Jump to content
Juoksufoorumi.fiSeppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 674
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  92

Seppo last won the day on November 13

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

5 715 Excellent

1 Follower

About Seppo

 • Rank
  Perusterve
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Sporttinen-sohvaperuna-Seppo-Moilanen-104692384331833/

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

15 116 profile views
 1. Onneksi olkoon sadasta maratonista! Parhaiten noista on jäänyt omaan mieleen New Yorkin maraton jossa oltiin samaan aikaan. Se oli hieno reissu expoineen, ruokailuineen ja käytiinhän me kattomassa NHL pelikin. Se NHL peli olis kyllä jääny multa väliin ellet olisi ollut oppaana 🙂 New York Islandersin kotihalli kun ei sijainnut ihan hotellin vieressä. Kiitoksia siitäkin.
 2. Seppo

  Garmin Fenix 6

  Saa toki. Ihan mieltymyksistä ja tarpeista kiinni tykkääkö napsutella itte toimintoja pois päältä vai tehdä sen keskitetysti.
 3. Seppo

  Garmin Fenix 6

  6s:n plussat taitaa olla virrankäyttötilat ja uudempi valikkorakenne. Olikohan niin että tuo valikkorakenne vois tulla vielä 945:een. Ehkä tulee. Ehkä 6s on myös paremman näköinen, mutta se on toki pitkälti katsojan silmissä. Näistä kahdesta suosittelisin kyllä tuota 945:sta.
 4. Sillon ei oo kyllä muuta tehtävissä kuin "nauttia" tunnelmasta ja tarjoiluista.
 5. Noora Honkala johtaa koko kisaa. Näyttää olevan muutama tuttu nimikin paikalla.
 6. Mennäänkö heti perimmäisen kysymyksen äärelle: Kuinka paljon pitää kävellä viikossa jotta olisi a) ok kunnossa b) hyvässä kunnossa?
 7. Seppo

  Talvijuoksutakit

  Juoksutakit on ehkä vähemmän topattuja. Itte oon vuosia juossu hiihtotakissa. Melkeinpä suosittelisin semmosta näihin meidän olosuhteisiin.
 8. Seppo

  Garmin 945

  Kyllä mä ihan mielelläni ottaisin ne valikot vielä, mutta sitten on kyllä hankala keksiä pätevää syytä päivittää mittaria. Viikonloppuna kun samoilin Sipoonkorvessa niin näin iloisesti kulu akku: Ihan normi härpäkkeet päällä ja kartta jatkuvasti näkyvillä. Tuli vain heti mieleen se kesällä käyty keskustelu samasta aiheesta. @juusok
 9. Seppo

  Garmin 945

  Tilanteeseen autto että päivitti mittarin versioon 3.30 🙄 Keskiviikkona pää jumissa olin ihan varma tuosta versiosta. Niin se vaan nukkuminen auttaa 😂
 10. Seppo

  Garmin 945

  Mulla on versio 3.30, mutta eipä saa kuutta tietokenttää käyttöön. Eli ilmeisesti en vaan osaa.
 11. Seppo

  Polar V800

  Liikkeessä testaavat kellon vesitiiveyden. Jos itte korjailee eikä ole aivan 100% varma miten meni niin ainakin uinnit kellon kanssa on paras unohtaa. Voi tulla muuten kallis sukellus.
 12. Ei nyt oikein toimi tuo noston linkki oikein niin laitetaan Kalevan uutinen vielä kertaalleen: https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/kempelelainen-sykemittariyhtio-polar-electro-aloitti-yt-neuvottelut-toimitusjohtajan-mukaan-toita-tulee-loppumaan-ja-uusia-aukeaa/829500/ Koko Polarin paketti on niin sekaisin että toivottavasti Tomi Saario saa tuohon toimintaan jotain järkeä. Ilmeisesti jouluksi ei ole tulossa mittareita. Seuraavaksi jännätään tuleeko ulos mitään ennen kesää. En jaksa edes aloittaa enää koko aiheesta.
 13. Eipä ole vielä tullu käytyä Kouvolan jäähallissa. Ehkä joku päivä, mutta silloinkin varmaan jääkiekon merkeissä.
 14. Samalla ajatuksella ostin aikanaan sen Nokian ensimmäisen windows puhelimen, Lumian. Sen kanssa oli sama fiilis kuin Polarin mittareiden, että jäin innolla odottamaan tulevia päivityksiä ja voittokulkua. Ei tullu kumpaakaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy