Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02.04.2019 in Blog Comments

 1. 3 points
  Tarkastuslaskenta tuotti tuloksen 101. Onneksi kuitenkin näin päin. 🙂
 2. 2 points
  Onneksi olkoon sadasta maratonista! Parhaiten noista on jäänyt omaan mieleen New Yorkin maraton jossa oltiin samaan aikaan. Se oli hieno reissu expoineen, ruokailuineen ja käytiinhän me kattomassa NHL pelikin. Se NHL peli olis kyllä jääny multa väliin ellet olisi ollut oppaana 🙂 New York Islandersin kotihalli kun ei sijainnut ihan hotellin vieressä. Kiitoksia siitäkin.
 3. 1 point
  PYH ja PAH se ole vika, tuon olen useammankin satkun saavuttaneen suusta kuullut ... ja aina on tullut lisää kilsoja mittariin :) ONNITTELUT ja toivottavasti jossain nähhään viivalla! :)
 4. 1 point
  Hyvä stoori, kiitoksia lukuhetkestä Sata maratonia on oikeasti kova juttu !
 5. 1 point
  Kiitos tasta hienosta maraton-tarinasta. Etenkin tama sai minut nauramaan " Ensiapuhenkilökunta kaappasi minut maaliviivalta suoraan telttaansa ja porukalla kaatoivat minut telttavuoteelle " 😆- italialaiset ovat aika tomeroita sille paalle tullessaan ... Onnittelut - hieno saavutus!
 6. 1 point
  Kiitti! Rakot ovat oikeaa jalkaa lukuunottamatta parantuneet. Spartaan uudella alaosaratkaisulla. Oli aina yllättävä juttu eikä ennen tapahtunut.
 7. 1 point
  Kiitos myös erinomaisesta rapsasta ja nopeaa paranemista rakoille et jumeille! Haitko jo lääkärineuvoja tms. rakkojen parantamiseen... Levolla kuntopiikki Spartalle!
 8. 1 point
  Kiitos hienosta kirjoituksesta ja onnea huimasta suorituksestasi !
 9. 1 point
  Välitön tunne alkuviikosta oli luonnollisesti DNS. Edelleenkään ei kiinnosta ja latautuminen voi kyllä olla hankalaa - sen verran koville otti UTMB henkisestikin. Mutta kuten sanottua, näihin mennään silloin kun "kutsu" käy. Lähden toki sinne, mutta onhan alkuasetelma harvinaisen epätoivoinen. Toisaalta, just siitä tykkään.
 10. 1 point
  On se äijä! Mikäs tällä hetkellä tunne Spartan suhteen?
 11. 1 point
  Ja tohon "I want to die" -kommenttiin et tainnut enää kuulla sitä huollon vastausta: "Me elvytetään sut jos kuolet ennen kahtasataa".
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy