Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10.03.2019 in all areas

 1. 4 points
 2. 4 points
 3. 3 points
  Tälläkin viikolla olen vehkeideni rapsuttelun lisäksi mielestäni vain ulkoillut kähöillen hengenahistusta vältellen. Tarjollahan oli hyvinkin vaihtelevaa alustaa ja säätä. Tunnustan, että yllätyin kun laskin ruutuvihkosta viikon saldon eli 63,09 km. Kävelyä tuosta oli 9,50 km@8:50 ja hölkkää 53,59 km@6:18. Niin sitä vaan kilometrejä kertyy, kun kuutena päivänä laittaa hölökkä-kengät jalkaan.
 4. 2 points
  Kaikkea meikämanne onkin ehtinyt kyselemään 😄
 5. 1 point
  tää matto sieltä halvimmasta päästä...
 6. 1 point
  1400 metriä Sanoisin ettei pysty edes juoksemaan 12 minuuttia yhtäsoittoa. Tai siis juoksemaan siten että se olisi nopeampaa etenemistä kuin hänen vauhdikkain kävelynsä.
 7. 1 point
  Lähtisin ite kanssa saman tyylisesti liikkeelle. Pari juttua tuli mieleen: - pitkällä lenkillä koita nostaa lenkin pituutta tasaisesti. Esim. kilsa lisää pituutta / viikko voisi toimia. Maltillinen progressio ennalta ehkäisee vammoja. - viikon reippaamman lenkin voi tehdä vaikkapa vauhtileikittelynä, tyyliin minuutti kovaa / minuutti hiljaa. Helpottaa, kun ei tarvitse miettiä vauhteja, etenkään kun ne eivät alussa ole täysin tiedossa. - mitä enemmän ja useammin juokset, sen parempi. - Lenkin keskisykkeen laskeminen ei ole itseisarvo. Syke vain kertoo, miten kovaa työskentelet. Pitkällä aikavälillä toki pääset saman lenkin samalla vauhdilla matalammalla sykkeellä kuin aiemmin kunnon kohotessa.
 8. 1 point
  Kiitti vaan Reenaaja, selvensi kyllä asiaa. Kokeilen tuolla systeemillä.
 9. 1 point
  Jussi Syrenin keikalla ollut Kytäjällä. Laulaja oli ihan mukava. Banjon soittajan kanssa yritin jutella miten noin nopeasti voi soittaa? Mulkku ei vastannut mitään. No CD:n ostin ja nimmarit sain. Pojat on kierrellyt vähän etelä valtioissakin Missisippin alueilla. Kovia muusikoita ja hyvä toi laulajan aksentti. Ihan kun ne oikeasti olisi syvästä etelästä.
 10. 1 point
  Antti Rinteellekin olis tänään ollut tarjolla Korttelirasteja. Yksi rasti oli tuossa Tapulikaupungin tienoilla Hannukselatiellä. Heurekan suunnasta tuli 50-kymppinen reilusti pyöreä herra kartta kädessä kävellen varmaankin ko.rastia hakien. Vähän harmitti itseäni, että miksen ole muistanut tsekkailla näitä, nyt olisi ollut kohtalaisen lähellä kotia. http://www.korttelirastit.fi/
 11. 1 point
  Osuva sanoituksia. Aika ei ole mennyt Lappareista ohi
 12. 1 point
  Oi noita aikoja.. PiPeKoa kohdannut kommarien kiima ja hulluus oli hetken kaikkien huulilla. Oppilaiden ohjaaminen sosialismin salojen pariin piti tehtämäs jo alaluokilla. Kelpo pioneereja tulee noista, nääs ! Meilläkin kouluneuvostossa asiaa puitiin puolesta ja vastaan. Jäi kyllä puheeksi ja koko kommarien ( sossujen, siis sama asia ) pelleily hävisi nopsasti jonnekin muiden hullutusten pariin. Sorsan vetämä ” autoton Suomi - Jalkaliike” oli saman luokan perseily. Jumala varjele, jos tuo koulukokeilu tai touhu olis laajentunut. Vieläkin menee kylmät väreet. Hyi helvetti. Lakki päästä !
 13. 1 point
  SDP:llä on Helsingissä yhtenä ehdokkaana puistolalainen, joka on kaupunginvaltuutettuna tehnyt hyvää yhteistyötä muiden Koillis-Helsingin valtuutettujen kanssa. Ongelmana tuossa on, että ko. ehdokas ei tule olemaan lähelläkään läpimenoa. Sen sijaan Pentti Arajärvi menee tietysti eduskuntaan. Pentti, joka silloisena Opetusministeriön virkamiehenä, oli ilmeisesti suuresti vaikuttamassa tähän seuraavaan kokeiluun. Teistä nuoremmista piti tehdä tuon avulla hyviä sozialistia ihmisiä. Me vähän vanhemmat olimme jo vanhan lukusuunnitelman pilaamia. https://fi.wikipedia.org/wiki/Pirkkalan_moniste
 14. 1 point
  ” Älkää tehkö niinkuin minä teen, vaan niinkuin minä sanon ” Ellei osaa pitää huolta edes omasta fysikastaan, saati hallitse ylipainoaan, niin kuinka voi edustaa kansaa ja pitää huolta muiden asioista 😝
 15. 1 point
  Onpas kallista. En tiedä kumpaa on lähempänä kai juoksua, kun satulaa ei luistelussakaan ole Heh heh. Pyörittävä liike on kuitenkin sama pyöräilyssä ja juoksussa. Luistelu on tuollaista V-tyyliä.
 16. 1 point
  Lisää kuvia Endurance 24h -kilpailusta. Kuvaaja Jarmo Koskela, kuvien ei-kaupallinen käyttö on sallittu.
 17. 1 point
  Eikös tämä ollut suomeksi Vessaan, Vessaan me juostaan -biisi? Tässä kuitenkin herra näyttää pikku pätkän soiton mallia...
 18. 1 point
  Nämä Mach 2:t ovat kyllä superhienot. Hoka on ehkä merkki, joka on kehittynyt eniten ulkonäöllisesti. Pidin Clayton 2:sta vauhdikkaampana pitkiskenkänä, joten mielenkiintoista nähdä, miten kehitystä on tapahtunut. Niissä vaati sisäänajoa, joten ei ehkä ihan parin lenkin jälkeen näistäkään osaa sanoa. Pakko vetää toi Hoka-lippis kohta päähän. Pipo oli aamulla, joten kampaus on jo valmiiksi sekaisin.
 19. 1 point
  Kerroin työkevereille vitsejä, mutta eivät ymmärtäneet ollenkaan: "Mikä on pahinta, mitä maratonilla voi tapahtua? Joku samanniminen juoksee ihan surkean huonon ajan tai että on itse juokemassa ennätystään ja kuolee juuri ennen maaliviivaa."
 20. 1 point
  Tää oli kyllä ajanotollisesti niin hyvää palvelua ettei paremmasta väliä. Ei tarvinnut omaa kelloa vilkaista missään vaiheessa. Kiitos muutenkin, erinomaisesti järjestetty tapahtuma 👍
 21. 0 points
  Vantaan Maratonin reitillä on Koisotiellä valopylväässä lappu: "Pian Jeesus noutaa omansa". Lokakuussa ehkä kannattaa neljännellä kierroksella himmailla vauhtia Teboilille saakka. Itsehän hölkkäilin pätkän reittiä toiseen suuntaan ja siinä Weight Watchersin (siis Watchtowerin eli Jehovien pytingin) kohdalla vilkaisin mittarista, että paljonko siitä kilometristä on mennyt. Mittarissa oli lukema 666!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy