Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Posts

  7 603
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  147

Everything posted by Seppo

 1. Ti Lepo Ke 15,7km 5:16/km s145 Lääkäri soitteli päivällä. Jatketaan tulehduskipulääkettä 3pv 120mg/pv ja sen jälkeen 60mg/pv. Ens viikolla fyssarille joka saa ihmetellä jalkoja. Tänään ensimmäinen lenkki uusilla DS Trainereillä. Jaloissa pientä kolotusta, mutta loppujen lopuksi ihan ok lenkki. Kyllä uudet kengät on aina uudet kengät.
 2. Tänään käyty ultrassa. Molemmat akillesjänteet kunnossa. Vasemman jalan akillesjänteen alaosassa hieman nestettä. Huomenna soittoaika ja varmaan sen jälkeen aika fyssarille. Oon tässä pohtinu olisko koko show’n aiheuttanu liian matala droppi? DS Trainer 8mm ja Glideride 5mm. Jos on niin on se kyllä pienestä kiinni. Kävin ostamassa uudet DS Trainerit ja laitoin Vaarojen maratonin takaisin kalenteriin.
 3. Lääkärissä käyty. Kumpikin akillesjänne päällisinpuolin normaali. Huomenna ultrataan molemmat jänteet ja katotaan mitä löytyy. Kivun rajoissa saa liikkua joten perus kymppi lääkärissäkäynnin jälkeen. Jäämme odottamaan tuntemuksia… Ma 10,6km 5:04/km s149
 4. Jos Venäjällä tai Kiinassa mokaa niin kannattaa muuttaa rivariin tai omakotitaloon. Kannattaa myös ottaa niin iso henkivakuutus kuin vain löytää.
 5. Sepäs se. Oli vähän ajatuksena että heinäkuussa pystyisi jo juoksemaan satasen viikkoja. Vaaroille ei voi oikein lähteä vuoden vanhoilla pohjilla.
 6. Soutu on kyllä kovaa hommaa. Tosin sitten hirvee työ saada ylävartalosta taas rimpula kun alkaa jalat toimimaan 🙈 Joo, olis pitäny laittaa isompi tavo niin sais makoilla sohvalla rauhassa. Pitää kuvata taas jotain heinän heiluntaa. Se olis kyllä hyvä. Toki voi olla vähän haasteita hommata monot keskellä kesää, mutta eiköhän ne jostain löydy. Jos hommais luistelusukset niin tässähän ehtis hiihdellä pitkän tovin ennen kuin pääpaino olis taas juoksussa. Hiihdossa on kyllä jotain mukaansa tempaavaa. Kaipa se on se vauhti ja se kun saa tehdä töitä käsillä ja jaloilla.
 7. Nonni, maanantaina lääkäriin hakemaan lähete ja tiistaina fyssarille. Ehkä parempi valmistautua henkisesti jättämään väliin myös Koli lokakuulta. Kyllä sen hinnan voi maksaa jos sillä saa akillekset kuntoon. Mietin tuossa eilen korvaavia lajeja. Hiihto vois olla, mutta kaipa sekin rasittaa ellei mene ihan vain tasuria. Uinti olis vaihtoehto, mutta kun mulla menee aina totaalisesti hermot uidessa. Mulla olis varmaan porttari lähi uimahalleihin ennen koulujen alkua.
 8. Nukuin tässä yön yli ja tulin samaan johtopäätökseen. Pitää löytää joku hyvä fyssari ja lähtä purkamaan ongelmaa sen kautta.
 9. Pelkkä lepo ei näköjään tehny ihmeitä. Pitää nyt alkaa aktiivisesti jumppaamaan noita akillesjänteitä netistä löytyvillä ohjeilla. Jos ei ala homma edistymään niin sitten fyssari avuksi. Eipä kyllä ole mitään hajua miten nopeasti noita akillesjänteitä voi saada kuntoon. Että onko jo liian myöhäistä Kolia varten 🤷‍♂️
 10. Kiitos. Tänään kävin lenkillä. Nyt vasen akilles on niin kipeä ettei pysty kunnolla kävelemään. Paljon saa tapahtua hyviä asioita, että Caddy Maxi suuntaa Kolille.
 11. Kyllä, uusi ennätys 17.29.45. Pientä hyytymistä viimeisellä kympillä, mutta jäipä parannettavaa tuleville vuosille.
 12. Simpasella viimeinen kymppi menossa. Saapa nähdä miten käy 17h alituksen kanssa. Aamulla ensimmäiseen kymppiin meni 79min ja nyt siitä pitäisi ottaa 20min pois.
 13. Laulaja ja Pesola taitaa vetää kisan ensimmäiset isot pummit. Tai noh, vähän päälle pari kilometriä tuosta kai vaan tuli.
 14. Molemmat menee heittämällä. Ei muuta kuin viivalle kun löytyy sopiva tapahtuma.
 15. Seppo

  Uutuus Suunnolta

  Ei taida nykyistä omistajaa pahemmin kiinnostaa. Eikä taida oikein löytyä ostajaa urheilukellopuolelle. Suunto seiska oli yritys mennä älykellopuolelle, mutta jäi aika pannukakuksi. Saapa nähdä mitkä ne suuret muutokset on tämän Peakin kohdalla.
 16. Siellä oltiin ilmeisesti liikenteessä kesävarusteissa. Eikä ilmeisesti ollu pakollisia varusteita joissa olisi ollut jotain vuoristoon paremmin soveltuvia vaatteita kuin shortsit ja t-paita. Lämpötila nollassa, sataa ja tuulee niin hommasta on nopeasti leikki kaukana. Jossain oli mainittu että reitti olisi kulkenu 2000 - 3000m korkeudessa.
 17. Seppo

  testi 2

  Siis vastauksista voi tykätä, reagoida yms. Jos viesti tuntuu hyvältä vastaukselta alkuperäiseen kysymykseen niin viestille voi antaa äänensä jolloin se nousee ketjussa ylöspäin. Toki tässä jää nyt pois sellainen keskusteleva pohdinta aiheesta. Toisaalta hyvä vastaus nousee heti esille eikä sitä tarvitse etsiä toiselta tai kolmannelta sivulta. Ja en tiiä onko tästä mitään iloa kellekkään, kunhan nyt ajan kulukseni testailen.
 18. Venyttely ja tarpeeksi rauhallinen aloitus. Määrää sitten lisää kun paikat alkaa taas kestämään aktiivisempaa liikuntaa.
 19. Seppo

  testi 2

  Tässä on huono vastaus
 20. Seppo

  testi 2

  uusi kysymys vastatkaapa joku tähän ja sitten tykätkää eri vastauksista niin nähdään miten tämä toimii. Siis niin ettei kaikki vastaukset saa yhtä paljon ääniä.
 21. Seppo

  Testi

  Kuinka tämä toimii? Vastaa aloittajan kysymykseen. Muiden äänestämä "paras" vastaus näkyy ensimmäisenä.
 22. Vaaleanpunainen lumejuoma nopeutti juoksuvauhtia – lumevaikutus yllätti tutkijat https://www.hs.fi/tiede/art-2000007986576.html?share=bb87f69b049eed293dadb5bc41f19b29
 23. Mä otan kyllä popparit esiin jos tämä kisa järjestetään. Syntyy varmasti keskustelua kun NUTS avaa tapahtumakauden tämmösellä n. 2 000 ihmisen tapahtumalla. Ensimmäinen tämän suuruinen tapahtuma vuoteen? Enkä haluaisi vieläkään olla se virkamies joka on näyttäny tälle vihreää valoa. Sehän me tiedetään että jos kaikki noudattaa ja keksitään tapoja niin tämäkin tapahtuma voisi onnistua. Kuitenkin kyse kokonaisuudesta ja politikoinnista niin siksi tälle ei tule lupaa. Järjestelyt varmasti jatkuu ja odottavat sitä virallista avin päätöstä joka kieltää tapahtuman. Niin kävi viime vuonnakin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy