Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Posts

  7 603
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  147

Seppo last won the day on June 11

Seppo had the most liked content!

3 Followers

About Seppo

 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Recent Profile Visitors

20 124 profile views
 1. Ti Lepo Ke 15,7km 5:16/km s145 Lääkäri soitteli päivällä. Jatketaan tulehduskipulääkettä 3pv 120mg/pv ja sen jälkeen 60mg/pv. Ens viikolla fyssarille joka saa ihmetellä jalkoja. Tänään ensimmäinen lenkki uusilla DS Trainereillä. Jaloissa pientä kolotusta, mutta loppujen lopuksi ihan ok lenkki. Kyllä uudet kengät on aina uudet kengät.
 2. Tänään käyty ultrassa. Molemmat akillesjänteet kunnossa. Vasemman jalan akillesjänteen alaosassa hieman nestettä. Huomenna soittoaika ja varmaan sen jälkeen aika fyssarille. Oon tässä pohtinu olisko koko show’n aiheuttanu liian matala droppi? DS Trainer 8mm ja Glideride 5mm. Jos on niin on se kyllä pienestä kiinni. Kävin ostamassa uudet DS Trainerit ja laitoin Vaarojen maratonin takaisin kalenteriin.
 3. Lääkärissä käyty. Kumpikin akillesjänne päällisinpuolin normaali. Huomenna ultrataan molemmat jänteet ja katotaan mitä löytyy. Kivun rajoissa saa liikkua joten perus kymppi lääkärissäkäynnin jälkeen. Jäämme odottamaan tuntemuksia… Ma 10,6km 5:04/km s149
 4. Jos Venäjällä tai Kiinassa mokaa niin kannattaa muuttaa rivariin tai omakotitaloon. Kannattaa myös ottaa niin iso henkivakuutus kuin vain löytää.
 5. Sepäs se. Oli vähän ajatuksena että heinäkuussa pystyisi jo juoksemaan satasen viikkoja. Vaaroille ei voi oikein lähteä vuoden vanhoilla pohjilla.
 6. Soutu on kyllä kovaa hommaa. Tosin sitten hirvee työ saada ylävartalosta taas rimpula kun alkaa jalat toimimaan 🙈 Joo, olis pitäny laittaa isompi tavo niin sais makoilla sohvalla rauhassa. Pitää kuvata taas jotain heinän heiluntaa. Se olis kyllä hyvä. Toki voi olla vähän haasteita hommata monot keskellä kesää, mutta eiköhän ne jostain löydy. Jos hommais luistelusukset niin tässähän ehtis hiihdellä pitkän tovin ennen kuin pääpaino olis taas juoksussa. Hiihdossa on kyllä jotain mukaansa tempaavaa. Kaipa se on se vauhti ja se kun saa tehdä töitä käsillä ja jaloilla.
 7. Nonni, maanantaina lääkäriin hakemaan lähete ja tiistaina fyssarille. Ehkä parempi valmistautua henkisesti jättämään väliin myös Koli lokakuulta. Kyllä sen hinnan voi maksaa jos sillä saa akillekset kuntoon. Mietin tuossa eilen korvaavia lajeja. Hiihto vois olla, mutta kaipa sekin rasittaa ellei mene ihan vain tasuria. Uinti olis vaihtoehto, mutta kun mulla menee aina totaalisesti hermot uidessa. Mulla olis varmaan porttari lähi uimahalleihin ennen koulujen alkua.
 8. Nukuin tässä yön yli ja tulin samaan johtopäätökseen. Pitää löytää joku hyvä fyssari ja lähtä purkamaan ongelmaa sen kautta.
 9. Pelkkä lepo ei näköjään tehny ihmeitä. Pitää nyt alkaa aktiivisesti jumppaamaan noita akillesjänteitä netistä löytyvillä ohjeilla. Jos ei ala homma edistymään niin sitten fyssari avuksi. Eipä kyllä ole mitään hajua miten nopeasti noita akillesjänteitä voi saada kuntoon. Että onko jo liian myöhäistä Kolia varten 🤷‍♂️
 10. Kiitos. Tänään kävin lenkillä. Nyt vasen akilles on niin kipeä ettei pysty kunnolla kävelemään. Paljon saa tapahtua hyviä asioita, että Caddy Maxi suuntaa Kolille.
 11. Kyllä, uusi ennätys 17.29.45. Pientä hyytymistä viimeisellä kympillä, mutta jäipä parannettavaa tuleville vuosille.
 12. Simpasella viimeinen kymppi menossa. Saapa nähdä miten käy 17h alituksen kanssa. Aamulla ensimmäiseen kymppiin meni 79min ja nyt siitä pitäisi ottaa 20min pois.
 13. Laulaja ja Pesola taitaa vetää kisan ensimmäiset isot pummit. Tai noh, vähän päälle pari kilometriä tuosta kai vaan tuli.
 14. Molemmat menee heittämällä. Ei muuta kuin viivalle kun löytyy sopiva tapahtuma.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy