Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Luultavasti hauskuuttavat itseään. Sarkasmi huumoria typerääkin typerämmästä säännöstä.
 3. Hieno kävely: https://yle.fi/urheilu/3-10790873
 4. Today
 5. Tässähän tätä juoksemiseen liittyvää positiivisuutta on taas oikein urakalla! Mihin te oikein pyritte?
 6. Täällä kelpaa kaikki, kun mitään ei edes kyseenalaisteta. EU:n sanat on suomalaille kuin suoraan Jumalalta. Täällä on vaikenemisen laki, kun pitäisi kriittisesti arvioida tuotakin asiaa. Media on jo poliittisen vallan alla johan sitä Sipiläkin uhkaili.
 7. Naisten ykkönen ja kakkonen eli Honkonen (219+) & Vierimaa (212+) lehdistön tentattavana. Tarjoilu pelasi.
 8. juusok

  Hoka One One

  Joo on noi niin karseen skeidaiset, että itse en kehtaisi julkiselle paikalle, ei itsetunto riitä. Pitäis varmaan pestä noi ATR:t, muuttuisi mustasta takaisin oranssiksi.
 9. En kyllä tiedä mitä mahtavaa tuossa olisi... Tosin jos tavoitteena on saada HCRn ja HCMn osallistujamäärät nopeasti vielä alemmaksi, niin sitten ehkä -- IAAFn säännöthän eivät erottele juoksijoita tasojen suhteen ja siksi tasapuolisuuden vuoksi pitäisi varmaan hylätä kaikki kuulokkeita käyttäneet (kuten sitten mm. myös kaikilta Majoreilta). EDIT lisäys: mitä nopeasti katselin vielä sääntöjä, niin esim Iso-Britannian yleisurheiluliiton sääntöjen mukaan kuulokkeiden käyttäminen näyttäisi olevan sallittua, kisajärjestäjän salliessa, muulta liikenteeltä suljetuissa TIEjuoksuissa. Eli ehkä joku viisaampi osaa sanoa, että miten IAAFn sääntöjä tulisi tulkita: koskeeko sääntö vain esim ratajuoksuja sekä tie- ja maastojuoksumestaruuskisoja?
 10. Tässä juoksijoita, loppuaika-arvio tässä näkyville 3:30 - 4:30.
 11. Irvileuat laittaneet Iivon omaksi syyksi harhailun. Twitterissä Tuomo Salosen postaus tilanteesta. Juoksija seuraa pyöräilijää kuten yleensä on tapana. Liikenteenohjaus vaikuttaa tilanteessa aika ponnettomalta. Lööppikuvissa näkyvät keilat ym. ilmaantuivat paikalle myöhemmin iltapäivästä.
 12. Onnea kaikille maratonin suorittaneille! Itse lähdin 3.45 jänisten matkaan. En ole aikaisemmin juossut jänöjen kanssa ja jälkikäteen ajatellen se oli sekä hyvä että huono ratkaisu. Jäniksemme eivät juurikaan ottaneet vesipisteiltä mitään, vaan matka jatkui koko jaan tasaisesti. Melkein joka juomapisteen jälkeen jouduin vähän kirimään heidät kiinni. 30 kilometriin asti tämä olikin ihan fine, sitten alkoi kone hyytyä. Joskus 7 km ennen maalia päästin jänikset (ja aika pieneksi kutistuneen seurueensa) menemään ja kärsin jonkinlaisesta romahduksesta. Maaliin tulin ajalla 3.49 mihin olin lopulta hyvin tyytyväinen. Jäi se silti vähän kaihertamaan, miksi luovutin lopussa. Olis kai sitä sinnillä päässyt. Oma epävirallinen tavoite oli parantaa enkkaa 3.40 mutta se ei nyt onnistunut. Toisaalta siitä on 11 vuotta aikaa, joten kyllä tämän nyt voi sulattaa. Maratonin alun ruuhkat olivat tympeät. Ihan startissa jotkut kiilasivat, runnoivat kantapäille ja ihan suunnilleen väkivalloin työnsivät tieltään. En tajua tällaista käytöstä, kuitenkin oltiin "vain" 3.45 vauhtisten jänisten matkassa. Yksi mies edelläni päätti yhtäkkiä niistää räkäänsä, käänsi vain päätään ja sihautti. Ei kiva. Osui meikäläistä olkapäähän ja vielä minunkin takanatulevani kiroili, että räkäklimpit voi käydä sylkemässä niin ettei takana tule ketään. Vähän tässä jäi (kuten arvasinkin!) sellainen fiilis, että pitäisikö yrittää tuota enkkaa vielä parannella tänä tai ensi vuonna.
 13. Baltsu

  Hoka One One

  Huomasin eilen sellaisen asian Cliftoneista, kun ne olivat lähes koko päivän jalassa, kun olin katsomassa kisoja oman lenkin ohessa, niin jalkapohjan lihakset tulivat kipeiksi. Se metarocker-muoto on ilmeisesti jalalle haastava, jos niitä pitää jalassa oikein pitkään.
 14. Baltsu

  Hoka One One

  Mä en oikein pidä sanasta rullaavuus. Se antaa lähtökohtaisesti sellaisen mielikuvan, että kenkä ei olisi responsiivinen, eikä veisi askelta eteenpäin. Ainakin itse diggaan kengissä sellaisesta snappyfiiliksestä eli että jotain tapahtuu silloin kun askel lähtee eteenpäin. Jos rystysillä napauttaa vaikka reiteen niin se nyrkki ponnahtaa siitä eteenpäin. Haluan, että kengätkin ponnauttavat juoksijaa eteenpäin, eikä niin, että askel rullaa, mutta jokainen askel syö sen energian pois. Mä pääsin eilen hypistelee ekaa kertaa tuota Carbon X:ää. Helsinki5:lla alle 15 minsan juoksijalla oli tuo tossu lämmittelyhölkkäkäytössä. Mielenkiintoisen oloinen, mutta kun sillä juoksijalla oli niin iso koko, niin ei oikein omaan jalkaan voinut kokeilla. Sitä miettii, kuinka kireälle sen kengän saa jalan ympärille. Lesti on aika leveä ja päällinen on aika joustavan oloinen.
 15. Rispektit sitkeydestä 💪
 16. Olisi mahtavaa, jos Honkala diskattaisiin tuon takia. Mun mielestä tosin kuulokkeiden käytöstä pitäisi diskata harjoituslenkilläkin.
 17. Myyn vuoden ikäisen Garmin Forerunner 645 Music kellon. Speksit: https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/612476 Myyn koska olen uuden Fore 945 onnellinen omistaja 😊 Janne Lähteenmäki, Uusmäki, Espoo 0503580712 jannemlahteenmaki@gmail.com
 18. Tiedän kyllä. Kai sen nimenkin voi tässä sanoa. Noora Honkala veteli napit korvissa, ei Soili.
 19. Tässä vaan virhe että kakkonen ja kolmonen vaihtoivat ennen maalia järjestystä. On twitterissä kuvakin kyseistä naisjuoksijasta kuulokkeineen.
 20. Saksalainen, ruotsalainen ja suomalainen näkivät norsun. Saku tuumas, että onhan iso ja vahva otus. Tekee varmaan hyvin töitä ja toivottavasti halvalla. Svenski, hieno eläin ja varmaan harvinainen. Täytyy siis heti pitää möte ja käynnistää sitten suojelutoimet. Suomalainen punastui ja mietti, mitähän v..a toi musta oikein ajattelee ?
 21. Kyse ei ole puolueellisuudesta tai muusta liitosta. Suomalainen on aina huolissaan mitä muut tuumaavat, vaikka asuisi Tyynenmeren kaukaisella saarella.
 22. Sen takia Suomen olisi pitänyt pysyä puolueettomana valtiona. Nyt ulkopolitiikkakin on suoraan EU:n politiikkaa. Oikeasti meidän pitäisi käydä Venäjän kanssa kauppaa. Sen tyrehtyminen myös romahdutti talouttamme suuresti. Tiedättekö, että Harri Holkeri ja Paavo Lipponenkin oli EU:ta vastaan alunperin ? Puolueettomuudesta kiinni pitäminen oli silloin vielä tärkeää. Jostain syystä kelkat kääntyivät ja juuri se kuvaa Poliitikkoja parhaiten. Mitä vaan poliittista suuntausta voidaan muuttaa, milloin vain. Ihan päinvastaiseksikin.
 23. Onhan se kielletty. Just etin tuota Iivon harhaan juoksemisvideota niin samalla katoin kun Salosen Tuomo kritisoi Nooran kuulokkeiden käyttöä. Oli lainannut sääntökohdankin.
 24. Kyllä. Näin sanoo IAAF:n säännöt. Sitäkin Tuomo kommentoi Twitterissä.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy