Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 907
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  110

Seppo last won the day on February 17

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

6 647 Excellent

2 Followers

About Seppo

 • Rank
  Perusterve
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Sporttinen-sohvaperuna-Seppo-Moilanen-104692384331833/

Recent Profile Visitors

15 678 profile views
 1. Erittäin hyvä teksti @AnttiSn! Omalle kohdalle tuo vaiva sattui keväällä 2014 ja sen parissa meni reilu kuukausi. Vähän kaikkea tuli koiteltua, mutta takareiden ja pakaran vahvistamisesta taisi olla eniten apua. Venyttely ja rullailu oli ihan turhaa.
 2. Kiitos @Tupu ja muut! Tossahan sen pitäisi roikkua, mutta eipä roiku.
 3. Oon nyt ettiny sitä pilliä tosta liivistä valehtelematta puolituntia. On kyllä hemmetin hyvässä piilossa jos Amer Sport Brand Storen myyjä sen tuosta huomenna löytää.
 4. Onko miten vanha sykevyö? Voi olla pelkkä sykevyö ongelma. Suunnon vyöthän ei perinteisesti montaa kesää näe.
 5. Siis riittää kun pomppaa neljä kertaa tunnissa ylös vai miten kauan piti seista? Omalla kohdalla tuohon työpäivään mahtuu lounas, sitten pitää pomppia ylös ja käydä toisella koneella (x muutama kerta). Sitten pitää hakea vettä, käydä vessassa, käydä tulostimella, käydä viemässä postia, hakemassa postia ja skannaamassa. Jokaista noista vähintään kerran päivässä. Että kyllähän tuohon päivään mahtuu aika monta kertaa liikkumista. Ehkä olis vielä parempi jos tovin seisois ja tekis töitä, mutta en ole kyllä jaksanu.
 6. Hommasin uuden Adv Skin 12 juoksurepun ja nyt on pilli hukassa. Vanhasta löyty avaruuslakana jota ei ole enää uudessa mallissa mukana. Sitten aloin ettimään pilliä ja sitä ei vaan löydy mistään. Missä sen pitäisi olla? Kyllä se varustelistauksen mukaan kuuluu malliin. Ellei tuo nyt ole kuitenkin joku uus 2020 malli josta sekin on tippunu pois.
 7. Käsittääkseni sähköpöytä ja yms auttaa jos paikat jumiutuu, tulee kipuja tms. Ja niitä voi tulla vaikka liikkuisikin enemmän. Työpäivä kestää nyt tavallisesti sen 8h, eli sen ulkopuolelle jää aika hyvin aikaa harrastaa liikuntaa. Ei tietenkään tarvi juosta öisin, mutta jos vaikka kävelee pari viimeistä bussipysäkin väliä tai käy iltaisin kävelylenkillä niin sekin auttaa. Voiko työajalla liikkua niin paljon että sillä olis jotain merkitystä? Siis tavallinen toimistotyö? Jos nyt rehellisesti sanon niin rima on kyllä vedetty aika alas jos tekee töitä sähköpöydällä, heiluttaa samalla jalkoja ja pitää sitä liikuntana.
 8. Seppo

  Garmin 945

  Ja löytyy siis valikosta Widgetit - Widgetin vilkaisut. Selkeyttää kyllä.
 9. Sitä voi mielessään miettiä monta kilometriä haluaa kantaa kepakoita mukana jotta niitä voi käyttää parin kilometrin ajan. Sitten voi käydä jossain juurakossa testaamassa miten mukava niillä on kävellä kun kolisevat kiviin ja juuriin. Mutta jos haluaa ottaa mukaan niin sittenhän ne pitää ottaa mukaan.
 10. Seppo

  Suunto 7

  Löytyy Bluetooth. Jos joku keksii jonkun hyvän jutun tuosta WearOS:sta niin saa ilmoittaa. Mä oon ilmeisesti niin wanha ja ulkona etten mä esimerkiksi tajua mitä järkeä on kysyä säätä kellolta joka kehotta sitten kattomaan sen puhelimesta...
 11. Seppo

  Suunto 7

  Eilinen ilta meni tämän seiskan parissa (Seiskan virallinen lanseeraustilaisuus): -Ensisijaisesti älykello. -Kilpailijoita selvästi paremmat liikuntaominaisuudet. -Hieno, mullistava, kehuttu. -Voi käyttää jopa munakellona. -Tavoitellaa massoja. -Jos myy niin jatkoa seuraa. Eri käyttäjäryhmä kuin Suunto 3 & 5 kelloilla jotka on tarkoitettu urheilijoille. Jäi käsitys että focus on nyt näissä kuntoilijoiden vehkeissä joissa voi saavuttaa massoja. Heikensi edelleen sitä uskoa Suunto 9:n seuraajan näkemisestä. Kehuttiin kuinka hyvin seiskan akku riittää treeneihin ja päivittäiseen käyttöön. Enemmän tämmöinen hyvinvointia. Jos vähän ramasee niin tee sohvalla mieluummin hengitysharjoitus kuin lähde lenkille -tyyppinen ajatusmaailma. Ei kyllä jääny semmoinen tunne että Suunto olisi enää tämän sivuston lukijoiden tarpeisiin vastaava mittari merkki. Näin se maailma muuttuu. Valitettavasti.
 12. Seppo

  Garmin Fenix 6

  Järjestelmä - Tiedon tallennus Toki myös kellon materiaalit ja antennin sijoitus voi vaihkuttaa gps:n herkkyyteen. Voiko se nyt vaikuttaa tuolla tavalla radalla? En osaa sanoa. Toki jos haluaa tarkan juoksunopeuden niin sitten footpodi. Mulle on riittänyt kierrostahdin joka näyttää mulle riittävällä tarkkuudella kilometrivauhdin. Toki jos haluaa tarkempaa niin siitten footpodi.
 13. Seppo

  Garmin Fenix 6

  Siis molemmissa sama tiedontallennus ja GPS yhdistelmä? Tuo urheilurata on aina hieman hankala. Siinä ei paljon tarvi mennä väärin niin tulee helposti eroa. Oon nyt testannu 6X Pro Solaria parin viikon ajan ja ero 945:n matkanmittaukseen on ollut enimmillään 40m kympin lenkille. Fenix on ollut vasemmassa kädessä ja 945 oikeassa. Ainahan näissä mittareissa on pieniä eroja matkanmittauksessa. Toki jos tuo sun mittari mittaa ihan tavallisetkin lenkit väärin niin sitten se ei ole ihan kunnossa. Enkä nyt tietenkään tiedä onko 945 vai 6X oikeassa.
 14. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Helppo. Silmääkään räpäyttämättä Fenix 6X Pro. Jos lompakko kestäis niin vaihtaisin vaikka heti. Jätän kuitenkin väliin kun en nyt jaksa vaimon mykkäkoulua. Toki rannesykemittauksen saa unohtaa 6X:n kanssa.
 15. Aamulla oli 3-4h katko kun pilvi oli menny jumiin. Huomasin tuon itte hieman myöhässä. Jos tuommosta tulee niin mulle voi laittaa viestiä niin pyydän korjaamaan. Tulee sillä tavalla hieman nopeammin ongelma korjattua kun itte en kuitenkaan päivystä täällä 24/7. Tänään saivat vian korjattua alta puolen tunnin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy