Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 16.02.2019 in all areas

 1. 10 points
  Ensi viikonloppuna juostaan Esport Arenalla 12. kerran Endurance 24h -kilpailu. Osallistujalistalla on 136 nimeä, jotka edustavat 18 eri kansallisuutta. Osallistujista 40% tulee Suomen ulkopuolelta, joten kyseessä on taas kerran vuoden kansainvälisin ultrajuoksutapahtuma Suomessa ja todennäköisesti myös kansainvälisin juoksutapahtuma. Virallinen osallistujalista: http://www.championchip.ee/participants/1253 Online-seuranta: http://www.championchip.ee/live/1253 PS, Nostalgiannälkäisille linkki Juoksufoorumin pitkään keskusteluketjuun kaikkien aikojen ensimmäisestä Endurance 24h:sta: Muutama ensimmäiseen E24h:n osallistunut juoksija on mukana ensi viikonloppunakin. Hatunnosto erityisesti japanilaiselle Katsuhiro Tanakalle, joka on osallistunut yhtä kertaa lukuunottamatta jokaiseen tähän saakka järjestettyyn E24h:n ja on osallistujalistan mukaan tulossa tänäkin vuonna. Myös @JariSon joutunut jättämään kilpailun väliin vain kerran. Kalevi Saukkosella on edellisistä kilpailuista täysi sarja, mutta hän ei ole tänä vuonna mukana.
 2. 10 points
 3. 9 points
  Tuli nyt sitten tuon Pfitzingerin 12 ja 18 viikon ohjelmien päälle juostua Hansonin marathon metodin mukaista ohjelmaa. Toisin sanoen Pfitzingerillä tuli rakennettua vankka pohja ja kun Pfitzingerin perään paukutin paljon maravauhtista treeniä, juoksin hitaat hitaina, niin lähes 10 minuuttia lähti ennätyksestä Sevilllan maratonilla. (Maraton oli itselle järjestyksessä 33.) Paketti pysyi kasassa koko 42.2 kilometriä, josta osoituksena se, että maratonin ensimmäinen ja toinen puolikas menivät sekunnilleen samaan aikaan. Näin jälkikäteen myös noin viiden kilon laihduttamisella ja talven tasaisilla olosuhteilla so. Esport Arenan treeneillä oli varmaan ratkaiseva merkitys tulosparannukseen. @ZeroDiesel ja @GrigoriSoiros tuli tavattua Arenalla ja heille erityiskiitokset mukavasta seurasta ja kannustuksesta. Kummatkin heput ovat kovassa kunnossa. @50+Runner:lle sen verran, että se himoittu BQ tuli juostua pari viikkoa etuajassa. Nyt voinkin Tokiossa nautiskella ja tutustua 42.2 kilometrin edestä kaupunkiin. Tsemppiä sinulle koitokseen ja toivottavasti nähdään siellä tai myöhemmin Areenalla. Kesäksi rakennan itselleni oman ohjelman (sekoittaen Pfitzingerin, Hansonien ja Hudsonin "adaptive running" ohjelmia.) Tavoitteena hioa vielä muutamia minuutteja enkasta pois. Sitten voisikin mahdollisesti siirtyä varovaisen nöyrästi ultrailun maailmaan. Tai ainakin pitää kokeilla... Ohjelmista vielä sen verran, että eiväthän nämä mitään rakettitiedettä ole. Perusasiat kaikilla samat ja päälle sieltä voi kukin poimia itselleen sopivan painotuksen, jolla ajattelee kuntonsa parhaiten kohenevan. Sitäpaitsi ohjelmat taitavat enemmän tai vähemmän kaikki pohjautua Lydiardin opeille.
 4. 7 points
  Suorvassa +27m/s tuulta, urbaanit vauvannahat käänsi pikaisen neuvottelun jälkeen auton keulan takaisin lähimmälle aukiolevalle tunturimajalle...😂.... Ei ole helppoa olla vaahtokarkki tissiposki..... Odottelin hieman helpompaa keliä, mutta huomenna PK:n pariin....
 5. 6 points
  Sairauslomalla useamman sadan kilometrin taksimatka veronmaksajan piikkiin, sai tilaisuudesta tietysti puhujapalkkion ja yritti vielä kuitata kilometrikorvaukset päälle. Oliko se tämä? Ei siinä mitään, Toivola ei tietenkään tiennyt, että taksimatkasta ei kuulu hänelle kilometrikorvauksia...
 6. 6 points
  Helvetin helppoa, pistetään toiseen jalkaan toisenlainen kenkä ja katsotaan kumpi jalka tulee ekana maaliin ja kuinka paljon aikaisemmin. Huomaa että tällä foorumilla ei mitään ruudin keksijöitä keiku kovinkaan paljon. No, onneksi olen edes minä.
 7. 5 points
  Tämmönen veteraani ei saa perusterveen papereita kuin polkupyörällä 😁. Eli kolme tuntia taitaa olla utopiaa. Nyt aikaa meni 3:23:58 eli kumpikin puolikas 1:41:59. Ehkä oma limiitti vois olla -suurinpiirtein nykyisellä tekemisellä- siellä 3:10-3:20 välissä, mutta olen enemmän kuin iloinen ja onnellinen jo nykyisestä suorituksesta. Veikkaisinpa, että sulla Grigori menis tämän hetkisellä kunnolla samoille haminoille? Joo tää meni sillein, että suunnittelimme syksyllä perheen talvilomaa Espanjaan ja kohteeksi valikoitus Sevilla, jossa on yksi Euroopan keskisuurista maratoneista. Alunperin tarkoituksena oli, että vain rouva juoksee Sevillassa ja minä Tokiossa, mutta en tietenkään malttanut olla pelkästään katsojan roolissa, joten tässä sitä nyt ollaan.
 8. 5 points
  "Tutkielmastakin" tulee arvosanaksi hylätty, vaihtoehtoiskustannukset kun eivät ole varsinaisia kustannuksia laisinkaan, vaan parhaasta valitsematta jääneestä vaihtoehdosta saamatta jäänyt hyöty. Jos oletetaan, että korjaamisen parhaana vaihtoehtona olisi myydä rikkinäinen pyörä kahdellakympillä, olisi korjaamisen vaihtoehtoiskustannus tuo kaksikymppiä. Baltsu kuitenkin kuvaa korjaamispäätökseen liittyviä ennnalta-arvaamattomia kustannuksia (eli ajanhukkaa). Nuo eivät ole vaihtoehtoiskustannuksia vaan ne aiheutuivat siitä, että Baltsu päätti korjata pyöränsä. terveisin taloustieteen maisteri vm. 1991
 9. 5 points
  Olipas hyvä reissu ja mukava meininki. Intin kapulat toimi kuin unelma ja oma reittiennätys! Oli kyllä paras reissu sen viisi kertaa minkä olen käynyt Utissa. Harmittaa kun tuli vain yksi kierros hiihdettyä.
 10. 5 points
  Tietysti adblockilla saa suodatettua mainokset pois. Tässä oli tarkoitus ennemminkin pohtia oisko jotain toivomuksia toiminnoista joita haluaisi saada tuota kannatusmaksua vastaan. Jos juoksufoorumi järjestää juoksutapahtuman niin tietysti se olisi maksuton. Lisäksi jokaiselle paita ja 50e lahjakortti valitsemaansa kauppaan. Lisäksi arvottaisiin auto.
 11. 5 points
  Joo, ja mukava olisi myös käydä päivittäin gourmet-ravintoloissa ilmaisilla lounailla.
 12. 5 points
  Sandra Eriksson kertoo mielenterveytensä järkkymisestä: https://yle.fi/urheilu/3-10649502. Kunnioitettavan rohkeaa uskaltaa puhua vaikeasta asiasta näin avoimesti ja toivottavasti tämä ulostulo auttaa omalta osaltaan häntä elämässään eteenpäin. Yleisestikin olisi hienoa jos mielenterveysongelmien kohdalla virheelliseen tietoon pohjautuvat haitalliset asenteet ja ennakkoluulot pikkuhiljaa hälvenisivät.
 13. 4 points
  Ei pidä antaa rajatonta päätösvaltaa, vaan vaihtoehtoja. "Tuleeko juoksumatto meidän makkariin, vai vierashuoneeseen, kulta?"
 14. 4 points
  Luin eilen iltalukemiskesi koko tuon vanhan ketjun. Oli kyllä varsin kannustavaa ja positiivista henkeä. 522 vastausta, josta nolla prosenttia vittuilua. Mahtaako enää olla edes mahdollista. Mullakin on kyllä huumori mennyt alaspäin noista ajoista. I was young and I needed the money.
 15. 4 points
  veikkaus voittajan tulos miehissä 244 km ja naisissa 226 km ja 16 juoksee yli 200 km !
 16. 4 points
  Tuo haarukka ei Espoon helvetissä ole ihan niin helppo juttu, vaikka miten pärjäisi poluilla. En tunne tapausta, mutta jos hän osaa jakaa vauhtinsa oikein, niin 230 km ylitys on jo kelposuoritus ensikertalaiselle. Mikäli alussa mennään Kouroksen vauhtia, niin sitten Espoo tarjoaa lähinnä hyvää kokemusta tuleviin kisoihin.
 17. 4 points
  Hyvä, että tunnet mageita tuntemuksia, sillehän ei voi kuin näyttää peukkua ja toivoa että mahdollisimman moni kokee samanlaisia tunteita ja tietysti mahdollisimman usein. Nyt kun olet tiputtautunut jäseneksi tänne meidän nr-jengin sekä periksiantajien laajaan kerhoon(jälleen kerran). Tässä jo etukäteen huomautan, että sikäli taas muistat kivasti muistuttaa halveksivasi periksiantajia, sekä niitä jotka eivät anna kaikkeansa, niin voit katsoa peiliin - samanlainen periksiantava sontapöksy sieltä takaisin illistelee.
 18. 4 points
  Vauhtia saat parhaiten juoksemalla tavoitevauhdilla osan jokaisesta lenkistäsi. Kroppa tottuu pikkuhiljaa siihen omaan vauhtiin ja sen ylläpitäminen käy helpoksi.
 19. 4 points
  Futisforumilta, Jatkoajasta vai Juoksufoorumilta?
 20. 4 points
  Väärin valitettu Muistan, minun nuoruudessa 30 pakkasessa sato vielä vitukseen vettä
 21. 3 points
  Sulla on väärä taktiikka:
 22. 3 points
  Niken Adapt BB lenkkarien nauhat pystyy kiristämään puhelimen sovelluksella. Sovelluksen päivitys ei mennyt kuitenkaan ihan putkeen. Päivityksen jälkeen vasemman jalan lenkkarin nauhat ei enää kiristynytkään. Kuvista päätelleen nauhojen kiristäminen voi olla hieman haastavaa jos sovellus ei toimi :) Kengillä hintaa vaatimattomat 350 dollaria. Linkki
 23. 3 points
  ja milloin seppolaan on viimeksi kirjoitettu palstarapsa omasta ultraseikkailusta? jos ois rahaa ja aikaa, elvyttäisin ultrajuoksija-lehden ja haastattelisin aina kaikki!
 24. 3 points
  Selailin ketjun taannoin pätkissä läpi ja ilhduttavinta ehkä oli se, että aika kovia tekijöitä on täälläkin majaillut vuosia sitten. Toisalta paljon pitää kunnon terävöityä kahdessa kuukaudessa, jotta hyväksytty tulos saavutetaan. Täällä on kuitenkin puhuttu 1.30 puolikkaista yms. "Onneksi" on tuo 3.20- ketju myös kuittaamatta
 25. 3 points
  Katsu vahvisti sähköpostilla tänään tulonsa. Eskelisen Jaakon juoksu tosiaan minuakin kiinnostaa kaikista eniten - ainakin treenikilometrejä on taustalla mukava määrä. Mutta onhan kova rata ja 24h aivan eri asia kuin mennä poluilla vaihtelevin lihasärsykkein.
 26. 3 points
  Hyödyt / haitat puntarissa, näin aamukahvilla istuen. Päätin keskenäni, että tänä keväänä en enää treenaa maralle, tai sataselle. Ei tunnu tyhjältä, oikeastaan ei miltään. Etenkin kun ne tulokset vaan kuitenkin aikasempiin verrattuna huononevat. Marareissuissakaan maailmalle ei ole enää samaa hohtoa, kuin ennen. Samoin on n. 40 vuoden työelämän henkisesti rankimmat vuodet jo lähihistoriaa. Toisaalta, nykyisen duunin ja myös iän puolesta on aivan pakko pitää kunto korkealla. Se motivoi. Kello on 6:38, lähden matolle.
 27. 3 points
  Näin se on. Minulla on korvien välissä oma AdBlocker, joka suodattaa mainokset "näkymättömiksi".
 28. 3 points
  Onko nyt viime kuukausina tullut harrastettua jotain liikuntaa? Juoksua? Jos ei ole niin siinä tapauksessa nyt voisi olla hyvä aika aloittaa 🙂 Aluksi 30-45min lenkkejä 3-4krt/viikko vähän sen mukaan miten jalat kipeytyy. Tavoitteena noin kuukauden sisällä 30km juoksua viikossa. Sen jälkeen vain hyppäät mukaan maraton läpi ohjelmaan oikeaan kohtaan. Ohjelma löytyy täältä. Jos päädyt johonkin toiseen tavoitteeseen kuin läpi juoksuun niin täältä voit poimia sopivan ohjelman. Vielä ehtii saada itsensä kuntoon. Kannattaa panostaa pitkiin lenkkeihin ettei ne jää nyt ainakaan tekemättä.
 29. 3 points
  noinko testi ratkeaisi..jumankauta jos oisin eilen delannu ..en ois tienny totakaan...
 30. 3 points
  asfaltti alkaa paikotellen pikkistämään jään -lumen alta...hyvä juttu...
 31. 2 points
  Silti, kuten Niilo Nuori on sanonut: Hey hey, my my Rock and roll can never die Tänä iltana Yle Teema/Fem tarjoaa klo 20:00 muuta kuin rokkia, dokumentti Buena Vista Social Club. Ry Cooder kaivoi kuubalaiset vanhat mestarit esiin ja teki heidän kanssaan levyn. Tämä seuraava ei ole edes älyttömän hyvä biisi, mutta arvo nousee, jos tietää taustat. Tämä on dokkarista I'll Be Me, joka kertoo Country-mies (tosin paljon muutakin, esim. kova kitaristi) Glen Campbellin jäähyväiskiertueesta. Herrahan oli Alzheimer-potilas ja esim. jos vessa ei löytynyt, kuseskeli nurkkiin. Dokumentti on hauska, mutta samalla surullinen. Studiossahan on kasassa legendaarinen The Wrecking Crew, ovat soittaneet aika monella levyllä.
 32. 2 points
  Ettekö te kaverit ole huomanneet, että rock-musiikki on kadonnut. 1970-luvulla kaikki oli paremmin - eikö vain? Nyt nuoriso naureskelee menneisyyteen jumittuneille rokkareille. Emma-gaalassa vanhaa rokkia ainoana edustanut J. Karjalainen oli kuin koipussista nostettu historian haamu. Kuvio toistaa itseään. Nuoret ovat kuolemattomia. Ozzyt ja Heepit ovat haudan partaalla.
 33. 2 points
  Hyvä toi Melinda kyllä ja soi nätisti. LP löytyy orkkiksena jossain varastossa. Ellei ole sitten joutunut hävyksiin. Sääli muuten, heitin joskus -82 kassilisen C kasetteja roskiin. ” mitä näillä tekee, nykyään on CD ”- just. Meni paljon hyvää kamaa. Mm ssa Beatlesin sininen ja punainen koostetupla. @Pottonen. Musiikki on tosiaan aina ’ aikansa lapsi ’, jota tietysti rakastetaan. 🙂 Näitä vanhojen biisejä on kiva muistella, tuleepahan samalla punttiin vibaa
 34. 2 points
  Niin, @joukor, oikeaa meille kaikille vanhoille pieruille! Tämä seuraava on alunperin The Weavers -yhtyeen biisi, soittivat kansanmusiikkia maailmalta, gospelia, bluesia, lasten- ja työväenlauluja. Ensimmäisenä tämän levytti kuitenkin Harry Belafonte vuonna 1963. Mie niin jotenkin pidän tästä versiosta, vaikkei David Byron olekaan enää laulajana. Uriah Heep levytti tämän LP:lle Very 'eavy...very 'umble v. 1970. Laulun sanomahan on edelleen ajankohtainen.
 35. 2 points
  ’ Oikeata ’, melodista heavyä v:lta -72
 36. 2 points
  Ensi heinäkuussa on Annemari ja Mika Kiekaran juoksukolulu Viron Pärnussa. Kaunis merellinen kaupunki, mahtava ranta ja lenkkimaastot, lukuisat kylpylät ja muuta kivaa aktiiviloman viettoon. Matkat ja majoituksen olemme järjestäneet puolestasi. Tervetuloa kesäiseen Pärnuun! https://www.kurssille.com/courses/juoksukoulu/
 37. 2 points
  Piispantarkastus pyhäkoulussa: Piispa kyselee, mikä se on, jolla on tuuhea häntä, ja joka vilistää puussa ? Pyhäkoululainen vastaa: muuten se olisi orava, mutta olosuhteet huomioon ottaen se on varmaan Jeesus-lapsi.
 38. 2 points
  Halpaa kuin saippua Eikä laikaan huono tuohon hintaan. 140kg viittaa siihen että ei hypi ja rytky.
 39. 2 points
  Veikkaat sen verran ohi, että ei tuossa Swanströmin kirjassa tai kansallisarkiston tutkimuksessakaan koiteta mitään petoja etsiä. Siinä vain oikaistaan aiempi (mm. Mauno Jokipii) tutkimus, joka suoraan väittää, että suomalaisia jotenkin kuljetettiin laput silmillä itärintamalla, eivätkä he tienneet sotarikoksista mitään. Uudemmassa tutkimuksessa on useita eri mainintoja/todistajanlausuntoja esim. suomalainen kertoo olleensa teloittamassa mukana, mutta ampuneensa ohi, hollantilainen kertoo kahden suomalaisen olleen ampumassa ja myös ampuneen jne. Lopputulos: suomalaisiakin suurella todennäköisyydellä mukana, eikä niin kuin ennen väitettiin, että kukaan ei ollut mukana yhtään, eikä kukaan edes tiennyt mistään mitään.
 40. 2 points
  Päivitetty versioon 4.4.0.
 41. 2 points
  Asicsilla menee vähän huonosti. Jenkeissä liikevaihto putosi 15% ja johtaja sai kenkää. Muuallakin organisaatiota myllätään. Euroopan maissa maahantuojat joutuivat välistä pois ja Asics rakensi oman organisaationsa. Hintojen pitäisi Suomessa laskea, saa nähdä miten käy. Uudistuksia tarvitaan, kun geeli ei näytä enää myyvän. Kengät ovatkin näyttäneet ikään kuin 10 vuotta vanhoilta ulkonäöltään ja tuntuneet kovilta. Satsaus pronaatiotuettuihin malleihinkaan ei ole enää oikein tätä päivää. Uusi DS-Trainer 24 on nyt esimerkki sitä, että muutoksia on tehty. He ovat luopuneet pronaatiotuesta ja ilmoittavat kengän olevan neutraali. Tässähän oli välissä jotain vuosia, jolloin DS-Trainerista tehtiin erikseen neutraali- ja pronaatiomalli, mutta nyt pronaatiotuki on ilmeisesti heitetty kokonaan romukoppaan. Yritin käydä viime viikolla kaupassa katsomassa, jotta näkisin mitä se käytännössä tarkoittaa, mutta ei niitä hyllyssä vielä näkynyt. Uusi Nimbus olisi ollut. Speksien mukaan DS24 on 8mm dropilla ja 246g. Pohjassa menee sellaiset tietynlaiset vahvikkeet reunoilla kuten esim. adidaksen Solar Boostissa ja New Balancen 890v6:ssa, mikä lisää kengän tukevuutta, joten vaikka siinä ei olisikaan enää pronaatiotukea, niin ei se välttämättä mitenkään vetelä ole tai ei sopisi heille, joilla on mieto ylipronaatio. Yksi suurimmista muutoksista on päällinen, joka on nyt knit-tyyppistä, mikä taitaa olla aika muotia tällä hetkellä. Värejä on vasta kaksi miehille ja kaksi naisille (sekin on parempi kuin aika, jolloin DS-Traineria oli vain yhdessä värissä) eli sininen ja musta miehille, vaaleansininen ja musta naisille. Se naisten väritys on minusta todella hyvä, eikä se miesten sininenkään nyt ihan surkea ole, mikä on tietyllä tavalla eteenpäin menoa, koska yleensä DS-Trainerit ovat olleet sysirumia - paitsi se viime vuoden kirkkaan keltainen 23 oli kyllä ihan jees. Saa nähdä nyt kun Nimbus 21:stä on jo joku 6 väriä, samaten Kayano 25:sta, että tuleeko DS-Traineristakin enemmän vai onko se myynti niin vähäistä, ettei kannata valmistaa.
 42. 2 points
  Selvityksen lopputulos oli, että suattohan se olla tai suatto olla olemattahhii? Simon Wiesenthal -keskus huomioi, huomioiko joku muukin? @m-52, mutta sinnuu varmaan ilahuttaa, että liityin tänään perinnejärjestöön nimeltä SS-miehet.
 43. 2 points
  Niin pahinta se olisikin kansanedustajan (oikeampi nimi olisi puolueen edustaja) kulkea rahvaan kanssa julkisilla. Sehän olisi rangaistus. Luulisi nyt, että joku Vihreistä edes käyttäisi julkisia tai polkupyörää, kun vihreitä arvoja kannattavat.
 44. 2 points
  HCM on edessä itelläkin toukokuussa. Mulle riittää 3 juoksu treeniä viikkoon joista yksi on pitkis n.2h mittaisena. Viikossa kilometrit tällä hetkellä pyörää siellä 30-45km:in paikkeilla. Lisäksi otan ainakin 2-3 sisäpyöräilytreeniä(+uintia myöhemmin kautta) sekä kehonpainotreeniä. Salitreenit oon jättänyt tietoisesti vähemmälle. Pitkähkö paussi takana joten aika nollista tässä lähdetään, mut hyvä on ollut huomata et kyllä tässä joku pohjakunto sentään taitaa olla. Aika pitkälti koetan mennä sen mukaan miltä kropasta tuntuu. Eli jos rasitusta on liikaa niin jätän mieluummin välistä ja teen jotain muuta. Pyörä on siitä hyvä ettei ainakaan niin paljoa rasita, samaten uinti. Mulla matolla juoksut on yleensä ollut 1% kulmalla. En myöskään tiedä mikä nyt olisi oikein, tai onko sellaista edes olemassa. Mielenkiinnolla jään seurailemaan miten sulla treenit sujuu. Vaikuttais et pohja on ainakin ihan kohdillaan ettei ainakaan mitään kovin suurta huolta ole.
 45. 2 points
  Ilmaisia lounaita ei ollut ennen, eikä niitä ole nytkään ja vielä vähemmän tulevaisuudessa.
 46. 2 points
  Niin, en tiedä auttaako Vaporfly oikeasti kaikilla 4 %, mutta hiilikuitukenkiä on muitakin kuten uusi Hokan Carbon Rocket.
 47. 2 points
  Tämmöistä paskaa yritetään ajaa kiireellisenenä ennen Eduskuntavaaleja: " Suomen pitäisi hyväksyä jatkossa lisää lipeämistä EVM:n yksimielisyyslinjasta, jolloin uusia rahoituspäätöksiä voitaisiin tehdä 85 prosentin enemmistöllä, jos valtiovarainministeriön virkamiesehdotus menee läpi.Vuonna 2012 aloittanut Euroopan vakausmekanismi (EVM) on euromaiden perustama rahoituslaitos, jonka avulla pyritään turvaamaan euroalueen rahoitusvakaus esimerkiksi kriisilainoja myöntämällä. Valtiovarainministeriö ajaa muutosta mahdollisimman nopeasti. Myös Sipilän kerrotaan kiirehtineen asiaa". Tietysti tämä tyhmä kansa ei ymmärrä mitä tämä edes tarkoittaa. Eli Ranska, Italia ja Saksa jo yksinään voi ajaa asioita läpi johon Suomella ei ole mitään mahdollisuuksia vaikuttaa. Nyt siirrytään EU:ssa kusetuksen seuraaviin vaiheisiin...ja lisää tulee.
 48. 2 points
  On kyllä tämän vuoden huonoin provo yritys 😂😂😂 Tänään 18.3km matolla, ihanasti paistoi aurinko salille
 49. 2 points
  Minulla on Startin teippiä. Ei varmaan luisto ja pito ole kovin hyvä kilpasukseen ja voiteluun verrattuna. Minulla ei ole juuri merkitystä, kun peruskuntoilen ja tärkeintä on pitää syke maltillisena ja kuitenkin hiihto sujuu jotenkin nautittavasti. Kokemusta ammattimaisesti voideilluilla ja hyvillä suksilla hiihdosta miulla ei ole, joten en osaa sanoa eroa. On tämä parempi kuin kouluikäisenä tervatuilla puusuksilla ja kynttiläluistolla hiihtäessä, jolloin viimeksi enemmän hiihtelin.
 50. 2 points
  Ei saakeli, tämäkin bändi on perustettu jo vuonna 1969 ja basistihan on alkuperäisjäsen. Tämä biisi on julkaistu vuonna 2018. Joo, vähän taas tahatonta komiikkaa, mutta toisaalta jää kyllä soimaan korvamadoksi ainakin minulle. Ihan toisiin tunnelmiin vie meidät Bruce Springsteenin kamu Eteläpuolen Jussi versiollaan tästä, alunperin 1967 levytetystä biisistä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy