Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  5 947
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  36

Seppo last won the day on October 16

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

2 403 Excellent

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11 820 profile views
 1. Seppo

  Sykkeen mittaaminen ranteesta

  Tasaisella lenkillä pärjää rannesykemittauksella. Vedoissa sykevyö on parempi. Oikeastaan kaikissa nyt myynnissä olevissa mittareissa tarkkuus on riittävä. Tarkkuutta enemmän vaikuttaa kellon paino. Iso kello kapeassa ranteessa on usein huono yhdistelmä. Toki on myös käyttäjäkohtaisia muuttujia joihin hyvänä ratkaisuna on tuo Polar Vantage mittarin tarjoama punainen ledi. Polarin Vantage tulee luultavasti olemaan se tarkin rannesykemittari tänä vuonna, eli kannattaa tutustua noihin V ja M -sarjaan. Jos ei ole aikaisempaa kokemusta rannesykemittareista niin suosittelen tilaamaan kellon netin kautta jotta voi rauhassa testailla sitä palautusajan puitteissa. Tai varmista ainakin kaupasta että voit palauttaa kellon jos rannesykemittaus ei jostain syystä toimi kohdallasi.
 2. Kaipa noissa tableteissa riittää jos ovat alkuperäispakkauksessa. Helpompi selittää mitä ne on.
 3. Seppo

  Buff trail tour 2019 uudisukset

  🙋‍♂️ Ne rahat menee KU-58:n nuorten yleisurheiluun.
 4. Seppo

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Mitä te meinaatte laittaa päälle? Shortsit on jalassa. Hihattomalla ei taida uskaltaa lähtä. Pipoa ja hanskoja ei taida tarvita. Mulla tarkeniskohan pelkällä pitkähihasella? Aikaisemmin ollut pitkä hihainen ja t-paita sen päällä.
 5. Munakello -toiminto tulee joulukuussa 🙂 https://the5krunner.com/2018/10/08/polar-vantage-roadmap/ " Current v1.03 V & M As of 8th October 2018 the version is 1.03, which already contains GPS improvements Version 1.X Sales Release Oct 2018: Applies to V&M To be implemented for the Sales Release Automatic pause Phased training targets OHR improvements Version 2.0: Applies to V & M (Dec 2018) Stopwatch Countdown timer Interval timer Enhancements for existing features. Version 3.0: Applies to V & M (Q1-Q2.2019) Smart notifications (calls, messages, unsure of app notifications) Back to start Enhancements for existing features. Vantage V only Waypoint navigation for downloaded routes Version 4.0: timing and devices to be confirmed Strava Live Segments Fitness Test Other "
 6. ihan riittävä reagointiaika mun käyttöön...
 7. Kellolla on monia käyttötarkoituksia 🙂 Tavallaan ymmärrettävää että jotain jätetään pois suunnittelupöydällä, mutta sitten se näkyy siellä kaupan hyllyllä ostopäätöstä tehtäessä. Hankalaa tasapainoilua.
 8. Spotify tulee myöhemmin 645 musiciin. Pitää odotella päivitystä ja sitten pääsen testailemaan.
 9. 645 music, mutta siinä on toki isompi hintalappu kuin Vivoactive 3:ssa. Jos on nyt heti pakottava tarve niin sitten Vivoactive 3. Jos pinnistelemällä onnistuu tovin odottelu niin kato Vantagen julkistus että millaisia kommentteja siitä alkaa tulemaan. Sykemittareiden puolella näitä vaihtoehtoja on rajatusti yllä olevilla vaatimuksilla.
 10. Seppo

  Vaarojen maraton 2018

  800m jäljellä Ansiolla ja ero 1.14. Ei tosta taida kahta minuuttia tulla. Kyllä sitä vaan tuli yli 2min.
 11. Seppo

  Vaarojen maraton 2018

  15sek, se oli siinä. Ansio menee kohta heittämällä ohi.
 12. Seppo

  Vaarojen maraton 2018

  4.9km jäljellä, ero 50sek. Ansio ajaa kyllä kiinni.
 13. Seppo

  Vaarojen maraton 2018

  5km jäljellä, ero 1.18
 14. Seppo

  Vaarojen maraton 2018

  Ja sitten alko Ansion loppukiri. 6km maaliin, Ansio 1.50 perässä. Ajasta lähti pois 40sek. Tuolla on varmaan jo yleisöä paikalla niin alkaa saamaan väliaikoja.
 15. Seppo

  Vaarojen maraton 2018

  Aika tasaisesti näyttää tulevan eroa lisää. Toki hankala paikka kun kumpikaan ei tiedä miten lujaa toinen menee.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy