Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 389
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  68

Seppo last won the day on May 23

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

4 026 Excellent

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

13 852 profile views
 1. Tuo tykkäyksen kuvan linkki oli rikki ja siksi se ei toiminut. Nyt se on korjattu. Jokaisella on 500 megaa tilaa liitteille ja @Pexrun tila oli vain täyttymässä. Nostin rajan noin gigaan. Ennen kuvat tallentui foorumin serverille niin se oli ongelma. Nyt ne tallentuu muualle ja se on vähemmän ongelma. VIP jäsenien tallennustilalla ei ole rajoitusta. Myös kuvien kokoa on rajoitettu koska se ei toiminu foorumin puolelta ihan buenosti. Täysikokoiset kuvat vie julmetusti tilaa ja jos yks lataa hienon kuvan joka on megoissa paljon niin hitaampien yhteyksien käyttäjät latailee sitä sitten tuskissaan.
 2. Kesän sykemittaritestailut alkoi Suunto 5:lla. Testijuttu löytyy täältä: https://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-suunto-5/ Testivideo puolestaan täältä:
 3. En kyllä ymmärrä miksi tuota juttua pitää lähtä julkisesti käräjöimään. Jos ei ollu tapahtunut muuta kuin julkisuudessa esitetyt seikat niin eikö tuota olis voitu sopia? Kai siellä olis ollu oikeitakin juttuja joita vois käräjöidä. Eikä ole tarkoitus vähätellä, mutta jos jokaista pyllylle taputtelua lähdetään puimaan oikeudessa niin ei oo mitään järkeä. Monikohan nainen tuolla Helsingin yössä on roikkunu Akun peräsimessä...
 4. 😂 Vois vaikka tehdäkkin. Ei Polarilla ole mielenkiintoa lisätä V-mallin ominaisuuksia. Laskevat vähän hintaa ja lisäävät ne ominaisuudet jotka ovat luvanneet. Sitten pitäs julkaista seuraava malli jossa on taas pari ominaisuutta lisää. Niin sitä rahaa tehdään. Seuraava Vantage pitäisi julkaista syksyllä.
 5. Seppo

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Naisten sarjassa näyttää olevan myös kova taisto menossa. Puttonen Ahokas Niskavaara/Siitonen yhdessä Bastamov Kaikki noin 2,5km sisällä ja 40km maaliin.
 6. Seppo

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Olipas jännä loppu. Harmittavan lähelle jäi 18h alitus, mutta onpa tuleville vuosille jotain tavoiteltavaa.
 7. Seppo

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Eskelinen vie. Tai tulee ainakin tiukka vääntö. Voihan tuo olla ettei ole mielenkiintoa yrittää irti ennen Konttaista. Toisaalta eivät taida tietää miten lähellä kolmantena tuleva on.
 8. Kuinka paljon sitä vettä tarvii kantaa mukana? Jos käsissä kulkee litra niin helpoiten kai ne lisä litrat kulkee selässä repussa.
 9. Ton M -mallin hinta kuuluukin olla alle 200e. Tuo V -malli asettuu varmaan jonnekkin 350-400e väliin. Odottelen tässä vieläkin tuota V -mallia testiin. Ilmeisesti sykkeenmittaus ei ole vielä siinä kunnossa että sitä pääsisi testaamaan. Tai sitten jono on tosi pitkä. Ei kiirettä, onhan mulla näitä kesiä vielä jäljellä.
 10. Seppo

  Suunto 5

  Sovelluksesta näkee askeleet ja kalorit. Stressistä ei näe mitään ja unesta pituus, syvä uni ja syke. Suunto on vähän hukassa näiden kellojen kanssa ja se näkyy tuotteissa. Oon tässä odotellu millon linja selkeytyy.
 11. Seppo

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Tsemppiä kaikille matkaan! Me pallukoiden seuraajat eletään täällä hengessä mukana.
 12. Seppo

  Suunto 5

  On samanlainen kiinnitys. Siis miten tuon saa hajoamaan? Mun mielestä Suunto 9 oli vain ultra modella ratsastava välimalli. Sinänsä aika huono lippulaiva mittari.
 13. Seppo

  Suunto 5

  Suunto julkaisi tänään uuden Suunto 5 -sykemittarin: https://www.suunto.com/fi-fi/Tuotteet/Urheilulaitteet-ulkoiluun/suunto-5/suunto-5-burgundy-copper/ Hinta 349e ja saatavilla 4.6. lähtien. -Mukana uusi Sonyn GPS siru joka säästää virtaa -Suunto 9:stä tuttu Endurance mode mukana jolla toiminta-aika jopa 40h
 14. Ihan hullu idea: vedetään viiva maahan merkkaamaan reittiä. Ymmärrän hyvin jos tonne haalitaan kaikki kynnelle kykenevät ohjaamaan liikennettä. Ne sitten ymmärtää reitin väärin ja ohjaa porukan sinne. Tossa Iivon tapauksessa ihmettelen kyllä ettei kukaan ehdi sanoa mitään paikalla olijoista. Menin itte siitä ohi nelosen vauhtia ja huomasin kyllä mitä kylteissä luki. Toki pyöräilijä veti kans nollat taulussa. Eikä kukaan ihmettele heti alikulun jälkeen....
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy