Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 836
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  101

Seppo last won the day on January 19

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

6 261 Excellent

1 Follower

About Seppo

 • Rank
  Perusterve
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Sporttinen-sohvaperuna-Seppo-Moilanen-104692384331833/

Recent Profile Visitors

15 518 profile views
 1. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Sulla on tossa mibandissa jo kadenssi niin dynamiikka tois oikeastaan vain askeltasapainon lisää. Jos et epäille että juokset pahasti epätasapainossa niin sitten sen hyöty voi jäädä mitättömäksi. Sitten vaihtoehtona vois olla Polarin A370 (gps puhelimesta, mutta toimiva rannesyke).
 2. Seppo

  Sää

  Pari iltaa sitten vastaan huristeli suola-auto. Lunta ei missään, ehkä hieman jäinen tienpinta. Totta hemmetissä siihen pitää heittää suolat ettei ne vaan jää käyttämättä. Toi tuuli on kyllä rasittava. Vaikka onhan sen pakko tuulla kun tuota lämmintä ilmaa vyöryy meille.
 3. Seppo

  Garmin Fenix 6

  Mulla se on Garminin vehkeissä toiminu hyvin mittarin hinnasta riippumatta. Nyt kun päivittivät sensoria niin siinä vaiheessa mittaus sekos. Nyt ovat näköjään saaneet sen 945:n kohdalla parempaan kuntoon. Tässäkin asiassa eniten ääntä pitää ne joilla se ei toimi. Tai jotka harrastaa sellaista lajia ettei sillä ole toivoakaan toimia. Toki on henkilöitä joilla mittaus ei toimi. Silloin kannattaa koitella eri valmistajien mittareita josko niistä löytyisi apua. Syyhän voi olla myös mittarissa (esim. tämä 6x tai sitten M430 jne.). Ja lopuksi voi jäädä odottamaan sitä tovin huhuttua punaista lediä.
 4. Vuosi -97 oli vissiin ennätysvuosi ja sillon oli lunta 120cm. Toukokuun lopussa siitä oli vielä jäljellä 4cm. Uskotaan lämpimään kevääseen. Päästään t-paitasillaan juoksemaan. 2017 kun lunta oli maassa kk:n aikaan niin sillon sitä oli näihin aikoihin tammikuuta vain 44cm.
 5. Seppo

  Garmin Fenix 6

  Mites muilla tuo rannesykkeenmittaus? Mulla on nyt muutama lenkki takana ja tuntuu mittaavan vähän miten sattuu. Tosin eilen oli melko hyvin kärryillä kun taas aikaisemmat lenkit on menny ihan vihkoon. Jos jotain positiivista niin 945:n mittaus on parantunut, niin ehkä pian saavat myös Fenix:n kuntoon.
 6. Seppo

  Päivän kevennys

  Toi rytmiorkesteri olis pitäny viedä euroviisuihin. Olis ollut muilla mailla ihmettelemistä.
 7. Seppo

  VJ MAXx

  Joo, mutta ei oo oikein uskoa noihin intersportteihin. Sinne kun meet pyörimään niin ihme on jos kumpaakin löytyy hyllystä. Niiden mielestä kausi taitaa olla ohi eikä tarvetta pitää kenkiä hyllyssä. Pitänee kävästä tuolla Konalan myymälässä. Siellä näyttäis olevan myös Hokia.
 8. Seppo

  VJ MAXx

  Ei kellään sattuisi olemaan näköhavaintoja noista VJ MAXx:sta? https://www.vjsport.fi/fi/vj_shoe/vj-maxx/ Onko sattunu kenenkään silmiin kenkähyllyssä?
 9. Seppo

  Sää

  Tossa kattelin jos meidän perhe siirtyis sähköautoiluun. Sen hintalappu olis 70-100k euroa. Ei olla siirtymässä.
 10. Seppo

  Sää

  Ylen sivuilta löyty hyvä kuva tuosta väestönkasvusta: https://yle.fi/uutiset/3-10868974 En tajua miten tuo Afrikka voi kasvaa noin paljon vaikka siellä on pikku kähinää ja nälänhätää aina. Kaipa ne viisaammat pallon piirtäjät sitten tietää paremmin. Oon nyt kuitenkin sitä mieltä, että olishan se hienoa jos Suomi olis hiilineutraali. Jos ei muuta niin moni yritys vois ottaa tekniikasta koppia ja viedä sitä maailmalle. Toki se nyt tarkoittaa myös autoilijoiden "kiusaamista". Jostain ne verorahat pitää aina raapia kasaan. Onko meillä sitten tulevaisuudessa sähköautoja vai mitä, jää nähtäväksi. Onpa nyt ainakin positiivista että asiasta ollaan alettu puhumaan ja tekemään enemmän vuosi vuodelta. Toivottavasti into ei lopu. Vantaa huomenna +7. Menee varmaan Helmikuun alkuun ennen kuin saadaan reiluksi kuukaudeksi lunta näillekkin kulmille.
 11. Seppo

  Sää

  Tuo on ihan roskaa että syntyvyyden romahtaminen länsimaissa ratkaisee tämän ilmasto-ongelman. Jos näin olisi niin silloinhan tässä oltaisiin jo voiton puolella. Tuolla on maita joita ei kiinnosta vähääkään tämän pallon pelastaminen. Hiilivoimalat vaan tupruttelee yms ja täällä porukka hajoaa roskiksella kun ei osaa päättää tuleeko tehtyä miten suuri ilmastorikos jos ei lajittele biojätteitä. Kuten aikaisemminkin oon sanonu niin hulluksi on tämä maailma mennyt jos aletaan määräilemään että ketkä saa lisääntyä. Muistaakseni asian tiimoilta on ihan sodittu täällä Euroopassa. Vai nostetaanko kaverukset Stalin ja Hitler jalustalle ja muistellaan miten hienoja ympäristötekoja nämä kaverit onkaan saanu aikaan? Jospa kuitenkin keskityttäisiin rajoittamaan ilmastonmuutosta lakien avulla ja tekniikkaa kehittämällä. Kiinassakin vois tapahtua jotain jos siellä tuotettuja tavaroita ei sais tuoda länsimaihin. Ai niin, sehän ei päättäjiä kiinnostakkaan.
 12. Seppo

  Sää

  Kyllähän tuo ilmasto jossain Lähi-Idässä muuttuu, mutta ei sieltä olla kyllä ihan ensimmäisten joukossa tulossa Kärsämäelle. Näkeehän sen nytkin, että jos porukaa tulee Suomeen niin valtaosa tulee pk-seudulle. Tai ainakin löytyy sieltä muutaman vuoden päästä. Kyllä tänne se yks miljoona mahtuu lisää porukkaa. Kuka ei tykkää niin voi sitten muuttaa vaikka Joensuuhun. Eiköhän ne massat jää mieluummin tuohon Keski-Euroopan paikkeille. Siellä on kivemmat ilmatkin. Vähenee se väkiluku sielläkin niin kyllä sinne mahtuu. Toivottavasti muutama tulis tänne meillekkin paikkailemaan hieman syntyvyyttä. Porukka pelaa niin innoissaan pleikkaa ja ottaa kuvia instaan että unohtuu lisääntyminen. Eilen oli Hesarissa juttua Intiasta: https://dynamic.hs.fi/2020/kaasukammio/ (Vain tilaajille) Ilma on ihan törkeän huono, mutta eipä nuo näytä tuolta muuttavan paremmin ilman toivossa muualle. Elinikä varmaan leikkaantuu puoleen, mutta siltikään sieltä ei lähtä minnekkään. Että enpä usko että meistä kukaan tulee näkemään sitä päivää kun lentokoneesta katellaan autioituneita Välimeren rantoja kun siellä on muka liian kuuma asua.
 13. Ok. No mutta jos jossain vilahtaa mainos niin ilmotelkaa. Mulla kun itellä näkyy mainokset niin en aina huomaa ajoissa jos joku asetus on vahingossa pielessä.
 14. Ja sitten pikku lampputesti: https://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-lumonite-pixel/
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy