Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 049
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  41

Seppo last won the day on December 8 2018

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

2 676 Excellent

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

12 720 profile views
 1. Seppo

  Movescount

  Sieltähän se sähköposti tuli Movescountin sulkemisesta: " Hyvä Suunto-yhteisön jäsen Meillä on tärkeitä uutisia digitaalisista palveluistamme Huhtikuussa 2018 julkaisimme Suunto-mobiilisovelluksen, uuden palvelumme, jolla pyrimme parantamaan koko Suunto-yhteisön käyttökokemusta. Jos et ole vielä tutustunut Suunto-mobiilisovellukseen, nyt on aika tehdä se! Voit ladata sovelluksen iOS- tai Android-version jo tänään. Seuraavassa on tärkeimmät ominaisuudet, jotka olemme äskettäin lisänneet Suunto-mobiilisovellukseen: Yhteys keskeisiin urheilupalveluihin, kuten Stravaan, jotta voit jakaa ja analysoida urheilutietojasi yhteisöjen kanssa. Muokattava some-jakaminen – voit valita, milloin, miten ja mitä harjoittelutietoja haluat jakaa. Aktiviteettikohtaisia lämpökarttoja ja reittisuunnittelu (Suunto 9 ja Spartan), jotta voit seikkailla vapaasti missä tahansa. Urheilutilan mukauttaminen (Suunto 9, Suunto 3 ja Spartan), jotta voit valita tiedot, jotka haluat nähdä kellossasi harjoittelun aikana. Perusyhteensopivuus Ambit3-kellojen ja Traverse-, Traverse Alpha- ja EON-sukellustietokoneiden kanssa. Nämä lisäykset ovat vasta alkua. Kehitämme Suunto-mobiilisovelluksesta seikkailuissa mukana kulkevaa työkalua, joka rikastuttaa koko Suunto-kokemuksesi. LUE LISÄÄ Näin ollen tulemme ajamaan alas aikaisemman digitaalisen palvelumme Suunto Movescountin. Tavoitteena on sulkea palvelu aikaisintaan kesällä 2020. Välitämme tietoa prosessin aikana ja autamme mielellämme kaikissa asiaan liittyvissä kysymyksissä.. Jaamme päivityksiä säännöllisesti sähköpostitse ja sivuillamme osoitteessa suunto.com/transition. Saat aina tuoreimmat tiedot digitaalisen palvelumme siirtymisestä Suunto-mobiilisovellukseen verkkosivuiltamme ja tästä sähköpostista (jonka saat säännöllisesti vuoden 2019 aikana). Pääset myös lähettämään meille suoraan palautetta, ja kerromme tästä mahdollisuudesta lisää seuraavassa sähköpostipäivityksessämme. Täältä voit lukea lisätietoja sekä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Kiitos kaikille – odotamme jännityksellä tulevia yhteisiä matkoja ja seikkailuja! Suunto-tiimi" UKK -asian tiimoilta
 2. Seppo

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Ja koulun jälkeen ostarille/kauppakeskukseen hengailemaan. Tai kuten näissä tapauksissa niin viestit tuleen suoraan puhelimeen ilman että hengailet missään. Ei hirveästi auta mitä koulua käy jos lähtee noihin tilanteisiin mukaan.
 3. Seppo

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Hesarin jutussa oli että lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä on viimeisen vuoden aikana ollut n. 5600kpl. Mä luulin että luku olis paljon pienempi. En voi käsittää miten tuo luku on noin suuri. Toki maahanmuuttajat on suhteutettuna tuossa yliedustettuna eikä sitä tietenkään pidä hyväksyä. Mutta jos noita tapauksia on noin paljon niin kyllä tän asian olis voinu nostaa aikasemminkin jo esille. Tuo on niin kuvottava rikollisuuden muoto että tapaukset on saatava vähenemään. Ihan sama kuka niitä tekee. Tuo kansalaisaloite on siitä hyvä juttu, että esimerkiksi nyt asia menee eduskuntaan ja sopivasti ennen vaaleja kuullaan kansanedustajien mielipiteitä asiasta. Juttua ei voi vain ohittaa siirtämällä se muualle pohdittavaksi.
 4. Seppo

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Seksuaalirikoksesta suomessa tuomitun oleskeluluvan peruuttaminen ja karkoitus -kansalaisaloite etenee eduskuntaan. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3605 Pientä painetta tehdä asialle jotain kun vaalit lähestyy... Toki edelleen valtaosan näistä rikoksista tekee edelleen kantaväestö, mutta hyvä kun aihetta nostetaan keskusteluun ja mietitään lakipykäliä sekä rangaistuksia vähän tarkemmin.
 5. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Näinhän tässä on päässyt käymään. Tosin seuraavat Polarin ja Suunnon julkaisut näyttää sitten suunnan jatkosta.
 6. Jos et jaksa lukea mitään Vantagesta niin kuuntele mitä pitää tietää mittarista: Tänään Juoksufoorumin YouTube kanavan tilanneiden kesken arvotaan hyvä lenkkisää huomiselle pitkälle lenkille.
 7. Polarin tuotevalikoima tuossa 100-200e hintaluokassa on kyllä aika huvittava. Sieltä löytyy M200 jota ei pitäisi myydä kenellekkään. Jokainen ihminen pitäisi pystyä pelastamaan siltä kohtalolta että se erehtyy ostamaan M200:sen. M430 ei oikein myy kun sen ranneke ei istu naisten kapeisiin ranteisiin ja se aiheuttaa ongelmia sykkeenmittauksessa. Mittari ei ole edes kovin vanha, mutta silti sen hintaa dumpataan. Näistä ehkä parhaiten myy A370 joka onkin Polarilta mukavin harrastelijan mittari. Veikkaan että tuo Vantage M:n hinta painuu kevään mittaan nopeasti 200e tietämille jotta Polarilla olisi siinä hintaluokassa jotain järkevää myytävää. Alle 200e ei oikein voi mennä jotta jäisi vähän leikettä leivänpäälle. Se taas johtaa siihen tilanteeseen että 170e-600e välissä myynnissä on Vantage V & M, M600 ja V800. Garminilla Fenix 3, Fenix 5, Fenix 5 plus, Vivoactive 3, Vivoactive 3 Music, Forerunner 735XT, Forerunner 235, 645 ja 645 Music. Ja näistä jäi vielä pois eri Fenixin versiot. Toivottavasti huomaavat Polarilla että aika paljon on yhden kortin varassa. Äkkiä pitäisi pystyä tuuppaamaan ulos eri versioita tuosta Vantagen alustasta. Missään nimessä ei pitäisi suoristaa selkää ja alkaa vain päivittämään Vantage V:n ominaisuuksia.
 8. Seppo

  Uusi rahareikä Amos Rex

  Mikäs sen parempaa jos tuolla on mielenkiintoisia näyttelyitä ja se on kaikille ok että tulee kunnolla pataan joka vuosi. Olis kyllä hienoa jos netistä vois varata lipun etukäteen. En mä halua jonottaa tuntikausia. Ne jotka on tottunu ämpärinjakojonoihin vois sitten päivystää ulkona jos ei ole parempaa tekemistä.
 9. Seppo

  Uusi rahareikä Amos Rex

  Kyllähän tuolla pitää jossain välissä käydä kun tulee seuraavia näyttelyitä. Nytkin oltaisiin oltu menossa, mutta ei paljon napannut mennä jonottamaan tunneiksi pakkaseen. Löysin itseni myös miettimästä että harmi ettei tuosta tehty niin isoa paikkaa että sinne olisi mahtunut enemmän väkeä sisälle. Kaikenlaista. Kuka muistaa milloin esimerkiksi Kiasmaan olisi ollut niin pitkä jono että olisi yltänyt edes tuulikaappiin asti... Hyvä että meillä on nyt sellainen paikka jonka näyttelyitä ihmiset menee katsomaan.
 10. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Testissä olleella Vantagella ottaisin tuosta vielä päivän tai kaks pois. Mutta ei tuon akun kyllä pitäisi vuorokaudessa tyhjentyä puoleen.
 11. Polar julkaisi syksyllä 2018 pitkään odotetun V800 mallin seuraajan Polar Vantagen. Pitkään ehdittiin jo pohtia onko Polarilta enää edes tulossa ns. premium kelloa tai V800:n seuraajaa. Lopulta Polar esitteli Vantage V ja Vantage M -mallit. Vantage V:n ominaisuudet keskittyy palautumisen mittaamiseen, juoksutehoon, keveyteen ja pitkään toiminta-aikaan. Vantagen kahdesta mallista V-sarja on suunnattu ammattilaisille tai aktiivisesti harjoitteleville kun taas M-sarja on enemmän kuntoilijalle suunnattu mittari. V-sarjan mittarin saa omakseen hieman alle 500e hinnalla ja M-sarjan mittarin n. 250 eurolla. Lue lisää
 12. Nyt pitäs toimia paremmin.
 13. Seppo

  Testissä BackBeat FIT 3100 kuulokkeet

  Vuoden ensimmäinen kuuloketesti... "Kuulokkeiden testaaminen jatkuu tällä erää BackBeat Fit 3100 kuulokkeilla. Syyskuussa 2018 Plantronicsin julkaisemat langattomat FIT 3100 kuulokkeet jatkavat Plantronicsin urheilukuulokkeiden sarjaa. Aikaisemminhan täällä on testattu sarjan sangallisia FIT -kuulokkeita ja vuosi sitten FIT 300 -kuulokkeita. Sarjasta puuttui oikeastaan nykyisin muodissa olevat pelkät nappikuulokkeet. Nappikuulokkeilla päästään eroon niskan taakse tulevasta sangasta (FIT) tai kuulokkeiden narusta (FIT 300). Hintana on tavallisesti lyhyempi akun kesto. Mutta tutustutaampa nyt näihin FIT 3100 -kuulokkeisiin. Lue lisää
 14. Seppo

  Uusi rahareikä Amos Rex

  Toivottavasti Föreningen Konstsamfundetilla on syvät taskut 🙂 Tolla tahdilla miljoonat palaa aika nopeasti.
 15. Seppo

  Uusi rahareikä Amos Rex

  Miten voi olla mahdollista että paikka tekee 2,5 miljoonan tappiot vaikka yleisö jonottaa viikkotolkulla sisälle? Pitäskö vähän tarkistaa lippujen hintoja. Eihän tuossa ole mitään järkeä. https://ls24.fi/uutiset/amos-rexin-ensinayttely-kerasi-vajaa-270-000-kavijaa-taloudelliset-tappiot-vain-25-miljoonaa-euroa
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy