Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  7 105
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  119

Seppo last won the day on May 6

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

7 384 Excellent

2 Followers

About Seppo

 • Rank
  Perusterve
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Sporttinen-sohvaperuna-Seppo-Moilanen-104692384331833/

Recent Profile Visitors

16 126 profile views
 1. Henkilökohtaisiahan nuo on, mutta ihan valistunut arvaus.
 2. Seppo

  UTMB 2020

  Ehkä mä vaan sekoilin. En nyt enää löytänyt sitä juttua minkä eilen luin. Odotellaan sitten vielä viikko.
 3. Tuntuu vaan että porukka ei enää vain jaksa rajoituksia. Muistatteko kun wanhoina hyvinä aikoina tuli tv:stä sellaista kunnon opetusohjelmia kuinka mitäkin asiaa tehdään. Opetettiin hieman junttia kansaa sivistyneimmille tavoille. Pikku hiljaa porukka alkoi sitten menemään sen mukaan. Nyt media suoltaa järjestään sellaisia uutisia jotka vaan sekoittaa ihmisten päitä. Tavallaan se on sitä avointa uutisointia, mutta kun siihen sekoitetaan klikkien kalastelu niin kyllähän siitä ihmiset menee sekaisin. Jos hallitus ilmoittaa että nyt tehdään näin niin eiköhän seuraavan päivän lehdestä löydy jonkun asiantuntijan kommentti miksi ei kannata tehdä kuten hallitus on eilen sanonut. Jos ei löydy asiantuntijaa niin sitten toimittaja itse kirjoittaa jutun jossa toimii asiantuntijana. Kyllähän siinä menee ihmisen pää sekaisin että ketä pitäisi uskoa. Lopulta ei jakseta enää välittää kun muutkin tekee mitä huvittaa. Toisaalta miksi stressaisin kun kuulemma Intiassa aloittivat jo valmistamaan rokotetta jne. Katotaan mihin tämä touhu meidät heinäkuussa johtaa.
 4. Turhaa vitkuttelua. Ilmoittaisivat vaan että myös pitkät matkat on peruttu. Toisaalta kun tilannetta miettii niin koska kaikki on peruttu niin kai tuonne porukkaa menis vaikka ilmoittaisivat vain paria viikkoa ennen että voikin juosta.
 5. Seppo

  UTMB 2020

  UTMB peruttu. Katellaan 2021 uudestaan.
 6. Iski sykemittarikuume niin laitetaan vanha kiertoon. Eli tarjolla on 945. Pakkauksessa latausjohto ja tollanen hihnanpidikkeen varakappale. Kellossa ei ole mitään vikaa ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Nyt vaan tuntuu siltä että on pakko saada Fenix 🙂 Kellon lasi naarmuton, eli on kestänyt kaikki rymyämiset ilman osumia. Joku pikku piste on n. 12min kohdalla jota en ole kyllä aikaisemmin edes huomannut. Saa kyllä tarkkaan katsoa että sen edes huomaa. Kello on tullu mulle 22.5. ja on ollu käytössä heinäkuusta lähtien. Eli takuutakin on vielä voimassa. Hinta 390e Jos laitetaan postiin niin postiennakolla/rahat tilille ennen lähetystä. Maksan postikulut. Jos asut pk-seudulla niin tuon kellon vaikka kotiovelle. Viesti, YV tai seppo_moilanen@hotmail.com.
 7. Pe 26,5km 6:26/km s141 442 nousumetriä -Perinteistä Sipoonkorvessa haahuilua. La 51,2km 6:34/km s139 1040 nousumetriä -Lauantaina oli ohjelmassa tammikuusta tuttu Montrail Nuuksion lähimaastossa. Aikaa tuhraantui aikalailla saman verran kuin viimeksi, eli 5,5h. Aika oli kullannut muistot ja erehdyin laittamaan jalkaan maastojuoksukengät. Eihän siellä ole polkua kuin pikku pätkät. Jalat ei tykänny yhtään tästä maastokengät ja kova alusta yhdistelmästä. Jo 15km jälkeen oikean pohkeen alaosa kipeytyi ja sitä piti varoa. Aloin jo miettimään jääkö lenkki kesken vai pitääkö kävellä loppuun. Onneksi kipu hieman hellitti, mutta kyllä se silti vaikutti etenemiseen. No loppu hyvin kaikki hyvin. Tässä vielä tunnelmia reilun parin viikon takaa: Kiitos, pian tulee taas uutta 🙂
 8. Mutta jos tuosta aloittelija lähtee juoksemaan pk:ta ohjeistuksella että 75% on jo vauhtikestävyyttä niin vaikeata on. En yhtään ihmettele jos menis hermo ja antais mennä just sitä tahtia kuin huvittaa.
 9. To 20km 4:59/km Valmius 70% -Alkuun 15km 5:11/km s135. Sitten loppu reippaammin 3km 4:08/km s160 ja 1km 3:55/km s170. Loppuun 1km jäähdyttely. Ei ollu lähtiessä mitkään tuoreet jalat, mutta kyllä niillä pk:ta lömpsytteli. Lopussa pikku vastatuuli pisti kampoihin, mutta juuri ja juuri pääsin tavoitevauhteihin. Ei voi kyllä sanoa että loppu olis tullu rallatellen.
 10. Kyllähän noissa ohjeissa puhutaan ihan maksimisykkeistä joista noita lasketaan. 180 maksimilla treeniksi luettaisiin 99 sykkeillä tehty oleilu. Toki käyhän se pelkkä seisominenkin treenistä jos sitä riittävän monta tuntia harrastaa. Myös jos kaveri kammetaan ylös sohvannurkasta niin sillonhan kaikki liikunta on hyvää melkeinpä riippumatta mitkä on sykkeet. Voisin kuitenkin olettaa että noita juttuja lukee jo hieman liikkuvat henkilöt. Aikanaan nuorena poikana hiihtohommissa oli ajatuksena, että jos syke laskee alle 120 niin se ei ole enää edes treeniä. Maksimi silloin n. 193.
 11. Mistähän mahtaa johtua että yhä useammassa paikassa sanotaan pk-alueen alkavan 55% tai 60% maksimisykkeestä? Omalla kohdalla tarkoittaa että pk-alue alkaa alle 100 sykkeistä... Ton perusteella voi merkata treeniksi kun vie roskapussin.
 12. Ke 20,6km 6:37/km s136 748 nousumetriä valmius 70% -Kävin pyörimässä läheisellä pikkumäellä tavoitteena kerätä 700 nousumetriä. Koska mäki oli pieni niin oli aika leppoista pyörimistä. Ovat rakentaneet mäkeen tietysti kuntoportaat. Portaat oli virallisesti suljettu, mutta eipä se ketään hidastanut. Paikalla oli myös Vantaan hiihtoseuran junnujen treenit. Sinne tuli muutama junnu sauvojen kanssa ja ajattelin jo että näkisin pitkästä aikaa porukkaa tekemässä sauvarinnettä. En kuitenkaan nähnyt ja sanotaanko vaikka näin, että ne treenit ei päässy vauhtiin koko sinä aikana kun olin siellä.
 13. Oli niin mukava tuo lauantai niin otettiin uusiksi Sipoonkorvessa: Sunnuntai: Aamupäivä: 20km 6:08/km s139 296 nousumetriä Iltapäivä: 20,1km 6:16/km s139 288 nousumetriä -Oikeassa jalassa joku jänne otti vähän itteensä, mutta sekin pieni jomotus meni ohi. Pe-su akselille kertyi juoksua hieman yli 100km ja ihan hyvin tuon jaksoi mennä. Valmius 61% Koko viikon hölmöilyt yhteensä: 162km, 16h 32min & 2190 nousumetriä Ma Lepo Valmius 61% Ti 15,6km 5:35/km s132. Valmius 64% -Jalat ihan ok, ei ongelmia. Tuo rasitus tuntuu enemmän korvien välissä. Tuntuu että hermo on jatkuvasti tiukalla ja into pois. Tosin lenkin aikana heräsi ihme ajatuksia teemalla 24h Sipoonkorvessa & Sipoonkorpi 100k tms. Ei kannata ottaa vakavasti ettei @Don_Valido saa samoja ideoita. Yleisestä tilanteesta. Siirsin Karhunkierroksen majoituksen vuodella eteenpäin. Vielä pitäis saada lennot jotenkin siirrettyä. Ylläs Pallaksen osalta pitäisi vielä tehdä siirrot. Toivottavasti edes Vaarojen maraton järjestetään. Harjoittelun osalta aletaan hieman keventelemään koska keksittiin kuun loppuun omatoimikisa. Tarkoitus olisi käydä kiertämässä Reitti 2000 -läpi. Siis tämä: https://dev.hel.fi/paatokset/media/att/34/34f9ef68baa1aa344c9f930ed6db184d50fe4793.pdf Ajankohta 30.5. ellei satu ihmeempiä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy