Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Ootteko kundit kattonut liikaa xfilesia?
 3. Kuka oikeasti uskoo, että veromuutos ( Sitran ehdotus ) todella laskisi veroja. Rakentamalla veroluonteisten maksujen mekaniikka riittävän hämäräksi saadaan mukavasti lisärahaa. Verukkeena voidaan käyttää vaikka ilmastomuutosta, pienten muovipussien jälkikäsittelyä, tai jotain muuta yleisesti siunattua ja hynisteltyä veruketta Ei laske, mutta olennaiseen, siihen korkeiden verojen aiheuttajaan, julkisen sektorin kokoon ei väkevällä kädellä puututa.
 4. Mulla oli telepaattinen yhteys vaatekaappin.
 5. Today
 6. Verorakenteen muutoksella pyritään piilottamaan kansalta verojen ja veroluonteisten maksujen todellinen suuruus. llo jää kuitenkin lyhytaikaiseksi kun ostovoima laskee hintojen noustessa kyseisten verojen seurauksena. Erityisesti asuminen kallistuu ja sen taso heikkenee. Mummo asui maatilalla, vanhemmat omakotitalossa, itse osakehuoneistossa ja lapset vuokrakommuunissa 😖 Asumistuki valuu vuokriin eikä tuella edelleenkään tule toimeen. Himoverotus pilaa talouden kilpailukyvyn kun vastassa on tasaprosenttiveroa maksavia yritteliäitä vapautuneita kansakuntia. Tasaprosenttiveron progressio syntyy perusvähennyksestä, jonka seurauksena tulovero voi mennä negatiiviseksikin. Suomen nykyinen verokäyrä on suunnilleen muotoa vero = (tulo-10 000) * 40%. Esimerksi 5000 € tuloilla saisi käteen 2000 €, 20 000 € tuloilla maksaisi 4000 € ja 50 000 tuloilla maksaisi 16 000 €. Eliitille eli noille parjatuille rikkaille tulovero ei ole merkittävä. He elävät kertyneillä säästöillään ja hallitsemallaan varallisuudella, joka on usein piilotettu erilaisten säätiöiden, rahastojen, yhteisöjen ja yhtiöiden taakse. Suomen on mahdotonta verottaa ulkomaista "yleishyödyllistä" yhteisöä, jonka yleiskuluihin jet set elämä helposti mahtuu. Suomi jopa rahoittaa näitä Vihreitä rahastoja ja lisää vaaditaan. Kukapa sitäpaitsi uskaltaisi puuttua lomailuun vanhan leskirouvan omistamalla mökiltä, ay-liikkeen kelomökillä tai firman Bahaman konttorilla. Kaikken huippuna ovat pankkiirit, jotka hallinnoivat meidän omia eläkerahastojamme. Hyvinvointi syntyy ideoilla, riskinotolla ja työllä, joiden tulokset oikeudenmukaisesti kuuluvat tekijälleen. Ihmiskunnan hyvinhointi on kasvanut räjähdysmäistä vauhtia osaamisen levitessä lähes kaikkialle, missä sosialismi ei kurista aloitteellisuutta. Valtion ohjaus energiapolitiikassa on johtanut massiivisiien virhearvioihin. Pelkästään tukien varassa elävät epäluotettavat tuuli- ja aurinkoenergiahankeet ovat epäonnistuneet jopa niille kaikkein suotuisimmilla alueilla. Yksityinen liuskeöljy ja maakaasu ovat sen sijaan osoittautuneet kaivatuksi teknologiamurrokseksi. Akkujen kehitys on ollut suuri pettymys. Ydinenergia on pitkällä tähäyksellä kaikkein lupaavin ja sen vuoksi lobbaajine vastusta energiamuoto.
 7. Nuuksio saa näköjään oman Backyard Ultransa syyskuussa:
 8. Ihan oikea vastaus on muuten vajaat kuudet juoksunomaiseen etenemiseen tarkoitetut kengät. @joukor, kuvassa on viisi paria, mutta mistä tiesit, että tuossa tuulikaapin kenkätelineessä on yhdet Pegasus 32:t? Ne ovat olleet vajaan vuoden pelkässä kävelykäytössä.
 9. On kyllä tosi mielenkiintoinen ajatus, että olisiko perussuomalaiset voittaneet vaalit - ehkä jopa selvästi - jos se puolue olisi pysynyt yhtenäisenä koko ajan. Eli siis siniset loikkarit olisivat olleet mukana näissä vaaleissa persujen riveissä, ehkä paria poikkeusta lukuun ottamatta. Eihän se sitä olisi tarkoittanut, että heillä olisi nyt parikymmentä kansanedustajaa enemmän, mutta kun tosiaan jäivät toisiksi vain pienellä erolla, niin eiköhän sieltä olisi ykkössija tullut. Oli tuo sinisten täydellinen floppaaminen kyllä melkoisen dramaattinen fiasko. Kenellekään heistä ei löytynyt enää kannatusta riittävästi.
 10. Thx ! Olis hienoa tulla tuonne, mutta pidän hiukan lomaa jo Toikokuussa ja Kesäkuu menee sitten duunissa. Otetaan ne bisset Kappelissa, kun seuraavan kerran oon maisemissa Heinäkuussa. Tarjoan seuraavat.
 11. Nopeaa toimintaa, tarjoan kahvit tai kaljat, jos tapaamme. Tuletko Bodomin Ultraintervalliin? Eli väärästä vastauksesta saa palkinnon...
 12. Öö-ö ? Kuudet lenkkitossut. Mitä saa palkinnoksi, kun tiesi ?
 13. Voisit välttyä tuolta, jos et kävisi niissä Stadin homobaareissa. Tämän aamupäivän valintatilanne, noista jotkut jalkaan ja noin tunnin hölkälle. Voisihan tuo olla myös Jfoorumin kenkäasiantuntijoille Tunnista kengät -kisa.
 14. Joo, mutta toisaalta, homojen määrän lisäämispyrkimykset vastaavasti parantavat heterojen mahdollisuuksia markkinoilla. Think positive !
 15. Kiitos @KooTee, en olisi muistanut tuota TV5:sta.
 16. Niin, odotellaan mitä jutussa seuraavaksi tapahtuu. Kirjoitustensa perustella SDP n kansanedustaja Al-Taeesta on nostettu tutkintapyyntö ilmeisesti törkeästä solvaamisesta ja vihapuheesta. Ihan pikkujutusta ei siis ole kysymys. Poliisi kyllä selvittää onko (2011, 2014 ja 2015 ) kyseessä ollut n. 30 vuotiaan (?) aikuisen typerehteminen fasessa, vai mitä on todella sanottu. Ymmärtääkseni tämä Al-Taee ( onko se oikea nimensä ? ) on myös Martti Ahtisaaren perustaman konfliktinratkaisujärjestö Crisis Management Initiativen (CMI) neuvonantajana. Rauhan asialla siis. Tutkitaan, onko rikollista mm ssa maahan tulla toisella henkilöllisyydellä eli pakolaisena, vaikka isi on Puolassa diplomaattina. Onko ihan ok kehottaa julkisessa mediassa tappamaan Saudi-hallitsijaperhe ja Egyptin hallitsija Mubarak, tai onko se vihapuhe juutalaisia vastaan sitten ihan oikeasti rikos, vai pelkkää turhautuneen ’teinin’ äksyilyä ? Saudeja Al-Taee veti 2015 kölin ali väittämällä heidän olevan rahan perässä kulkevia ahnureita ja 2014 amerikkalaiset olivat Al-Taeen mukaan Al-Qaidan perustamisen takana ja koko toiminnan rahoittajia. Al-Taeen tekemät oletetut rikokset eivät ole vanhentuneet, eikä huonomuistisuutensa ole edes mikään excuse. Voiko muuten noin nuori mies olla noin huonomuistinen ? Demarien leirissä nämä jutut tiedettiin jo muutama päivä sitten. Olisivat itse nostaneet selvät epäkohdat esille, kuten niin mielellään tekevät tunnetusti muiden ikivanhoista touhuista ja kirjoituksista.
 17. Esittele sitten kaikki ne edustajat, jotka eivät nauti kansalaisluottamusta. Niitä riittää. Nostat kovin valikoivasti nimiä esiin. Jos media toimisi samoin, kävisit kimppuun saman tien. Sinä sen lehden sivuilla seikkailet, joten osaat ehkä kertoa, mitkä tahot siellä mainostavat. Näitä tapauksia tietysti on; niihin on vaikea ottaa kantaa, kun ei ole juristi, toimittaja tai mikään sellainen. https://voima.fi/artikkeli/2019/vastamainos-oli-liikaa-helsingin-sanomille/ https://voima.fi/artikkeli/2018/fingerporia-sensuroitu-
mainostajan-pyynnosta/ Muistetaan Sipilän hyökkäys toimittajan sähköpostiin ja mitä siitä seurasi. En usko salaliittoihin, siihen että sovitaan miten toimitaan. Mutta ihmiset pyörivät samoissa tapahtumissa ja samoissa paikoissa, lukevat samoja kirjoja ja samoja lehtiä. Hengittävät samaa ilmaa. Miten niin ei sivuttu? Sinun viestissä ei sivuttu mutta kansanedustajan viestissä sivuttiin. Sanottiin Israelia valloittajaksi. Se on toimintaa, Israel toimii. Antisemitisminkin voidaan ajatella olevan toimintaa. Jos sanot, ettet halua SDP:n tukevan antisemitismiä, minä sanon, etten halua SDP:n tukevan Israelia.
 18. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Noni. Tänään alkaa sitten finaalisarja. Onneksi näyttävät ekan matsin telkusta TV5lta, niin pääsee tuotakin jännäämään... HPK🏒
 19. Eilen
 20. Mitä Pottosen juttuun tulee, niin osa homoista ahdistelee meitä heteromiehiä baareissa. Se ei ole jees. Sen takia en oikein kannata mitään heidän hankkeitaan. Se olisi paljon kivempaa, jos pelaisivat omassa sarjassaan, eivätkä kävisi käsiksi.
 21. Bambergissa olen käynyt vain kerran kavereiden kanssa krapulassa. Se paikka tuntui olevan todella hanurista. Pidän kyllä Rauchbieristä. Mitä tulee savuun, niin minä muuten grillailen parvekkeella. Tänään oli jopa niin lämmin, että tarkenin syödä parvekkeella, peräti t-paidassa, eikä tarttenut Hokan lippistäkään. Nyt on taas epäilys seksuaalisesta häirinnästä. Ensinnäkin, minua tuijotettiin tänään urakalla lenkillä. Sitten kun lähetin tämän kuvan yhdelle mimmille, hän alkoi pommittaa minua alastonkuvilla. On kuulemma ottanut viiniä. Sitten olisi ensi la bileet, jotka järkkää nainen, joka olisi halunnut mennä 2009 kanssani naimisiin ja viime syksynäkin ehdotteli. Sinne on kutsuttu lähes ainoastaan naisia sekä eturivin herrasmies, joka on coretunnin ohjaajan antama nimitys minulle. Samassa kaveriporukassa on henkilöitä, jotka ovat seksuaalisesti ahdistelleet minua ja olen hengaillut tämän tyypin siskonkin kanssa aikanaan viikon. En edes kerro kaikkea, koska kukaan ei uskoisi, mutta jotenkin minä aina ajaudun erikoisiin tilanteisiin. Naiset on erilaisia kuin miehet. Siinä missä miehet ottaa lunkisti, niin naiset ovat repimässä paitaa pois tai avaamassa nappeja baarissa tai jopa kadullakin. Siis minulta. No eturivin herrasmies on kyllä hyvä luonnehdinta minusta, siitä on pakko antaa kredittiä.
 22. Tuollaisissa tasaverottavissa ihannevaltioissasi tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus ei todellakaan ole vallitseva olotila.
 23. Suomessa ei kuitenkaan olla eläkekattoa suunnittelemassa, koska eläkekaton toteuttaminen edellyttää koko eläkejärjestelmän isoa viilaamista , mutta tulonsiirto nuorilta vanhoille ei ole kyseessä eläkekatossa. Seuraavat ikäluokat maksavat aina edellisen eläkkeet, näinhän se toimii ja niitä maksujen määrää pitäisi jotenkin yrittää suitsia. Eläkekatto ei itsessään suuria summia toisi, mutta pitkässä juoksussa se johtaisi tasapuolisempaan kehitykseen. Ei sitä kattoa turhaan monessa maassa ole. Eläkekaton isoimpana omgelmana näkisin kyllä sen, että isosita tuloista ei vastaavasti perittäisi suuria eläkemaksuja. Se koskisi toisaalta kaikkia ikäluokkia, myös nuoria. Toisaalta, jokainen voi lisäksi omaksi turvakseen hankkia vaikka vapaaehtoisen eläkkeen ja siihen ei tietenkään kukaan voi puuttua. En jaksa enempää kirjuutella, mutta tuossa eläkekatosta lisää pohdintaa : https://www.piksu.net/artikkeli/eläkejärjestelmän-vaje-voidaan-korjata-suurimpia-eläkkeitä-varovaisesti-leikkaamalla btw. Kunhan nyt tuleva uusi hallitus vihdoinkin järkkää liiketoiminnan edellytykset yrittämiselle keveämmiksi, niin pääsee ne nuoretkin sitten niitä eläkepennejä kartuttamaan. Suomessa kun on edelleen aivan liian korkea nuorisotyöttömyys.
 24. Siis kaikki nuo toimet ja vielä eläkekattokin ovat suora tulonsiirto nuoremmilta sukupolvilta venhemmille.
 25. Oikeudenmukainen eläkekatto laskisi siis tulevia ylisuuria eläkkeitä. Tulonsiirtoa tuossa tuskin isommin tapahtuisi. Se ainakin tapahtuisi, että rahaa kattoeläkkeen myötä säästyisi, kuka sen rahan sitten saa on ihan toinen juttu. On myös syytä muistaa, että muutos nykyisiin eläkkeisiin on jo toteutettu portaittaisella eläkeiän nostolla. Tämä muutos myös vähentää maksettavan eläkkeen kokonaismäärää. Eläkekaton toteuttaminen maksimieläkkeen suhteen jollain kaavalla laskien kyllä onnistuu, jos vaan tahtoa kattoeläkkeelle on. Onhan samanlainen järjestelmä käytössä jo monessa muussakin maassa. Mielestäni synntystuskat kannattaisi kärsiä ja laittaa katto.
 1. Näytä lisää


 • Alennus jopa -70% kaikesta treenistä, jalkapallosta, juoksusta ja paljon muuta


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy