Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Myös tiistain peli tulee TV5:ltä suorana. Loput sitten ei.
 3. kimmoke

  Kirja-ketju

  Matt Haig: Kuinka aika pysäytetään. Ihmisiä jotka on iältään 500v-1000v. Eivät vanhene kovin nopeasti. Scifi romaani tavallaan, mutta rakkaustarinaa myös. Ihan ok.
 4. Today
 5. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Äläs Seppo maalaile piruja seinälle. Kyllä Raksilastakin on mahdollista pisteet kaapata, niin kuin runkosarjassakin tekivät... voittohan jää huomenna HPKlle🏒🏒🏒🏆
 6. Mulla olisi myytävänä puolimatkan osallistumisoikeus hintaan 35€ + 10 siirtomaksu, laita viestiä 0452563599, jos kiinnostuit
 7. Seppo

  Lätkäliiga 2018-2019

  Kärpillä oli kyllä jännitystä päällä. Saapa nähdä kuka tarjoaa Jokiselle ens kauden sopparia. Kai se on Kärppien vähän pakko vielä vuoden paperi tarjota jos päätyy jatkamaan uraansa. Runkosarjassa oli vielä ihan ok mukana, mutta nyt on paikoittain aika hirveän näköistä tuo touhu. Vähän kuin Osala. Kärppälasien takaa peliä tarkasteltuna näytti ihan hyvältä. Jos unohdetaan se ensimmäinen maali niin HPK ei päässy rankaisemaan ylivoimalla eikä saanu yhtään pelitilannemaalia. Jääkiekkopelissä pitää usein tehdä vähintään 2 maalia jos haluaa voittaa. Huomenna olisi HPK:lla pakkovoiton paikka. Toisen kerran on ikävä tulla kotiin pelaamaan jos sarja on jo 3-0.
 8. Valkoinen jänis. Eikös niillä pitäisi olla jo kesäturkki?
 9. RAMMSTEIN: EUROPE STADIUM TOUR 2019Ajankohta: la, 10.8.2019 16:00 Esityspaikka: Ratinan stadion / TAMPERE2 lippu(a) × 99,00 €Peruslippu K-18, Permanto, seisomapaikat (K-18)Sisäänkäynti: Kenttä,Katsomo: Kenttä Päällekkäisten menojen vuoksi joudun luopumaan näistä loppuunmyydyn Rammsteinin keikan lipuista. Myyn omakustannushintaan nopeimmalle.
 10. Terve. Ostaisin sellaisen vanhan ison hehkulampullisen otsavalon jossa patterit on selkärepussa. Voin maksaa postimaksun jos hinta on sopiva. Itse olen Oulussa. T:Matti
 11. Olen samaa mieltä.. Cooper kertoo VO2max kunnon paremmin. Mutta kun vuoden alussa ei jaksanut vetää Cooperia joka viikko. Ehkä Jukolan ja Juhannuksen jälkeen vois loppuvuoden kellottaa Cooper joka viikko, kun kunto on parempi. Olen sitä harkinnut.. Toistaiseksi toi tonni toimii ja siitä vanha vielä toipuu niin jaksaa lopun viikkoa tehdä pitkiä hitaita lenkkejä..
 12. Eikö tonni testijuoksuna ole vähän lyhyt ja mittaa ennemminkin juoksutekniikkaa, vaikka kaipa myös hapenottokyky tulee mukaan? Jos siis tähtäimessä on kestävyyden kehittäminen. Ehkä 2-3 km (vrt. Cooper)? Tosin sitä ei ehkä joka viikko viitsi vetää.
 13. Veljekset, 251 km hiekassa ( marathon des sables ) https://urplay.se/program/208389-broder-maraton-och-251-km-sand Mielenkiintoinen n 50 min. dokkari. ( englanniksi, tekstitys på svenska. )
 14. rjr

  Strava

  Jos joku on kovin hätäinen, niin ei tuo nyt hirveän vaikeaa ole: tekee export session (tcx) ja upload activity - file. Mutta eiköhän tuo pikapuoliin korjaannu.
 15. Myydään Start Waxer 800 W voitelurauta. Hintapyyntö 15 euroa. Sijainti Espoo.
 16. Myydään Gerber Triode -mallinen käyttämätön otsalamppu. Hintapyyntö 10 euroa. Sijainti Espoo.
 17. Olipa mukavaa aamulukemista. Maksumuurin pääsi onneksi kiertämään kahden viikon ilmaistilauksella. Hurjia tuloksia paukuttaa Jukka Kauppila kyllä ja kova on taso Suomen veteraaneilla muutenkin. Motivoivaa huomata että tässähän on lähes nuori vielä parantamaan omiakin tuloksia. Tähtäin vuoteen 2027 kun pääsee kuusikymppisiin itsekin ja eikun arvokisoja kohti 😅
 18. Terve. Etsin sellaista vanhaa kunnon isoa otsalamppua jossa patterit oli sellaisissa valjailla tai repussa. Jos jollakin lojuu nurkissa niin voisin ostaa pois jos hinta on kohdallaan. T:Matti
 19. Ei ole aiempaa kokemusta Tandasta, mutta näin jälkeenpäin katsoen se antaisi noin 10 min toteutunutta hitaampia ennusteita maratonin loppuajaksi. Johtunee siitä, että juoksen PK t aika hiljaa eli noin +60 sek per km hitaammin maratonvauhtiin verrattuna.
 20. zero_

  Garmin Connect

  Saako connectissa jotenkin yhteenvedon että kauanko on vietetty aikaa milläkin sykealueella harjoituksissa vaikkapa 4vk ajalta? Jos ei connectissa onnistu niin missä onnistuisi?
 21. En jostain syystä pysty muokkaamaan aloitusviestiä. Eli kello myyty!
 22. Kiitos vinkistä. Tuolta on tavara ilmeisesti jo lopussa, mutta pitää jatkossa seurata kyseistä sivustoa. Tuo Turnamicin tulo on vähän harmittanut. Kaapissa on muutama ylimääräinen siirrettävä rottefellan nis-side joutilaana. Nyt jos hommaa uutta fischeriä tai rossaria, pitää ostaa kalliit turnamic-siteet samalla. No, hieno uutuus, periaatteessa, mutta käytännössä nis ajaisi saman asian.
 23. Pyörämees

  Strava

  Jospa korjaantuisi piakkoin, niin ei tarvitsisi käsipelin treenejä siirrellä. 👍Piti jo vähän säikähtää, et kunnon Komitykitys hävisi bittiavaruuteen 😇
 24. Joo, ei todellakaan tule tärinän vuoksi. Jos esim. rallimies pyörittäisi rattia sykevyö ja treenitila päällä. Siinäkin kertyisi todella paljon askeleita Polarin mukaan. Tämän laskutavan mukaan ei tarvitse ainakaan erikseen lähteä kerryttämään askeleita, jos joku tosissaan askeleita seuraa.
 25. ErAh

  Realistinen aika maratonille?

  Mulla Garminin arpoma maksimihapenotto oli viime syyskuussa 57, jolloin tuli noi aklekirjoituksessa olevat kympin ja puolikkaan ajat. Omalla kohdallani garmin arpoo tulosennusteen aika hyvin kohdilleen puolikkaaseen saakka, menisi varmaan maratonikin aika lähelle jos olisi oikeanlaatuista reeniä takana.
 26. Valmennusgurut Lydyard puhui 2 h rajasta, joka täytys ylittää ja Dr Jack Daniels puolestaan 2,5 h (3h) joka täytys alittaa pitkällä lenkillä.. jotta kehittyy aeroobisesti. Nämä pitkät lenkit vahvistavat sydäntä, avaa keuhkoja, kehittää verenkiertoa ja parantaa lihasten energian tuottoa.. joku pystyisi varmasti sen tieteellisesti selittään, mutta tällainen tavis huomaa sen parempana "juoksukuntona". Jukolassa olen aiemmin juossut aina sen kolmannen osuuden, pitkän ja pimeän. Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen kun yritän päästä uudelleen kuntoon, niin nuo yli 2 h lenkit ovat avain onneen.. niin ei tule sitten kesäkuussa nolattua itseään Kangasalan korvessa. Tällaisen ikämiehen harjoitusideologian täytyy olla vammojen välttely.. kevyet pk lenkit sopii ainakin minulle tähän tilanteeseen parhaiten. Olisinpa nuorempana tajunnut pitkien lenkkien ihanuuden..
 27. Vielä pärjätään veteraaneissa. Jukka Kauppila on yksi superveteraaneista: https://www.kaleva.fi/urheilu/oululainen-jukka-kauppila-piti-lupauksensa-ja-murskasi-ennatykset-maililta-maratonille-ihmejuoksija-on-nyt-myos-maailmanmestari/818903/ Aikuisurheiluliiton SE:t maantiejuoksussa http://www.opeura.com/21 se pe.htm Edit.Tuossa on lisää vanhempaa juttua Jukasta. http://kirjastolinkit.ouka.fi/kaleva/touko17/hitaasti.htm
 1. Näytä lisää


 • Alennus jopa -70% kaikesta treenistä, jalkapallosta, juoksusta ja paljon muuta


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy