydään vielä tiukka vääntö. Maisala taitaa viedä voiton ellei ihmeitä tapahdu.
 18. Mutta olisko tuolla oikeesti tarvinnu nastoja yöllä? Eikö vaan normaali maastokenkä olis riittäny? Onhan niissä voimakas kuviointi. Nyt Kässi P:llä on oma show menossa. Olisko keskeyttämässä, mutta näyttää menevän vähän pyörimiseksi. Ei käy kyllä kateeksi kun ovat vetäneet tuolla koko yön. Saapa nähdä miten kova kato vielä käy päivän aikana. Pitkä matka maaliin.
 19. Onhan tota lunta ihan mukavasti...
 20. Tavallisesti kun tutustuu mittariin niin sitä käy kaikki näytöt läpi ja kaiken mahollisen päälle. Kelloa vilkuillaan jatkuvasti ja seikkailaan siellä valikoissa. Myöhemmin kun kello tulee tutuksi ja innostus laantuu niin eipä siellä valikossa tule niin paljon liikuttua. Eikä se tietysti tässä tapauksessa vie puolta virtaa akusta, kasvattaa vain kulutusta normaalista käytöstä. Ei sen nyt kuitenkaan pitäis kahdessa päivässä kuivua kokoon.
 21. Nopeasti on varaus sulanut. Ilmoitukset päällä? Pitäs kyllä kestää pari päivää pidempään. Toki sitä kelloa alussa räpläilee joka kuluttaa akkua.
 22. Seppo

  Vantaan maraton 12.10.2019

  On syytä sataakkin jos on noin lämmin.
 23. Ei nyt kuulu täysin tähän ketjuun, mutta nyt sattu silmään Polarin viime vuoden tulos. Tappiota n. 8 milj. Näyttää vähän vaihtelevan miltä sivulta asiaa katsoo. Rahaa on nyt palanut 5-10milj/vuosi edellisen kolmen vuoden aikana. Saa myydä aika monta Ignitea ja Vantagea jotta tämän vuoden tulos olisi plussalla.
 24. Sanotaan nyt vielä se, että ei tässä nyt ole oleellista se mitä ominaisuuksia mittarissa on tai ei ole. Pitää löytää se itselle sopiva paketti joka koostuu mittarista ja nettipalvelusta. Pitää miettiä mitä haluaa, mistä tykkää ja ostaa mittari sen mukaan. Jos esimerkiksi navigoinnilla ei tee mitään niin turha siitä on maksaa. Jos haluaa käyttää tiettyä nettipalvelua niin se määrittää pitkälle merkin jonka mittareista valitaan itselle se sopivin. Se on sitten eri asia jos on itselle joku tärkeä ominaisuus jota ei löydy muista mittareista. Sitten pitää tehdä valinta sen perusteella ja tulla vaan toimeen muiden puutteiden kanssa.
 25. Siis Connect on surkea. Mulle riittää kun käyn kurkkimassa sieltä lenkkien kilometrivauhdit jotta voin naputella ne harjoituspäiväkirjaan. Lisäksi käyn tarkastamassa kuluvan viikon kokonaiskilometrit. Joitain kisoja saataan joskus tarkastella tarkemmin, mutta muuten ei ole tarvetta muistella millaisen lenkin tein 14.4. ja miltä sen tiedot näytti tms. Sillä tavalla sen kestää. Kovasti toivon että Garmin tekisi sille jotain. Tässä on nyt ehkä hieman epäreilua vertailla V:tä 945:een tai Fenix -sarjaan. Kyseessä on kuitenkin ihan erillaiset mittarit. Mua harmittaa kun mistään mittarista ei löydy valmista lajia koripallolle... Vitsi. Luultavasti johtuu Connectin rajoituksista. Olis järkevää jos voisi luoda omia lajeja ja ne näkyisi sitten mittarissa ja harjoituspäiväkirjassa. Ehkä joku päivä Connectissakin. Toivottavasti mulla riittää kesät siihen. En nyt sitten tiedä mikä mulla on jäänyt Flowsta huomaamatta joka korvaisi sen loputtomat pitkän puuttuvien ominaisuuksien listan. Toki Polar on ilmoittanut ettei se kilpaile ominaisuuksilla. Sinänsä epäreilua vertailla sitä toiseen merkkiin joka pyrkii maksimoimaan ominaisuudet. Polar tekee urheilukelloja, Garmin kelloja joita voi käyttää arjessa ja urheillessa ja Suunto jotain siltä väliltä. Suomessa Hiihto -profiilin puuttuminen on tietysti puute kun taas muualla se ei ehkä herätä yhtä paljon tunteita. Toisaalta taitaa sieltä puuttua pesäpallokin. Toinen tarvitsee navigointia ja toinen ei. Ei ole pakko tarvita tai käyttää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy