Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 132
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  44

Seppo last won the day on February 22

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

2 934 Excellent

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

12 970 profile views
 1. Jos majoitusvaihtoehdoksi valitsee tuon Strand Span niin hotellihuoneen televisiosta pysty ainakin joskus katsomaan mikä on meininki diskon puolella :)
 2. Niken Adapt BB lenkkarien nauhat pystyy kiristämään puhelimen sovelluksella. Sovelluksen päivitys ei mennyt kuitenkaan ihan putkeen. Päivityksen jälkeen vasemman jalan lenkkarin nauhat ei enää kiristynytkään. Kuvista päätelleen nauhojen kiristäminen voi olla hieman haastavaa jos sovellus ei toimi :) Kengillä hintaa vaatimattomat 350 dollaria. Linkki
 3. Alla linkit noiden mittareiden testijuttuihin. Sieltä löytyy myös esimerkkejä sykekäyristä: https://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-garmin-vivoactive-3/ https://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-suunto-spartan-trainer-wrist-hr/ https://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-polar-vantage/ Sanoisin että Vivoactive3 ja Vantage V on turvallisia vaihtoehtoja. Jos Trainer sopii ranteeseen niin silloin se tarjoaa ihan samanlaista laatua. Jos tuo GPS osio häiritsee istuvuutta, eli ranne on pieni, niin sitten Trainer on paras jättää väliin. Noista kolmesta Vantagessa on kyllä eniten potentiaalia tarkimpaan sykkeenmittaukseen. Kuten tuossa Vantagen testissä sanoin niin en usko että tuo sykkeenmittaus olisi vielä täysin valmis.
 4. Suunnolta suosittelisin tuota Traineria. Siinä on toki tuo erillinen GPS palikka kellotaulun alapuolella, eli kelloa kannattaa sovittaa ja varmistua että se istuu hyvin ranteeseen. Vantage V:n kanssa voisit jatkaa Polarin palvelussa, mutta hinta on kyllä aika suolainen tarpeisiin nähden. En pitäisi M versiota vaihtoehtona. Garminin puolelta sopiva mittari voisi olla Vivoactive3 Ellei tuo palautumisen mittaus erityisesti kiinnosta niin valitsisin Trainerin ja Vivoactiven välillä. Jos taas taas haluat mitata sykevyöllä aamuisin palautumista niin sitten Vantage V on ainut vaihtoehto. Tuo Trainer ja Vivoactive oli mulla samaan aikaan testissä ja tykkäsin kyllä niistä molemmista.
 5. Päivitetty versioon 4.4.0.
 6. Eihän sulla ole mitään hätää. 4h ohjelma vois olla sopiva. Voi käydä semmoinenkin vahinko että juokset lähelle ennätystä. Juokse vaikka testikymppi niin tiedät tarkemmin lähtötason ja voit valita sopivan haastavan tavoitteen.
 7. Tässä versiossa on vissiin muuttunu joku tekstikenttä. Kun oon suomentanu noita niin siitä puuttuu nyt joku pikku pätkä koodia. Mä tarkistan voisko sille tehdä jotain vai onko se vain beta version bugi.
 8. Paljon sulla on tullu viikossa kilometrejä viime viikkoina?
 9. Tarkennetaan nyt että tuon 12 viikon aikana olisi hyvä ehtiä tekemään 3-4 20km lenkkiä. Mukaan kävelypätkiä jos tarpeen. Yleensäkkin riippuu paljon siitä miten jalat kestää rasitusta. Turha koittaa juosta jos jalat on kipeät. Mieluummin korvaavia lajeja mukaan. Ja jos ihan sohvalta alkaa harjoittelemaan 6krt viikossa niin se harvemmin päättyy hyvin. Vähän varovaisemmin kun aloittaa niin voi päästä maaliin asti. Kiiruhtamalla ei pääse kuin telakalle tai kuukauden päästä huomaa ettei vois vähempää kiinnostaa juoksuun osallistuminen.
 10. Onko nyt viime kuukausina tullut harrastettua jotain liikuntaa? Juoksua? Jos ei ole niin siinä tapauksessa nyt voisi olla hyvä aika aloittaa 🙂 Aluksi 30-45min lenkkejä 3-4krt/viikko vähän sen mukaan miten jalat kipeytyy. Tavoitteena noin kuukauden sisällä 30km juoksua viikossa. Sen jälkeen vain hyppäät mukaan maraton läpi ohjelmaan oikeaan kohtaan. Ohjelma löytyy täältä. Jos päädyt johonkin toiseen tavoitteeseen kuin läpi juoksuun niin täältä voit poimia sopivan ohjelman. Vielä ehtii saada itsensä kuntoon. Kannattaa panostaa pitkiin lenkkeihin ettei ne jää nyt ainakaan tekemättä.
 11. Seppo

  Nike Vaporfly 4%

  Onkohan näitä Vaporflyta näkynyt kivijalkaliikkeissä?
 12. Seppo

  Asics DS-Trainer 24

  Vihdoinkin tuo välistäveto loppuu ja toivottavasti se näkyy myös hinnoissa.
 13. Seppo

  Kenkäalennukset

  Aika hyvin on jo varastot putsattu. Oli enää muutamia jäljellä.
 14. Tietysti adblockilla saa suodatettua mainokset pois. Tässä oli tarkoitus ennemminkin pohtia oisko jotain toivomuksia toiminnoista joita haluaisi saada tuota kannatusmaksua vastaan. Jos juoksufoorumi järjestää juoksutapahtuman niin tietysti se olisi maksuton. Lisäksi jokaiselle paita ja 50e lahjakortti valitsemaansa kauppaan. Lisäksi arvottaisiin auto.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy