Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 733
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  95

Everything posted by Seppo

 1. Kalleimman mittarin ostajat haluaa tavallisesti uusimmat ominaisuudet. Se taas tarkoittaa että mittari vanhenee vuodessa tai kahdessa.
 2. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Onko tuo Android -sovellus? En nyt mistään löydä tuollaista manuaaliset -kierrokset näkymää. Mulla näkyy kaikissa kymmenien metrien tarkkuudella. Tuo synkronointi on ominaisuus. Ellei halua sen toimivan niin Bluetooth yhteys pitää katkaista tai käyttää nettisivua tietojen ihmettelyyn.
 3. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  -Jos lajiprofiileissa on turhia näyttöjä/tietoja niin niitä voi muokata oman profiilin alta Lajiprofiilit -linkistä. -Missä nuo kierrokset tarkalleen ottaen näkyy vain 100m tarkkuudella? Kun tässä katson vanhoja lenkkejä niin kyllä siellä on kierrokset 10m tarkkuudella. -Siis mittariin tulee liikaa ilmoituksia vai se synkronoi liian usein Polar Flown kanssa?
 4. Ainahan se on hyvä mennä epämukavuusalueelle. Siellä kun vierailee ja huomaa että ei se niin ikävää olekkaan niin ei sitten turhaan jännitä sitä. Ehkä kuitenkin @MikkoVe hakisin tuota sun näkökulmaa kovemmilla harjoituksilla/määrällä kuin palautumista riskeeraamalla. Mutta toki jos tuo tapa sopii ja siitä palautuu niin mikäs siinä. Mullahan oli ennen 24h kisaa ohjelmassa esimerkiksi perjantaina klo 21 20,1km. Tulin kotiin lenkiltä n. klo 22.40 ja seuraavana aamuna klo 9.47 lähin 35km lenkille. Noin 15h tunnin sisään kun hölkkäili yli 50km niin kyllä siinä viimeisten kilometrien aikana ehti miettiä kaikenlaista. Toinen jännä viikonloppu näytti olleen kuukautta ennen kisaa jossa lauantaina aamulla 22,3km, iltasella 11,62km ja sunnuntaina 51,5km. Oli noiden blokkien aikana myös pää kovilla.
 5. En nyt kyllä ymmärrä miksi kärsimys maksimoiden saataisiin paras lopputulos. Itte kun on mättäny määrää niin tärkeintä on ollut pitää huolta palautumisesta. Kun lenkeille lähtee hyvin valmistautuneena niin ne jaksaa vetää paremmin läpi ja lenkin jälkeen on valmiimpi seuraavaan harjoitukseen. Pitkiksen kun vetää niin että on lopussa aivan nakit ja muussi niin siitä on ikävä lähtä seuraavaan päivään. Äkkiä päätyy semmoseen kierteeseen joka päättyy siihen ettei saa tehtyä läpi suunniteltua ohjelmaa. Kehottaisin myös harjoittelemaan sitä juoksu/kävelyä. Tärkeintä on kuitenkin hitaan etenemisen opetteleminen. Ensimmäisen 12h aikana on turha ryntäillä. Siitä maksaa kallista hintaa kun makaa 20h kohdalla hallin lattialla miettimässä syntyjä syviä. Itte jättäisin sen 80km lenkin väliin, kuulostaa liian rajulta noin lähellä juoksua. Tai sitten pitää mennä todella hiljaa.
 6. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Siinä synkatessa se ilmaisee uusimmat GPS tiedot jotta satelliitti löytyy nopeammin. Että on siitä se hyöty. Garmin Connect myös aloittaa synkkauksen kun avaat sovelluksen kun se luulee että haluat uusimmat tiedot mittarista.
 7. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Olis, otsikko muutettu ja kiinnitetty.
 8. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Polarilta M430 Suunnolta Suunto 5 Garminilta Vivoactive 3/245 ehkä kuitenkin mieluummin tuo 245 Jos noita pitää laittaa järjestykseen niin sanoisin että Suunto 5 tai 245. Se on sitten ihan omista mieltymyksistä ja tarpeista kiinni kumpi olis sopivampi.
 9. No pistä pois päältä. Järjestelmä -> Taustavalo.
 10. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Vähän kaikilla tuntuu olevan hieman haasteita uuden Sonyn sirun kanssa. Jos guugeloi niin vähän joka mittarista löytyy kirjotuksia kuinka epätarkka mittari on. Omien kokemuksien mukaan kaikki nuo kuitenkin toimii. Mikään ei ole muuttunut mittarin hetkellisen nopeuden kanssa. Eli kaikki näyttää enemmän tai vähemmän väärin. Pitää siis käyttää nopeus/kilometri niin pääsee mielestäni ihan riittävään tarkkuuteen. Tai sitten hommaat esimerkiksi Strydin anturin. Millainen budjetti sulla olisi uudelle mittarille?
 11. On kyllä aikamoinen peli. Hieman pelottava miten hyvin tuo seuraa metsässä yms. Hintakin on kyllä hieman suolainen. Tonnin drone ja siihen varusteet päälle niin päästään n. 1500 dollariin.
 12. Seppo

  Suunto 9 Baro

  Suunto 9 on aktiivisemman harrastajan kello kun taas Suunto 5 on enemmän kuntoilijan kello. Jos nyt haetaan räväkkää mielipidettä. Toki vitosellakin pärjää, varsinkin jos siinä on joku ominaisuus jota kaipailet. Kannattaa myös muistaa että ei tuo Suunto 9 ole nyt vain sattumalta tarjouksessa. Sillä alkaa olemaan jo ikää. Kaikki tuntuu puskevan sitä ulos varastoista, että ei tarvi olla suuri tietäjä jos ennustaa seuraavan version olevan piakkoin tulossa. Eiköhän tässä myydä kelloa innolla lahjaksi ja alkuvuodesta vois tulla uusi kello myyntiin.
 13. Siis liikkuuko ne pallot ollenkaan: Varmaan se perus ohje on päivittää mittari. Jos ei toimi niin reseroi, päivitä ja sitten huoltoon jos ei toimi. Toki tuo vaatii että kello on ranteessa jotta se toimii.
 14. Seppo

  Hyvä juoksumatto?

  Kyllähän tuota pitää huoltaa, mutta eiköhän sillä pärjää. Ei oo pahan hintainen ja matto nousee ylös niin on helpompi säilyttää.
 15. Alennusmyyntien ollessa päällä ja ensi kesä mielessä niin millaisella paita+takki+hanskat yhdistelmällä noihin pitkiin kisoihin kannattaa lähteä? Housut nyt on jokseenkin hallussa, trikoota/shortsit ja sateen varalle jotkut vettä pitävät. Mutta muuten tekninen paita+joku perus takki lämpimiin keleihin? Mitäs sitten kun lämpötila on +5 tai alle? Millainen tekninen kerrasto toimis? Voiko silloinkin takki olla joku ihan perus kesätakki kun vaan pysyy liikkeessä? Entä jos alkaa tulemaan vettä ja kastut/hikoilet sadetakin alla ittes märäksi niin mitä sitten? Äkkiä aluskerrasto onkin ihan märkä ja sen jälkeen ei ole enää hauskaa jos vauhti hyytyy. Tai siis kun se hyytyy. Drop bägiltä vaan kuivaa paitaa päälle jos entinen on ihan märkä?
 16. Seppo

  OmanbyUTMB 28-30.11.2019

  On sitä tollakin reitillä nousua. Kiva porkkana kun läpi päässeet pääsee suoraan UTMB:lle.
 17. Foorumin yksityisviestien logiikka on suunniteltu niin, että viestien lähettäjät saavat viestien vastaukset niin kauan kun kumpikin säilyttää viestiketjua inbox:ssa. Kun poistat viestiketjun niin et enää saa siihen ketjuun tulevia vastauksia. Eli: Lähetän jäsenelle x yksityisviestin, me käydään keskustelu jonka jälkeen poistan kyseisen ketjun inbox:ni. Myöhemmin jäsen x haluaa lähettää minulle viestin ja päättää tehdä sen vastaamalla meidän edelliseen keskusteluun joka löytyy vielä hänen inbox:sta. Koska olen poistanut keskustelun omasta boksista niin en koskaan saa viestiä eikä jäsen x saa koskaan viestiä että viestin lähetys epäonnistui. Ja lopuksi molemmat on ihmeissään. Varminta on aloittaa aina uusi viestiketju jos keskusteluketju on vanha tai jos et ole saanut vastausta lähettämääsi viestiin! Tiedän, on tosi omituista. Amerikkalaiset on välillä semmosia...
 18. Gigantti: Suunto 5 G1 GPS 219e Suunto 9 249e Garmin Vivoactive 3 Music 229e Garmin Fenix 5 Plus 449e Garmin Fenix 5 299e Garmin Vivomove HR 129e Garmin Vivoactive 3 149e Garmin 35 99e Polar Vantage M 199e Polar A370 78e Juoksija -lehti Pyöräily -lehti Hiihto -lehti -40% kestotilauksista
 19. Siis miten ei toiminu ilman puhelinta?
 20. Suunnon Black Friday-ale Suunto 9 -40 %, Suunto 3 Fitness -30 % Suunto Ambit3 Peak ja Suunto Traverse -40 % Core-kelloja -60 %.
 21. Polarin sivuilla pe-ma: -30% Vihreästä Vantage M:stä -20% Valkoisesta Vantage V:stä #WeRunHelsinki 27.-.29.11. Kolme tapahtumaa -25% alennus 100 ensimmäiselle. Puolimaratonkoulu -15% 10 ensimmäistä Simple Simo -treeniohjelma puolikkaalle -25% 10 ensimmäistä Helsinki City Running Day: Kaverin kanssa halvemmalla mukaan vain perjantaina Helsinki City Run puolimaraton: yhteishintaan 87 € (norm. hinta kahdelta 108 €) Helsinki City Marathon: yhteishintaan 115 € (norm. hinta kahdelta 142 €) Helsinki City 5: yhteishintaan 45 € (norm. hinta kahdelta 56 €) Lasten Minimarathon: yhteishintaan 25 € (norm. hinta kahdelta 32 €) Helsinki City Marathonviesti: 165 € (norm. hinta joukkueelta 200 €) Helsinki City Double: 135 € (norm. hinta kahdelta 170 €)
 22. Ajattelin jos koottaisiin hieman noita tarjouksia mitä nyt tulee. Alla muutama oma poiminta: Verkkokauppa.com: Suunto 9 249,90e Suunto 3 109,90e Polar A370 79,90e Stadium: (mainoslinkki) -30% Alennusta pakettihinnoista ja jäsenhinnoista merkeiltä SOC, Everest, Warp, Ordinary
 23. Eikö tuo uutisoitu jo kauan aikaa sitten? Vai sekotanko johonkin toiseen?
 24. Seppo

  Hyvä juoksumatto?

  Mä oon kyllä ollu tyytyväinen tuohon Sprint 500 mattoon. Toki tossa tonnisessa on isompi moottori ja leveämpi matto. Noissa kaikissa Sprint -malleissa taitaa olla sama muovinen näyttö/näppäimistö. Se tekee koko matosta vähän halvan oloisen. Itte tykkään että 500 -mallissa on erilliset oikeat napit kulmalle ja vauhdille.
 25. Onneksi olkoon sadasta maratonista! Parhaiten noista on jäänyt omaan mieleen New Yorkin maraton jossa oltiin samaan aikaan. Se oli hieno reissu expoineen, ruokailuineen ja käytiinhän me kattomassa NHL pelikin. Se NHL peli olis kyllä jääny multa väliin ellet olisi ollut oppaana 🙂 New York Islandersin kotihalli kun ei sijainnut ihan hotellin vieressä. Kiitoksia siitäkin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy