Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Herkkusienikastike, perunoita, puolukkahilloa ja ämpärillinen salaattia.
 3. Spica

  Cooper

  https://www.is.fi/maastohiihto/art-2000006212974.html Ei mennyt 3750m, vähän uholisää ilmeisesti aiemmissa kertomuksissa, koska yli 200m heitto ei ole tiedostamaton tilanne entiselle huippu-urheilijalle 🙂 Taisi aika varmasti tietää, että ei ole lähelläkään, jo kun haaste tuli.
 4. Today
 5. Tein eilen broilerjauhelihapyörykötä. Tänään paistoin pannulla perunoita noiden kaveriksi. Hyvää oli - luonnollisesti.
 6. GrigoriSoiros

  Polar Ignite

  😂😂😂 ulkoahan on suht helppo oppia. Baltsulla luetun ymmärtäminen voi olla se the ongelma 😂😂
 7. ei varmaan yhtään huono juttu tuo kävelykään...palautumisen kantilta...Ingebrigtsenin veljekset laittavat sitten vedot ja maximit -kisat melkoista hoipakkaa...
 8. Ben!

  Polar Ignite

  Vähän kun vielä kehität tuota ajattelutapaasi, niin saatat päästä ihan oikeaan työpaikkaankin...
 9. Uusimmassa Juoksija-lehdessä on kiinnostavia juttuja mm. Ari Suhosesta ja kevytvauhtisen juoksun tärkeydestä (em. jutussa mainitaan sekin että Ingebrigtsenin veljekset saattavat pistää kävelyksikin ylämäissä jotta palauttava lenkki olisi varmasti tarpeeksi kevyt). Kannattaa lukea.
 10. GrigoriSoiros

  Polar Ignite

  Jännää että vieläkin kirjotat 0e blogia kun noin ylivertainen olet. Oletko muuten itse jo saanut paperit kauppiksesta? Siitä olen kateellinen siulle että syöt parempia lääkkeitä kuin mie 😂😂😂 Kevennä treeniä baltsun tasolle. Muistat paremmin
 11. GrigoriSoiros

  Polar Ignite

  Lap/ kierros on aika perinteistä. Mukavampi kellon kanssa juostessa kuin nauriin Autolapit urkkakentällä ei ole luotettavia
 12. Juha Tuomola

  Polar Ignite

  Tyypillistä tekstiä Baltsulta.
 13. Jalmari17

  Polar Ignite

  Tossa on kyllä pointtinsa, että hyvä rassata vähän muistia ja päätä tallentamalla ajat mieleensä. Omalta osaltani on vain pakko tunnustaa, että kun teen esim. 20x400m vedot, ei riitä kovalevyssä tila kaikkien kierrosaikojen muistamiseen. Täytyis vissiin rikastaa seosta.
 14. X66

  Polar Ignite

  Ennen mentiin rannekellolla. Onhan se hiukan kovaa jossain cooperin testissä prosessoida niitä kierrosaikoja lennossa.
 15. IUP

  Polar Ignite

  On se kova kun on jopa yli-ihimisen muisti. Tai sitten juokset vaan liian hiljaa kun ehtii kierrosaikojakin muistella. Lisää neveriisiä kehiin vaan!
 16. Baltsu

  Polar Ignite

  Tuollaisia numeroita muistetaan samalla tavalla kuin puhelinnumeroita. Alku on aina sama yleensä niin sitä ei tarvitse huomioida. 0401234567 tuossa on 10 kierrosta jo.
 17. Kinkissä pääasiassa kanaa ja härkää.
 18. Baltsu

  Polar Ignite

  En minä tuollaista kutsuisi hyväksi muistiksi. Jos tuollaista ei muista, täytyy käydä aika laihalla seoksella. Miksi kutsuisit mattojuoksemisen aikaista ajattelemista sitten. Minä saatan parin tunnin mattolenkin aikana suunnitella satoja yksityiskohtia sisältävän asiakokonaisuuden, jonka kirjoitan myöhemmin ylös koneelle. Tai no aina en edes kirjoita, koska on kerran päässä kovalevy, niin ihan hyvin osan asioista voi pitää muistissakin. Sinun ajattelutavallasi ei pääsisi ikinä yliopistoon opiskelemaan tai jos pääsisi niin rimaa hipoen. Minä luin ne viisi pääsykoekirjaa sen verran hyvin, että muistin ne kaikki kirjat sanatarkasti. Muistin jopa jokaisesta asiasta sellaiset tiedot, oliko asia aukeamalla oikealla vai vasemmalla, ylhäällä vai alhaalla sekä sivunumeron. Muistan muuten vielä yli 26 vuotta myöhemminkin paljon niitä asioita.
 19. Sain sähköpostiin tarjouksen ostaa Areenan 6 kk kortin tänään ja lisäbonuksena 2 kk samaan hintaan. Areenalla ei ollut paikalla ketään henkilöä, jolla olisi ollut oikeudet ja taito kortteja myydä. Tämän vuoksi tarjousta on jatkettu viikolla. Tämä tieto siis suullisesti, kirjallista tietoa ei ainakaan nyt ollut Esportin sivuilla.
 20. Juha Tuomola

  Polar Ignite

  Jossain 7-10 kierroksen treenissä on aika hyvä muisti oltava jos muistista niitä aikoja pelkän vilkaisun pohjalta kotiin päästyään kirjoittaa. 🙂
 21. Baltsu

  Polar Ignite

  Ignite ei kyllä ole ensisijaisesti juoksukäyttöön. Täytyy kysyä vielä, miksei niitä sekunteja voisi kirjata kelloa läpsäisemättä? Kyllä itse näen sekunnin tarkkuudella sen ajan, kun ohitan sen lähtöpaikan vaikken paina mitään nappia. Harjoituksen jälkeen merkkailen niitä aikoja muistista ylös.
 22. Steg

  Polar Ignite

  ennenvanhaan pärjättiin ilman mitään. Nyt pitää olla härpäkkeitä joka asiaan.
 23. Löysin mielestäni hyvän ja simppelin ohjeen kyseiseen vaivaan ja on ihan selkokielellä kirjoitettu. Ehkä tästä voi olla hyötyä jollekulle muullekin. https://www.time-to-run.com/suomi/vammat/top5/akilles.htm
 24. Baltsu

  Yleisurheilukausi 2019

  Dohan kisoissa urheilijat nielaisevat elektroniikkapillerin ennen kisaa ja se välittää tietoja mm. ruumiinlämmöstä. Jos tuntuu nousevan liikaa, huolto voi määrätä urheilijan keskeyttämään. Mielenkiintoista "välineurheilua". https://www.telegraph.co.uk/athletics/2019/08/20/exclusive-electronic-pill-protects-against-heat-exhaustion-trialled/
 25. perttu

  Polar Ignite

  Onhan tuloksekas harjoittelu toki mahdollista ilman väliaikoja tai GPS-pohjalta ja datan osalta harjoittelua voi lähestyä monella tapaa. Voi harjoitella vaikka ilman päiväkirjaa jos se tuntuu hyvälle. Mutta sitten jos on hankkinut tuollaisen satojen eurojen mittarin juoksukäyttöön mitatakseen asioita niin kyllä siinä pitäisi joka 5 euron sekundaattorista löytyvä perusominaisuus saada niin ettei sitten tarvitse mennä kentälle kuitenkin toisen kellon kanssa saadakseen esim. tarkat ajat päivyriin. Jossain ratajuoksussa ne tarkat kierroskellotukset ovat ihan yleisesti harjoittelun perusta ja siellä puhutaan lähinnä just siitä monenko sekunnin kierroksia vedetään. Tuon jättäminen pois on ihan selvä markkinointiratkaisu jolla totiset juoksijat ja ajanottajat ohjataan Vantagen tai jonkun tulevan vehkeen pariin ja tämä on niille fitness-tyypeille jotka taitavatkin olla paljon isompi markkina nykyisin. Ennenvanhaan juoksijoille se ainoa kello jota harjoittelussa käytettiin oli juuri tuollainen väliaikakello ja väsymystä kuunneltiin itse.
 26. Baltsu

  Polar Ignite

  Ei se hoidu tarkasti podillakaan. Appi juoksumattoon, niin se hoituu sillä. @GrigoriSoiros mä seuraan kyllä väliaikoja urheilukentällä, mutta lasken vauhdin päässäni. Sama mikä kello on ranteessa tai vaikka olisi sekkari kädessä. En paina mitään nappeja treenin aikana. Toki voishan sitä mittareihinkin perehtyä paremmin. Vois tehdä lupauksen, että seuraavaan mittariin perehdyn. Toistaiseksi menty aika perinteisin keinoin.
 27. Baltsu

  Hoka One One

  Kuvissa pohjat Rincon 270km ja Clifton 535km. Itselle kyllä vaimennus on tärkeämpi kuin pohja. En usko nimittäin, että pohjat ihan puhki kuluvat niin, että nahka lähtisi jalkapohjista. 😊 Tuli muuten mieleen että täytyy kirjoittaa vertailu Rincon, Clifton ja Mach, koska nyt pikkuhiljaa kyllä hahmottaa hyvin ne erot.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy