Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 729
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  95

Seppo last won the day on December 7

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

5 913 Excellent

1 Follower

About Seppo

 • Rank
  Perusterve
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Sporttinen-sohvaperuna-Seppo-Moilanen-104692384331833/

Recent Profile Visitors

15 268 profile views
 1. Ainahan se on hyvä mennä epämukavuusalueelle. Siellä kun vierailee ja huomaa että ei se niin ikävää olekkaan niin ei sitten turhaan jännitä sitä. Ehkä kuitenkin @MikkoVe hakisin tuota sun näkökulmaa kovemmilla harjoituksilla/määrällä kuin palautumista riskeeraamalla. Mutta toki jos tuo tapa sopii ja siitä palautuu niin mikäs siinä. Mullahan oli ennen 24h kisaa ohjelmassa esimerkiksi perjantaina klo 21 20,1km. Tulin kotiin lenkiltä n. klo 22.40 ja seuraavana aamuna klo 9.47 lähin 35km lenkille. Noin 15h tunnin sisään kun hölkkäili yli 50km niin kyllä siinä viimeisten kilometrien aikana ehti miettiä kaikenlaista. Toinen jännä viikonloppu näytti olleen kuukautta ennen kisaa jossa lauantaina aamulla 22,3km, iltasella 11,62km ja sunnuntaina 51,5km. Oli noiden blokkien aikana myös pää kovilla.
 2. En nyt kyllä ymmärrä miksi kärsimys maksimoiden saataisiin paras lopputulos. Itte kun on mättäny määrää niin tärkeintä on ollut pitää huolta palautumisesta. Kun lenkeille lähtee hyvin valmistautuneena niin ne jaksaa vetää paremmin läpi ja lenkin jälkeen on valmiimpi seuraavaan harjoitukseen. Pitkiksen kun vetää niin että on lopussa aivan nakit ja muussi niin siitä on ikävä lähtä seuraavaan päivään. Äkkiä päätyy semmoseen kierteeseen joka päättyy siihen ettei saa tehtyä läpi suunniteltua ohjelmaa. Kehottaisin myös harjoittelemaan sitä juoksu/kävelyä. Tärkeintä on kuitenkin hitaan etenemisen opetteleminen. Ensimmäisen 12h aikana on turha ryntäillä. Siitä maksaa kallista hintaa kun makaa 20h kohdalla hallin lattialla miettimässä syntyjä syviä. Itte jättäisin sen 80km lenkin väliin, kuulostaa liian rajulta noin lähellä juoksua. Tai sitten pitää mennä todella hiljaa.
 3. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Siinä synkatessa se ilmaisee uusimmat GPS tiedot jotta satelliitti löytyy nopeammin. Että on siitä se hyöty. Garmin Connect myös aloittaa synkkauksen kun avaat sovelluksen kun se luulee että haluat uusimmat tiedot mittarista.
 4. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Olis, otsikko muutettu ja kiinnitetty.
 5. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Polarilta M430 Suunnolta Suunto 5 Garminilta Vivoactive 3/245 ehkä kuitenkin mieluummin tuo 245 Jos noita pitää laittaa järjestykseen niin sanoisin että Suunto 5 tai 245. Se on sitten ihan omista mieltymyksistä ja tarpeista kiinni kumpi olis sopivampi.
 6. No pistä pois päältä. Järjestelmä -> Taustavalo.
 7. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Vähän kaikilla tuntuu olevan hieman haasteita uuden Sonyn sirun kanssa. Jos guugeloi niin vähän joka mittarista löytyy kirjotuksia kuinka epätarkka mittari on. Omien kokemuksien mukaan kaikki nuo kuitenkin toimii. Mikään ei ole muuttunut mittarin hetkellisen nopeuden kanssa. Eli kaikki näyttää enemmän tai vähemmän väärin. Pitää siis käyttää nopeus/kilometri niin pääsee mielestäni ihan riittävään tarkkuuteen. Tai sitten hommaat esimerkiksi Strydin anturin. Millainen budjetti sulla olisi uudelle mittarille?
 8. On kyllä aikamoinen peli. Hieman pelottava miten hyvin tuo seuraa metsässä yms. Hintakin on kyllä hieman suolainen. Tonnin drone ja siihen varusteet päälle niin päästään n. 1500 dollariin.
 9. Seppo

  Suunto 9 Baro

  Suunto 9 on aktiivisemman harrastajan kello kun taas Suunto 5 on enemmän kuntoilijan kello. Jos nyt haetaan räväkkää mielipidettä. Toki vitosellakin pärjää, varsinkin jos siinä on joku ominaisuus jota kaipailet. Kannattaa myös muistaa että ei tuo Suunto 9 ole nyt vain sattumalta tarjouksessa. Sillä alkaa olemaan jo ikää. Kaikki tuntuu puskevan sitä ulos varastoista, että ei tarvi olla suuri tietäjä jos ennustaa seuraavan version olevan piakkoin tulossa. Eiköhän tässä myydä kelloa innolla lahjaksi ja alkuvuodesta vois tulla uusi kello myyntiin.
 10. Siis liikkuuko ne pallot ollenkaan: Varmaan se perus ohje on päivittää mittari. Jos ei toimi niin reseroi, päivitä ja sitten huoltoon jos ei toimi. Toki tuo vaatii että kello on ranteessa jotta se toimii.
 11. Seppo

  Hyvä juoksumatto?

  Kyllähän tuota pitää huoltaa, mutta eiköhän sillä pärjää. Ei oo pahan hintainen ja matto nousee ylös niin on helpompi säilyttää.
 12. Alennusmyyntien ollessa päällä ja ensi kesä mielessä niin millaisella paita+takki+hanskat yhdistelmällä noihin pitkiin kisoihin kannattaa lähteä? Housut nyt on jokseenkin hallussa, trikoota/shortsit ja sateen varalle jotkut vettä pitävät. Mutta muuten tekninen paita+joku perus takki lämpimiin keleihin? Mitäs sitten kun lämpötila on +5 tai alle? Millainen tekninen kerrasto toimis? Voiko silloinkin takki olla joku ihan perus kesätakki kun vaan pysyy liikkeessä? Entä jos alkaa tulemaan vettä ja kastut/hikoilet sadetakin alla ittes märäksi niin mitä sitten? Äkkiä aluskerrasto onkin ihan märkä ja sen jälkeen ei ole enää hauskaa jos vauhti hyytyy. Tai siis kun se hyytyy. Drop bägiltä vaan kuivaa paitaa päälle jos entinen on ihan märkä?
 13. Seppo

  OmanbyUTMB 28-30.11.2019

  On sitä tollakin reitillä nousua. Kiva porkkana kun läpi päässeet pääsee suoraan UTMB:lle.
 14. Foorumin yksityisviestien logiikka on suunniteltu niin, että viestien lähettäjät saavat viestien vastaukset niin kauan kun kumpikin säilyttää viestiketjua inbox:ssa. Kun poistat viestiketjun niin et enää saa siihen ketjuun tulevia vastauksia. Eli: Lähetän jäsenelle x yksityisviestin, me käydään keskustelu jonka jälkeen poistan kyseisen ketjun inbox:ni. Myöhemmin jäsen x haluaa lähettää minulle viestin ja päättää tehdä sen vastaamalla meidän edelliseen keskusteluun joka löytyy vielä hänen inbox:sta. Koska olen poistanut keskustelun omasta boksista niin en koskaan saa viestiä eikä jäsen x saa koskaan viestiä että viestin lähetys epäonnistui. Ja lopuksi molemmat on ihmeissään. Varminta on aloittaa aina uusi viestiketju jos keskusteluketju on vanha tai jos et ole saanut vastausta lähettämääsi viestiin! Tiedän, on tosi omituista. Amerikkalaiset on välillä semmosia...
 15. Gigantti: Suunto 5 G1 GPS 219e Suunto 9 249e Garmin Vivoactive 3 Music 229e Garmin Fenix 5 Plus 449e Garmin Fenix 5 299e Garmin Vivomove HR 129e Garmin Vivoactive 3 149e Garmin 35 99e Polar Vantage M 199e Polar A370 78e Juoksija -lehti Pyöräily -lehti Hiihto -lehti -40% kestotilauksista
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy