Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Seppo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  6 546
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  78

Seppo last won the day on September 19

Seppo had the most liked content!

Community Reputation

4 931 Excellent

About Seppo

 • Rank
  Sporttinen sohvaperuna
 • Syntymäpäivä 04.02.1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14 559 profile views
 1. Seppo

  Garmin Connect

  Tykkäsin vanhasta 920XT:stä kun se ennusti lähes aina alle 3h maratonia. 945: 5km 18:26 10km 38:52 Puolikas: 1:26:31 Maraton: 3:06:58 VO2 max 58 Toivottavasti on väärässä.
 2. Seppo

  Garmin 945

  Siis ongelma taitaa olla pitkälti mallikohtainen. Mulla oli esimerkiksi testissä 45:nen jossa on sama sensori eikä siinä ollu tämmösiä ongelmia. Kaipa tuo kuntoon tulee kun jaksaa odotella. Eilen kaivoin kaapin perältä vanhan 920XT:n ja paritin sen sykevyön kanssa. 945 mittas sykkeen ranteesta: Oranssi käyrä tulee 920XT:stä ja sininen 945:sta. Alussa pientä heittoa, mutta sen jälkeen toimi hyvin. Pitää nyt seurailla tovi näitä käyriä ennen kuin taas luotan tuohon mittaukseen.
 3. Seppo

  Garmin 945

  Silläkin on merkityksensä paljonko tuo tarkempi GPS veisi virtaa. Nyt kun totutaan näihin pitkiin toiminta-aikoihin niin ei niitä hevillä lähdetä veivaamaan alaspäin. Taitaa mennä vielä tovi ennen kuin nähdään 1m GPS tarkkuus näissä mittareissa.
 4. Seppo

  Nike Epic React Flyknit

  Mä kyllä luulen että sen huomion herätti sun shortsit eikä kengät.
 5. Seppo

  Garmin 945

  Eilen meinas lentää 945:nen seinään. Tuntuu että viime aikoina rannesykemittaus on alkanut temppuilemaan. Kellossa on nyt ohjelmistoversio 2.8. Se vanha Elevate sensori toimi kuin junan vessa. Mun mielestä tämä uusi toimi aikaisemmin hyvin, mutta nyt on alkanut temppuilemaan. Esimerkiksi eilen matolla syke oli sykevyöllä 140 ja rannesykkeellä 165-170. Matkanmittaus matolla on myös toiminut aikaisemmin ilman ongelmia ja mun mielestä tosi pienellä heitolla. Eilen 9,2km lenkki oli Germiitin mielestä yli 15km. Toivottavasti oli vain huono päivä eikä tule tavaksi. Oon kuitenkin testannu aika monta Garminin mittaria tässä vuosien saatossa, mutta tämmöstä en oo ennen nähny.
 6. Moderointijonossa: @Baltsu 19.9. asti (Asiaton käytös)
 7. Seppo

  Garmin Fenix 6

  Mitä näitä vehkeitä oon testaillu niin Igniten unenseuranta / palautumisen seuranta on mielestäni paras. Näiden muiden unenseuranta on yhtä mielenkiintoista seurata kuin lukisi viikon vanhaa lehteä. Helpointa olisi jos mittariin ilmoittaisi kun on käymässä nukkumaan. Esimerkiksi Ignite kysyy oletko jo hereillä? Vaihtoehtoisesti uniajat pitäisi voida heti korjata aamulla kelloon. Niitä kukaan jaksa jälkikäteen joka päivä korjata. Eikä unen vaiheiden tunnistus ole tietenkään mitään sairaalatasoa, lähinnä valistunut arvaus. Käyttäjä on saanu kaiken tarpeellisen unen seurannasta irti kun tajuaa nukkua n. 7h yössä tai enemmän. Kaikki muu on pelkkää myyntipuhetta vailla suurempaa merkitystä.
 8. Seppo

  Garmin Fenix 6

  -Siis kun olet herännyt niin kello jatkaa unia vielä 30min-60min? Noinhan voi käydä jos jää makoilemaan, mutta jos nouset sängystä niin sitten kuulostaa omituiselta. -Kai zoomasit sitä karttaa?
 9. Seppo

  Garmin 945

  Mietinkin eilen että miten sulle kävi, mutta unohdin laittaa illalla viestiä. Hyvä että akku kesti loppuun asti. Ihmeellinen tosiaan tuo loppu. Olisko meinannut kadottaa paikannuksen, en kyllä keksi muuta teoriaa.
 10. Internet ei unohda: Timeline 1.mov Hieman ihmettelen tätä polkujuoksua...
 11. Seppo

  Nuuksio Classic 7.9.2019

  ööh, siis joku pahoitti mielensä että kuvasit mäen päällä? Voi ristus. Jos seisoisit suoraan edessä ja mun pitäis kiertää sut niin silloin antaisin palautetta. En kyllä taas tajua ihmisiä. Saako kysyä että millä kameralla ja linssillä olit liikenteessä? Sattuu nämä kamerat kiinnostamaan 🙂 Ja hienoa työtä teit. Iso peukku siitä!
 12. Mä oon kyllä samaa mieltä. Oliko tässä nyt kyse tilanteesta, että meinas keskeyttää mutta päätti sitten jatkaakkin. En tiedä. Ymmärtäisin kyllä niin, että varsinkin polkujuoksussa on tarkoitus juosta sitä polkua pitkin. Ala siinä sitten tekemään periaatteellisia päätöksiä milloin reitiltä poikkeaminen on ok. Toki tässä tapauksessa sillä nyt ei ollut vaikutusta tuloksiin, mutta ihmettelen vain lajin henkeä. Jos joskus olisi vaikutusta tuloksiin niin varmaan se neljänneksikin tullut olisi halunnut mennä kotiin palkinnon kanssa. En tajua.
 13. Nurminen poistu reitiltä tielle. Juoksi tietä pitkin huoltoon ja jatkaa nyt kisaa... Jännää tämä polkujuoksu.
 14. Niimpäs onkin kun asiaa tarkemmin tiirailee 🤔 Eli miehet: Maksimainen Nygård Eskola ja naiset: Tulppo Koikkalainen Kohonen Toivottavasti nyt meni oikein 🙂
 15. Seppo

  Nuuksio Classic 7.9.2019

  Simpanen maalissa voittajana. Maisala, Liimatainen ja Serenius vielä matkalla. Eipä taida tuossa järjestyksessä tapahtua enää muutoksia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy