Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 31.10.2018 in all areas

 1. 8 points
  Tää on just sitä. Kiva saada tykkäyksiä täältä Juoksufoorumistakin vai mitä @Umpimähkä @kiljander ja @ForrestG ? 😉 Minä en saa mitään reaktioita, kun en kärjistä enkä edes juokse paljon. Pitäis aktivoitua varmaan facessa 8-)
 2. 6 points
 3. 4 points
  Lauantaina istuskelin siellä Impivaaran hallissa syömässä lounasta, kun kaksi rouvaa samassa pöydässä jutteli lastensa uintiharjoituksista. Lapsilla oli ilmeisesti jonain päivänä kuivaharjoitukset vasta allastreenin jälkeen (yleensähän on toisinpäin), mitä toinen rouvista kommentoi "jaksaakohan ne allastreenin jälkeen vielä vetää kuivat". Mieli teki kommentoida, mutta en sanonut kuitenkaan mitään.
 4. 4 points
  Täysin koko artikkeliin liittymätön heitto. Tästä on käyty jo muualla hersyvää keskustelua, jos haluat tästä asiasta keskustella, niin voimme siirtyä sinne. Lupaan tulla kansasi asiasta keskustelemaan, kunhan ensin saan hölkättyä 38-40km pitkiksen alta pois kuleksimasta Itse artikkelihan oli ihan Ok. Annetaan lupa olla huono/keskinkertainen harrastuksissa, koska niiden pitää tuoda iloa elämään(jos rento harrastelu tuo sitä iloa). Joskin sikäli haluaa olla hyvä tai suorituskeskeinen, niin eipä tuossa käsittääkseni sitä kielletty, kunhan vain muistutettiin että välistä saa ottaa myös rennostikin.
 5. 4 points
  ”Puhumattakaan siitä, että välttämätön osa harrastamista on omaa erinomaisuutta julistavat postaukset Instagramissa ja muissa poseerauspaikoissa.” Äh, Juoksufoorumia ei mainittu. 😀Eipä siinä, kyllähän tuo nykyajan yleinen tapa on tosiaan hakea muilta hyväksyntää sen sijaan että ollaan salaa hiljaa onnellisia. Kuulin eilen että nykyään käytetään paljon softaa jolla vähän kaunistellaan naamaa ennen kuin lykätään päivittäinen selfie someen. Olen tippunut lopullisesti kärryiltä. 👀
 6. 3 points
 7. 2 points
  HCM:n alennustila on kylllä surullinen. Vielä 2014 siellä paineli 59 miestä ja 1 nainen alle kolmen tunnin. Nyt tosissaan juoksevien pitää mennä ulkomaille jos haluavat seuraa matkan varrelle.
 8. 2 points
  Minustakin tuo teksti oli skeidaa, mutta eihän tuolla ollut mitään tekemistä viherpiipertämisen kanssa. Piipertäminenhän tarkoittaa pienin askelin etenemistä ja viherpiipertäminen kaiketi vähän kerrassaan kohti ekologista elämäntapaa etenemistä, ja sehän on sinänsä kai ihan hyvä juttu. Tuossa tekstissä oli kyse ihan muusta.
 9. 2 points
  Tänään saapui uusi Polar Vantage V Keskisen Kellon kautta. Täytyy sanoa että olipa hieno toimitus eilen 30.10 lähti ja tänään 31.10 klo 14:00 oli jo perillä. Nyt on laite synkronoitu ja päivitetty , pitää vielä odottaa latautumista niin pääsee testailemaan.
 10. 2 points
  Tässä yks ilmainen tykkäys, mä tunnustan lueskelevani sinunkin juttuja jos niitä ilmestyy polkujuoksuaiheinen profiilikuv nääs 🙂
 11. 2 points
 12. 2 points
  On tuo minusta omassa kategoriassaan tosi kova suoritus. Jäisi monelta tekemättä, vaikka olisi millainen juoksukunto. Vuoteen ei saa tulla isompia vammoja, eikä saa pahemmin sairastaakaan. Ajankäyttökin muuhun elämään on jatkuvasti rajoitettu. Onnitteluja!!!
 13. 2 points
  Toi meinaa sitä, että vuodessa on juostu +15400 kilometriä. Aivan käsittämätön määrä juoksua ja on pakko arvostaa naisen sinnikkyyttä. Itse pääsen hyvällä onnella 10% tuosta....
 14. 1 point
 15. 1 point
  Pyöräytin lihapullia. Lisukkeena pastaa.
 16. 1 point
  Omasta puolestani voin vastata, että en pidä tälläisestä tykkäys systeemistä mikä täällä foorumilla on. Eikä minulla ole väliä vaikka en saisi yhtään tykkäystä. Kuitenkin joissain tapauksissa käytän sitä itse, kun olen kuitenkin loppujen lopuksi laiska ihminen. Mielestäni tämä on keskustelufoorumi ja tarkoituksena on saada keskustelua aikaan ja sitä myöten erillaisia näkökantoja. Tästä olisi se hyöty, että monesti itsellä saattaa tulla ajateltua liian ahdasmielisesti tai yksioikoisesti, ja joku toinen voisi vähän laajentaa perspektiiviäni toisenlaisella mielipiteellä. Saisi ehkä uudenlaisen näkökannan, ja ajatus saattaisi kehittyä huomattavan paljon alkuperäistä paremmaksi. Tuollainen tykkäysnappi päästää foorumilaiset liian helpolla, koska ei tarvitse perustella mitään, eikä välttämättä muodostaa itsenäisesti minkäänlaista mielipidettä. Käyttää sitä, tai on käyttämättä, kukaan ei kuitenkaan tiedä mitä mieltä loppujen lopuksi hän on(kuvitteellinen foorumilainen), jos ei osallistu muuten keskusteluun.
 17. 1 point
  ^juuri näin .tottahan tämä kolumni on, jos katsotaan vähän laajemmalla perspektiivillä. ->Ihmisiltä tuntuu kadonneen sisälukutaito tämänkin kolumnin kohdalla. trendinä olevan levon ja "keskinkertaisuuden" korostamiseen & Ylenpalttisen suorittamisen kritisointiin älähtävät yleensä ensimmäisenä ne pahimmat suorittajat lajista/alasta riippumatta. Ja kyllä itsellänikin on aivan liian usein esim. ilo kaukana, kun pitää seurata kellon sanelemaa treeniohjelmaa. Entisenä kilpaurheilijana on vaan niin pirun vaikea nauttia pelkästä liikunnasta ilman numeroita/maaleja/aikaa. Sen oman huonouden ja keskinkertaisuuden hyväksyminen on kyllä itsellä ollut ensimmäinen oikea onnistuminen liikuntaharrastuksissa ja työelämässä.
 18. 1 point
  Yleinen tredi taitaa olla, että liikunnan vihaamiseen ja halveksimiseen viittavat otsikot keräävät klikkauksia ja pään nyökytyksiä. Tosin on niitä ollut aikaisemminkin; kun reilut 10 vuotta sitten aloittelin harrastusta, pilasi se terveet polvet ja oli vaarallista sekä myös huomattavaa, että juoksusta aiheutuva tärähtely oli haitallista naisille, erityisesti naisen sisäelimille. 😄
 19. 1 point
  Tuohan on vain täysin perustelematon heitto. En tiedä ketään muuta kuin Baltsu, joka harrastaa tuolla mentaliteetilla ja vielä levittää ilosanomaansa. Ei se siitä totuutta vielä tee.
 20. 1 point
  Joku lahjakas voi juosta maratonilla hyvän ajan jo suhteellisen kevyellä treenillä. Siihen nähden itse pidän kyllä tuota Puskalan urakkaa kyllä paljon kovempana saavutuksena.
 21. 1 point
  Vetohommeleista mulla on jonkin verran kokemusta itsellä. Ihan ensimmäisenä lähdet kiltisti kukkaron kanssa asialliseen kauppaan. Siis sellaiseen, jossa myydään oikeita vetovaljaita. Ja otat sen koiran mukaan. Kokeilet erilaisia valjaita koiran ylle ja valitset ne, jotka sopii justiinsa eikä melkein. Ja oltava husky-tyyppiset ja mieluusti vähän pehmustetutkin. Sitten samalla, kun kaupassa olet voit ostaa venyvän vetoköyden 2-4m pituisena ja turvahaan sen kiinnitykseen kick-bikeen. Koska tilillä on vielä runsaasti katetta, korjataan seuraavaksi tilannetta ostamalla sopiva vetovyö itselle (sopii hiihtoon, juoksuun yms.), mieluusti sopivasti mutta ei liikaa topattu ja aina parempi, jos pieni jousto myös vyöstä löytyy. Nyt sulla on kattava setti vetovermeitä. Sitten eikun koira baanalle rytkyineen ja itse hullunkiilto silmissä perään (saattaa kaivata alkuun kypärän päähän). Opetat parin kaatumisen ja sekoilun jälkeen seuraavat käskyt: "seis"=pitäisi hissukseen alkaa jarruttelemaan vauhtia, "oikea/vasen"=pitäisi kait jossain vaiheessa kääntyä. Näillä pääset enemmän kuin alkuun, ja jossain tapauksessa saat kanssakuntoilijoilta suuria kehuja/ihmettelyjä (en itse välttämättä ihan ymmärrä, miten ihmiset voi olla niin ihmeissään siitä, että voin ohjata koiran kääntymään vasemmalle tai oikealle, kun ne juoksee minun edessä). Tästä kohta pyöräillen kotiin ja sitten juoksemaan koirien kanssa EKPhen. Itse juoksemalla nykyään pitänyt koirille vetokiellon, kun muuten en pysy perässä mukana paria kilsaa pidempään. Pienien alkuvaikeuksien jälkeen oppineet, ettei juosten vedetä. Joskus kovan lenkin pahimmassa ylämäessä räkä poskella mentäessä houkutus vetokäskyyn kasvaa kyllä melko suureksi!
 22. 1 point
  @firestarter, juuri eilen poikani kyseli, että haluanko koiran hoitoon vuodeksi. Ilmeisesti Silakalla on on ollut taas energiaa riittävästi... Jos ostaisi Kickbikeen lisävarusteita, opeteltaisiin ensi keväänä vetohommelit. Tai miksi ei jo tulevana talvena jäällä potkukelkalla?
 23. 1 point
 24. 1 point
  @UmpimähkäVertaistukena ja siedätyksenä mahdolliseen v..tukseen tämä pintahermoja rauhoittava pläjäys. ( perunan omalla hi-fi kaiuttimella ja volymit kaakkoon )
 25. 1 point
  Maratonit tuli läimittyä ja eihän mennyt lähellekkään tavoitteeseen eli 2.39 ja 2.35. Ei oikein lähtenyt suorituskyky sellaiseen noususuhdanteeseen mitä olisi vaatinut tähän tavoitteeseen. Osittain noususuhdannetta söi lantion vajaa toiminta, kun en treeneissä päässyt niihin vauhteihin mihin olisin halunnut. Lisäksi kisavauhdissa alkoi hermotuksen puutteesta säkenöimään vasenta pakaraa sekä jalkaa, ettei siitä saanut kuin osittain tehoja irti, sitten väsyneenä lantio tahtoi juntata sellaiseen jumiin ettei elämä mitään hauskaa ollut. Huhtikuussa olin vielä niin klesana ja paskassa hapessa, että nauratti itseäkin tämän pähkähullun tavoitteen asettaminen. Varsinkin ku vetotreeneissä vain pääsi @4.00 tai alle olevia vauhteja. Eikä siinä mitään olisi ollut jos olisi treenaillut juosten reteesti lähiaikoina, mutta edellisen kerran kovia juoksutreenejä tuli tehtyä vuonna 2014, niin kyllähän siinä välistä huumoria kysäisi. Kuitenkin kaikin puolin mukava kesä oli, ja vaikka tällä kertaa tavoitteet jäivät todella kauas, niin en suostu olemaan älyttömän pettynyt. Sain treenata kesän noin n.720-750km/kk tahdilla ja sehän oli varsin kivaa hommaa. Nyt pitää taas katsoa, että miten sitä ensi kesään jaksaisi ruveta treeniä tekemään. Leikattu akilles taas hieman vihoittelee ja lantiossa on tuttua jumia, nämä jos eivät perkelöidy, niin varmaan jotain tavoitetta voisi keksiä. Noin viikko Vantaan maratonin jälkeen kokeilin salaista asetta ja pidin lepopäivän, ja huomasin että aseen ruuti oli vissiin kastunut. Levosta ei ollut mitään hyötyä.
 26. 1 point
  Tulin tänne valittamaan ja ruikuttamaan, kun Nordean asiakaspalvelun virkistysmusiikki on soinut nyt 53 minuuttia, vaikka jonotusajaksi luvattuun 13 minuuttia! En löytänyt heti tätä ketjua ja lueskelin noita otsikoita vuosien varrelta, eikä enää vi##¤#kaan yhtään mm: - sormeton ja netitön tammikuu - huonoin elokuva - tuhoutuvatko maratonkuvat muistitikulla - paras sauna ikinä
 27. 1 point
  Joo, se tuli huomattua, olin perjantaina ja tänään uimassa siellä. Tässä saattoi käydä, niin että meikäläinen hurahti vähän tuohon uintiin. Onneksi olen niin huono uimari, että juoksu taitaa kuitenkin pysyä ainakin vielä ykköslajina.
 28. 1 point
  entisajan pururadat olivat hyviä. Ei paljon lunta tarvinnut, kun pystyi jo hiihtämään.
 29. 1 point
  Tunnustan miettineen hiihtämistä tänään tuolla latupohjlla juostessani. En toki siltä kannalta, että ostaisinko sukset ja alkaisin hiihtämään, vaan sen alustan epätasaisuuden vuoksi mielessäni pyörähti se, miten tähänkin muka saadaan hyvä hiihtoura.
 30. 1 point
  Kasikympillä on jo nyt enemmän osallistujia, kuin viime keväänä, joten tulee varmasti aivan mahtava kisa. En tiedä kuinka paljon reitti vetää, mutta alkaa tuntumaan siltä, että 80km vaatisi lähtöryhmät tyyliin 6:45 ja 7:00, niin saisi edes vähän tasattua sitä alun ruuhkaa, mutta mitenpä noita enää jakaa järkevästi saman tasoisiin juoksijoihin per ryhmä. Nyt on onneksi asetettu selkeä kiintopiste keväälle ja sääennustusten perusteella juoksua saa harrastaa pitkälle marraskuulle, ennen hiihtokauden alkua, vaikka tietysti soisin hiihtokauden alkavan vaikka 14.10, jos se olisi itsestäni kiinni. Innolla odotan kyllä kevättäkin, tavoite aika olisi juosta 30 min nopeammin toi reitti, kuin toukokuussa jos säilyn talven ja kevään terveenä.
 31. 1 point
  Jostain syystä tuli taas laitettua nimi listaan kasikymppiselle. Sattuu jo valmiiksi. Ainakin päähän.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy