Jump to content
Juoksufoorumi.fiKaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. JH1

  Suunnistuslamppu

  Tuo vaikuttaa fiksulta ainakin siinä mielessä, että pimeys ei pääse yllättämään vaikka akun varaus kävisikin vähiin. Valaisin osaa fiksusti tiputtaa tehoa akun hiipuessa, mutta ei kuitenkaan pura akkua liian tyhjäksi. Valotehoa voi joku kaivata enemmänkin, mutta ei tuo mikään huono suoritus ole. Huom. akkuliivin sisältävä versio on vähän kalliimpi.
 3. Joo. Tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat tyytyväisiä EUhun. Suu säkkiä myöten, sanoo ruotsalainen. Kunpa ihmiset yksilötasolla pyrkisivät tähän. Vähävaraisillakin pitää olla iPhonet ja asunto keskustassa.
 4. Todellakin näin 😂 Mä pääsen onneksi trendikkäästi nojailemaan sauvoihin jo kuukauden kuluttua. Ei ole pakko odotella Ylläkselle asti!
 5. JH1

  Reitinvalintatehtävä

  https://www.jukola.com/2019/2019/04/ponsan-reitinvalintatehtavan-ratkaisut/ Siinä on kolme ratkaisua. Vasen kierto näyttää aika hurjalle: Jos kuviorajan kulmasta huitaisee oikealta ohi, voi tällaisen virheen tehnyt suunnistaja olla vähän pulassa. Siinä on sen verran tiheää, että ihan helpolla ei saa mistään kiinni. Suora reitti näyttää nyt jotenkin houkuttelevalle. Siinä on sopivin välein avokalliota, joista saa napattua kiinni ja alustakin varmasti melkoisen helposti edettävää. "Tiheikkönotko" ennen viimeistä mäkeä syö kuitenkin vauhtia.
 6. Netistä löytyy myös Olympic Channel, jolta kisaa voi seurata mutta vain jos asuu jossain ao. maista. Enpä tiedä onko tätä mahdollista vpn:llä kiertää... Afghanistan, Algeria, Bahrain, Chad, Djibouti, Egypt, Iran, Iraq, Jordan, Kuwait, Lebanon, Libya, Mauritania, Morocco, Oman, Palestinian Territories, Qatar, Saudi Arabia, Somalia, Sudan, Republic of South Sudan, Syria, Tunisia, South Sudan and Yemen.
 7. Seppo

  Lätkäliiga 2018-2019

  Jatkoajan keskustelupalstalla spekuloitiin Osalalla olevan joku vamma. Melkein toivoisi että Jokisellakin on. Käsittämätöntä peliä. Sille on syynsä ettei sitä sopparia tullut änäriin ja eilen nähtiin mikä se syy on.
 8. jep..eihän kukaan haluu ottaa Afrikkalaista - Irakilaista- Somalia tai jonkun muun maalaista omaan asuntoonsa..vai haluuko joku ? jos pitäs ite maksaa pakolaisen kulut ..ja ehkä antaa kakkos auto käyttöön... et pääsee kurvailemaan..
 9. Jahhans. Nyt sitten on tutkittu kansalaisten tyytyväisyys EU : hun. Suomessa ollaan tutkimuksen mukaan tyytyväisiä vallitsevaan kehitykseen. No hyvä näin. Aikanaan kun on liittytty ja nyt sitten saadaan se, mitä on tilaushetkellä luvattu. Näin se menee demokratia. Ruotsissa vastaavasti EU n tulojen väheneminen ja EU n budjetti on aiheuttanut kovaa keskustelua hallituksessa ja EU n uusia ehdotuksia ei nielaistakaan ihan noin vaan. Ruotsalaiset kun eivät suostu maksamaan Brexitin aiheuttamia lisälaskuja, eivätkä katso ehdotettujen ’synteettisten ’ lisäpaikkojen olevan 15 mrd lisä kruunun arvoisia. Ruotsissa kummastellaan etteikö EU ssa osata suhteuttaa menoja tulojen mukaan. ’ suu säkkiä myöden ’ on kaikkien muiden kyllä elettävä. Ihan hyvä pointti tuo. https://www.svt.se/nyheter/storbrak-vantar-om-svenska-avgiften-till-eu Mitä ruotsalaisten tyytyväisyyteen EU hun tulee, niin ruotsalainen on kyllä tyytyväinen, etenkin kun kruunu on ja pysyy. Euroa svenskit eivät halua, eivätkä myöskään tule ottamaan, näin uskon. Ovat Ruotsissa muuten edelleen vahvasti sitä mieltä, etteivät halua Unionissa maksaa muiden tekemiä sotkuja ja vedätyksiä. Minusta etenkin edellinen on tervejärkistä ajattelua. Isolla Molokilla on muuten kyltymätön ruokahalu.
 10. Today
 11. Tuntuu kyllä oudolta, että Jussi Jokisen taso on laskenut noin paljon. Selittävinä tekojöinä voisi olla vähän huono kauteen valmistautuminen ja ehkäpä joku vamma, josta ei vaan nyt tiedetä. Niin ja se ikä! Vai onko sittenkin todettava, että Florida Panthersissa Sasha Barkov raahasi selkärepussa Jagrin lisäksi Jussia...
 12. Ei se niitä pihtaa.. Liikut vaa yksinkertasesti enemmä. Itellä paukkuu herkästi 150% kolmostasolla. Käy vähä koirankaa lenkilla, liikkuu töissä, työmatkat pyörällä ja pyöräilyharrastus siihe päälle.
 13. Minulla on kanssa kovaa vääntöä suunto 9 ja Vantage Vn välillä joten minua kiinnostaa
 14. puujalka

  Polar M430

  Hommasin sitten tällaisen. Melkoinen helpotus kun ei tarvitse pukea sykevyötä. Kehitys kehittyy! Tämä on vain yksi monista uusista jutuista joihin olen nyt törmännyt ollessani ulkona skenestä vuosia. Tuosta pakkasella toimimattomuudesta. Oletteko panneet merkille missä kohtaa se pakkasraja suurin piirtein kulkee? Nollakelissä tuo ainakin näyttää toimivan, joten luulisi pakkasellakin mikäli on kunnon paidan ja takin sisällä?
 15. Eilen
 16. mä vedin joskus melko alussa 40-50km kevyt viikko..80-100km kovempi..vk ta - vetoja oli heti alus mukava..oisin varmaan juossu viel kovempaa jos olisin vetäny kevyemmät hiljempaa..kovemmat kovempaa..tai sit en..
 17. hoppana

  Helsinki10 27.4.2019

  Minäkin mukana. Viime vuonna elämäni eka 40min alitus tapahtui kyseisessä kilpailussa, mielestäni erinomainen tapahtuma, nopea rata ja hyvä tunnelma. Oma kunto on mysteeri koska muut elämän kiireet ovat olleet etusijalla ja juoksukilsat aika vähissä. Ei kuitenkaan haittaa, mukavan kesäiset olosuhteet tiedossa ja katsotaan minkä verran tehoja saa koneesta irti.
 18. PekkaS

  Lätkäliiga 2018-2019

  Täytyy pitää jalat maassa vielä. Tasasia vääntöjä luvassa jatkossakin. Onneksi HPK vaikuttaa hyvävireiseltä nyt.
 19. 3-1 olisi kyllä hyvä karkumatka jos nyt vielä lauantaina onnistuvat. Meinaan Kärppien pitäisi sit jo vetää kolmen suora. Hitsi kun ei nähnyt livenä tekstitv:n varassa ollaan.
 20. Mukana ollaan! Tavoite 50 minuutin alitus. 47.30-jänisten kyytiin en ehkä uskalla lähteä, mutta jotain 4:50-4:55-kilometrejä jos saisi hölkättyä.
 21. Seppo

  Lätkäliiga 2018-2019

  On kyllä ihme jos Kärpät kaivaa voiton lauantaina. HPK pelaa joukkueena ja Kärpät tuntuu odottavan että joku muu tekee maalit. Toisaalta noilla näytöillä saavat olla tyytyväisiä jos joku NHL joukkue tarjoaa sopparia miehelle joka hyytyy ratkaisupeleissä...
 22. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Jep... HPKn kotiareena on kuin 6s kenttäpelaaja, niin hyvä tunnelma tuolla on...
 23. Seppo

  Lätkäliiga 2018-2019

  HPK oli kyllä hyvä tänään ja ansaitsi voittonsa. Kärpät tuskailee tehojen kanssa, ei tunnu kenelläkään uppoavan. Toki Larmi pelaa hienosti kun samaan aikaan Vehviläinen vähän haparoi. Nyt olis kyllä kova jos HPK voittais kotonaan.
 24. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Noin. Hieno ryöstöretki Raksilasta. Go HPK Go🏒🏒🏒
 25. Jos et itse pääsekään...
 26. olut sopivasti otettuna hyvä palautus juoma..ei tietty joka päivä kuitenkaan.. yks ulkmailta tilaama urheilu juoma oli tosi hyvää..ei vaan oo tullu tilattuu.. anaboliset palautti hyvin puntti aikoihin..pieni kuuri roinaa..onneksi kuitenkin lopetin koko touhun..
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy