Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 428
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  69

Seppo last won the day on July 4

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

4 206 Excellent

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14 080 profile views
 1. Seppo

  Polar Ignite -ennakko

  Video mittarin akun kestosta:
 2. Seppo

  Garmin Fenix 5

  Tarkista onko kelloon päivitystä ja käynnistä kello uudestaan. Jos akku kuluu edelleen noin nopeasti niin kello on rikki ja kaipaa huollon hellää kosketusta. Ainoastaan jos sulla pyörii kartat taustalla niin silloin akku voi lenkillä kulua noin nopeasti. Ja turhaan haikailet Suunto 9:n perään, huoli pois.
 3. Seppo

  Polar Ignite

  Oma valinta omien kokemusten perusteella näistä olisi 945. Toki jos haluat jatkaa Polarilla niin ei Vantage toki huono ole. Henkilökohtaisesti mua ärsyttää siinä se ajatus, että saa arvailla mitä ominaisuuksia siihen tulee. Jos joku siis tulisi kadulla vastaan ja esittäisin tuon saman kysymyksen niin vastaus olisi samantien 945. Veikkaan että juoksumittari tulee Q4:n aikana. Vantagen korvaajan pistäisin vesille H2/2020 ja samaan syssyyn Vantage XL:n vuoden 2020 joulumarkkinoille. Ensi vuodelle odottaisin vähintään kahta kelloa.
 4. Oon tässä viettäny kesälomaa ja käytiin yhtenä päivänä lasten kanssa Gigantissa. Poika huomas hyllyssä isot JBL:n kuulokkeet ja sitten siinä puhuttiin että olisko ne kivat synttärilahjaksi. Tiedän kyseiset kuulokkeet niin ei ollu tarvetta googlailla niitä tms. Otin sitten iPhonella kuvan kuulokkeista että muistaisin kun tulee aika miettiä synttärilahjaa. Tästä tapauksessa ei menny kuin 1-2vrk niin mulle alko näkymään netissä samojen JBL:n kuulokkeiden mainoksia. Vaimon kanssa vaan ihmeteltiin, että mistähän google sai idean alkaa esittämään noita mainoksia. Merkkiä en sanonut ääneen, otin ainoastaan tuon valokuvan jossa merkki näkyi. No joo, kaiuttimia kuunnellaan, paikannusta seurataan, nettiliikennettä seurataan, valokuvia näköjään luetaan yms. Tämmöstä se nykyään on.
 5. Viestejä lukiessa tulee mieleen ettei tästä haluta keskustella tai sitten vähätellään. Tai siis keskustellaan, mutta toivotaan ettei keskustella. Monta virhettä tapahtunut ja käsiä on nostettu pystyyn virheen merkiksi. Erikoista toki se, että tämä ei ollut virhe joka syntyi hetkessä vaan aika kauan on aikaa saanut kulua että on huomattu ettei homma mennyt ihan putkeen. Se on toki hyvä että myönnetään virheen tapahtuneen, mutta eihän nämä yllä olevat tarinat tulosten arpomisesta anna hyvää kuvaa. Kyllä se kello kertoo kuka oli nopein, ei ole tarvetta sopia hyvityksistä tai muista epämääräisistä säädöistä maalissa/juoksun jälkeen.
 6. Seppo

  Polar Ignite

  Hyvä kysymys. Odotan vielä Vantage V:tä Polarilta. Mielelläni näitä kyllä testaisin... Aivan kuten muitakin mittareita.
 7. Tuo tykkäyksen kuvan linkki oli rikki ja siksi se ei toiminut. Nyt se on korjattu. Jokaisella on 500 megaa tilaa liitteille ja @Pexrun tila oli vain täyttymässä. Nostin rajan noin gigaan. Ennen kuvat tallentui foorumin serverille niin se oli ongelma. Nyt ne tallentuu muualle ja se on vähemmän ongelma. VIP jäsenien tallennustilalla ei ole rajoitusta. Myös kuvien kokoa on rajoitettu koska se ei toiminu foorumin puolelta ihan buenosti. Täysikokoiset kuvat vie julmetusti tilaa ja jos yks lataa hienon kuvan joka on megoissa paljon niin hitaampien yhteyksien käyttäjät latailee sitä sitten tuskissaan.
 8. Kesän sykemittaritestailut alkoi Suunto 5:lla. Testijuttu löytyy täältä: https://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-suunto-5/ Testivideo puolestaan täältä:
 9. En kyllä ymmärrä miksi tuota juttua pitää lähtä julkisesti käräjöimään. Jos ei ollu tapahtunut muuta kuin julkisuudessa esitetyt seikat niin eikö tuota olis voitu sopia? Kai siellä olis ollu oikeitakin juttuja joita vois käräjöidä. Eikä ole tarkoitus vähätellä, mutta jos jokaista pyllylle taputtelua lähdetään puimaan oikeudessa niin ei oo mitään järkeä. Monikohan nainen tuolla Helsingin yössä on roikkunu Akun peräsimessä...
 10. 😂 Vois vaikka tehdäkkin. Ei Polarilla ole mielenkiintoa lisätä V-mallin ominaisuuksia. Laskevat vähän hintaa ja lisäävät ne ominaisuudet jotka ovat luvanneet. Sitten pitäs julkaista seuraava malli jossa on taas pari ominaisuutta lisää. Niin sitä rahaa tehdään. Seuraava Vantage pitäisi julkaista syksyllä.
 11. Seppo

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Naisten sarjassa näyttää olevan myös kova taisto menossa. Puttonen Ahokas Niskavaara/Siitonen yhdessä Bastamov Kaikki noin 2,5km sisällä ja 40km maaliin.
 12. Seppo

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Olipas jännä loppu. Harmittavan lähelle jäi 18h alitus, mutta onpa tuleville vuosille jotain tavoiteltavaa.
 13. Seppo

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Eskelinen vie. Tai tulee ainakin tiukka vääntö. Voihan tuo olla ettei ole mielenkiintoa yrittää irti ennen Konttaista. Toisaalta eivät taida tietää miten lähellä kolmantena tuleva on.
 14. Kuinka paljon sitä vettä tarvii kantaa mukana? Jos käsissä kulkee litra niin helpoiten kai ne lisä litrat kulkee selässä repussa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy