Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 819
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  100

Everything posted by Seppo

 1. Ok. No mutta jos jossain vilahtaa mainos niin ilmotelkaa. Mulla kun itellä näkyy mainokset niin en aina huomaa ajoissa jos joku asetus on vahingossa pielessä.
 2. Ja sitten pikku lampputesti: https://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-lumonite-pixel/
 3. Miltäs sivulta sellanen banneri löytyy? Vissiin joku googlen banneri joka näyttää lintuja kun ei muuta keksi. Kestää tovin että pääsen korjaamaan tuon kun admin puoli näyttää heittävän 502 virhettä. Taas on ameriikan pojilla korjattavaa.
 4. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  No jos sen haluat niin sitten tuo 735XT tai 645 vois olla sopivin. Ilman dynamiikkaa olisin sanonu Vivoactive 3. Garminin kohdalla pitää kyllä sanoa että se mobiili käyttöliittymä on aika karu. Että jos tuo juoksun dynamiikka ei ole aivan pakollinen niin sitten voisit katsella Polarilta Vantage M mittaria tai Suunnolta Suunto 5:sta. Toki nyt puhutaan mittareista joiden hinta alkaa uutena kolmosella.
 5. Äh, väärät asetukset oli kopioitunu. Nyt on kunnossa. Ja jos yläosan mainokset näkyy niin vaihda tuosta alhaalta VIP teema niin nekin häviää. Pahoittelut.
 6. Pitäs ittekkin testailla taas tuota rannesykettä. Saapa nähdä kestääkö hermo.
 7. On se voimassa. Senkus valitsee sen tuolta ylävälilehdeltä: https://www.juoksufoorumi.fi/subscriptions/
 8. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Mulla on joku hemmetin jumi tolla oikealla puolella. Koko paketti taitaa olla hieman jumissa. Se on mun teoria. Aina kun silmä välttää niin paino on oikealla jalalla kun seisoo.
 9. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  No kadenssi on noista tiedoista ehkä se hyödyllisin. Jos se nyt sattuu olemaan erityisen matala niin sitten asiaa voi pohtia. Kadenssi taitaa kyllä löytyä muidenkin valmistajien mittareista. Mutta enpä ole juurikaan löytäny itteäni ihmettelemässä maakosketuksen kestoa. Tasapaino on lievästi vinossa, mutta ei sekään tieto ole yöunia vienyt. Toki jos noita haluaa pohtia niin ei siinä mitään, mutta veikkaan että useampien mielenkiinto lopahtaa parin lenkin jälkeen. Paljon sulla oli sillon tuo MKT-tasapaino? Mulla se on aina jotain 48,5 - 51,5. Hitailla lenkeillä voi olla lähemänä 50:tä.
 10. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Ei ole Suunnolla eikä Polarilla. Täytyy kyllä rehellisyyden nimissä sanoa etten mä ole kokenu tuota juoksun dynamiikkaa minkään arvoiseksi. Toki jos sen haluaa niin ei siinä mitään, mutta mulle ei ole antanut lisäarvoa. Mun piti vastata sulle @taski63 jo aikaisemmin, mutta ei ole vain ehtinyt. Satasen mittari vai kahden? Pientä hölkkää? Tuleeko muita lajeja harrastettua?
 11. Vantaan Sanomissa oli myös juttu tästä: https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/831782-extremerun-tapahtumaa-ei-kisata-enaa-vantaalla-syyna-viranomaisilmoitusten "Tapahtuman taustalla on Mika Hirvinen sekä televisio- ja radiopersoona Jaajo Linnonmaa. – Tämä on helpotus meille, vaikka harmittaa osallistujien puolesta, toteaa Hirvinen. Hän on ollut tapahtuman pääjärjestäjä Linnonmaan vastatessa pääasiassa markkinoinnista. Hirvinen kuvaa yhteistyötä Vantaan kaupungin kanssa vaikeaksi ja kaupungin puolelta tullutta taloudellista tukea vähäiseksi. Urheilupuiston käyttöä hän ei pidä aineellisena tukena. Seitsemällä muulla tapahtumapaikkakunnalla se on ollut luonnollinen asia. Hirvisen mielestä täkäläiset viranomaiset ovat olleet vaatimuksineen järjestäjien kimpussa."
 12. Hakunillassa Toukokuussa 2019 kisasta unohtunu lähettää lippulaput ajoissa viranomaisille. Ilmeisesti Extreme run. Ihme että on unohtunu kun tuota on kuitenkin järjestetty jo monta vuotta, mutta rapatessa taitaa roiskua. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/007d65d3-a370-4f6e-a774-4694e7979655
 13. Jep... korjattua versiota odotellessa
 14. Säädän vähän noiden mainosten kanssa tänä iltana. Pitää hakea asetuksia kohdilleen niin välillä ovat rasittavan näköisiä.
 15. Niin pitää, mutta ensin voi kerätä vaikka kivet ja sitten pisteet. Tai molempia samaan aikaan. Kivet on kuitenkin voimassa 4 vuotta.
 16. Katoppa sitä lyhintä PDA matkaa. 55km 3100 nousumetriä, 3 ITRA pistettä ja 9 kiveä... Siellä on 1 000 paikkaa ja enää alle 100 jäljellä. Tuohan nyt on helpoin tapa päästä kisaan. Kahtena vuotena käyt tuolla kääntymässä ja se on siinä.
 17. Tässähän voi tehdä niin, että tänä vuonna kaks kisaa joista saa pisteet. Ens vuonna et välttämättä juokse ollenkaan. Tammikuussa 2022 satut pääsemään arvonnasta läpi ja sitten vasta alotat reenailut. Voi olla ettet kahteen vuoteen juokse yhtään maratonia pitempää kisaa ennen kuin seisot lähtöviivalla 🤨
 18. Hyvä huomio. Tosta saa suhteessa paljon helpommin noita kiviä. Tosta 15 ja 5 ITRA pistettä. Seuraavana vuotena riittää joku helpompi 5 ITRA pisteen kisa ja sitten päiväretki josta saa 3 kiveä.
 19. Kyllähän tämä uus systeemi tekee hyvää tolle keskeyttäneiden määrälle.
 20. Polkuporinoissa oli juttua kuinka laji kasvaa Aasiassa ihan omissa lukemissaan. Sieltä kun rupeaa tulemaan porukkaa Euroopan kisoihin niin tuo arvontahan voi mennä ihan tukkoon. Silloin korostuu noiden byUTMB kisojen rooli.
 21. Vissiin siellä on paikkoja jossa syntyy ruuhkia jos porukkaa on liikaa. Voisko sitä sitten olla toista lähtöryhmää? Tosin se ehkä vain kasvattais lisää ruuhkia. Ilmeisesti peli jää kuitenkin kesken yli 30% osallistujista? Ihmekkös tuo jos esimerkiksi Suomesta tulee tasamaan tallaajia joilla ei ole kokemusta noin kovista nousumetreistä? Juokset tosiaan vaikka sitä Karhunkierrosta joka on kuitenkin nousumetreiltään ihan eri kisa. Ehkä hieman väärinkin, että liian heppoisesti saadaan paikka ja sitten kolmasosa keskeyttää. Eli jos on oikein tekijä henkilö niin käväsee hölkkäämässä tollasen by UTMB kisan ja pääsee sitten suoraan suorittamaan UTMB:n jos niin haluaa. Muut voi sitten jonottaa vuosia jos niin haluavat. Kyllähän tossa systeemissä myös levitetään kisaajia muihin saman organisaation kisoihin, mutta onko se sitten väärin? Melkein reilumpaa, että tarjotaan mahdollisuutta antaa näytöt ja mennä suoraan kisaan kuin pistää jonottamaan vaikka 5 vuotta. Kyllähän porukka muutenkin kisailee niin sama kai se on silloin osallistua vaikka noihin kivi kisoihin. Tuskin kellään kesät riittää osallistua aina samoihin kisoihin vuodesta toiseen.
 22. Nyt kun tuo UTMB:n sisäänpääsy systeemi muuttuu niin avataanpa uusi ketju: Eli mukaan pääsee jos: 1) Perinteisillä pisteillä kisa per vuosi tahdilla. Tai sitten kaksi kisaa yhden vuoden aikana niin saat yhden vapaa vuoden. 2) Running Stoneja keräilemällä UTWT kisoista + ITRA pisteet 3) Läpäisemällä byUTMB kisan + ITRA pisteet 3) Lahjoittamalla pari tonnia hyväntekeväisyyteen + ITRA pisteet 4) Ja eliitit pääsee jos haluaa https://utmbmontblanc.com/en/mag/103/ Tossa ekassa vaihtoehdossahan homma on ihan tuuripeliä. Ei mitään takeita että pääsisit kisaan vaikka viiteen vuoteen. Toisessa nuo juoksukivet on voimassa neljä vuotta. Eli kerran vuodessa käyt kisailemassa jossain. Jos halajat UTMB:lle niin kiviä pitäisi saada 18. https://www.ultratrail-worldtour.com/__trashed/ Kun tuota karttaa kattoo niin saa siinä matkustella jos poimit kolme 6 pisteen kisaa. Jos kaikki ei ole 6 pisteen kisoja niin sitten pitää mennä se neljä kisaa neljässä vuodessa. Jossain kisassa hylsy niin pääset aloittamaan touhun tavallaan alusta. Helposti varmaan päädyt muuttamaan kivet arpalipuiksi normi arvontaan. Ei noiden UTWT kisojenkaan läpikäynti mitään halpaa touhua ole. Toki onhan se vuoden huipentuma jos kerran vuodessa käy ulkomailla juoksemassa. Onko sitten helpoin ja nopein tapa suunnata vaikka Pyrenneille Val d'Aran by UTMB kisaan? Ainakin se on näistä lähimpänä. 162km ja 10600 vertikaalista nousumetriä ei tee tuosta kyllä mitään helppoa porttia UTMB:lle. Kyllä nää meidän kotimaan kisat vaikuttaa päiväkotipäivältä verrattuna noihin muihin. Valtaosa noista Euroopan kisoista on vielä keväällä, että sieltä kun vetäiset keskeytyksen niin ei helpota hommaa yhtään. Ehkä helpointa käydä kerran vuodessa juoksemassa Karhunkierros ja sitten aina jännittää arvontaa vuodesta toiseen. Kun väsyy odottamiseen niin lahjoitushousut jalkaan ja rahaa johonkin noista hyväntekeväisyyskohteista.
 23. Kyllä juoksua ja kävelyjä kannattaa rytmittää niin jaksaa pidemmälle. Taukoja mahdollisimman vähän. Paljon sulla oli kenkiä ja sukkia mukana Joensuussa?
 24. Seppo

  UTMB 2020

  Kisassa mukana: UTMB: BACKLUND Pontus BASTAMOW Tanja BELT Antti FERNANDEZ Daniel IKÄHEIMO Aki ITKONEN Antti JÄRNEFELT Elina JARVI Kaija JÄRVINEN Laura JUMISKO Juha KYLMÄLÄ Marko LANGEL Kai LEHTOLA Jani MYRSKYLÄ Eetu NORRGÅRD Andreas NYBACKA Mikko NYKÄNEN Nooa PALMER Jeremy SARANPÄÄ Teemu VIITANEN Sanna CCC: BRÄNNBACKA Camilla BRÄNNBACKA Patrik JAAKKOLA Terhi JÄRVELÄ Riku KOPCZYNSKI Bartosz KOUVA Markku KUMPULA Jussi LARIVAARA Visa-Pekka NIEMELÄ Marko PAAKKOLANVAARA Mikko RANNANKARI Markus REGIS Rouge-Oikarinen SKOGMAN Helena TOIVONEN Tom VÄISÄNEN Matti TDS: AHONEN Mikko HUOMO Vilppu KOKKO Pekka KRONHOLM Ida LASSHEIKKI Petri LAURILA Toni TAPANINEN Heikki VAPAAOKSA Jenni OCC: ÄYRÄLÄ Jyrki HALLAPÄÄ Helmi JYLHÄ Jari KEJONEN Sami-Petteri KORKEAMÄKI Minna LOUKUSA Päivi MARJOSOLA Ulla MIETTINEN Simo MOLL Kim MOLL Suvi NORDMAN Eetu PELTONEN Sari SAARINEN Sami SEPPÄNEN Jonne VÄHÄNIITTY Mikko WHITESIDE Ian MCC: Hyyppä Olli Valtonen Heidi Onnittelut kaikille keitä arpa suosi!
 25. Kyllä mä lähtisin siitä, että jos palkinto on juoksemalla ansaittu niin siitä saisi tehdä vähennyksiä. Toki jos ne vähennykset lisätään sinne yleiseen kohtaan niin sinnehän ne hautautuu omavastuun alle. Aivan typerää toimintaa kun et voi edes vaikuttaa siihen mitä sulle annetaan. Saat jonkun vatkaimen jolla et tee mitään ja silti maksat siitä verot. Pitäisi olla ainakin mahdollisuus kieltäytyä palkinnosta. Nähdäänkö kisoissa sitä, että porukka keskeyttää ennen maaliviivaa ettei joudu ottamaan palkintoa vastaan? Tai odotetaan että ensimmäinen hölmö ylittää maaliviivan ja joutuu maksumieheksi vaikka ruohonleikkurista.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy