Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05.02.2019 in all areas

 1. 5 points
 2. 5 points
  Asialistalla mm.yksityisautoilun kieltäminen.
 3. 3 points
  On kyllä epistä, koska miesten väliset klubihommelithan ne kaikkein hauskimpia ovat.
 4. 3 points
  Aamu-uutisissa kuulin asiasta maassa jossa ei ole eikä ole koskaan ollut hyppyrimäkeä. Päivän pisin pisin uutinen höystettynä Kultamitalli hyppyjen selostuksilla. R.I,P,
 5. 3 points
  Tarkotat varmaan tuota Jaakko Eskelistä. Maraton 2.39. Voitti Ylläs-Pallas 134km juoksun viime vuonna, Karhunkierroksen 160km kakkonen. Oli juossu 4000km jo ennen Karhunkierrosta viime vuonna. Astetta kovempi kaveri.
 6. 2 points
  Asetukset-ilmoitusasetukset ja sieltä täppää pois Someone gives reputation to something I posted
 7. 2 points
  Hieno kiteytys eduskuntavaaleista 2019. Tästä voisi moni palstajaarittelija ottaa mallia siitä miten sanoma tiivistetään 2020-2023 pitäisi säästää 2 miljardia menoja leikkaamalla tai hankkia lisää tuloja veroja korottamalla. https://yle.fi/uutiset/3-10623564
 8. 2 points
  Olihan uutinen eilen aamuruhkassa, itkuhan siinä pääsi ja taas uudelleen kun illalla tuli muistelmia. Yhtä juttua en vaan tajua, miksi kukaan ei puhunut Matille niin kauniisti kuin nyt puhutaan. Se vituttaa että pitää kuolla ennenkuin saa arvostuksen mikä kuuluu.
 9. 2 points
  Saako ilmoituksen tykkäyksistä pois? Tuolla ylhäällä näkyy kellon kuva ja numero siinä vieressä ja kun siitä klikkaa, niin se on jotain ilmoittelua vain siitä, että joku on tykännyt. Kyllästyin siihen, joten en ole enää aikoihin klikannut siitä. Se olisi paljon parempi, jos järjestelmä ei toitottaisi joka kerta, kun joku on jostain viestistä tykännyt. Mitä siinä pitäisi tehdä oikeasti? Klikata kelloa ja nähdä, että joku on tykännyt viestistä? Sitten klikata sitä viestiä ja mennä lukemaan se itse kirjoitettu viesti uudestaan ja tuon jälkeen taputtaa itseään selkään todeten "olenpas minä hyvä kirjoittaja"?
 10. 2 points
  Joo, moni ei voi käsittää kuinka tunnettu ja suosittu Matti oli ulkomaillakin. Monesti ulkomailla ollessani Nykäsestä kysytään ja moni tuntuu tietävän senkin, että Matti oli ollut linnassa jne. Formulakuskien jälkeen varmaan tunnetuin suomalainen Keski-Euroopassa. Äärettömän lahjakas ja kova harjoittelemaan, mutta yksityiselämän puolella aika repaleinen kulku. Häntä ei oltu lainkaan valmennettu kohtaamaan se tähteys nuorena ja lisäksi joutui ihan väärään kaveripiiriin. Siihen kun lisätään liiton ja median härski toiminta, niin kyllähän miehen elämä meni vähän vääriä latuja. Seppo on oikeassa siinä, että tylsä tuo elämä ei ollut, mutta liian aikaisin lähti. Itselleni Masa on kyllä kaikkien aikojen talviurheilija.
 11. 1 point
  Niiaat menemään bugut tötteröllä ja pistät suffelin katiskaan...
 12. 1 point
  noinhan se menee. Huvittavaa oli eilinen Tulosruutu. Siinä sanottiin, että ehkä Suomen mäkihyppykin saadaan nyt kuntoon, kun lajista puhutaan Nykäsen kuoleman vuoksi. Kuulemma tiedetään mitä pitää tehdä ja ottaa Matin harjoittelusta oppia, mutta asia nousee nyt vasta esille, kun mies kuoli. Miksei ole tehty mitään esim. viimeiseen 20 vuoteen? Joka porukassa on yksi tollainen Matin kaltainen henkilö. Ketään ei kiinnosta miten sillä menee, mutta kaikki haluavat nähdä, kun se hölmöilee humalassa. Sille tarjotaan sitten viinaa ja kerrotaan jälkeenpäin, miten se sekoili. Monesti se tarina päättyy siihen, että henkilö kuolee ennenaikaisesti. Ja jos ei kuole, yrittää saada elämänsä kuntoon ja vähentää juopottelua, niin ihmiset ihmettelevät, mikä siihen on mennyt, kun se ei ole enää hauska.
 13. 1 point
  Hieno mäkihyppääjä, mutta sen jälkeen oli hieman levotonta menoa. Liian aikaisin kuitenkin lähti. Ei voi kyllä sanoa, että olis eläny tylsän elämän puolivaloilla... RIP "Sovitaanko että sinä olet vahtimestari ja minä olen maailmanmestari" 🙂
 14. 1 point
  Lidlistä saa muuten ihan yksittäin, ei tarvitse koko lavaa kerralla ostaa.
 15. 1 point
  Omanarvontunne puolestaan on minusta subjektiivinen käsite, joka liittyy lähinnä siihen, kuinka tyytyväinen ihminen on itseensä. Minusta siihen vaikuttaa kolme asiaa. Yksi on onnellisuus ja yleinen elämäntilanne. Toinen on omat tavoitteet ja niiden edistyminen. Kun saa asioita aikaiseksi, tuntuu paremmalta kuin silloin, kun ei saa. Kolmas on sitten se muilta tuleva palaute. Minusta ei ole mitään mahdollista asettaa itselle mitään hintalappua tai arvoa rahassa, mutta voi sen sijaan kysyä, kuinka mulla nyt menee ja siihen vastaus lienee: hyvin, huonosti tai jotain siltä väliltä.
 16. 1 point
  Tuli siihen vielä kaksi sekuntia päälle virallisessa ajanotossa, mutta alle 14 min kuitenkin. Siinä se 200-700 m välillä on tasan 1.24/100 = 14.00/1000, mutta alun 2 s ja lopun 1+1+2 s pelastivat tuloksen. Vuosi siten meni 14.02. nimi 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 Tero 1,22 2,46 4,10 5,34 6,58 8,22 9,46 11,09 12,32 13,54
 17. 1 point
  Ei välttämättä. Sinun kirjoituksesi on tauon myötä parantunut huimasti. :) Siis kieliopillisesti.
 18. 0 points
  Moninkertainen mäkihypyn arvokisavoittaja on poissa. Seurasin hänen urheilu-uraansa aikoinaan tarkasti. RIP
 19. 0 points
  Tuossa Jaakko, Don ja Mike Wardian:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy