Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. tb2

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Kilometritolkulla soritettu: 20 km, 10 km, 5 km? Paljonko arvelet sorituksen nopeuttaneen?
 3. Wauchti

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Itkonen ohittanut Nokelaisen ja matkaa heillä sen verran vähän, että järjestys näyttäisi olevan 1) Eskelinen 2) Itkonen 2019 3) Nokelainen 4a) Itkonen 2018 4b) Maisala 5) Lepistö. Nokelaisen ja Itkosen ero on sen verran pieni, että Nokelaisen pienellä loppukirillä voi muuttaa sen vielä. Muilta osin erot ovat isoja suhteessa jäljellä olevaan matkaan.
 4. tb2

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Yli 2 h entisestä ennätyksestä pois. 18 tunnin puhkaisu ei jäänyt kauas. Tasaisesti ero kertyi viime vuoden ennätysaikaan. Reilu tunteroinen mennessä ja reilu tunteroinen tullessa.
 5. isi

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Taisi Eskelinen todellakin malttaa. Nokelaisen ohituksen jälkeen kaulaa syntyi varsin reippaasti, joten hyvin näytti olevan voimaa jäljellä. Nokelaisella ja Itkosella n. 4 km maaliin ja @ErAh:in veikkaus taitaa osua oikeaan. Tosin vielä tällä hetkellä @kiljander kiinni supertriplassa. Jännää loppuun asti.
 6. vmaksi

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Jaakolta ammattimainen veto. Älysi passata selkeästi liian kovan alkuvauhdin ja seurasi tilannetta vähän taaempana. Sit paluumatkalla hedelmät talteen ja tuoreemmalla jalalla ohi. Aika myös maailmanluokkaa, jota sopiva keli ja reitin kunnostustyöt (soritettu pahoja paikkoja kilometritolkulla) varmasti auttoivat 😉
 7. Today
 8. Muusa

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Eskelinen maalissa 18:04:19. Hurjaa!
 9. No no, lähellä ollaan. On tuo taso Suomessa jo uskomattoman kova jos vertaa vaan viime vuoteen. Taitaa mennä sinne 18.30 kieppeille voittoaika
 10. Eilen
 11. Eiköhän tyypillinen kestävyysurheilija tule aika suoraan korkealta kisoihin eli ei ainakaan Suomesta. Luultavimmin läheisiltä aikavyöhykkeiltä eli Etelä-Afrikasta/Pyreneiltä/Keniasta. Näin on varmasti Raitasenkin kohdalla kun ovat jo aloittaneet harjoituskaudella tuon korkealla leireilyn. Ellei sitten jotain yllättävää ongelmaa tule tai ole vaikeuksia sopeutumisessa ilmanalan muutoksiin. Tietysti korkealla ei missään ole todennäköisesti ihan niin kuuma kuin Qatarissa.
 12. Harmillisen vähälle on jäänyt tämän turnauksen pelien katsominen, enkä nähnyt tuota Ruotsi-ottelua. Mutta äsken katsoin sen ottelun kokoonpanot, ja yllätyin kun ei Ruotsilla ollutkaan niin nimekäs joukkue kuin mitä olin olettanut. Monta tähteä puuttui, kuten Elias Pettersson, Filip Forsberg, Niklas Bäckström, Victor Hedman, Rasmus Dahlin ja tietysti Erik Karlsson. Ja muitakin. Olikohan se kolme viikkoa sitten, kun näin EHT-pelin jossa Suomi voitti Venäjän. Se oli todellista tuhlausta, kun Venäjän isot tähdet laitettiin pelaamaan ottelua joka heitä ei kiinnostanut, eikä heillä ollut taktiikkaa. Mutta parhaimmillaan Venäjä on tietysti todella hyvä, he ovat vahvoja ja taitavia. Aika hyvältä vaikutti pelaaminen Yhdysvaltoja vastaan, kun katsoi osan ottelua. Monesti Suomi on yllättänyt Venäjän arvokisoissa, mutta ehkäpä tällä kertaa niin ei käy. Jos Venäjä saa pari kolme maalia, niin Suomen voi olla vaikea päästä tasapeliin. Ja jos jatkoajalla pelataan 3 vastaan 3 niin onhan se etu Venäjälle. Samoin rl-kisassa heillä on taitoa.
 13. Miska

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Tota ma vahan ihmettelin, etta onko heilla mahollisuutta seurata noita GPS pallukoita itse, tai jotenkin kommunikoida taustajoukkojen kanssa asiasta ? Ainakin nyt kun ovat Oulangan ohittaneet, sielta varmaan kuulivat missa seuraavat lorvii...
 14. Seppo

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Eskelinen vie. Tai tulee ainakin tiukka vääntö. Voihan tuo olla ettei ole mielenkiintoa yrittää irti ennen Konttaista. Toisaalta eivät taida tietää miten lähellä kolmantena tuleva on.
 15. ErAh

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Nyt on tainnut olla viimevuotisen ennätysvauhdin kanssa kutakuinkin sama tahti viimeiset 2 tuntia. Onneksi Eskelinen ja Nokelainen pääsevät juoksemaan kohta yhdessä. 19 tuntia tehnee tiukkaa, sen verran on tahti hiipunut ja kylmä keli taitaa olla enemmän haitta kuin hyöty, kun sataa vettä. Oma veikkaus top-3 maalissa, 1. Eskelinen 2. Itkonen 3. Nokelainen
 16. huh huh

  Baltsu 8K

  On ainakin tekijälle sopiva ympäristö. Keilaniemeä, Westendiä, merenrantaa ja purjeveneitä.
 17. Tosiaan jotenkin sellaiselta luotettavalta vaikuttaa tuo Raitasen ja valmentaja Ukonmaanahon tekeminen. Ainakin tähän asti uralla asiat ovat sujuneet hyvin pitkälti ihan suunnitelmien mukaan. Noin isossa kuvassa. Pari kertaa maastojuoksun arvokisoissa tullut huono kisa, mutta kesäkaudet on olleet hyviä ja loukkaantumisilta on taidetta välttyä melko hyvin. Ei mitään loukkaantumiskierrettä, mykoplasmoja tai loukkaantuneena kilpailemista ja harjoittelua ole ollut ainakaan tähän mennessä, niin kuin joillakin muilla. Juoksija onkin silleen vahvan ja urheilullisen oloinen, että voi olla kestävä ravuri. Mutta ainahan sitä voi kaikkea tulla, kun laji vaatii paljon. Eikä se kehittyminen huipulle tietysti helppoa ole.
 18. PekkaS

  Tukholman Maraton 1.6.2019

  Aivan ja se on hyvä ensikertalaisen tietää (olen 1 kerran osallistunut Tukholmaan). No onhan ruuhka toki muuallakin suuremmissa tapahtumissa. Juomapaikat ovat riskejä törmäyksille. Niissä jotkut seisoskelee, jotkut tulee yllättäen vauhdilla paikalle, jotkut tulee poikittain sivusta eteen.
 19. Myydään uusi ja täysin käyttämätön Garmin Forerunner 30. Tästä hyvä gps-urheilukello lenkkeilyyn tai muuhun liikuntaan. Kellosta löytyy myös aktiivisuusmittari. Kello sijaitsee Seinäjoella, mutta kulkeutuu postilla myös muualle. Hinta 70€. Ostaja maksaa mahdolliset postikulut. Yhteyttä voi ottaa yv:llä tai soittamalla 040 828 7371.
 20. isi

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Eskelinen ajaa hyvin kiinni. Nyt ero reilut 6 minuuttia. edit: ja Itkosen ennätysaikaa ollaan todella rajusti edellä.
 21. Venäjää povailevat vielä suuremmaksi suosikiksi Suomea vastaan kuin mitä Ruotsi oli Suomea vastaan. Kanada hiipi onnekkaasti välieriin. Tshekeille soisi nyt menestystä, heidän viimeisin mitali kauimpaa välieräjoukkueista, pronssi vuoden 2012 maailmanmestaruuskisoista.
 22. Enpä usko, että varsinaista vahinkoa pääsee tapahtumaan, vaikka laittaa molemmat rattaat päinvastaiseen asentoon! Sitten vaan varovasti pyörittää pari kertaa polkimia, niin eiköhän ne siitä oikene. Ketjuja tahi esim. takarengasta pois ottaessa tulee ite aina laitettua pienemmälle takakiekolle, johon ketjut on helpoin nostaa takaisin.
 23. Olen ihmetelly tätä asiaa oikeestaan siitä saakka kun aloin lätkää kattomaan tosissaan. Ehkä 10v ikäsestä. Isäukko oli eka "varmasti hävitään" kokemus. Ite sanoin että varmasti voitetaan vaikka vastaan tuli punakone. Hävittiin 10-0 yksi peli cccp vastaan. Katoin kuvaa mustavalkeesta ja kuuntelin ääntä radiosta. 1995 natsas ekaa kertaa, harmi että kännäsin liikaa niin kovin tunnetila jäi kokematta. Monen monta karvasta haviötä pudotuspeleissä jne.. silti aina odotan voittoa. Olen niin urpo että en voi esim veikkausta tehdä suomea vastaan. https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/f86fb83d-e488-41ab-a528-7c83ca7127a2
 24. AnttiSn

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Ei siihen mitään kisoja tarvita. Itsenäisesti voi retkeillä juosten pitkin metsiä, riittävän pitkiä matkoja, niin ajaa saman asian. Kisavermeet niskassa, ja riittävillä huolloilla. Sitten kisaankin jää vähän lisäjännitystä, kun ei tiedä miten nuo huollot toimii käytännössä (vrt. mulla ei ollut vaihdoista mitään käsitystä ennen ekaa tri-kisaa). Noh, tämä jääköön osaltani (toistaiseksi) tähän... Ero kärjessä kutistuu silmissä, ei oo Nokelainen ensimmäisenä maalissa tällä tahdin!
 25. https://m.imdb.com/title/tt0405422/
 26. Sinänsä erikoista että Polarin laitteissa putoaa hinnat nopeasti vaikka ohjelmistopäivityksiä tulee monta vuotta eikä uusia mallejakaan ilmesty edes joka toinen vuosi. Jos vertaa asiaa puhelimiin niin android laitteiden hinta putoaa nopeasti, koska valmistajilta tulee vähintään kerran vuodessa vastaava malli uudistettuna ja ohjelmistopäivitykset ovat markkinoille tullessa vain 1,5-2v lippulaivamalleissakin. Vaikka Applekin julkaisee vuosittain yudet mallit, Applen laitteiden hinnat puolestaan pysyvät käytännössä koko vuoden samalla tasolla, koska niiden käyttöikä on huomattavasti pidempi. Ohjelmistopäivityksiä tulee jopa 5 vuotta. Polarkin voisi hyvin pitää hinnat samoina kuin markkinoille ilmestyessä jopa pari vuotta. Turhaa tiputusta ja kuluttajat vain odottavat koska hinnat tippuu. Polarin laitteet ovat nimittäin softatasolla parempia aina paljon myöhemmin kuin markkinoille tullessa.
 27. No yleensä mulla 2x 600ml lötköä, ja repussa vielä litra. Mutta jos vielä n. litran sais lisää, voisi se olla joskus ihan hyvä. Onhan 2l jo aika paljon, mutta viime vuonna ei KK:n juoksuvaelluksella riittänyt, kun sinilevän takia ei saanut mistään vettä matkan varrella, paitsi Oulangasta ja Basecampista. Normaalina vuonna voi ottaa puroista ja joista, mutta...
 28. perttu

  Mizuno

  Hämmentävästi muistuttavat nykypäivän Riderit Mizunon vm.2005 Helsingin MM-kisamallia joka on edellinen Mizuni ja löytyy yhä komerosta. Kertoo paljon siitä kuinka vähän kengät oikeasti muuttuvat pitkällä aikavälillä, vaikka välillä trendit heiluttelevatkin vuosimalleja. Ehkä selkein ero on että paino on hieman laskenut ja istuvuus on hieman sukkamaisempi ja mukavampi mutta esim. pohjan rakenne ja muoto on melkein sama (oiskohan eva kuitenkin jotain uudempaa versiota, kenties). Ihan hyvässä ruohonleikkuukunnossa vanhakin kenkä, vaikka uusien kenkien mukana tuleekin varoitus. Nämä on tarkoitettu vain juoksu-urheiluun ja takuu raukeaa muussa käytössä... Kaikenkaikkiaan istuvat erittäin hyvin jalkaan ja mukavan tuntuiset, ens viikolla sitten kokeilut tiellä. Koko aika lailla sama kuin useimmissa muissakin merkeissä, lesti vähän leveämpi kuin Pegasoksessa koska tuntuu juuri passelilta eikä sellaiselta rajatapaukselta. Oletteko kokeillut Wave Knit R2:sta? Ilmeisesti joidenkin juttujen mukaan sama pohja kuin Rider mutta tuolla vielä sukkamaisemmaksi ja jossain mukavammaksi sanotulla päällisellä? Jostain taisi myös saada halvemmalla tarjouksella.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy