Jump to content
Juoksufoorumi.fiSeppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  7 367
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  136

Seppo last won the day on October 18

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

8 402 Excellent

3 Followers

About Seppo

 • Rank
  Perusterve
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Sporttinen-sohvaperuna-Seppo-Moilanen-104692384331833/

Recent Profile Visitors

17 490 profile views
 1. Nytkö tämä loppu? Karel Sabbe voitti. 75 kierrosta eli 502,5km. Mitäs tässä nyt pitäisi muka tehdä kun ei ole kisaa mitä seurata 😂
 2. Kaks kuollut metsästysonnettomuuksissa tänä vuonna ja saunaan kuolee yli 30 henkeä vuosittain. Yksinään saunominen kiellettävä.
 3. Tossa FB livessä juontaja puhu että 80 kierrosta olis ollu jossain vaiheessa tavoitteena. Mutta jos kulkee niin miksi lopettaa. Samahan se on tuossa vaiheessa mennä päätyyn asti. Ei tuo juoksu kuitekaan enää kovin kauan kestä.
 4. Se olis sitten maailmanennätys jos tulevat tuolta kierrokselta maaliin. 455,6km nyt takana
 5. On tuo Courtney Dauwalter kyllä uskomaton. Ei voi kuin ihmetellä. Saapa nähdä jatkavatko Belgiassa vai lopettavatko tähän. Jossain vaiheessa tavoite oli kuulemma ollut 80 kierrosta.
 6. Eikö noiden belgialaisten pidä kuitenkin päästä ensin kierrokselta maaliin? See maakisan voittivat, mutta henkilökohtainen on vielä kesken.
 7. Jos oli tuo valkoisiin pukeutunut niin lähti kyllä rennossa asussa taivaltamaan. Ei sattunut omaan silmään numeroa tms. Videon perusteella kaveri näytti vain lähtevän rannalle kävelemään 😂 Se on helpon näköistä kun sen osaa.
 8. Tähän väliin Hesarin juttu Kati Ahokkaasta niin on jotain luettavaa kierroksen loppumista odotellessa: "Alussa etoi, lopussa olisi jaksanut pidempäänkin – ultrajuoksija Kati Ahokas kertoi, miten 40 tunnin voittosuoritus sujui läpi kahden yön" https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006674960.html
 9. Niin taitaa olla. Kolmas meksikolainen taisi lähteä vain seuraksi tai muuten vaan samaan aikaan.
 10. Noistahan oli nyt juttua uusimmassa Juoksijassa. Vähän kyllä rapisi se mystisyys kavereiden ympäriltä, mutta eittämättä ihan kovia menijöitä. Meksikon ja USA:n juoksijat tullu kierrokselta 55. Belgiasta ei oikein ota selvää tuosta Live -kuvasta, mutta Ruotissa näyttää hiljaiselta.
 11. Porukka vähenee ja pidot paranee: Onhan tuota ihan mukava seurata tässä sivussa. Nyt riittää jännitettävää joka tunniksi. Se on Game Over kun toinen hyytyy.
 12. Ma Lepo -Välillä vähän pötköttelyäkin niin sitten taas jaksaa.
 13. Tätä juuri mietin eilen illalla itsekseni, että jos tommoseen normilintuun ammut .308:lla niin ei siitä pahemmin jää kotiin pakastimeen viemisiä. Että käytetäänkö pienempää kaliiberia jolloin ohilaukauksessa ei aiheudu niin paljon vahinkoa. Mutta toisaalta kyllä se pienempikin kaliiberi menee tuulitakista läpi että heilahtaa. Tuommonen .308 luoti ei pahemmin edes laskeudukkaan reilun kilometrin matkalla. Eli jos itse olet metsän puolella ja huomaat suon reunassa linnun olevan matalan puun oksalla niin sehän on vaaran paikka. Se luoti menee suon yli että heilahtaa juuri vartalon kor
 14. Voi ristus... ton saman verkoston kautta saatto hakea myös Niken mainosohjelmaan. Äsken tuli alla oleva vastaus: "Your application has been rejected. Site does not complement advertiser brand" Ettäs tiedätte. Ei olla Niken brändin mukaisia 😂 No onhan tämä juoksu vähän surullinen ja yksinäinen laji.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy