Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  5 992
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  39

Seppo last won the day on November 15

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

2 532 Excellent

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

12 274 profile views
 1. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Pitää tarkistaa onko Garmini maksimissa. Kuitenkin tuo taso riittää. Jos Polar saisi koodailtua käyttäjän valinnaksi tuon kirkkauden säädön niin ei olisi mitään valittamista.
 2. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Jep, mä en tajua minkä takia ei voida suoraan tehdä listaa, että päivitys 1.2.3 korjaa näitä ja näitä bugeja. Eilen tuntu että näyttö olis ollu myös pidempään päällä, mutta mistäs sitä nyt jälkikäteen voi tietää onko tuotakin muutettu. Korjauksista ei ilmoiteta, uusia ominaisuuksia hehkutetaan ja päästään siihen lopputulokseen että mittari olikin ihan hyvässä kunnossa kun se julkaistiin.
 3. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Testailin eilen päivityksen jälkeen tuota taustavaloa: Kun taustavalon laittaa erikseen päälle niin nyt se on mun mielestä yhtä kirkas kuin Garminin taustavalo. Ei mitään valittamista. Olis toki hienoa kun tästä olis Polarin vahvistus että kirkkautta on ylipäänsä muutettu 🤭
 4. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Pitääpä tänään lenkillä testata olisko tuo näyttö nyt yhtään kirkkaampi päivityksen jälkeen.
 5. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tuon punaisen ledin pitäisi nimenomaan poistaa tuollaiset ohjeet kuten ihokarvojen ajelut. Ilmeisesti sykkeenmittaus ei toimi vielä tässäkään softaversiossa. Polar vois kyllä tiedottaa näistä ongelmista ja aikataulusta jolla ne korjataan. Sykkeenmittauksen ongelmista ei mainita missään. https://www.polar.com/en/vantage/updates Ilmeisesti tuleva korjaus on piilotettu Enhancements for existing features -tekstin alle. Varmin merkki siitä että mittari on Polarin mielestä valmis taitaa olla DC rainmakerin virallinen testi. Sitä odotellessa.
 6. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Siis Garminissahan se lenkin alussa oleva suorituskyvyn mittaus on se tarkin. Ja mulla se ei juuri liikahda koskaan suuntaan taikka toiseen. Toisena sitten se harjoituskuorma jota ei meinaa saada millään punaselle ellei vedä kunnolla yli. Uskosin että tuo Polarin systeemi on tarkempi. Tai sanotaanko näin, että haluaisin kovasti uskoa...
 7. Seppo

  Oura sormus

  Tuo unen mittaus tässä kiinnostaa. Toki kaikki markkinoilla olevat taitaa perustua enemmän tai vähemmän arvaukseen. Toki toivoisi että tämä suomalaisena tuotteena perustuisi siihen vähemmän arvaukseen -luokkaan.
 8. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Ortostaattinen testi taitaa olla ainut joka vaatii vyön. Se on kyllä ihmeellistä että jos rannesykkeen tarkkuutta kehutaan, mutta sitten se ei kuitenkaan riitä tuohon ortostaattiseen testiin. Tai sitten siinä on Polarin mielestä niin monta muuta muuttujaa että ovat halunneet sen vain sykevyöllä tehtäväksi.
 9. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Mulla kardiokuorma on 1.0 ja myös Garmin on samaa mieltä ettei tässä ole nähty harjoittelua. Mielenkiintoista nähdä miten nuo molemmat alkaa liikkumaan.
 10. Seppo

  Oura sormus

  Ei kyllä mitään järkeä jos sormusta pitää odottaa melkein vuoden. Mielenkiinnolla olen tuota kyllä seuraillut.
 11. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tänään oli ohjelmassa 10 x 60sek vetoja. Sehän on hyvä tilaisuus testata miten Vantage pärjää kiihdytyksistä: Oranssi käyrä Garminin sykevyöstä ja sininen on Vantage. Toinen, neljäs ja seittemäs veto meni vähän sinnepäin, mutta muutenhan tuo pärjäsi melko hyvin. Toki maksimisykkeissä yms on eroja sykevyöhön. En ollu muistanu säätää tietokenttiä niin eihän vauhdissa saanut mitään selvää Vantagen näytöltä millon vedon olisi pitäny alkaa yms. Nyt on kentät säädetty ja pitää koittaa toinen päivä uudestaan joko nyt näytöstä saisi selvää.
 12. Saa olla tavoitteellinen koska tavoitteet motivoi liikkumaan. Heti perään tavoitteet luo stressiä ja vie ilon. Sohvalla makaamisessa ei nähdä samaa ongelmaa. https://www.hs.fi/elama/art-2000005882391.html?share=9ea50866e1089ac19cf9401944724fec
 13. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Ilmeisesti sillä sitten mennään. Vantagen omistajien kannattaa haastaa tuttavat ja työkaverit askelhaasteeseen. Aika helposti tulee tollanen 10 000 askelta täyteen 🙂
 14. Seppo

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Onkohan tuo versio 1.1.7 nyt sitten lopullinen ”virallinen” versio 🙄
 15. Seppo

  Polar Vantage V ennakko

  Mun mielestä mittari kaipaa vielä päivityksen enkä siksi oikein halua sanoa että joku juttu ei toimi. Jos tällä nykyisellä versiolla mennään eikä päivitystä tule niin 🙄 Tavallaan on ja tavallaan ei ole. Jos vertaillaan ominaisuuksia niin Vantage taitaa hävitä noille kaikille. Jos taas kiinnostaa tuo palautumisen mittaus ja rannesykemittaus (sillä toimivuudella millä sitä on mainostettu) niin nuo muut tulee kaukana perässä. Pitää ymmärtää mitä on ostamassa eikä vain ostaa merkin mukaan kallein mittari koska täytyyhän sen olla paras. En tykkää himmeästä taustavalosta, mutta jos tuo palautumisen mittaus toimii hyvin niin eipä silloin tuo taustavalo jaksa kiinnostaa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy