Jump to content
Juoksufoorumi.fiKaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Jahhans. Nyt sitten on tutkittu Eurostatistikin toimesta kansalaisten tyytyväisyys EU : hun. Suomessa ollaan em.tyytyväisiä vallitsevaan kehitykseen, no hyvä näin. Aikanaan kun on liittytty ja nyt sitten saadaan se, mitä on tilaushetkellä luvattu. Näin se menee demokratia. Ruotsissa vastaavasti nyt EU n tulojen väheneminen ja EU n budjetti on aiheuttanut kovaa keskustelua ja EU n uusia ehdotuksia ei nielaistakaan ihan noin vaan. Ruotsalaiset eivät suostu maksamaan Brexitin aiheuttamia lisälaskuja, eivätkä katso ehdotettujen ’synteettisten ’ lisäpaikkojen olevan 15 mrd lisä kruunun arvoisia. Ruotsissa kummastellaan etteikö EU ssa osata suhteuttaa menoja tulojen mukaan. ’ suu säkkiä myöden ’ on kaikkien muiden kyllä elettävä. Ihan hyvä pointti tuo. https://www.svt.se/nyheter/storbrak-vantar-om-svenska-avgiften-till-eu Mitä ruotsalaisten tyytyväisyyteen EU hun tulee, niin ruotsalainen on kyllä tyytyväinen, etenkin kun kruunu on ja pysyy. Euroa svenskit eivät halua, eivätkä myöskään tule ottamaan, näin uskon. Ovat Ruotsissa muuten edelleen vahvasti sitä mieltä, etteivät halua Unionissa maksaa muiden tekemiä sotkuja ja vedätyksiä. Minusta etenkin edellinen on tervejärkistä ajattelua. Isolla Molokilla on muuten kyltymätön ruokahalu.
 3. Tuntuu kyllä oudolta, että Jussi Jokisen taso on laskenut noin paljon. Selittävinä tekojöinä voisi olla vähän huono kauteen valmistautuminen ja ehkäpä joku vamma, josta ei vaan nyt tiedetä. Niin ja se ikä! Vai onko sittenkin todettava, että Florida Panthersissa Sasha Barkov raahasi selkärepussa Jagrin lisäksi Jussia...
 4. Ei se niitä pihtaa.. Liikut vaa yksinkertasesti enemmä. Itellä paukkuu herkästi 150% kolmostasolla. Käy vähä koirankaa lenkilla, liikkuu töissä, työmatkat pyörällä ja pyöräilyharrastus siihe päälle.
 5. Minulla on kanssa kovaa vääntöä suunto 9 ja Vantage Vn välillä joten minua kiinnostaa
 6. Today
 7. puujalka

  Polar M430

  Hommasin sitten tällaisen. Melkoinen helpotus kun ei tarvitse pukea sykevyötä. Kehitys kehittyy! Tämä on vain yksi monista uusista jutuista joihin olen nyt törmännyt ollessani ulkona skenestä vuosia. Tuosta pakkasella toimimattomuudesta. Oletteko panneet merkille missä kohtaa se pakkasraja suurin piirtein kulkee? Nollakelissä tuo ainakin näyttää toimivan, joten luulisi pakkasellakin mikäli on kunnon paidan ja takin sisällä?
 8. Eilen
 9. mä vedin joskus melko alussa 40-50km kevyt viikko..80-100km kovempi..vk ta - vetoja oli heti alus mukava..oisin varmaan juossu viel kovempaa jos olisin vetäny kevyemmät hiljempaa..kovemmat kovempaa..tai sit en..
 10. hoppana

  Helsinki10 27.4.2019

  Minäkin mukana. Viime vuonna elämäni eka 40min alitus tapahtui kyseisessä kilpailussa, mielestäni erinomainen tapahtuma, nopea rata ja hyvä tunnelma. Oma kunto on mysteeri koska muut elämän kiireet ovat olleet etusijalla ja juoksukilsat aika vähissä. Ei kuitenkaan haittaa, mukavan kesäiset olosuhteet tiedossa ja katsotaan minkä verran tehoja saa koneesta irti.
 11. PekkaS

  Lätkäliiga 2018-2019

  Täytyy pitää jalat maassa vielä. Tasasia vääntöjä luvassa jatkossakin. Onneksi HPK vaikuttaa hyvävireiseltä nyt.
 12. 3-1 olisi kyllä hyvä karkumatka jos nyt vielä lauantaina onnistuvat. Meinaan Kärppien pitäisi sit jo vetää kolmen suora. Hitsi kun ei nähnyt livenä tekstitv:n varassa ollaan.
 13. Mukana ollaan! Tavoite 50 minuutin alitus. 47.30-jänisten kyytiin en ehkä uskalla lähteä, mutta jotain 4:50-4:55-kilometrejä jos saisi hölkättyä.
 14. Seppo

  Lätkäliiga 2018-2019

  On kyllä ihme jos Kärpät kaivaa voiton lauantaina. HPK pelaa joukkueena ja Kärpät tuntuu odottavan että joku muu tekee maalit. Toisaalta noilla näytöillä saavat olla tyytyväisiä jos joku NHL joukkue tarjoaa sopparia miehelle joka hyytyy ratkaisupeleissä...
 15. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Jep... HPKn kotiareena on kuin 6s kenttäpelaaja, niin hyvä tunnelma tuolla on...
 16. Seppo

  Lätkäliiga 2018-2019

  HPK oli kyllä hyvä tänään ja ansaitsi voittonsa. Kärpät tuskailee tehojen kanssa, ei tunnu kenelläkään uppoavan. Toki Larmi pelaa hienosti kun samaan aikaan Vehviläinen vähän haparoi. Nyt olis kyllä kova jos HPK voittais kotonaan.
 17. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Noin. Hieno ryöstöretki Raksilasta. Go HPK Go🏒🏒🏒
 18. Jos et itse pääsekään...
 19. olut sopivasti otettuna hyvä palautus juoma..ei tietty joka päivä kuitenkaan.. yks ulkmailta tilaama urheilu juoma oli tosi hyvää..ei vaan oo tullu tilattuu.. anaboliset palautti hyvin puntti aikoihin..pieni kuuri roinaa..onneksi kuitenkin lopetin koko touhun..
 20. Kawauchi

  Lontoon maraton 2019

  https://www.watchathletics.com/schedule/watchlive/4355 Tuolta pitäisi löytyä.
 21. kimmoke

  Lontoon maraton 2019

  Linkkiä, jos tämän näkee jostain? Yleensä on löytynyt. Farah on kai nyt hyvin treenannut: https://youtu.be/YyrF8KDDRbE
 22. Reenaaja

  Lontoon maraton 2019

  käsittämätön puokin aika..58.19 Abraham Kiptum.. Kenia.
 23. kännykän olkavarsi kotelot ..en tartte ite . jotkut saattaa tarvita.. nuorempana kuuntelin usein judas priestiä c-kasetilta..pitemmillä jolkotuksilla.. en oo aikoihin kuunnellu musaa lenkillä...
 24. puujalka

  Lontoon maraton 2019

  Mustana hevosena Abraham Kiptum, maailman nopeimman ajan puolimaratonilla juossut kaveri.
 25. Reenaaja

  Helsinki10 27.4.2019

  en kyl oo tulos..vaikka nyt johonkin aikaa tietty pystys vetää..16km pisin..fillaril 3h +...
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy