Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11.08.2019 in all areas

 1. 8 points
  Kotipihan terassi on nyt valmis. Oli siinä lapiointia, kanniskelua, sahaamista, ruuvaamista ynnä muuta säätämistä. Mutta nyt kelpaa. On se vaan aina hieno tunne kun on saanut jotain omin käsin valmiiksi.
 2. 8 points
 3. 7 points
  @Spica ansaitusti päivän hesarissa urheilusivuilla! Pahoittelut kuvan orientaatiosta. 😁
 4. 5 points
  Topilta taas hieno juoksu ja kakkossija 8.05 tällä kaudella juosseen Carron jälkeen. Espanjalainen joutui kirimään ihan tosissaan voittaakseen.
 5. 4 points
  Noup 😅 hiukset vaan tuli tielle tähystäessä, joten sitä piti tehdä varsin runsaasti, onneksi matkaa ei ollut paljoa enää. Ennen uintia puhuin erään kanssa, että nää Finntriathlonin lakit on liian matalia ja jäykkiä, varmasti lähtee lakki uinnin aikana... unohtui koputtaa puuta.
 6. 4 points
  Olipa Spicalla taas pyörä liikahtanut Tahkolla, 4:25! Muutenkin reipasta menoa ja SM kulta.
 7. 3 points
  Niin, monesti sillä Kuivistolla on ollut joku selitys ja sanonut, että olisi voinut mennä kovempaa. Mutta nyt pääsi taloudellisesti juoksemaan sisärataa, eikä tainnut olla oikein mitään hämminkiä juoksun aikana. Paitsi vähän loppusuoralla olisi voinut juosta suorempaa reittiä. – Mieletön tunne. Tiesin jo tuossa 600 metrin kohdalla, että tulee hyvä aika, kun ei tuntunut missään, eikä tunnu vieläkään, Kuivisto hehkutti maalissa. Avauskierroksen kärki meni 59,62. Kuivisto juoksi koko matkan sisärataa. Alkumatkasta hän oli yhdeksäntenä, nousi viimeisen takasuoran alussa seitsemänneksi ja ennen viimeistä kaarretta viidenneksi ajautumatta kertaakaan toiselle radalle ennen kiritaiston alkamista. – Vähän oli vaikea tuo loppusuora, kun ei ollut oikein tilaa, mutta kaikkiaan hyvä juoksu, mutta se ei ollut yllätys, kun kävin eilen juoksemassa pari 100 metrin vetoa, jäin sen jälkeen miettimään, että olisipa vain huomennakin näin kevyet jalat ja nyt oli, Kuivisto sanoi. (yleisurheilu.fi) Aika hyvä oli myös Blomqvistin juoksu 3000 metrillä. Eipä moni ole juossut 18-vuotiaana yhtä kovasti. Voisikin sanoa, että A Star is Born. Eero Salevalla ja Joonas Rinteellä ei kyllä sattunut ihan parhaat päivät tuonne...
 8. 2 points
  Äijä laskettelee vaan pehmeitä täällä. Todellisuudessa kyseessä on vain ennenaikainen valmistautuminen T1een, joka on kohta koko kansan käytössä eikä kellään oo enää rannassa lakkia päässä. Tunnetaan jatkossa lausahduksella "teki Haloset"!
 9. 2 points
  Keskiviikkona Raitanen juoksee Oulussa, 1500 metriä. Kisat näkyvät Yle Areenassa. https://www.oulunpyrinto.fi/yleisurheilu/tahtikisa-valkean-kaupungin-kisat-2019/
 10. 2 points
  Päivän Reps 😂😂😂 Aiv pönttöjä, tiskirättejä jne 😂😂
 11. 2 points
  Kiitti, aika vahvasti ns ylämäkikisa.
 12. 2 points
  Rantakerttu nimisessä ravintolassa on hyvä hampurilaisbuffa. Siellä on vaikka mitä kaikkea täytettä tarjolla ja on hyvvee! Jatkuu buffa on auki pitkälle iltaan. Se on siinä ihan Aurajoen rannassa läntisellä rantakadulla.
 13. 2 points
  Perjantaipäivän kuulumisia Turusta: Perjantaina oli Aikuisurheiluliiton SM-kisoissa todella hieno päivä Paavo Nurmen stadionilla. Parhaassa Paavon hengessä toteutunut liikunnan ilo näkyi erityisesti kahden huippu-urheilijan toimesta. Ensin saimme aamupäivällä todistaa kilpakävelyssä 90-vuotiaan Viljo Hyvölän vauhtia 5000 m kilpakävelyssä. Ikä ei ole merkittävä hidaste Viljolle sillähän pysäytti kellot jo aikaan 43.50,08. Se on uusi Suomen ennätys ikäluokassaan. Saman sarjan Matti Tamminen myöskin alitti edellisen Suomen ennätyksen ajallaan 48.33,24. Tuomarit pitivät erityisesti Viljon tekniikkaa erinomaisena. Sitten illalla syntyi uusi loistava Suomen ennätys kun maaliskuussa 95 vuotta täyttänyt porilainen Pekka Penttilä juoksi satasen aikaan 24,08. Pikakiitäjä Jonathan Åstrand riemastutti yleisöä korkkaamalla aikuisurheilu-uransa 30-vuotisten aikuisten satasella. Suora taittui ajassa 10,92. Hämeenlinnan Tarmon Sampo Kiviharju juoksi 5 vuotta vanhempien sarjassa maaliin kauden parhaallaan 10,89. Naisten estekisa tarjosi laadukkaita suorituksia. Johanna Lindholm Loviisasta teki hienon 2000 metrin estekisan 45-votisten sarjassa. Aika 7.28,80 jäi lopulta vain 3 sekunnin päähän Johanna Lindholmin Suomen ennätyksestä. Moukaria heitettiin yläkentällä hetkellisten sadekuurojen saattamana. Erityismaininnan ansaitsee Pekka Sinisaari, joka sinkautti moukarinsa 55-vuotisten sarjassa peräti 48,14 m päähän. 70-vuotisten sarjassa Simo Ekholm, Seppo Hjelm ja Antti Örn kävivät tiukan kisan. Voittaja Ekholm voitti Hjelmin vain 35 sentillä ja Örn kukistui vain runsaalla 2 metrillä. Naisetkin sinkauttivat moukaria kelpo tuloksiin.
 14. 2 points
  Sara Kuiviston harmittelu, että Suomessa ei ole riittävän kovaa vastusta, ei ollut turhaa uhoa. Nyt juoksi hienosti oman ennätyksensä Superliigassa.
 15. 2 points
  Tänään hain marginaalisia hyötyjä, kun testailin aerocoachin levyä. Sama kapistus, jolla mahdollisesti ajaisi ensi vuonnakin. 6x10km, kolme vetoa vanhalla 80mm takakiekolla, kolme levyllä. Sanotaan vaikka niin, että kyllä eron nopeuksissa huomasi. Ulkona ajaessa toki häiriötekijöitä on olemassa turhaan, mutta osviittaa sai, ettei se ainakaan hitaampi ole 😉 p.s. kyllä Joroisissa olisi levyllä melko varmasti mennyt sub 2h 🙃
 16. 1 point
  Ilmoittautuminen on auki: https://my.raceresult.com/124412/registration?lang=fi
 17. 1 point
  Mielenkiintoinen kisa menossa, mukana Kilian, Walmsley, Ansio jne. Live-lähetys: https://www.youtube.com/watch?v=BOZj1oX6v2Y Tulospalvelu: https://www.datasport.com/live/leaderboard/?racenr=21138
 18. 1 point
  jep..eikä meikä pääse 30km h --jos on mäkiä...mut sen takiahan reenataan..fillaril saa mukavaa vaitelua juoksuun...
 19. 1 point
  Funtsin osallistumistani. En sinänsä oo sisähallifani, mutta ois mukava testata, mitä sais kävely-hölkkä- yhdistelmällä 12 tuntia :) Voittais ainakin sen mörön tuota aikaa kohtaan. Osallistujia sinänsä näkyy olevan jo mukavasti tulossa mestoille :)
 20. 1 point
 21. 1 point
  Ei näytä Antti Kaikkoselta, joten vastaan Johannes Virolainen. @GrigoriSoiros, ilimiselevästi kepulainen kuitennii.
 22. 1 point
  Onnittelut mestaruudesta! Noi vauhdit 40-45 km/h tuntuu käsittämättömältä näin maallikon kannalta. Itse saa puristaa tosissaan jo 30 km/h vauhtiin.
 23. 1 point
  Ansio sijalle 21, oli viimeisellä alamäkiosuudella 10:ksi nopein. Hieno nousu!
 24. 1 point
  En sen tarkemmin tunne, eikä videokuvankaan perusteella nyt hirveästi pysty sanomaan. Järjestäjän reittikuvaus ja korkeusprofiili kuitenkin löytyy täältä: https://www.sierre-zinal.com/en/presentation-race-profile-70.html 1. Jornet 2. Mamu 3. Walmsley Katsotaan onko Ansio pystynyt parantamaan sijoitustaan viimeisen huollon jälkeen (siinä sijoitus 35).
 25. 1 point
  Kilian meni menojaan jo ensimmäisessä nousussa, olisikohan ollut 15-20min juostu niin muita ei enää kamerakuvissa näkynyt. Kommentaattoreiden mukaan Walmsley oli ennen kisaa sanonut tähtäävänsä 10 joukkoon, ei vissiin ollut varma miten pärjäisi tällaisessa maastossa.
 26. 1 point
  Ja täsä lauvantain kuulumisia: Toinen kilpailupäivä Turussa Aikuisurheiluliiton yleisurheilun SM-kisoissa sää suosi, ja urheilijat osoittivat kiitollisuuttaan intoutumalla huipputuloksiin. Porin lahja aikuisurheilulle 95-vuotias Pekka Penttilä jatkoi ennätyksellisen tasokasta urheiluaan. Lauantaina hän hyppäsi pituudessa uuden Suomen ennätyksen 2,12 m. Moniotteluiden arvokisaedustaja Tiia Hautala osallistui hyvällä menestyksellä 45-vuotisten naisten pituushyppyyn. Hänen tuloksensa oli 5,21 m ja kaikki mitatut hypyt olivat yli 5-metrisiä. Lohjan Urheilijoiden Pekka Sinisaari (M55) viskasi yli 11 kilon heittopainon lähes ennätyslukemiin 17,31 m. Porin Tarmon Eila Mikola intoutui painonheitossa uusiin Suomen ennätyslukemiin 8,62 m. Näin siirtyi Martta Nyströmin 6 vuotta vanha ennätys historiaan. Kansainvälinen tähtiurheilija Jouni Tenhu (M80), joka omistaa maailmanennätyksen, heitti tänään keihäänsä 44,71 metrin päähän. Hartolan Voiman Esa Kiuru (M70) sai kepin lentämään 53,12. Se jäi vain puoli metriä hänen omissa nimissään olevasta ennätyksestä. Nämä keihäänheittäjämme ovat ihmeellistä porukkaa. Kun he saavat keihään käteensä, he viskaavat sen usein heti pois ja vieläpä pitkälle! Helsingin Kisa-Veikkojen Katja Blunden (N40) paransi nimissään ollutta 800 m Suomen ennätystä lukemiin 2.12,21. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoiden Jarmo Lipasti ja HKV:n Reima Oinaanoja kävivät tiukan kisan 70-vuotisten seipäässä. Molemmat tekivät lupaavia yrityksiä uudesta Suomen ennätystuloksesta 3,25 m. M40-sarjan kuulantyönnössä veljekset Conny ja Jonny Karlsson ottivat yhteen ja tällä kertaa Conny veti pitemmän korren tuloksellaan 15,20. Jonny työnsi 13,62 ja väliin kiilasi vielä Iisalmen Visan Juha Kumpulainen, joka sai tuloksen 14,34. 200 m juoksuissa tehtiin kautta linjan kovia aikoja naisten toimesta. Esimerkiksi 35-vuotisten sarjassa Sanna Erkinheimo Lahden Ahkerasta teki uuden Suomen ennätyksen 25,02. Lähellä uutta ennätystä oli 50-vuotisissa Katrin Mertanen ajalla 28,24. 80-vuotisissa hätyyteltiin uusia ennätyksiä Sporttiveteraanien Salme Rantalan toimesta, joka juoksi puolikkaan ratakierroksen aikaan 44,00. Miehetkin juoksivat kovaa, mutta ennätykset ovat nykyään niin kovia, ettei niitä hevillä rikota.
 27. 1 point
  Toinen biisi, joka herättäisi voisi olla vaikka, Son Of Alerik, jota ei tarvitsisi edes torkuttaa, kun biisi kestää sen +10 minsaa. Loistavia kappaleitahan DP:llä on vaikka kuinka.
 28. 1 point
  Ymmärrän tietyllä tavalla mitä kirjoitat, vaikka ei yhtään suoritusta ole edes lähelläkään. Välistä olen kerinnyt vetää itseni niin väsyneeksi, että tuntuu ettei mitään järkeä, ja matka on kuitenkin vielä ihan lähtötelineissä. Näkee sit missä vaiheessa motivaatio loppuu koko hommaan. Näin minä vähän ajattelin, joten sen tiimoilta päätin pitää ketjun verran kireällä, että lyreksipellen irttiottoyritykset jäivät ”piippuun”.
 29. 1 point
  Moni ei edes tajua, minkä tason suoritus tuo oli. Aivan kertakaikkisen jäätävä. Sen kun näkee siitä vierestä, miten äijä painaa niin tajuaa aika konkreettisesti, että siitä on leikki kaukana. Ite yritin siinä pyörällä väistämättömän ohituksen tapahtuessa tsempata miestä ja vähän siinä nostin omaa vauhtia ja huutelin perään. Ei siinä kovin pitkää pysynyt. Juoksulla ei menty kuin vastaan, mutta siinä vaiheessa jo oli 100% varmaa, että kullilla ollaan eli huusin vain onnittelut. Melkein tekis mieli alkaa kerätä kolehtia, että kaveri saadaan täysveriseksi ammattilaiseksi. On niin paljon pelimerkkejä, joista pienellä hienosäädöllä vois määrätietoisella tekemisellä tulla lähes mitä vaan - sky is the limit!
 30. 1 point
  Tarvii sanoa, että näin tuoreeltaan IM matkan suorittaneena niin miettikää hyvät ihmiset ihan oikeasti pitkään ja hartaasti MIKSI? Miksi haluat lähteä siihen projektiin, joka saa sinut siihen kuntoon, että voit ylpeänä olla maalissa. Se on ihan oikeasti ihan älytön suoritus, jopa yli-inhimillinen ja etenkin noilla, jotka paahtaa 13+h se on ihan järkyttävä reissu. Suoraan sanottuna en suosittele kelleen kokeilemaan hommaa, jos ei ihan 100% oikeasti ole sisäistä motivaatio lähteä kokeilemaan. Harjoittelusta pitää tykätä ja sitä pitää tehdä riittävästi! Jos on tuo motivaatio olemassa, sitten suosittelen suurella lämmöllä. Homma on sellainen, jota ei oteta sulta ikinä koskaan pois eikä kovin moni tuohon pysty. Ja maalissa on sellainen olo, että pois alta risut ja männynkävyt! (Kunnes todellisuus iskee ja vapiset tärinöissä sängyssä täysin kykenemättä edes kääntämään kylkeä)
 31. 1 point
  Tämän päivän olin inventoinut pitkänlenkin juoksuun. Tarkemmin sanottuna #upouusivegaanityttöystävä sai oveluudella sekä viekkaudella pakotettua meikäläiset viettämään romanttista parisuhdeaikaa pitkin Mordorin tanhuvia. Käytiin siis hölköttelemässä 30km, lähes käsikädessä sekä toisiamme silmiin katsoen, ja kelihän oli mainioin; aurinkoinen, mutta ei liian kuuma. Kotiin tultiin ja huoltoa tehtiin, niin kännykkä piippasi; Mordorin iljettävät lyreksipellet olivat saaneet vihiä, että pitkän lenkin päivä olisi mulla ollut. Heti kyssäriä, että mites olisi lenkki tänään pyörällä? Sanoin, jotta en kyllä suostu yli satkua ajamaan, mutta sen alle voin lähtee. Eipähän siinä muuta auttanut, kuin verhoutua lyreksitorpedoksi ja lähtee katsoo, että miltä se ajaminen tuntuu toisen ajajan seurassa. Oli kait siinä välissä jonkinlaista vedättämisen makua, mutta eipä mua haitannut, ku olin asennoitunut, että voin vetää vaikka koko matkan. Ihan kiva treeni oli - minulla.
 32. 1 point
  Onnittelut @Spica hienosta suorituksesta!
 33. 1 point
  Täällä myös otsapantaa päästä ja onnittelut @Spica. Hurja ukko oot kyllä👏
 34. 1 point
  Onnea Spica! Käsittämättömän lahjakas urheilija!
 35. 1 point
 36. 1 point
  Spica on imo. niitä harvoja (Suomalaisia) jonka ammattilaisesta erottaa ainoastaan se, että elanto ei tule triathlonista. Mitä lie tarkoitat sopivalla treenillä, kun kaverilla tuota treeniä tulee kuitenkin ihan mainiosti. Onnittelut Spicalle kovasta suorituksesta sekä sm-kullasta!
 37. 1 point
  Kerran olen SAUL:in SM-maastoihin osallistunut, jolloin oman sarjani voittaja oli entinen suunnistuksen maailmanmestari. Hävisin 6 km matkalla vain kolme minuuttia.
 38. 1 point
  Näkisin tämän vähän kuin ”yleinen sarja” ja muut. Jos osallistuu kalevan kisoihin tai muuhun yleiseen sarjaan, ei ehkä ainakaan siinä päämatkallaan/lajissaan ole järkeä kisata saulin kisoissa? Myöhäisheränneille 25-35v kavereille erittäin hyvä paikka siis kisata, jos ei sm-tasolla kisaa kuitenkaan!
 39. 1 point
  M30 on äkkiä ajatellen vähän jännä, se on siis parasta ikää lähestyvien kestävyysurheilijoiden sarja aikuisurheiluliiton puolella. Toki kyllähän heidät voi aikuisiksi jo laskea joten mikäpä siinä. Mutta samalla logiikalla M25 ja kenties M20/18?
 40. 1 point
  Eilen olin aamulenkin jälkeen menossa uimaan ja lähellä uimarantaa on sellainen iso kartta alueesta. Karttaa luki sellainen harmaantunut ja kumarassakin kulkeva pariskunta, kuulin kun mies katsoi tarkkaan karttaa ja kysyi naiseltaan: "Missä se nudistiranta olikaan?"
 41. 1 point
  Nyt on ensimmäinen tri-kisa suoritettu noin 7kk harjoittelulla! Järjestelyt olivat erittäin hyvät, ehkä poislukien muutamat kinkkisemmät (kuoppaiset tai kivekkäät) paikat juoksuradalla. Olosuhteet olivat muuten mainiot, mutta pyöräilyssä haastoi kova ja puuskainen sivutuuli. Uinti sujui omalla tasolla hyvin, 1:25 vaikka pummasin pari sataa metriä extraa. Pyörässä maltillisen ekan 20 km jälkeen lisäsin tehoa, mutta mäkinen reitti, tuuli ja tietoisuus siitä, että tätähän on vielä paljon jäljellä alkoi painaa jo 60 km jälkeen. About 130 km jälkeen tulin hieman rauhallisemmin juoksua kunnioittaen. Pyöräaika 6:25. Juoksu tuntui heti raskaalta ja pakki alkoi ilmoitella itsestään. Hetken perästä oli selvää, että ravinnon kanssa on ongelmia ja bajamajat tulivat kerää-koko-sarja meiningillä tutuiksi! Pelkällä vedellä edeten vatsa oli tyytyväinen, mutta paras puhti oli poissa. Bonkkauksen pelossa en edes ottanut itsestäni ihan kaikkea irti. Juoksu 4:59. Kokonaisaika 13:06:47. Pidän maaliin asti tulemista torjuntavoittona! <selittelyä> Kisaan valmistautuminen ei ollut optimaalinen. 'Oma kisa' eli explore triahtlon peruttiin tiistaina ja käänsin tähtäinen Tahkolle. Samalla herkistelujaksosta katosi viikko. Perjantaina illalla vaihtopussukoiden pakkaamisen jälkeen täytin fillarin renkaat ja huomasin, että takarengas vuotaa. WTF!!! Velo & Oxygenin Mika oli pistämässä telttaa kiinni klo 23 kieppeillä, mutta sai renkaan vielä soivaksi peliksi. Iso kiitos Mikalle!! (Mulla oli sellainen venttiilin jatkopala, jonka sisällä venttiili on auki koko ajan, paitsi silloin kun se kiertyy tärinästä tai muuten sen verran kiinni ettei pumpulla saa ilmaa renkaaseen. Sitä rassatessani sain venttiilin irtoavan yläosan sen verran löysälle että falskasi. Mika repi tuubin vanteelta, laittoi kunnon jatkeen venttiiliin ja renkaan takaisin teipillä). Tuo viime hetken rengasongelma nosti stressin sille tasolle, että sain nukuttua noin 3.5h. </selittelyä>


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy