Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  7 032
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  114

Seppo last won the day on March 15

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

7 058 Excellent

2 Followers

About Seppo

 • Rank
  Perusterve
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Sporttinen-sohvaperuna-Seppo-Moilanen-104692384331833/

Recent Profile Visitors

15 838 profile views
 1. Ma 20,1km 5:05/km s139 -Loppupuolella ylämäkeen 6 x 20sek reippaasti. Ti Lepo Ke Lepo To Lepo Pe Lepo Koko viikko etätöitä ja lopputulos on sen näköistä. Kiire töissä, samalla koitat huolehtia koululaisen läksyistä ja toimit lapsenvahtina. Eihän siitä mitään tullu koko viikkona. Ihan liikaa hommia ja lopputulos oli se että olin illalla niin puhki ettei ollu mitään mieltä lähteä lenkille. Lenkin sijasta kaivoin vain läppärin esille. Tuntuu että tämä arki on ollu tähän asti semmosta nuoralla kävelyä ja nää etätyöt viimeisteli sitten sen että korttitalo romahtaa. Tässä siirrytään nyt omatoimiseen harjoitteluun. Kun tilanne rauhoittuu ja siirrytään lähemmäksi kesää niin sitten jatketaan ohjelman mukaan. Nyt ei vaan riitä voimat suorittaa ohjelmaa. Pakko hyväksyä omalla kohdalla tosiasiat. Viikon tähän astisista kohokohdista mainittakoon että tyttö oppi ajamaan pyörällä ilman apurattaita (oli jo aikakin kun kiinnostu hommasta) ja harvase iltaiset ärrä -harjoitukset alkaa tuottamaan tulosta ja yksi pojista alkaa oppimaan ärrän. Sanotaanko näin, että sen eteen on kyllä tehty pitkään töitä, mutta vihdoin ja viimein alkaa näkymään valoa tunnelin päässä.
 2. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  245 tai Suunto 5, kumpi nyt miellyttää omaa silmää enemmän. Suunto 5 on ehkä näistä se käyttäjäystävällisempi versio.
 3. Ihmiset on sekaisin. 76% ei halua ulkonaliikkumiskieltoja: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006449139.html Kyllä mä tavallaan ymmärrän sen että tautia vähätellään. Kyllähän mäkin olin aluksi sitä mieltä että tämmönen pieni flunssa ja kyllä se ohi menee. En nyt kuitenkaan tajua sitä miksi pitää ängetä ittensä baareihin ja olla vähää välittämättä tartuntariskistä.
 4. Näinhän se on. Älä @vmaksi välitä noista huutelijoista. En nyt sillä sano että pitäisi raportoida, vaikka mielelläni seuraankin sun treenejä. Mutta kyllä noita tyyppejä aina riittää.
 5. Pe 13,2km 5:58/km s125 -Koko päivä töitä ja lähdin vasta yhdentoista aikaan illalla lenkille. Takki oli jo lähtiessä aika tyhjä. Juoksu ei meinannu sujua vaikka miten yritti. Ilmeisesti maha oli liian täynnä vaikka en nyt suoraan ruokapöydästä lähteny liikenteeseen. Puolivällissä löysin sitten itteni laattaamassa pyörätien varresta. Ei sentään poliisit poiminu talteen, ainoastaan taksikuski ihmetteli. Loppulenkki meni sitten paremmin. La 24,4km 4:38/km -3 x 10min/2min. Vastatuuleen hieman maratonvauhtista. Olipa iloista katella kun toiset tuli kevyellä askeleella myötäseen samaan aikaan kun itte puski vastatuuleen.. Alkuun alle 12km 4:45/km s140, vedot 4:09, 4:07 & 4:07. Sykkeet vedoissa 158, 160 ja 160. Kyllähän sen tunsi ettei ole tullut mentyä toviin tuommosta vauhtia. Su Lepo Vireystilan mittauksista. Lauantaina sovellus näytti lukemaa 17 ja tänään sunnuntaina 22. Makasin aamulla sängyssä ja sai tsempata että sai maaten leposykkeen alle 60 lukemiin. Oli hieman outo olo niin päätin pitää lepopäivän. Näin koronan aikoihin sitä tuntee ittensä vähemmästäkin sairaaksi. Luultavasti ei mitään stressiä ja luulosairautta pahempaa. Ens viikko olis kuitenkin tarkoitus harjoitella normaalisti. Tai katotaan nyt miltä se meno alkaa maistumaan. Finnair otti sitten ja perui lentoja kesäkuun loppuun. Peruttujen lentojen listalla oli omat lennot Ouluun ennen karhunkierrosta. Siirtelin paikat lennettäville lennoille, vielä oli tilaa. Kieltämättä hieman kyllä masentaa kun lukee näitä uutisia. Olin varautunut henkisesti siihen että jaksan harjoitella vielä tämän kuukauden ja sitten alkaa helpottamaan. Todellisuus olikin sitten vielä aikaisempaakin stressaavampi arki ja epätietoisuus kisaillaanko tässä ollenkaan tänä vuonna. Ei mikään toivottu yhdistelmä. Treenataan tässä nyt olosuhteiden mukaan, eihän tässä muutakaan voi. Jos tuntuu liian raskaalta niin sitten otetaan treenejä napsu alaspäin. Vielähän tässä on luvallista juosta ulkona, mutta jos sekin meiltä kohta kielletään niin sitten tuntuu turhalta stressata nyt liikaa treeneistä. Se on kuitenkin ihan varmaa, että matolla en pysty tekemään kuin ylläpitävää treeniä. Pää ei vaan kestä samoja määriä matolla kuin ulkona. Koko viikon hölmöilyt: 63,84km & 5h 33min
 6. No lenkkeilyä ei ole edelleenkään kielletty tässä maassa. Hankala nyt kuvitella mikä olis turvallisempaa ulkoilua kuin metsässä juoksentelu.
 7. Toivottavasti tästä tosiaan seuraa etätöiden yleistyminen. Huomataan että ihmisethän perahana saa tehtyä työnsä myös kotona ja hommat tulee tehdyksi.
 8. Vielä ehtis kyhäämään laudoista jonkun käytävän rakennusten välille. Se vois täyttää edellytykset pysyä sisätiloissa 🙂
 9. Ei. Aina on työmatkoja ja kaikki ei halua viettää lomaansa kotimaassa. Ei näytä pahemmin riskiryhmäläisiä kiinnostavan niiden oma kohtalo.
 10. Siis EKP ostaa yritysten joukkolainoja ja kansallinen keskuspankki valtion joukkolainoja. On siis vain kiinni valtion halusta tukea pk-yrityksiä tämän jakson yli. Eikös nykyinen valtion tukipaketti ollu 5 miljardia. Toinen mokoma kylkeen niin kyllä tästä yli päästään.
 11. Rahantekokone käynnisty, 750 miljardia. Olkaapa hyvät! Ja lisää tulee jos tarvii.
 12. To Lepo Pe Lepo La Lepo Su Lepo Koko viikko yhteensä: ei juuri mitään Ma Lepo Ti 10,6km 5:35/km s128 -Pitkästä aikaa lenkkeilyä. Loppuviikosta vaivasi väsymys josta muodostu pientä niistämistä la-ma. En nyt viiti sanoa sitä edes heikoksi flunssaksi, mutta näinä aikoina pysyteltiin sitten sisätiloissa. Oikeastaan mun nenä valuu ympäri vuoden ulkotiloissa enemmän kuin nyt viikonloppuna, mutta se siitä. Osansa tuolla oli myös motivaation tipahtamisella. Alkaa loppumaan usko tuohon Karhunkierroksen starttiin. Olo on kyllä normaalia väsyneempi, mutta tulisko se sitten vain tästä korona showsta. Nykyään on kaikki niin mahdottoman jännää että se pistää väsyttämään.
 13. Varmaan huhtikuun puolivälissä kun näitä kokoontumisrajoituksia jatketaan. Taitaa KK siirtyä ensi kevääseen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy