Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Seppo

  Lätkäliiga 2018-2019

  HPK oli kyllä tänään terävämpi. Hyvin käyttivät paikat hyväkseen. Keltamustien lasien takaa tarkasteltuna nyt saatiin ratkaisupeli Ouluun 🙂
 3. Today
 4. Myydään vähällä käytöllä ollut Polar Vantage V kello tarpeettomana. Kello ostettu Marraskuussa 2018. Kunto uudenveroinen. H : 320 Tavoittaa yksityisviestillä tai sähköpostilla vuokun(ät)gmail.com
 5. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Noni.. Paikan päällä oltiin todistamassa Ritariareenalla HPKn voittoa 3-1Kärpistä
 6. Tiedoksi, HCM-osallistumisoikeus on ostettu (tältä foorumilta). Nyt ei muuta kuin pieniä viimeistelyharjoitteita, ja katsotaan millainen juoksukeli on tälle kerralle tulossa. Terveisin Seppo
 7. Alles klar. Koitetaan saanko natsattua konkkaronkan kanssa tuohon. Laitan punaisen rusetin kaulaan 😊 Vai kostea viikonloppu, hmmm. Mulla ei ainakaan toisessa merkityksessään toteudu, Maanantaiksi on liput kolmen teinin kanssa huvipuistoon. Kerran olen kieppunut krapulassa ja se oli kyllä aivan kamalaa. Jaa miksi sitten kiepuin .. noh, pakko ... koska ilmaiseksi pääsi. Tällä kertaa jos jätän laitteet väliin, pilkkaavat nössöksi loppuvuoden. Että pakkohan se on taas.
 8. Aitajuoksija Viivi Asikainen veti tänään todella hyvä coretunnin. Ei uskonut, että pystyn tekee vitosilla juoksun käsiliikettä. Ehdotti 1kg kaikille. Sanoin, että mä oon tottunut tekee vitosilla. Sanoi: no tee vitosilla. Sitten kun se kohta tuli, se sanoi: Ootko varma, että haluat tehdä vitosilla. Tein ja hän sanoi että hyvin meni. Mutta oli kova tunti ja diggasin hänen tyylistä vetää kunnollisia harjoituksia. Kävin sen jälkeen juoksee kympin kevyen lenkin. Tarkeni t-paidassa ekaa krt tänä keväänä, which is nice. Ja ostin XXL:n löytörekistä 129e kompressiotrikoot 20 eurolla. Suht hyvä löytö. Ei haittaa yhtään, että mulla oli ennestään 9 juoksutrikoot, joista kolmet jo ennestään 2XU ja yksissä niistäkin vielä laput kiinni. Ei tule pullonkauloja!
 9. Abgemacht, halukkaille treffit ja viime hetken tsempit la klo 11 maissa kuvan sinisen ympyrän ovilla ulkopuolella (oletan että siinä on sisäänkäynti). Taitaa olla tulossa kostea viikonloppu.
 10. Lauantaina aamukoneella saavun myös minä. Majapaikkaan suuntaan ekaksi ja sieltä messuhallin. Varmaan yhdentoista kieppeillä olen siellä. Lupailee muuten sunnuntaille ihan kelpo juoksukeliä.
 11. Tulvahuippuhan näkyy osuvan nyt jo vapun tienoille 😁 Eli tulvista ei pitäisi olla yhtään mitään haittaa. Sikäli koomista, että 2017 tulvahuippu oli vasta Nutsin aikoihin. Ja kyllähän sen Oulankajoesta huomasikin! Vaikka en mutaa, lunta ja jäätä yhtään kaipaakaan, niin olihan ne Oulankajoen kuohut upeita.
 12. juusok

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Jep, ja samaan toivomukseen jos saisi samaan hintaan lisätä, että jokien korkeus pysyisi aisoissa 🙂
 13. vmaksi

  Hoka One One

  Pallas-Kesänki väli on metsäisempää, polku teknisempää ja alusta pehmeämpää. Sitten kun lopussa kierretään Ylläs on tarjolla enemmän kiveä, jopa asfalttia ja pitkospuita. Ja vähän ennen loppua vielä Pirunkurun rakka. Itse lähdössä koko reissulle YPH:lla ja kenkänä varmaankin SG3 tai Evo Mafate.
 14. Hitski

  Hoka One One

  Itse olen pohdiskellut samaa koskien Pallaksen 105km-matkaa. Torrentit ovat olleet käytössä viime kesästä lähtien ja pehmeillä poluilla ja "keskipitkillä" matkoilla se on kyllä selkeä ykköskenkä, mutta varsinkin väsyneillä jaloilla meno tuntuu mielestäni pikkasen karulta jos alusta sattuu olemaan vähänkin kovempi (esim. Nuuksio 70km:n kalliot ja metsätie-pätkät). Kenkävalintaa vaikeuttaa tässä tapauksessa myös se että "Pallas-Äkäslompolo"-reitti ei ole minulle entuudestaan tuttu. @vmaksi , sinä kun olet vanhalla 134km reitillä tuon pätkän ainakin suurimmilta osin juossut, niin millaista maasto on "Ylläs-Pallas"-pätkällä jos vertaa esim. "Pallas-Hetta"-pätkään? Yksi vaihtoehto olisi tietysti laittaa toiset kengät dropbagiin 45km:n kohdalle ja vaihtaa sitten jos tarvetta on.
 15. Jos en ihan väärin muista, niin 2017 mun jälkeen taisi tulla viisi juoksijaa maaliin, eli aika yksinäistä siellä tulee olemaan 😂
 16. Cosmos74

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Nyt on hyvä aika vielä testailla ja varmistua omista varustuksista
 17. Tykittele sinä vaan, minä tulen sitten perästä. Seuraavaksi voisinkin jo toivoa ettei olisi NIIIN lämmintä ja kuivaa kuin viimeksi. Ainakin meikäläinen joutuu muuten juomaan niin järkyttäviä määriä että vähemmästäkin lähtee munuaiset laulukuoroon.
 18. Hei, Myyn HCM osallistumisoikeuden 18.5.2019. Hinta 40 €. Ostajalle tulee lisäksi maksettavaksi 10 euron siirtomaksu.
 19. Kavelija

  Nilkkalukko

  Täällä nyt noin 10 kertaa avattu tuota nilkkaa eikä vieläkään pysy täysin auki. Teen juurikin tuota liikettä että varpaat ylhäällä tukea vasten polvea hitaasti kohti seinää. Sama nilkka taittunut monta kertaa vuosien saatossa ja on lukkiutumisongelman lisäksi lyösä. Röntgen OK ja mietin magneettia. Nilkka jumittaa pahemmin kun polvea linjaa oikein varpaita kohti, polven linttaaminen sisäänpäin antaa enemmän liikettä nilkasta.
 20. Suppilovahverokastike, maustekurkkuja, puolikkasurvosta. Uusia perunoita ! - lisävarusteena feta salaatti ja jääkylmää sitruunavettä. Meni kaks lautasellista. Jäkkäriksi pihalla päikkärit ( 1/2 h täyskooma )
 21. Don_Valido

  Nilkkalukko

  Tuollainen ylimääräinen irtonainen luunpala poistettiin tästä jalasta ainakin. Toimenpiteen jälkeen on fyssarin mielestä nilkka nyt liikkuvampi kuin koskaan aiemmin. Kolmannen viikon jälkeen leikkauksesta juoksin jo.
 22. No nyt ollaan lumien osalta jo todella kovassa syöksyssä. Selvästi viime vuotta edellä ja viime vuoden kisa käytiin täysin lumettomissa olosuhteissa. Ja loppuviikoksi on Kuusamoon luvassa vielä kunnon lämpöaaltoa, sitten taas vähän viilenee. Jos ei tule hillitöntä takatalvea, niin elän vahvassa uskossa, että 2017 mutalumijääkärsimystä ei ole tänä vuonna edessä 🤪 Saa tykitellä mukavia baanoja menemään.
 23. Don_Valido

  Hoka One One

  Torrentit on omat suosikit nykyään poluilla. Menisin noilla kaikki matkat.
 24. Miuakin on vaivannut uusiutuva nilkkalukko. Ensimmäisen kerran se iski kun vaihdoin autoon renkaita polviasennossa. Tämän jälkeen nilkkalukko on uusiutunut aina välillä kun olen taivuttanut nilkkaa alaspäin, esimerkiksi laittanut jalan lootusasentoon. Kummallista nilkkalukossani on, että se tuntuu iskevän melko sattumanvaraisesti. Olen juossut, urheillut yjäoskus lukkoon pienestäkin väännöstä. Toisinaan, ehkä lämpimämpänä, nilkkaa taas voi venyttää enemmän. Lukkotila on viime aikoina kestänyt ehkä vähän yli viikon. Olen saanut nilkkaa auki pyörittämällä sitä sekä istumalla ns. slaavikyykyssä. Välillä myös venytän sitä niin, että varpaat ovat seinää vasten noin 30 asteen kulmassa ja sitten painan jalkaa kohti seinää. Oon käynyt näyttämässä nilkkaa fysiterapeuteille ja ortopedeille, mutta kukaan ei ole oikein sanonut mitä kannattaisi tehdä. Ortopedi kyllä laittoi magneettikuvaukseen, jonka mukaan nilkassa on "4 mm:n irtopala taluksen edessä intra-artkulaarisesti". Oon vähänä pohtinut, että onko syynä lukkoon se, että tuo luusta irronnut pala menee nilkan luiden väliin... Viime aikoina olen miettinut, että pitäisikö leikauttaa tuo pala pois nilkasta. Mietityttää kuitenkin tuo leikkaus, koska ortopedin mukaan nilkka voi parantua itsekseen ja toisaalta leikkauksesta voi aina tulla jotain seurauksia... Onko näkökulmia tuohon leikkauskysymykseen?
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy