Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 015
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  41

Seppo last won the day on December 8

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

2 610 Excellent

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

12 495 profile views
 1. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Eipä tuo päivitys onnistunut edelleenkään Bluetoothin kautta. Sitkeästi yritti, mutta lopulta laitoin mittarin piuhalla koneeseen kiinni. Taustavalo vihdoinkin parempi. Pahoittelut ettei kameran tarkennus halunnut tehdä yhteistyötä...
 2. Seppo

  Northug lopettaa

  Joo, se oli jäätävä hiihto. Oma usko oli koetuksella eikä kestäny 😀
 3. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Hyvä että pysyvät luvatussa aikataulussa näiden päivitysten kanssa 👍🏻 December’s v2.07 firmware has today been released for both Polar Vantage models; reviewed earlier here in detail (Polar Vantage Review) Changes made by Polar are stated to be these: Stopwatch, countdown timer and interval timer Button and touch lock Brighter backlight when looking at the display during training Speed sensitivity improved (faster reaction to changes in speed) Fixes for cases where distance is missing from the beginning of a session Fixes for cadence from the wrist Fixes for pool swimming distance. Most of the issues with units when swimming also fixed Some touch UI freezes fixed (+Bug fixes) https://the5krunner.com/2018/12/12/firmware-v2-07-polar-vantage-available-now/
 4. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Hiihtoa harrastavalla rannesykemittauksen käyttö jäis varmaan johonkin palauttavaan hölkkään. Tuskinpa jaksavat siinäkään kohdin tehdä poikkeusta vaan pistävät sykevyön sille palauttavallekkin.
 5. Eiköhän näitä voi latailla silloin kuin huvittaa. Normaali kellotila kuluttaa akkua niin vähän verrattuna harjoittelutilaan että tuskin käyttäjä huomaa akun heikkenemistä. Asia toki erikseen jos sama kello on vaikka 10v käytössä. En kyllä itse ole yhdenkään mittarin kanssa ehtiny tuskailemaan akun heikkenemistä. Sitten on toki esimerkiksi M600 mittari jonka akku kestää 1-2vrk ja n. 300 latauskertaa ennen kuin se alkaa selvästi heikkenemään. M600:n omistajat vois kertoa missä kunnossa mittarin akku on 2v käytön jälkeen.
 6. Seppo

  Garmin Fenix 5

  Oon myös menettäny mielenkiinnon tuon seuraamiseen. Mun mielestä se toimii järkevästi niissä tapauksissa jos on ihan himo treenaaja ja vetää ihan limiitillä. Ja sehän ei ole järkevää toimintaa. Jos vetää mittari punasella niin sitten pitäs miettiä olisko kevyempi harjoittelu paikallaan. Normaalille treenaajalle tuosta ei juuri ole iloa. Enemmän hyötyä on siitä lenkin alussa näytöllä vilahtavasta ilmoituksesta mikä on päivän kunto. Ei se tosin paljon ole sekään.
 7. Seppo

  Garmin Fenix 5

  Kauan oot omistanu? Tuossa tais olla jotain bugia, mutta en nyt jaksaa muistaa mikä se oli. Jos tekee esimerkiksi pelkkiä juoksulenkkejä (ulkona) niin kyllä tuon pitäis reagoida muutaman kerran jälkeen. Kai muut näytöt päivittyy?
 8. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tänään tuli uusi versio Polar Flowsta. Olisko joku Vantageen liittyvä bugikin tullut korjattua.
 9. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Pitää tarkistaa onko Garmini maksimissa. Kuitenkin tuo taso riittää. Jos Polar saisi koodailtua käyttäjän valinnaksi tuon kirkkauden säädön niin ei olisi mitään valittamista.
 10. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Jep, mä en tajua minkä takia ei voida suoraan tehdä listaa, että päivitys 1.2.3 korjaa näitä ja näitä bugeja. Eilen tuntu että näyttö olis ollu myös pidempään päällä, mutta mistäs sitä nyt jälkikäteen voi tietää onko tuotakin muutettu. Korjauksista ei ilmoiteta, uusia ominaisuuksia hehkutetaan ja päästään siihen lopputulokseen että mittari olikin ihan hyvässä kunnossa kun se julkaistiin.
 11. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Testailin eilen päivityksen jälkeen tuota taustavaloa: Kun taustavalon laittaa erikseen päälle niin nyt se on mun mielestä yhtä kirkas kuin Garminin taustavalo. Ei mitään valittamista. Olis toki hienoa kun tästä olis Polarin vahvistus että kirkkautta on ylipäänsä muutettu 🤭
 12. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Pitääpä tänään lenkillä testata olisko tuo näyttö nyt yhtään kirkkaampi päivityksen jälkeen.
 13. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tuon punaisen ledin pitäisi nimenomaan poistaa tuollaiset ohjeet kuten ihokarvojen ajelut. Ilmeisesti sykkeenmittaus ei toimi vielä tässäkään softaversiossa. Polar vois kyllä tiedottaa näistä ongelmista ja aikataulusta jolla ne korjataan. Sykkeenmittauksen ongelmista ei mainita missään. https://www.polar.com/en/vantage/updates Ilmeisesti tuleva korjaus on piilotettu Enhancements for existing features -tekstin alle. Varmin merkki siitä että mittari on Polarin mielestä valmis taitaa olla DC rainmakerin virallinen testi. Sitä odotellessa.
 14. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Siis Garminissahan se lenkin alussa oleva suorituskyvyn mittaus on se tarkin. Ja mulla se ei juuri liikahda koskaan suuntaan taikka toiseen. Toisena sitten se harjoituskuorma jota ei meinaa saada millään punaselle ellei vedä kunnolla yli. Uskosin että tuo Polarin systeemi on tarkempi. Tai sanotaanko näin, että haluaisin kovasti uskoa...
 15. Seppo

  Oura sormus

  Tuo unen mittaus tässä kiinnostaa. Toki kaikki markkinoilla olevat taitaa perustua enemmän tai vähemmän arvaukseen. Toki toivoisi että tämä suomalaisena tuotteena perustuisi siihen vähemmän arvaukseen -luokkaan.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy