Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 19.07.2019 in all areas

 1. 16 points
  Tasan vuosi sitten tein päätöksen että alkomaholia ei vuoteen. Pari vuotta sitten yritin samaa mutta kesän kiusaukset vei mukanaan. Nyt päätös piti, tai 27.7 tuo tulee täyteen kun asian tarkistin kalenterista, mutta ei niin tuurissaan ole etteikö tämä maaliin menisi. Tämä vuosi opetti ainakin sen että kaikissa tilanteissa jossa oli aikasemmin "pakko" ottaa ei ollutkaan niin pakkoa. Eli sauna syttyi, suomi voitti mm kultaa, työviikko päättyi, jne jne ilman sitä alkoa. Syitä oluen tai näkäräisen ottoon löytyy vaikka kuinka. Iloa, surua, ei tunnetta, hyvä viljasato, huono viljasato, urakka valmistu, urakka ei valmistunu, jne.. ihan mitä vaan seliseliä Ainut huonopuoli on ollu se että illan vietossa olen kuulemma tylsempi, täytyy myöntää että tässä osastossa on haasteita kun ei oikein osaa vielä olla rennosti selvänä. No aika opettaa, pitäisi vaan olla oma itsensä, kun nehän luulee et onpas siinä ukko nousussa 😂😊 Minulta on kysytty että miksi, ja kun kerron juomamääristäni on suhtautuminen kiinni ihan siitä miten paljon kysyjä itse käyttää, joko a) eihän tuon takia tarvitse tai b) no ihan hyvä että vähennät. Saman tulokseen pääsi muuten Antti Holmakin kun hänen juttuaan kuuntelin kerran työmatkalla. Sen myös huomannut että moni "kohtuukäyttäjä" vetää huolella tuelta eikä itse tajua että ei ole kohtuukäyttäjä. Itsestäni ei koskaan voi tulla kohtuu käyttäjää, joten tämä ratkaisu elämän tässä vaiheessa on varmasti oikea. Oikeastaan jo parikymppisenä huomasin että kun muut sammuu kossupullon jälkeen, itsellä vasta juhlat alkoi. Eikä tuo "lahja" ole vuosien mittaan yhtään heikentynyt, päinvastoin. Saas nähdä mitä jatkossa, mitään ikuista absolutismi lupausta en ole tehnyt, mutta toistaiseksi jatkuu sama linja edelleen. Sen olen päättänyt että jos saattohoitoon joudun, alkaa tupakointi ja viinan juonti taas viimeistään 😂😂 Ja minä en tällä yritä jeesustella tms. jokainen vastaa omista jutuistaan. Samaa toivon myös toisinkinpäin, jännästi sitä saa enemmän selitellä että miksi ei, vaikka itse en enää tätä asiaa lähde kenellekkään selittelemään, jos selvä juhlissa ahdistaa niin hän voi poistua!
 2. 12 points
  Tallensin tuon Hokan lähetyksen Youtubeen. En tiedä miten näkyy tietokoneella mutta puhelimella pitäisi toimia. Kisa kokonaisuudessaan:
 3. 11 points
  Välistä kokeilin käydä ajelee pyörällä, niin ettei olisi pohjilla ihan älytöntä kuormaa jaloilla. Yleensähän olen käynyt aamuisin salilla soutaa, kyykkäilee ja mavettaa, sitten iltaisin olen mennyt pyöräilee(jos on ollut ”pyöräilypäivä”). Olen vähän yrittänyt sillä pitää pyöräilyn tehoja alempana, ettei olisi liikaa intoa painaa menemään. Tänään kuitenkin jätin salilla jalat rauhaan pl melko napakkaa soutua 20min@1.46,3/500m, mutta muuten tein yläkropan. Illalla sit kävin ajelee pyörällä, ja olin päättänyt että ajelen jonkun minimissään 80km, mutta sikäli fiilistä ja järkeviä reittejä keksii, niin vaikka sitten 150km. Nyt oli jaloissa kyllä vahva tunne ajella, ja tuulikaan ei vituttanut kuin vasta viimeisellä 40kmllä. Nyt palataan taas päiväjärjestykseen ja pyörällä ajellaan enemmän jalat jumisina.
 4. 11 points
  Pyörällä kulki hyvin, cda varmaan vähän alle 0.200, koska ihan tavoitetehoilla en tainnut ajaa. Kiva oli laittaa suomen paras puolimatkaaja edes vähän juoksemaan lopuksi. Harmi, että pientä palleakramppia juoksussa iski, niin ihan vikalle kierrokselle asti en saanut juoksutettua voittajaa, mutta eipä tuo ratkaissut kisan voittoa, kovat on kovia 🙂 Kehityskohteet tiedossa. Pyörällä ensi vuonna sitten sub 2h menee selvästi, ja juoksussa sitten useampi minuutti kovempaa 😉
 5. 10 points
  Kestävyyttä pintakaasulla 24/7 on saanut käsiinsä aineistoa FG.n pyöräilyistä. Kuvassa on pääsankari puska hommissa 90km@31km/h pyörätiellä etenevä kuntopyörä on jo kovaa tekemistä 😂
 6. 10 points
  Tämä osuukin hyvin tähän myös.
 7. 10 points
  Ostin Canyonin Inflite Team cyclocros-pyörän. Onhan tuo melkoista nihkututusta ja helvetin kallista kaikkiaan. Piti nimittäin ostaa vielä kypärä, polkimet, kengät ja lyreksit(sekä uudet kapeammat kumit on tilauksessa), kohta PIN-koodi on keventynyt jonkun 4000 egee, ja itseasiassa koko pyöräily alkanut vituttamaan. Varsinkin ku haluaisin sen paskan kulkevan sen 35-36km/h, mutta eihän nyt jumalauta kun 30-31km/h avg saa jo reidet hapoille ja Germiittikin pitää vittuillessaan kaikkia pyörätreenejä verryttelynä. Nyt vain pitää yrittää suhtautua asiaan positiivisen kautta, kunhan keksisi vain aasinsillan siihen positiivisuuteen. Aasinsilta on vittumaisen liukas, varsinkin ku näytän noi pyöräilykamppeet niskassa ihan ILJETTÄVÄLLE keski-ikäiselle lyreksi-torpedolle.
 8. 9 points
  Tämän päivän olin inventoinut pitkänlenkin juoksuun. Tarkemmin sanottuna #upouusivegaanityttöystävä sai oveluudella sekä viekkaudella pakotettua meikäläiset viettämään romanttista parisuhdeaikaa pitkin Mordorin tanhuvia. Käytiin siis hölköttelemässä 30km, lähes käsikädessä sekä toisiamme silmiin katsoen, ja kelihän oli mainioin; aurinkoinen, mutta ei liian kuuma. Kotiin tultiin ja huoltoa tehtiin, niin kännykkä piippasi; Mordorin iljettävät lyreksipellet olivat saaneet vihiä, että pitkän lenkin päivä olisi mulla ollut. Heti kyssäriä, että mites olisi lenkki tänään pyörällä? Sanoin, jotta en kyllä suostu yli satkua ajamaan, mutta sen alle voin lähtee. Eipähän siinä muuta auttanut, kuin verhoutua lyreksitorpedoksi ja lähtee katsoo, että miltä se ajaminen tuntuu toisen ajajan seurassa. Oli kait siinä välissä jonkinlaista vedättämisen makua, mutta eipä mua haitannut, ku olin asennoitunut, että voin vetää vaikka koko matkan. Ihan kiva treeni oli - minulla.
 9. 9 points
  Persettä säästellen mennyt tää päivä, joten juoksulenkillä kävin aamuun, ja illalla nykäisin kovemman soudun. Vissiin tuosta pyöräilystä jonkinlaista hyötyä ollut, kun taso vähän pompsahti ylöspäin, eikä kuitenkaan ihan maksimisuoritus ollut. Voitaneen kuitenkin puhua, että luokassa kehittävä, tai ei ainakaan pelkkä kevyt. Nyt on Canyonissa uudet kapiammat kumit alla, niin pääsee huomenna kokeilee miltä se tuntuu ajella sillä(sikäli perse vain kestää). Alkoikin nappularenkaan vorvotus jo vähän vituttamaan.
 10. 8 points
  Kotipihan terassi on nyt valmis. Oli siinä lapiointia, kanniskelua, sahaamista, ruuvaamista ynnä muuta säätämistä. Mutta nyt kelpaa. On se vaan aina hieno tunne kun on saanut jotain omin käsin valmiiksi.
 11. 8 points
 12. 8 points
  Näyttää pääsevän CarbonX:llä radallakin lujaa. Ainakin hiihtäjät 😉 Johaug tänään 10 k 32:20 ja Norjan mestariksi.
 13. 8 points
  2018 Berliinin maratonilla 65 miestä juoksi alle 2:27. Vastaavasti 65. naisen aika oli 2:55 ja risat. Kisatulosten perusteella on voi siis vetää johtopäätöksiä molempiin suuntiin riippuen millaisia tuloksia haluaa. Kuitenkin omasta mielestäni koko tulosrajasysteemi on täysin perse edellä puuhun -tyyppistä ajattelua. Miksei kisan voittajalle maksettaisi palkintoa täysimääräisenä, vaikkei joku epämääräinen raja alittuisikaan? Mitä jos sattuu paska keli ja voittaja juokseekin 2:28? Onko juoksun arvo silloin pienempi kuin hyvänä päivänä juostu 2:26? Voitto on kuitenkin voitto ja jos taso ei miellytä, niin eihän se nyt urheilijan vika ole.
 14. 8 points
  Topi Raitasen ja Janne Ukonmaanahon haastattelua latu-podcastissa. https://www.kestavyysurheilu.fi/kestavyysjuoksu/22151-latu-special-podcast-4-topi-raitanen-ja-janne-ukonmaanaho
 15. 7 points
  @Spica ansaitusti päivän hesarissa urheilusivuilla! Pahoittelut kuvan orientaatiosta. 😁
 16. 7 points
  Olipa Spicalla taas pyörä liikahtanut Tahkolla, 4:25! Muutenkin reipasta menoa ja SM kulta.
 17. 7 points
  Tyttö Lappeen rannalta. Sulatti eilen sydämet Kimpisellä. Kova juoksu. Älykäs juoksu. Voittojuoksu. Ja mikä kiri 🏃‍♂️ Ladies and Gentlemen, A Star is Born. Mis sie olit silloin? Mie olin täällä 🙂
 18. 7 points
  Aamuisin olen käynyt tekee vähän kovemman rykäyksen, ja iltaisin olen sitten pyöritellyt upouudella Canyonilla kevyempää. Jotenkin juoksu on paljon tasapuolisempi lajina olosuhteiden puolesta, nimittäin juosten saa välistä juosta myös alamäkeenkin. Eilen kävin lenkin ajaa 90km ja tänään 80km, niin mie odottelen, että milloin saan sit ajaa pyörällä alamäkeen ja myötätuuleen mitkä nyt ajelin varastoon, kun eilinen sekä tää päivä oli vastatuulta ja ylämäkeä mennen tullen. Varmaankin huomenna voisi uida aamusta ja sikäli vielä töppönen sutii innosta soikeena iltapäivästä, niin käydä sitten vähän soutaa. Nyt on parempi odotella, että välilihaan kasvaisi entistä ehompi nahka, sillä nyt se on kulutettu aivan loppuun ja se on herkkä - voin kertoo sen ihan rehellisesti.
 19. 7 points
  Ohhoh, mistähän hyvä tuntuma - liekkö pari päivää poissa altaasta vai mm-kisojen pitkien uintien analysointia useampana päivänä, mut siis, 50m altaassa 1900m sub 1.15/100m vauhtia ilman kuolemaa, tuntui aika absurdilta. Toki allas on allas ja märkkäri in märkkäri, mut silti 🙂 ennen Joroisia uin 1.18 vauhdilla ja tuntui pahemmalta. Täysmatka nyt menee toki varsin mukavuusalueella, mut ens vuodelle antoi taas lisää motivaatiota tavoitella puolikkaalta 24min alkuista aikaa.
 20. 7 points
  Onko @enkelman paikalla kameran kanssa, jos YLE ei hoida kympin televisiointia?
 21. 7 points
  Ensimmäinen yritys ja 3:22 eli pitää ottaa uusinta. Testilenkkien perusteella odotin parempaa, mutta kello kertoo totuuden. Tuli kuitenkin 7 minuutin parannus ennätykseen. Tämä kokemus antoi uskoa siihen että 3:20-3:15 on ihan mahdollinen tulos tällaiselle keski-ikäiselle hölkkääjälle.
 22. 7 points
  Ei tuo asia minua niin hirveästi hetkauta, mutta on se tavallaan epäreilua, että muut juoksijat joutuvat matkustelemaan ties minne Perähikiälle ratakisojen ja tulosten perässä ja toiset sitten vaan kisaavat mieluisensa maantiekisat ja pääsevät silti mukaan.
 23. 7 points
  Pyörä tuli ja pääsin sitä töiden välissä pikku pätkän kokeilemaankin. Kyllähän tuollainen sähkövaihtaja on asteen verran miellyttävämpi käyttää, kuin mitä ennen vanhaa tuli käytettyä. Toivottavasti vain vehkeet kestää, kun isken läskireisillä wattiloita kampeen - sillä valmistajan(canyonin) mukaan meikämäisille läskeille paras voimansiirto olisi kardaaniveto yhdistettynä Honda Goldwingin vaihdelaatikkoon 😀😀 Illalla yritän käydä jo vähän enemmän ajelemassa kuin tunnin.
 24. 7 points
  Tuolta tämän päivän loppukiri uudelleen Euroopan kauden tilastossa aika on 7. sileällä 3000m:llä. Esteissä on tällä hetkellä Euroopan tilastokuutonen ja maailman 26.
 25. 7 points
  Onnea Spicalla Sm hopeasta! Kova veto pyörällä! Itellä 2:35 200w keskiwateilla eli kivasti kulki omaan kuntoon. Kiitoksia vinkeistä!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy