Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Aika pieni ero 1 ja 2 sijan välissä. Olisi voinut kuvitella, että näin pitkällä matkalla erot olisi helposti isompia. Kovaa hommaa 🙂
 3. 35 C lämmintä Kärki 2000mailin kohdalla. Ashprihanal Aalto-2000 miles- 30:02:24:47 Nirbhasa Magee- 2000 miles- 30:09:09:51 Vasu Duzhiy-1900 miles- 30:00:18:21 Ananda-Lahari Zuscin-1900 miles- 30:06:28:09
 4. Esitä nyt yksi esimerkki isosta rahasta ja rehellisestä kovasta työstä. Vaurautta ja hyvinvointia voisi syntyä ilman rahamotiiviakin. Tai sitten ei.
 5. Ilmastonmuutos ! Mikä ihana tekosyy kiristää verotusta.
 6. Haulikollinen ajatuksia asian vierestä. Moneen kertaan suomeksikin käsiteltyjä. Suomen kesä on lyhyt mutta vähäluminen. T-paita ja sortsit tuntuvat kylmältä juoksuvarustukselta heinäkuussakin. Eikä sää muutu sillä, että verotusta ja tariffeja korotetaan.
 7. Today
 8. Suora kansanvalta sopii tilanteisiin, joissa tehdään merkittävä helposti ymmärrettävä päätös. Brexit on hyvä esimerkki tällaisesta etenkin kun se haastaa valtaapitävien edut. Edustuksellisessa demokratiassa lobbaavien erityisryhminen ja edustajien omat edut ovat yliedustettuja. Vaurastumiseen tarvitaan tietoa, raaka-aineita, työvoimaa ja rahoitusta. Nykyään suurin puute on oikeasti hyvistä ideoista. Maapallo on raaka-aineiden runsaudensarvi. Ainoastaan harvinaisia maametalleja ei ole vielä löydetty uutta kysyntää vastaavasti. Työvoimaakin löytyy. Osaaminen saattaa olla kysymysmerkki. Kun idea on niin hyvä, että sille löytyy maksavia asiakkaita, löytyy aina rahoitustakin. Ideoilla ja ahkeruudella voi vaurastua länsimaisissa oikeusvaltioissa. Muualla valtaapitävien tuella tehty ryöstö on suositumpi rikastumisen muoto. Rosvouksen muodot vaihtelevat. Jossain käytetään suoraan aseita, jossain propagandakoneistoa. Kansalaisaloitteissa korostuvat pienten erityisryhmien edut kysymyksissä, joihin suurella yleisöllä ei ole suurempaa mielenkiintoa. Ne ovat vahvaa mielikuvamarkkinointia "hyvän asiaan puolesta". Kansanedustajien pitäisi oppia katsoamaan pinnan alle. Kuka tästä aloitteesta hyötyy? Mitä haittoja sillä on? Ja uskaltaa hylätä median rakastamatta lobbausyritykset.
 9. Kuukausi vielä aikaa lähtöön ja 2 viikkoa hintanousuun!
 10. Eilen
 11. Siitäkin, mutta uutta rahaa syntyy ainoastaan velasta. Rahan kierto. Kaikesta liikkeellä olevasta rahasta 98% on velkarahaa. Eli peräti 2% on käteistä. Yksi tyyppi väitti, että käteinen raha ei koskaan häviä heh heh. Olin toista mieltä.
 12. Mulla on puhelin äänettömällä niin kauan kunnes saan sihteerin. En jaksa opetella kännykästä kuinka puhelut ohjautuvat jonnekin. Niinpä kategorisesti yleensä vastaan vain, jos joku on sopinut puheluajan, muuten puhelin on äänettömällä jossain. Se oli hyvä kun kerran yks muija jostain firmasta halusi tavata mut. Soitteli monta kertaa. Laitoin aina tekstaria ettei nyt oikein sovi. Sitten se oli tosi otettu siitä, kun mulla oli aikaa jutella sen kanssa. Teslalta kun soittelivat jatkuvasti, vaikka olimme sopineet yhteydenottotavaksi sähköpostin, niin jouduin opettamaan heitä, mitä älypuhelin tarkoittaa. Mietin, että kun Musk on soittanut mm. Hampurin kaupunginjohtajalle ja Ranskan presidentti Macronille, niin pitäisikö mun soittaa hänelle ja kertoa pari asiaa puhelimista. Minähän lähetän yleensä johtajille ja poliitikoille kirjeitä, mutta ehkä pitää alkaa soittelemaan. Ehkä se soittelu on fiksua jossakin tapauksissa.
 13. Tämä oli hyvä päivän keventävä aihe. Nopea juoksufoorumilainenhan kyllä säntää karkuun, jos siellä lenkillään mennessään vähän kourii naisia (tässä onkin hyötyä kovasti juoksunopeudesta). Monilla naisillahan ukko on sen näköinen, että tuskin montaa sataa metriä edes jaksaa juosta (jos siis säntää perään). Itse en Keskuspuistossa käy lenkillä.
 14. Koitin kyllä katsoa, mutta ei osunut silmään. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö se siellä olisi...
 15. Mie vastaan puhelimeen jos joku soittaa Mut velat hoidetaan ja vantaalla mahis saada lissee 😀
 16. Keksin hyvän vitsin, nyt ei punavihreiden kannata pahastua. Stravasta kun bongasin sellaisen ryhmän kuin vegan runners, niin jos osuu tuolla Keskuspuistossa juostessaan tuollaisten orgioiden mestoille, niin pitäisikö silloin sanoa "vegan runners otaksun? 😀 Vanhoissa suomifilmeissä sanottiin usein lauseen loppuun tuo otaksun. Voisi mennä höpöheinä väärään kurkkuun. Täytyy varmuuden vuoksi miettiä muitakin lauseita. Uutelassa kun kävin poluilla niin siellä ei näkynyt ketään. Ei ollut mikään brokeback mountain se metsä. Ei tollasiin paikkoihin voi pöllähtää sillai, että luulevat samaan porukkaan kuuluvaksi. Metsät kyllä alkavat olla hazardipaikkoja. Jani Toivolahan kertoi kerran iltapäivälehdessä, mitä hänelle oli käynyt kerran New Yorkissa metsässä puuta vasten. Ties vaikka tämä olisi se syy, miksi vihreille ne vihreät jutut ovat niin lähellä sydäntä. Sellaista kähmintää puolin jos toisin. Se kähmintä kuuluu politiikkaan ja jännästi Eduskunnassa esiintyy sitten seksuaalista ahdistelua yli puoluerajojen. Harmi, että Teuvo lähti Brysseliin, koska hän jos joku olisi ollut sopivan ulalla oleva henkilö ottamaan selvää Keskuspuiston todellisuudesta. Jotenkin muistelisin, että siellä oli joku polkujuoksukisakin. Onkohan se niinkuin ampumahiihtoa, että juoksun lisäksi on irstailuosuus. Muistelisin myös sitä, että kaupunkibulevardicasessa oli epäilys, että Keskuspuisto kaventuu. Olisiko se kaistaleen katoaminen paljastanut irstailun.
 17. Eikö Eikö se ole siellä FB sivulla jaossa? Voin kyllä laittaa huomenna, jos muistan.
 18. Älypuhelimeen ei vastata. Siihen laitetaan viesti. Sinä kun olet Sandelseja mulle velkaa niin otetaanko tämän ketjun kunniaksi FG mukaan oluelle? Hoidetaan se ennen 2030.
 19. Oliko tuo maantiepätkän gpx-tiedostoa jollain jaossa? Ajattelin huoemenna mennä kiertämään sekä metsälenkin, että tiepätkän.
 20. Immolan kura-altaalla ei kuhina käy. On sen vertaa hardcore vettä tuossa, että kevyesti voin kuvitella uivani jossain Pekingin olympia avovesiuinnin pätkällä (siellähän vähän epäilivät että olisi terveydelle vaarallista se touhu). No enpä jaksanut uida kuin 1250/19:45/1:35, kun tyttäreni halusi olla vesipallohippaa, niin se vei voiton tästä treenistä.
 21. Yleensä (*) isot rahat kerätään kovan työn hedelmänä, enkä pidä sellaisen toiminnan kategorista demonisointia kauhean hyvänä. * Ei aina, mutta _mitään_ vaurautta ja hyvinvointia ei olisi syntynyt ilman työtä ja/tai sivurajalta huudellen.
 22. Siinäpä fiksu vastaus. Olen sitä joskus miettinyt, enkä ole keksinyt hyvää syytä. Yleensä isot rahat kerätään petoksella tai muulla vedätyksellä, enkä pidä sellaista toimintaa kauhean hyvänä.
 23. Joitakin tahoja pelottaa, kun eivät ole oikein varmoja itsestään.
 24. Lähi tuttava piirissä on yksi sähkö- ja elektroniikan Professori, jota Baltsu luulisi joksikin juopoksi ja epäilyttäväksi hipiksi. No ei ole ulkonäkö ei kerro mitään. On sijoitusrahastot ja kaikki muukin kunnossa, kun jää juuri eläkkeelle. Pitkä tukka, epäsiisti, ajaa 50-luvun fillarilla töihin, samat vaatteet kesät talvet. Aivan helvetin mukava, jonka kanssa puhuttu paljonkin taloustieteestä ja talouspolitiikasta. Fiksun ihmisen kanssa voi puhua mistä vaan ja yhden DI:n kanssa väännettiin maailman synnystä. Hän oli sattuman kannalla. Oikeasti kukaan ei tiedä. Kauneus ja äly ei useinkaan ole samassa ihmisessä. Tämä ihan perstuntumalla jääkiekkoilijoiden vaimojen perusteella.
 25. Kauneus on kulttuurisidonnainen juttu. Käsittääkseni joskus Rembrantin aikoina lihavaa ihmistä pidettiin kauniina. Sellainen ei varmaan juossut metriäkään, ellei susi ajanut takaa.
 26. Paljonko se rietastelu puiston pusikoissa haittaa? Varsinkin nykyään. Kai sitä on ollut aina. Katsokaa vaikka Tom of Finland -elokuva. Ja joskus antiikin aikoina pikku orgiat piknikkien ohessa olivat kai enemmän sääntö kuin poikkeus.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy