Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 467
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  74

Seppo last won the day on August 11

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

4 559 Excellent

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14 317 profile views
 1. Seppo

  Polar Ignite

  Sen mitä itte oon muutaman kerran käyttäny germiittiä salilla niin ne toistot on sinnepäin. Jos jonkun mielestä rannesykemittaus ei ole tarkka niin ei kannata edes käynnistää sitä toistojen laskentaa.
 2. Jos joku miettii Vantagen hankintaa niin mun mielestä seuraavan version pitäisi tulla 6kk sisällä. Jos olisin tj niin puskisin kauppoihin jo jouluksi, mutta tässä tapauksessa tuskin ehtii jouluksi. En kuitenkaan ostaisi enää kyseistä mittaria ellen saisi sitä todella hyvään hintaan.
 3. @perttu Mun mielestä Suunto 5 oli herkempi näyttämään punaista. Ignite kun vertaa omiin aikaisempiin tuloksiin niin se oli hieman armollisempi. Mutta kaikista näistä mittareista mitä oon testannu niin Igniten kohdalla tuli sellainen fiilis että haluaa parantaa niitä omia tuloksia. Helpointenhan se onnistuu nukkumalla enemmän. Että sikäli se on kyllä kaikista kannustavin. Toki jos sitä käyttää vaikka 6kk niin sitten alkaa tulemaan arki vastaan että kuinka paljon enemmän voi nukkua. Lyhyellä aikavälillä tuloksia on helpompi parantaa kun aluksi nukkuu huonosti. Vahvistaa numeerisesti tuntemuksia, mutta mahtu sinne mukaan myös päiviä jolloin ei vastannut tuntemuksia. En muuttanut harjoittelua tulosten takia.
 4. Seppo

  Polar Ignite

  Jos näyttöä pitää päällä vain treenien aikana niin ei se ole ongelma. Isompi ongelma on mun mielestä manuaalisten kierrosten puuttuminen. Jos nyt joku ongelma pitää mainita. Toki kuten mainitsin niin jos haluaa että kellotaulu on jatkuvasti päällä niin sitten se on toki ongelma.
 5. Testijuttu löytyy täältä: https://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-polar-ignite/ Lisäksi perinteinen video:
 6. Seppo

  Garmin Fenix 5

  Ei se keitä kahvia eikä sillä voi tehdä kiihtyviä harjoituksia. Käytä Virtual Raceriä ja siinä käytä jotain edellistä harjoitusta. Se harjoitus pitää ensin juosta sinne muistiin, mutta toimii sen jälkeen.
 7. Siis vasemmanpuoleisesta alanapista kunnes tulee Viimeisin suoritus -widgetti tai History -widgetti. Sitten oikean yläreunan ylimmän napin painalluksella aukeaa Activities -näyttö.
 8. Seppo

  Suunto 9 Baro

  Kyllä, ja sitten voi piilottaa sen oletuksena olevan näkyvistä. Ei onnistu. Kytkin tilassa taustavalo syttyy kahden sormen napautuksella, mutta ei sammu ilman että napauttelet uudestaan. Muistaakseni ei, mutta joka jolla on kello käytössä niin voisi vahvistaa tai sanoa että seppo on taas väärässä 🙂
 9. @Marny koitappa vielä tätä: https://www.hardreset.info/devices/suunto/suunto-spartan-sport-wrist-hr-baro/
 10. Seppo

  Polar Ignite -ennakko

  Video mittarin akun kestosta:
 11. Seppo

  Garmin Fenix 5

  Tarkista onko kelloon päivitystä ja käynnistä kello uudestaan. Jos akku kuluu edelleen noin nopeasti niin kello on rikki ja kaipaa huollon hellää kosketusta. Ainoastaan jos sulla pyörii kartat taustalla niin silloin akku voi lenkillä kulua noin nopeasti. Ja turhaan haikailet Suunto 9:n perään, huoli pois.
 12. Seppo

  Polar Ignite

  Oma valinta omien kokemusten perusteella näistä olisi 945. Toki jos haluat jatkaa Polarilla niin ei Vantage toki huono ole. Henkilökohtaisesti mua ärsyttää siinä se ajatus, että saa arvailla mitä ominaisuuksia siihen tulee. Jos joku siis tulisi kadulla vastaan ja esittäisin tuon saman kysymyksen niin vastaus olisi samantien 945. Veikkaan että juoksumittari tulee Q4:n aikana. Vantagen korvaajan pistäisin vesille H2/2020 ja samaan syssyyn Vantage XL:n vuoden 2020 joulumarkkinoille. Ensi vuodelle odottaisin vähintään kahta kelloa.
 13. Oon tässä viettäny kesälomaa ja käytiin yhtenä päivänä lasten kanssa Gigantissa. Poika huomas hyllyssä isot JBL:n kuulokkeet ja sitten siinä puhuttiin että olisko ne kivat synttärilahjaksi. Tiedän kyseiset kuulokkeet niin ei ollu tarvetta googlailla niitä tms. Otin sitten iPhonella kuvan kuulokkeista että muistaisin kun tulee aika miettiä synttärilahjaa. Tästä tapauksessa ei menny kuin 1-2vrk niin mulle alko näkymään netissä samojen JBL:n kuulokkeiden mainoksia. Vaimon kanssa vaan ihmeteltiin, että mistähän google sai idean alkaa esittämään noita mainoksia. Merkkiä en sanonut ääneen, otin ainoastaan tuon valokuvan jossa merkki näkyi. No joo, kaiuttimia kuunnellaan, paikannusta seurataan, nettiliikennettä seurataan, valokuvia näköjään luetaan yms. Tämmöstä se nykyään on.
 14. Viestejä lukiessa tulee mieleen ettei tästä haluta keskustella tai sitten vähätellään. Tai siis keskustellaan, mutta toivotaan ettei keskustella. Monta virhettä tapahtunut ja käsiä on nostettu pystyyn virheen merkiksi. Erikoista toki se, että tämä ei ollut virhe joka syntyi hetkessä vaan aika kauan on aikaa saanut kulua että on huomattu ettei homma mennyt ihan putkeen. Se on toki hyvä että myönnetään virheen tapahtuneen, mutta eihän nämä yllä olevat tarinat tulosten arpomisesta anna hyvää kuvaa. Kyllä se kello kertoo kuka oli nopein, ei ole tarvetta sopia hyvityksistä tai muista epämääräisistä säädöistä maalissa/juoksun jälkeen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy