Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23.05.2019 in all areas

 1. 15 points
  Kun vuosi sitten päätin osallistua vuoden 2019 Karhunkierrokselle, en tajunnut että se vuosi kuluu näin nopeasti. Huomenna pääsemme kuitenkin mittaamaan kuluneen talven harjoittelua ja sitä, mihin se riittää. Kulunut talvi on omalla kohdallani sujunut harjoituksellisesti hyvin. Tunteja on kertynyt suunnitellusti ja ne muutokset, mitä harjoitteluun tein syksyllä, ovat tuottaneet tulosta. Sairaspäiviä kuluneen talven aikana kertyi nolla. Tulevassa kisassa oma tavoitteeni on parantaa viime vuoden tulosta. Jos mitään erityistä ei matkalla tapahdu, tämän tavoitteen pitäisi olla hyvinkin saavutettavissa. Kisavalmistautumistani on helpottanut todella paljon se, että tänä vuonna kisareitti on jo vanha tuttu. Sää asettanee omat pienet haasteensa, mutta lähtökohtaisesti viileä sää sopii minulle hyvin. Toki tarvittaessa täytyy olla valmis tekemään myös nopeita ratkaisuja. Viimeiset päivät ennen starttia ovat aina omanlaisia sekä vatsanpohjassa tuntuvia. Yleisfiilikseni on kuitenkin rauhallinen: kaikki on valmista tämän vuoden kisaan. Tsemppiä pallukoiden seuraajille sekä erityisesti niiden liikuttajille!
 2. 10 points
  Silmäilin tuossa perusmatkan osallistujalistan läpi ja onhan nyt tulossa kaikkien aikojen kiintosin kisa, jossa taso noussee vuosi vuodelta. Paljon on samoja vanhoja tuttuja nimiä, mutta myös uusia. En toki tiedä läheskään kaikkien taustoja ja paljon jää tästä nimiä puuttumaan varmasti mutta kärjessä voi olla ruuhkaa: Eskelinen, Itkonen, Nokelainen, Juvala... Mahd Yllättäjiä: @liukasluikku2, Kurolan Tommi, Aspegren J, Luusalo SaaraP vienee naisten kisan kuten aina Kovia tuttuja miehiä myös Kahlos, @Kone, @Cosmos74ja muut palstalaiset. @HelppoHeikki. @Antiko tekee paluun näemmä?! @Elwood ei v***u ikinä enää paitsi tänä viikonloppuna! Onpas mukava ottaa popparit esiin ja seurata taas tätä sirkusta! Voimia kaikille matkasta riippumatta!
 3. 8 points
  Hyvältä näyttää reitti Valtavaaran reunalle saakka. Flashback vuoden takaa haettu - jos sitä tänä vuonna pääsisi palatessa etuperin mäet alas eikä takaperin roikkuen noissa köysissä...
 4. 5 points
  ...onhan täällä ihan OK kelit ja maisemat tänään 😊 Blogi: Bodom Trail 2019 - Kuin Juha Miedon pääsiäinen ilman mämmiä Instagram: hyvakuntoisena_hautaan
 5. 3 points
  Muutama lyhyempi lenkki Carbon X:llä nyt takana, tässä videomuodossa juoksentelua ja omia fiiliksiä: Ainakin Clifton 5:iin verrattuna on jäykempi, montaa milliä ei Carbon X:t käsin taivu. Ylläolevalta videolta näkee miten kenkä taipuu (eli ei juurikaan taivu) pompputestissä.
 6. 3 points
  Tsemppiä kaikille matkaan! Me pallukoiden seuraajat eletään täällä hengessä mukana.
 7. 3 points
  Tsemppiä pallukoiden ääreen!
 8. 3 points
  Hyvä kauden avaus, heti oma ennätys kolmosella ja 8 minuutin alitus: https://yle.fi/urheilu/3-10797492
 9. 2 points
  Sovelluksesta näkee askeleet ja kalorit. Stressistä ei näe mitään ja unesta pituus, syvä uni ja syke. Suunto on vähän hukassa näiden kellojen kanssa ja se näkyy tuotteissa. Oon tässä odotellu millon linja selkeytyy.
 10. 2 points
  Kaikki povaa, että huomenna tulee noutaja. Minä en siihen usko... Kaverit sinnittelee väkisellä eteenpäin🏒🏒🏒
 11. 2 points
  Nyt kohti KK:ta. Lähden nyt ajoissa, jospa ehdin perille ja nähdä tekijämies/nais-sarjan startin! Autolla, ei kunto kestä kävellen.
 12. 1 point
  Pitääpä lukea aina sitä sen verran Ruotsia osaa, että selitykset ymmärtää 😁.
 13. 1 point
  Kaikkia tilastoja vastaan Suomi voitti. Nyt ei tarvi Kaj Kunnaksenkaan polkea Karjaalta fillarilla Helsinkiin. Saa se SVT:n toimittaja polkea. Sitkeä Suomi voitti.
 14. 1 point
 15. 1 point
  Kyllä on jäykempi CarbonX:n päkiäosa kuin cliftoneissa. Hyvin jäykkä.
 16. 1 point
  Aha, no mutta kuitenkin se on ainakin niin, että hidaskin hölkkä on hyödyllisempää nopean juoksun kannalta kuin joku korvaava laji, esim. kuntofillarointi tai sauvakävely. En minäkään erityisesti fanita mitään kamalan hidasta lönköttelyä, mutta sitä pitää tehdä mihin kunto antaa myöten. Niitä nopeampia liikeratoja voi ja kannattaa aina ottaa sinne perushölkkien väliin, että ei pääse unohtumaan. Kunto kasvaa nopeasti ja juoksu siirtyy sinne "tieteellisen juoksun" puolelle kunhan vain malttaa rakentaa kuntoa.
 17. 1 point
  Toivottavasti vauhti kiihtyy vielä tuosta, eikä se ollut kuntohuippu. Tai ehkä tullaan näkemään kahden huippukunnon piikki kauden aikana, kun syksyllä lienee päätavoite kaudelle. No, Raitasen kunnosta en ole kovin huolissani. Kunhan hän saa olla ehjänä. Muistan kun Keskisalon kohdalla sitä aina oli tottunut odottamaan, että pian uutisoidaan kauden päättymisestä kesken kaiken.
 18. 1 point
  Suunto vastasi kyselyyni, miksi näitä ominaisuuksia ei tuoda Suunto 9:n: "Suunto on katsonut, että kuntotaso ja stressistä palautuminen eivät ole Suunto 9:n kohderyhmälle tarpeellisia tietoja, sillä ne kiinnostavat enemmän harrastelijoita."" 😄 😄 Siis olenko ostanut harrastelijana vain ammattilaiselle tarkoitetun laitteen. Ja ammattilaisethan ei kärsi ylirasituksesta eikä mene ylikuntoon, eikä ole kiinnostunut oman kuntonsa kehityksestä!!! Johan oli selitys. Maksoin turhasta. On ikävä Ambit 3:sta 😕
 19. 1 point
  mielummin ryssät, kun heillä ei psyyke kestä jos eivät saa maaleja heti alkuun Ei todellakaan povaa! Suomi voittaa 3-2 jatkoajalla, mörkö tekee ekan maalinsa
 20. 1 point
  Käytännössä kaikkien peruskuntoilijoiden täytyy hölkätä ainakin PK-lenkit ja palauttavat. Vauhti ei vain riitä alle neljän kilometrivauhdin menoon kuin kovemmalla rasituksella. Esimerkiksi Topi Raitanenkin hölkkää välillä pitkät lenkit ja kevyemmät jopa niinkin rauhassa kuin 4.30 vauhdilla, joka Raitasen vauhtireservillä on todella rauhallista hölkkää. Eli kyllä sille hölkälle on paikkansa jopa kilpaurheilijoiden harjoittelussa. Hölkkävauhdit tietenkin vaihtelevat kunnon mukaan ja kehittyvät treenin myötä. Myös Granberg hölkkää rauhalliset lenkkinsä, 5 min/km vauhdilla. Ymmärtääkseni itsekin hölkkäilet usein hitaita hölkkälenkkejä, joissa mennään selvästi yli 4.30 kilometrivauhdeilla?
 21. 1 point
  Jos kasvisruoka olis tällaista, voisin siirtyä kasvissyöjäksi vaikka heti! 😄
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy