Jump to content
Juoksufoorumi.fiLeaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 29.12.2018 in all areas

 1. 10 points
  Aamuinen 10,5 km palindromijuoksu 1:01 Kävin sitten bongaamassa sen harvinaisuuden. 300 mm putki ei vaan riitä. Pitää editoida hieman..
 2. 8 points
  17km PK lenkki. Tänään matolla, täälläpäin aivan liian vaarallisen liukkaat olosuhteeet.
 3. 7 points
  Eilen kun juoksin nastoilla, niin mietin että kyllä näin hyvin hiekoitetuilla poluilla voisi juosta Bostoneillakin. No tänään suojakeli oli sitten imaissut kaiken hiekan jään sisään ja eihän siitä mitään tullut. 7 km sipsuttelua ja hengissä kotiin. Tuli kyllä vedettyä matkalla parit näyttävät muuvit tanssiparina kadunvarren postilaatikot.
 4. 7 points
  15,34km@5:44 Penttiläntien polanteilla keikkuen aamun kevyt/perusjuoksu. Propsit autoilijoille jotka kiltisti vaihtoivat lähivaloille hyvissä ajoin kun näkivät latvatähteni loiston aamun pimeydessä. Jaloissa icebugit joiden lisäruuvit tarrasivat kuin piikkarit tartaniin jos vain alla oli riittävän kovaa lunta. Pöperössä pito huonompi.
 5. 6 points
  Illalla vapaan hiihtoa Nummelassa 26,6km, 1:33:07, avg 134. Tälle viikolle suunnittelin 7 tunnin verran reeniä ja aika hyvin pysyi maltti mukana. Totetumana 7h50min joka sisälsi 112km hiihtoa sekä yhden mattojuoksun. Ensi viikolle pari tuntia enemmän reeniä, joista toinen lisätunti voisi olla juoksua, ettei tevoitteet pääse unohtumaan. Nyt on huonon kesän (tai syyskuu oli ihan ok) jäljiltä 7 viikkoa hyvää reeniä takana ja ehkä pientä kunnon parantumista alkaa huomaamaan.
 6. 6 points
  4500km tavoite tälle vuodelle on saavutettu 😊
 7. 6 points
  Ihan turhaa spekulaatiota. Kyllähän tämäkin palsta on täynnä näitä paperilla juostuja kovia aikoja, mutta aika mitataan sekuntikellolla silloin kun juostaan. Lapsellista alkaa iltapäivälehden palstoilla miettiä, millainen aika olisi mahdollinen, kun homman voi halutessaan käydä hoitamassa nopeastikin ja kirjoittaa sitten uutisen siitä suorituksesta. Toinen asia on sitten se, että ärsyttää kun samanaikaisesti dissataan Suomen juoksua ja kerrotaan, että tuollainen maailmanluokan hapenottokone voisi päästä kymmenen parhaan joukkoon tuollaisella kovaa hapenottoa vaativalla matkalla. Eikös se nyt kuitenkin kerro siitä, että joku 8.30 on ihan kohtuullisen kova tulos?
 8. 5 points
  Tämän päivän Puijo-epistolana Hi P 18,9km 1:36 asc 425 avg mukamas 186. Sitä ennen uimahallissa perheen kanssa, omalla vuorollani 700m tms 12:39, tyypillisesti 54-56s/50m; nyt en näe mistään sovelluksesta tarkempia tietoja.
 9. 5 points
  Juoksua 6,6 km aikaan 41:47 (6:20 min/km) keskisykkeellä 125. Pian lenkin jälkeen nuorimmainen oksensi joten saattoi olla tämän vuoden urheilut siinä. Jos sitä illalla jaksaisi vuositilastot laskea niin tietäisipä vähän tarkemmin mitä on tullut tehtyä.
 10. 5 points
  Kollina. Oliskos ollut joskus hyvin hyvin kauan sitten markka-aikana. Lähdin baarista ja ostin busslilipun. Viimeiseen bussiin tietenkin. Oli kova pakkanen ja kun pääsin lämpöiseen bussiin, niin unihan siinä tuli. Kaljaakin tais veressä olla aika sopivasti kyllä. Seuraava havainto oli, kun kuski herätteli. Oltiin sitten tallilla ja aiva h-tin pitkällä himasta. Varmaan 30 km. Pakkasta lähes saman verran ja varusteet, kevyt limonaadivarustus. Rahaa oli jäljellä varmaan 4 markkaa. Ei muuta ku sitten vaan kävelemään, aikani käveltyä tuli jonkin nuhjuisen ja höyryisen baarin eteen. Sisältä kuuluui hirveä älämölö, joten siis sinne. lämmittelemään. Ostin kaljan ja vedin vikan röökin askista. Siihen tiskin kulmalle pöllähti sellainen vanha ukko, ainakin 50 v. 🙂 koivistolaislakki päässä ja kova vauhti lakin alla. Kysyi multa heti otettuaan kaljan, että tiedätkös poika missään bileitä ja hyviä mimmejä ? Joo, sanoin, tottakai. Mutta matkaa sinne on tovi. No se ei haittaa. Nyt taxi alle äkkiä ja maailmaa valtaamaan tuumas ukko. Lähdettiin sitten osoitteeseen, jonka omasta hatusta sujuvasti tempaisin. Matkahan sitten kyllä kesti, ja ukko pilkki penkillä. Vähän ennen tätä antamaani osoitetta sanoin kuskille, että josko pysäyttäis bussipysäkille. Kuselle pitäis.. Biili siis syrjään ja minä takavasemmalle, jatkoin matkaa puiston läpi himaan, nukkumaan. Vieläkin hävettää, mutta myös naurattaa.
 11. 5 points
  Aamulla lähihuudeilla sompailua 9 km. Ei paljon näkynyt vastaantulijoita, muuten mahdottoman hyvä keli, sumua ja kosteutta, eikä tuulta lainkaan. Nyt saunaan ja aamupalalle.
 12. 5 points
  Olen sanonut Sepolle että lapsia ei enää tehdä. Nykyisiä kun ei voi myydä pois niin olen tarjonnut hoitoapua. Hallituksen tai lasten hoitamista. Kyllä me se sub3 saadaan vielä.
 13. 4 points
  La 29.12.2018: Juoksu 2 h 59 min 42 sek, 32.05 km@5:36 min/km, keskisyke 127, nousumetrit 412 Peruspitkis Naarvanvaaralle ja takas. Juuri ennen puoliväliä on noin 3 kilsan nousujakso, missä kiivetään vähän vajaat 100 metriä. Onneksi sitten saa lasketella saman alas. Melkoinen tuuli ja tuiverrus, satava pienirakeinen lumi kävi kivasti silmiin ja kasvoihin.
 14. 4 points
  Nyt uskallan jo tunnustaa, kun tapahtumasta on kulunut jo niin monta vuotta, ettei rikkomus ole enää voimassa... Tapahtui samaan vuodenaikaan, oli lauha ja sateinen joulun välipäivä ja olin nähnyt lenkillä todella ison ja upean pahkan. No sitten pimeän tullen terotettu pokasaha mukana ja ei kun metsään. Männyllä oli paksuutta noin 35 cm eli kyllä siinä meni tovi ennen kuin sain puun katki ja sitten toinen saman verran sahaamista, että pahka irti puusta. Tuli sahattu vähän reilusti pahkan ympäriltä ja kotimatka tuntui ihan järkyttävän pitkältä, sillä sahaamani pätkä mäntyä painoi kuin synti. Toki se olikin syntiä. Siitä tuli hieno koriste, keitettiin se suolavedessä ja on se hieno kulho, moottoripyöräkypärän kokoinen ja näköinen. 😄
 15. 4 points
  Oikeastaan tämän viikon juoksut olisivat jo määrällisesti paketissa, mutta käväisimpä kuitenkin tänään vähän hölkkäämässä. Tarkoituksena oli mennä kevyttä jolkottelua ja seassa 3x3min vedot rennon letkeästi. No vedot eivät olleet rentoja, mutta tulipahan vähän kiusattua moottoria muullakin, kuin pk nylkyllä. Matkaa kertyi 10.65km keskisyke 140
 16. 4 points
  Ti Hi V 15,3km, 1:03:30, avg 134, ei jaksanut yhtään. Ke lepo To AP matolla 12,2km, 1:00:00, (avg 133, rannearvaus), IP Hi V 26,6km, 1:30:28, avg 144 Pe Hi V 22,0km, 1:22:38, avg 128 Huomenna hiihtoa, su lepo ja maanantaina hiihtoa. Jos saisi maanantaina talven hiihtokilsat yli 1300km ja kuukauden kilsat yli 1000km. Vaikka eipä noilla nyt sen suurempaa merkitystä ole.
 17. 3 points
  5K tehoja 3'50/km luisteluhiihtoo noitten luistamattomien jähkkien japuloiden kanss ja 4K verkkaa päälle. Tuli aamupäivällä pöllien kanssa vähän touhattua ja auto ajot päälle. Eioikeen kulkenut ei mitenkään.
 18. 3 points
  PE: Matolla: 25min lämpö, 25min @4:00 1% kulmalla, 10min loppuverra. Jalat oli jäykät jo startissa ja aikamoista raastoa oli koko tempo. Ajatuksena oli että 30min ainakin paahdetaan anakynnyksellä mutta ajatuksen tasolle jäi. LA: Aamusalina mave ja kyykky: 5 x 5 x 120 / 3min. Pohkeita. Illalla toinen sali jossa penkki samoin 5 x 5 x 120. Sen jälkeen tankki alkoikin olla tyhjä ja selkäpuolen lihat jäi aika pitkälle nuolemaan näppejään. Tuli selväksi ettei tartte kyllä kahta isojen lihasryhmien salitreeniä tehdä päivässä. Ei ainakaan pelkällä kreatiinilla ja proteiinijauheella. Huomenna olis vielä viikon pitkis ohjelmassa ja seuraava viikko onkin sitten kevyt.
 19. 3 points
  Turhaa varmaan, mutta hauskaahan se on välillä hieman spekuloida. Ehkäpä näemme Iivon ensi kesänä radalla kokeilemassa. Itse veikkaan että jos mies radalle ilmestyy niin ainakin reilusti alle 9 minuutin menee. Tuo 8.30 alitus voi vaatia alle muutaman kisan tai ainakin ratatreenejä. Täällä aika kattava lista suomalaishiihtäjien yleisurheilutuloksista. Huomatkaa mm. Miedon kova tulos 3000 m kävelyssä v. 1982: https://etusuora.com/artikkelit/hiihtolajeissa-menestyneiden-suomalaisten-parhaita-yleisurheilusuorituksia
 20. 3 points
  Ei sovellu meille nuo teilläpäin tutut metodit 😂 Mutta on tänään juostukkin: La 15km 4:51/km s146 -Helppoa menoa.
 21. 3 points
  Kyllä paperilla juostut pitäisi myös hyväksyä. Pienentää mm hiilijalanjälkeä kun ei tarvitse matkustaa kilpailuihin.
 22. 3 points
  @Reenaaja pääsääntöisesti käytän, muistan jostain täältä foorumilta bonganneeni tuon 1% vastaavan ulkona juostavien lenkkien olosuhteita, luulenpa eilisen lenkin sujumisen vaatineen vähintään 1% alamäkeä... PK@20km@1h56min08sek@5min48sek@121 Reittinä aamulla synnyinkaupungin yksi mukavasti kierrettävistä järvistä ja päälle sekasuuntaista harhailua kaksikymppiä täyteen. Pikkuisen oli liukasta ilman nastakenkiä. Meno vetreytyi matkan pidetessä. Huominen levätään siirtymineen ja vuosi päätetään pidempään siivuun.
 23. 3 points
  Tule mun testiin (6-7x2000m), eikä tarvitsisi ajella kuin Myllyyn? Testi on toimiva, saat selkeät sykerajat ja on hyvä työkalu maratonharjoittelussa. Maksimimillejä siitä ei saa, jos niitä haette.
 24. 3 points
  Meilä tenavia 4kpl ja iät 1-8v ja viihdyttävät tosiaan toisiaan tappelemalla 🙂 Ainoa ratkaisu omiin treeneihin on aamulla 4-7 välillä. Toimii ihan ok, tosi ei optimaalinen aika kehityksen kannalta ja ilman aamupalaa tulee tehtyä. Ja pitää käydä 21 nukkumaan ja silti jää unet vähän turhan vähälle. Mutta noin 8-10h viikossa tulee veivattua erilaista sporttia. Joka illalle on jonkun treenit. Poika pelaa lätkää ja futista niin treenejä ja pelejä on varmaan jo 8-9 viikossa jos kaikissa käy (ei tosin käydä). Tuohon päälle muiden lasten harrastukset niin ei tarvitse onia iltatreenejä haaveilla. Toki 20 jälkeen on rauha maassa mutta vainoakin on ihan kiva nähdä. Tsemppiä Sepolle!
 25. 3 points
  Pe 7km 47min s133 -Lenkin teemana oli hölkkäily ja maailman menon ihmettely. Onnistu hyvin. Iltasella tuli käytyä mutka Prismassa. Kun palattiin autolle niin eräs mies tuli kysymään, että onko tämä meidän auto? Oli nähnyt kun vierestä lähtenyt punainen auto oli kääntyessään osunut meidän auton keulaan. Siinä sitten ihmettelemään puskuria taskulampun valossa ja kyllähän siinä sitten näky punaisia viiruja. Silminnäkijä oli onneksi ottanut vastapuolen rekkarin muistiin. Kiitin avusta ja jatkettiin matkaa. Kotona ihmettelin hieman lisää vahinkoja. Valtaosa punaisesta maalista lähti irti vahalla, mutta parista kohdasta maalipinta oli menny rikki. Mietin jo että koko juttu kannattaisi ehkä vain unohtaa. Sitten huomasin että pelkääjän puolelta koko puskuri hieman irvisteli. Olisko sitten osumasta hypännyt vain pois paikaltaan tai ehkä jotain oli menny rikki. Ei se kuitenkaan pikkasen työntämälläkään mennyt enää paikalleen. Ei muuta kuin sisälle selvittämään vastapuolen auton tietoja. Kävi ilmi että vastapuolen vakuutus on IF:ssä. Soitto vakuutusyhtiöön jossa kirjasivat vahingon ylös ja lupasivat ottaa yhteyttä vastapuoleen. Hieman myöhemmin saman illan aikana puhelin soi ja ilmoittivat että asia on kunnossa. Vastapuoli ei ollut kuulemma edes huomannut tapahtunutta. Oli käynyt kattomassa autoaan ja löytänyt jäljet autonsa kyljestä. Seuraavaksi oma auto lähtee korjaamolle tarkastukseen ja koittavat laittaa maskin takaisin paikalleen. Saapa nähdä haistavatko rahan ja vaihtavat kokonaan uuden tilalle kun menee suoraan vakuutusyhtiön piikkiin. Ja nyt ei ole kysymys mistään pienestä puskurista. Tuo on käsittääkseni yksi yhtenäinen osa ajovaloista alaspäin. Onneksi tolle löyty nyt maksaja. Veikkaan että saattaa olla useamman satasen operaatio.
 26. 3 points
  kevyttä ...palauttavaa..aika -matka...ei väliä... väliä et palautuu....
 27. 3 points
  Helppo tulla mukaan, kun muutaman päivän päästä on jo 20 peräkkäistä tipatonta vuotta.
 28. 2 points
  Alkaa olla jo ihan kovaa tasoa tuo Honkalan maratonennätys, kun juoksi marraskuussa 2.55. Oikein niinku tosiurheilijan aika, eikä vain harvinaisen sitkeän ultrajuoksijanaisen sitkeää "taaperrusta". Vauhtiakin löytyy.
 29. 2 points
  Pe-aamu: juoksu 8km, lipsuvaa lunta Cliftonien alla, koirien kanssa mentiin ja niillä kovempi vauhti kuin itellä. Pe-ilta: 20km hiihto -> 12km PS-hiihtoa vaimon kanssa, mukavaa oli! La-aamu: hiihto V 18km, josta 17km rivakkata menoa=vk2 hiihtoa tunti Pe iltana käytiin hiihtämässä, saunassa, syömässä ja sen jälkeen vielä hohtokeilaamassa. Tärkeintä tietysti, että jokainen sarja oli parempi kuin edellinen ja parempi kuin vaimon vastaava. Joskus ollut liki 200 pisteen "keilakunnossa", vaikken koskaan ikinä ole enemmän kuin kerran kuussa käynyt "kännissä hohtokeilaamassa". Tällä kertaa jäi paras tulos alle 150 pisteen. Tarkoitus oli päästä tänään hiihtämään Tahkon hotellilta Simolaan ja takaisin, jäin annetussa ajassa noin 700m vajaaksi. Olisi pitänyt aloittaa lujemmin ja unohtaa turhanpäiväiset verryttelyt alussa ja lopussa. Iltanen menikin sitten koirien kanssa kevyellä kävelylenkillä ja sen perään putkirullan kanssa reisiä suostutellen. Huomenna sitten ehkä about 10 vuoteen ekaa kertaa pertsaa suksilla. Vielä elättelen toivoa maaliskuun sprintistä, mutta siihen pitäisi kyllä saada muutama satku vielä alle molempia tyylejä. Lähdetään nyt ensin siitä, että saan pertsan sukset käyttöön...
 30. 2 points
 31. 2 points
  Kiitos tsempeistä! Tottahan se on että nyt viimeistään olisi jätettävä kaikki suorittaminen ja keksittävä jotain muuta kuin tämä urheilu.. se on vaan ollut niin purun vaikeaa kun ikänsä urheillut ja nuoruudessa kilpaillut. Saliharjoittelusta sen verran että muutaman kerran viikossa vain käynyt ja tämän lisänä muutaman kerran viikossa lyhyt kävelylenkki mukana muutamia hölkkäpätkiä. Että ei todellakaan kummoista liikuntaa.. Onhan se uskottava että joku päivä tämä päättyy!Kirjoittelin tänne viimeksi kesäkuussa omasta tilanteestani. Kesä meni suht hyvin, olo parani huomattavasti mutta innostuin ilmeisesti muutaman viikon aikana liikaa ja kaikki alkoi alusta.. Masennushan siitä iski kun taas oltiin kuopan pohjalla. Verikokeista selvisi että varastoraudat olivat vähän alakantissa ja aloitin rautakuurin. Aluksi ainakin tuntui että se auttoi: töiden jälkeiset päänsäryt hävisivät sekä yleiskunto koheni. Mutta tuo uni.. Keväällä vaihdettiin Mirtazapiiniin pienellä annoksella joka vaikuttaa juuri nukkumiseen. Sillä mennään edelleen. Eteenpäin on siis tultu jos jotain positiivista miettii: yleiskunto on hyvä ja jaksan käydä töissä sekä nukun suht hyvin tuolla Mirtazapiinillä. Voimaharjoittelu salilla onnistuu jopa suht kovillakin kuormilla eikä vaikuta uneen mutta aerobinen liikunta vaikuttaa heti negatiivisesti uneen. Jouduin jättämään kesällä aloittamani uinninkin, koska oli hermostolle ilmeisesti liikaa. Onko kenelläkään ollut tällaista? Mikä tämän selitys voisi olla että voimaharjoittelu onnistuu? Sitä kaipaa jatkuvasti selitystä kaikelle oireille ja yrittää kaikkensa jotta tervehtyisi. Onko tämä liikaa? Pitäisi vaan hyväksyä tilanne ja ”päästää” irti, jos se tervehtyminenkin sitten alkaisi.. 1,5 vuotta nyt menty tällä kaavalla .. Kerokaahan omia kuulumisia ja mielipiteitä, vertaistuki tuntuu nyt todella tärkeältä 🙂
 32. 2 points
  syvänmeren sukeltaja on munkin listalla kärjessä, joskus vedettiin juicea enemmänkin, oheinen taltiointi en kyllä muista mihin tarkotukseen mutta hieno biisi on tuo
 33. 2 points
  suosittelisin ihan totaali lepoa kaikenlaisesta liikunnasta...aikaa en osaa sanoa.. nauti elämästä...lopeta suorittaminen...ole ihmisten kanssa..tee asioita joista pidät..myös älä tee mitään..rentoudu - mene kylpylään ,,,metsään tulille... nauti elämästä...ylikunto menee kun maltat rauhoittua...
 34. 2 points
  Toivossa on hyvä elää. Mutta toisaalta vielä ehtis saada isyysvapaan osumaan just kohilleen että sais kunnon optimoitumaan Vantaalle. Mitä sitä ei tekis kauden pääkisan eteen 🤭
 35. 2 points
  Mitäs, jos lopettaisit suorittamisen ja teet sen verran, mikä tuntuu hyvältä mielelle, sekä kropalle. Sitten, kun taas paremmassa lyönnissä, niin enempi treeniä. Tämä on viheliäinen kaveri, kun on päässyt otteensa ottamaan... Mulle tuli tämmöistä mieleen.
 36. 2 points
  Tänään taas lisää puusavottaa. Kylmiltään taas sahan varteen.,niin selkä ja takajalat tykkää.. Onneksi oli vähän konevoimaakin apuna.
 37. 2 points
  Lauantai 29.12.2018 Pyöräilyä 33,2 km/1 h, @33,2 km/h, avg 138. Ketjua riittää vaan. Ja Narcosia myös... Kieltämättä hieman houkuttelisi kokeilla kokonaan uutta lajia, vaikkapa juoksua. Ehkä kuitenkin vasta ensi vuonna.
 38. 2 points
  Eiköhän tästäkin taas tule tipaton vuosi. Omallakohdallani se onkin sitten jo 18 tätä putkea. Tsempit vaan kaikille oli sitten tipaton tai ei 😃
 39. 2 points
  Jossain FirstBeatin palautumisanalyysijutussa jo ilmeisesti yhden annoksen vaikutus näkyi esim. unen palauttavuudessa.
 40. 2 points
  Helekkari, "voitat" minut reilulla neljällä kuukaudella. Tosin foorumillahan on jäseniä, joilla on vielä pidempiä putkia... En ole absolutisti, mutta en käytä alkoholia sillä: 1) olen oman osani hoitanut, b) jossain vaiheessa se ei vaan enää huvittanut ja tärkeimpänä 3) tein silloin aikoinaan 10-vuotiaan poikani kanssa sopimuksen asiasta ja sopimukset ovat pyhiä.
 41. 2 points
  Hieman shokkihoitoa perjantai-iltaan eli 66.6 min sis. 4x5min kovaa (ts. liian kovaa) / 5min hitaasti. Mahottoman liukasta, nousuissa sohjoa ja alamäissä peilijäätä, soraa paikoin pari jyvää. Tottumattomuuttaan kroppa aneli armoa mutta lipsuvin nastoin selvisin jopa viimeisen rykäisyn noususektorista. Katsotaan jahka tästä toivutaan taas lenkille, toivottavasti vielä tänä vuonna.
 42. 2 points
  Muutama tämän päivän harmaudessa napattu kuva reitin varrelta. Kesäyössä reitti tulee olemaan todella hieno ja myös suhteellisen haastava. https://kuvat.ultrafinn.fi/kuvat/Urheilu/Suomi-Juoksu/Suomi-Juoksu+2019/Reittiesittely+28.12.2018/
 43. 2 points
  Hi P Puijolla 20,5 km 1:42 asc 431 desc 481, paras laskunopeus 45-48 km/h ilman latujakin. Sykelukemat taas kuten koko syksyn, taivaista mutta toivottavasti ei matka kohti taivaita - EKG-rasituskoelähetekin saapui vihdoin, jotta ainakin eteisvärinämahdollisuudet saa poisluettua, onneksi ei ainakaan kuukausi kaksi sitten EKG:ssä ollut ST-nousua. Hyvin jaksoi hiihtää huolestuttavista sykelukemista huolimatta ja mieli lepäsi lumisessa maisemassa. Oli taas jonkinverran kävelijöitä latupohjilla ja ihan keskellä, huoh.
 44. 2 points
  Eilen lepopäivä. Nyt on sentään 4 paria suksia voideltuna (eli pertsat&vaparit itselle ja rouvalle). Tänään iltalenkki 8,2 km aikaan 51:16 (6:16 min/km) keskisykkeellä 129. Nyt olisi lenkkiä vaille 1440 km (=12kk x 120km) juoksukilometrejä tälle vuotta. Taidanpa tuon rajan vielä rikkoa.
 45. 2 points
  Käytännön kokemusta täydellisistä herrasmiehistä meitä tökkijöitä kohtaan on Kimpisen kentältä takavuosilta. Olympiavoittaja ja ME-mies britti Steve Ovett käväisi siellä kisaamassa 1500m ja minä tietenkin nuorena fanina verrasin, venyttelin ja jutskasin Steven kanssa reilun tunnin ajan ja kisan jälkeen syötiin Sudanilaisen Omar Khalifan palkinnoksi saamat Omar-kermakaramellit. Steve tarjosi. Omar tuli verroiltaan ja huomasi tihutyömme ja oli muka jahtaavinaan meitä sitten takaa että "you stoled my candies" eikä muka saanut kiinni. Aivan loistotyyppejä. Noin yleisemmin olen tästä aiheesta sitä mieltä, ettei juoksuharrastus ihmisen luonnetta muuta. Mulkku pysyy mulkkuna, juoksee sitten maran 2.05 tai 4.35 ja fiksu samaten. Että joka lähtöön harrastajissa löytyy.
 46. 2 points
  Mattopuolikas kiihtyvänä aamuvuoron päälle.. Oli kova ja raaka veto ja aika kauan tuntui siltä ettei jaksa loppuun, mutta jaksoipas eikä kertaakaan tullut maton vauhtia hidastettua. Ihan sama mitä vastaa oikeasti, mutta tuolla matolla on nyt 1.30 alitettu. 5km 22.03 (4.25/km) 5km 21.10 (4.14/km) 5km 20.59 (4.12/km) 5km 20.35 (4.07/km ) 1,1km 4.11 (3.48/km) yht: 21,1km 1.28.58 (4.13/km) Kuukausi täysi (350km). Lasketaan yhteenveto vuodesta ja kuukaudesta myöhemmin kun ukossa on enemmän virtaa.
 47. 1 point
  Ennen töitä 20min 5'15...5'30/K asetuksella matolla ja 10min verkkaa päälle.
 48. 1 point
  La 29.12.2018: 75min 150 keskisykkeellä. Mittari ei löytänyt GPS:ää ja en jaksanut odottaa. Kevyttä juoksua. Alunperin piti tehdä kova tänään, mutta teen sen vasta huomenna.
 49. 1 point
  Nyt se HUU-lehden artikkeli on nettiversionakin. http://www.yleisurheilu.fi/uutinen/tilastot-2018-naisten-lajeissa-sapinaa-nuorten-sarjoissa-nousua-ja-laskuja
 50. 1 point
  Aamuvuoron päälle 16,9km 5.38/km. Nää on aina aika tiukkoja settejä, kun on herännyt ennen viittä ja duunin jälkeen suoraan painaa menemään. Huomenna vielä toinen aamuvuoro ja vielä tiukempi setti, koska joulukuun kertymä nyt 328,9km. Tarkoitus olisi vetää mattopuolikas ja koska sen jälkeen olisi 3pv juoksusta vapaata niin saa nähdä kuinka rajun vedon saa aikaiseksi. Toivottavasti todella kovan. 16.1.2017 tuli tuolla samalla matolla juostua 21,1km 1.34.02 ja sitten huhtikuun 2017 maralla puolikkaan väliaika oli jotain vähän alle 1.33. Siinä nopeimmat ikinä juostut 21,1km. Jos nyt vaikka noiden tuntumaan (tai alle) saisi raavittua vuoden viimeinen lenkki... no sen näkee about 24h päästä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy