Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Jim

  Twilight run 2019

  Niin, itse juoksinkin tuossa tapahtumassa, kun sen nimi oli Runners Twilight ja se juostiin Pirkkolassa. Näyttäisi nykyinen reitti olevan asfalttipitoista
 3. perttu

  Tour de France

  Tälle hiihtelijä Roposelle joku voisi hiljalleen kertoa ettei se ole FRÄÄÄNS. Ihan pikku vinkkinä kun on nyt vuoden sitä tv:ssä lausunut ja väittänyt vielä käyneensä siellä joskus. Jos ei osaa sanoa niin voi sanoa Ranskan ympäriajo.
 4. Huomenna ke Joensuun GP:ssä Topilla ohjelmassa 3000m ilman esteitä. Klo 20.25 TV2. 27 ilmoittautunutta ja Topin ennätys on neljänneksi kovin joten vetoapua lienee tarjolla jäniksen lisäksi myös kilpakumppaneilta. Sitä ennen naisten esteet ja 800m A-erät. Eli enemmän kestävyysjuoksua kuin monessakaan GP-kisassa. Naisten esteissä on 16 ilmoittautunutta ml. Richardsson.
 5. Today
 6. Monilla muilla mailla meni kyllä Suomea paremmin nuo alle 20v EM-kisat. Onneksi ei ihan ilman jäänyt Suomenkaan joukkue. Irlanti 3 mitalia Belgia 3 Kreikka 4 Ruotsi 4 Norja 2 Unkari 2 Latvia 2 Tshekki 4 Valko-Venäjä 4 Hollanti 10 https://en.wikipedia.org/wiki/2019_European_Athletics_U20_Championships
 7. Mielenkiintoista. Terveyssovellus välittäisi käyttäjän pankkitilin tilinumeron pilveen. Kai tuokin on mahdollista. Aiemmin huomatttiin, että juoksureiteistä on joskus helppo päätellä käyttäjän kotiosoite. Mutta kännykästähän voi toki lähettää ihan muuta tietoa pilveen. Kännykällä otettujen valokuvin lähettäminen olisi aika harmillista.
 8. Tästä tuli vielä mieleen ... Progressio - kaikki tietää teorian, mutta suht harva tuntuu osaavan käyttää sitä. Tämä ihan tuntuman perusteella, eli ne parhaat suoritukset tuntuu usein tulevan harjoituskaudella ja kilpailukaudella ollaan takki tyhjänö. Itsellä kuntolijana progressio tuntuu pomminvarmalta tavalta ajoittaa kunto esim puolimaratonille tai maratonille. Viikkorytmi - tämän ei tarvitse aina olla seitsemän päivää jos tuntuu ettei halutut avainharjoitukset mahdu seitsemän päivän rytmiin. Variaatioita löytyy jokaiseen tarpeeseen eli 14 päivän jaksoa tai 10 päivää tms.
 9. Vahva tämä. Harvoin ottaa pumpun päälle kirjoitettu teksti mutta nyt oli lähellä kun vielä oikein mainittiin erikseen "tiedostava lukija", ja ettei vaan "tiedostava lukija" tekisi asioista väärää johtopäätöstä. Paavo M. Petäjä sentään aikanaa myönsi muiden tekemät virheet, vaikka koville ottikin. Kun edes kerrottaisiin seikkaperäisesti, tai oltaisiin vaihtoehtoisesti 100% hiljaa. Nyt julkituodut selitykset eivät käy yksiin Stravan kanssa.
 10. Tätähän ei ole mitenkään selvitetty, onko asia oikeasti näin edes väitetyn pummimatkan suhteen. Väitetään vaan että on oikaistu vähemmän kuin pummi ja sitten unohdettu laittaa kello päälle tms, mutta Stravan mukaan näin ei yksiselitteisesti ole ja selitys ei pidä paikkaansa. Jokainen voi itse tulkita tuon jäljen, tosin en ihmettelisi vaikka se olisi jo poistettu. Joko Strava-jälki ei siis kerro totuutta tai sitten totuutta ei kerro joku muu, kauheasti kolmatta vaihtoehtoa asiassa ei ole. Itsellä vahva veikkaus kumpi lähempänä oikeaa. Lisäksi pummattu profiili sisältää nopealla katsomisella vähemmän nousua kuin autolla oikaistu. Ei varmasti merkittävästi, mutta yleensä kilpailun luonteeseen kuuluu kiertää sama reitti kuin muut kilpailijat. Niin tai näin, tuohon "kilpailullisen hyödyn tavoitteluun" vetoaminen ja "olisi voittanut muutenkin" ja selvästi täysin tietoisesti huijanneen puolustelu jne selittely on aivan turhaa jeesustelua ja semanttista tyhjäkäyntiä. Sanotattaisiin asiat niinkuin ne on, huijattiin, ja melkein ei jääty kiinni. Ulkolaisella kielellä on sanonta, jota vaikea kääntää, mutta sopii tähän: "Own your mistakes. Otherwise your mistakes own you".
 11. Otsikon mukaiset hiilikuitulevyllä varustetut kengät myynnissä. Kengillä juostu tasan yksi lenkki ja todettu itselle liian pieniksi. Uudenveroisessa kunnossa siis. Toimitus: Nouto Espoosta tai postitus vastaanottajan laskuun. Hinta: 100e Yhteydenotto: Foorumin yksityisviestillä
 12. Tehdään sillä kaupat, suotta ne täällä pölyyntyy. Laittelen yv:tä.
 13. Ylen dokumentti oli hyvä ja onhan tuo 72 juoksu ihan mieletön, tulee kylmät väreet ja kyyneleet, kun elää siinä mukana.
 14. hatapa

  Tour de France

  Itse toivoisin, että tämä ratkaistaisiin pitkällä yhden miehen irtiotolla tuolla vuorilla. Se olisi kaunista.
 15. Mutta siten, ettei asiasta kerrota tuomareille ja pällistellään mitalit ja voittopokaalit ja palkinnot käsissä, ja kerrotaan seikkaperäisesti vasta kun asia nousee julkisuuteen? Kyllä siinä mielestäni silloin jonkin sortin kilpailullista hyötyä voisi olettaa olevan, kai. Jos kilpailullista hyötyä ei haluttu hakea, olisi autokyyti pitänyt alun alkaenkin jättää ottamatta.
 16. Kuulemma sateista välillä..Aalto kasvattaa johtoaan. Name Day 36 Day 37 1 Asprihanal Aalto 2394.9 2464.1 day total 68 69.1 2 Nirbhasa Magee 2354.3 2404.8 day total 52.6 50.4 3 Vasu Duzhiy 2255 2317 day total 55.4 62
 17. perttu

  Tour de France

  Nyt on vuosiin jännittävin kilpailu menossa ja tänään käynnistyy sen viimeinen ja ratkaiseva viikko. Kotimaa Ranskalla olisi nyt pienoinen sauma jopa voittoon joka olisi ensimmäinen sitten Hinault'n aikojen. Ennen kaikkea usealla ajajalla on vielä mahdollisuus voittoon. Kärjessä oleva Alaphilippe ei ehkä ole parhaimmillaan pitkissä nousuissa vaan on parempi vaihtelevassa maastossa ja lyhyissä mäissä. Geraint Thomas kakkosena 1.35 perässä on hyvä yleisajaja ja vahvoilla. Lähes tasoissa kuitenkin Kruijswijk ja Pinot jotka ovat hyviä mäennousijoita. Mäkimiehet Bernal, Buchmann myös siinä parin minuutin pinnassa josta ihan mahdollista iskeä vielä. Tänään tasamaaetappi, huomenna vaihtelevampi loppu ja to-la ratkaisevia vuoria. ES & player näyttää.
 18. Tuon uutisen kirjoittajan on mahdoton myöntää omia virheitä siitä, että tiedotus lähti väärille kierteille alunalkaen. Totuttuun tapaan voi sitten ”syyllistää” juoksuyhteisöä (tai pitää meitä idiootteina): ”Eräillä tahoilla näyttää olevan ongelmia ymmärtää”. Joskin jos on taipumusta joutavanpäiväiseen besserwisseröintiin, niin helpostihan sitä jatkaa aina ja kaikissa tilanteissa.
 19. perttu

  Polar Ignite

  Intervalliajastin löytyy. Manuaalista kierrosaikaa (esim. ratakierros tai km-tolppien väli) ei ole mikä vaikuttaa lähinnä harkitulta kiusanteolta juoksijoille... Kannattaa katsoa siitä ominaisuuksien vertailutaulukosta mallien välillä, löytyy Polarin sivuilta.
 20. Aleksis Aronen

  Polar Ignite

  Ignite on harkinnassa. Onko siinä mahdollista ajastaa treenejä. Jos tekee esim intervalleja, niin laite antaa äänimerkin koska pitää aloittaa ja koska lopettaa? Nykyisin on käytössä aktiivisuusmittari A360, jossa ei ole minkäänlaista ajastinominaisuutta. Se on oikeastaan ainoa käytännöllinen ominaisuus mitä tähän nykyiseen kelloon tarvitsisin. Nyt täytyy räpeltää kännykän ajastimen kanssa juostessa.
 21. Tuo Husu jäi jo kiinni törkeästä valehtelusta kerran. Oli kuulema ollut puhelin yhteydessä tumma hipiäisen äitiin , joka makasi teholla rasistien puukotuksen vuoksi. Paljastui valeeksi Husun sepittämä tarina, mutta demari ymmärtää nuorta tummaa.
 22. Ei kai juoksufoorumilla sentään ole rasisteja?
 23. En halua puolustella autokyytiä, mutta tuohon "kilpailullisen hyödyn tavoitteluun" liittyen... harhaan juoksemisella + autokyydillä ei ilmeisesti saavutettu hyötyä siihen tilanteeseen verrattuna ettei olisi juostu harhaan?
 24. Tässä ilman sykevyötä myynnissä Spartan Sport Wrist HR.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy