Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. No jo on! Tämä tyyppi niisteli ihan keskellä sumaa, ettei voinut olla millään muotoa kyse siitä, ettei huomaa. Joitakin ei pitäisi päästää lähtöviivalle ollenkaan.
 3. Olen päivittämässä Polar V800 seuraavaan sykemittariin. Eniten kaipaisin jatkuvasti ranteessa pidettävää sykemittaria, joka osaa uskottavasti näyttää palautumisen tilan. Olisiko sopiva valinta Polar Vantage V, Garmin 945 vai kenties Suunto Spartan Ultra? Olen pitänyt V800:aa ranteessa juostessa ja pyöräillessä, mutta kaikki kävelyt ovat jääneet mittarilta näkemättä. Nyt haluaisin kaiken liikunnan mukaan ja tietää, milloin kannattaisi lenkki jättää seuraavaan päivään.
 4. Mutta kuinka kauan? Kansainvälinen kehitys vie kohti Mastersia.
 5. rjr

  Terwamaraton, Oulu, 18.5.2019

  Niin, uinnissa. Mutta, kuten tiedät, niin meillä on tämä https://www.saul.fi/
 6. itselläni aikoinaan syynä oli bursiitti
 7. Onko tuttua kenellekään? Lähtikö itsestään pois vai kävitkö lääkärissä? Itse kävin fyssarilla joka neuvoi tekemään venytyksiä ja jättämään tulehduskipulääkkeen (pronaxen) pois. Tein työtä käskettyä ja olen venytellyt ja jumpannut, sekä jättänyt lääkkeen pois.Kävin tänään lyhyellä lenkillä ja nyt lonkkaan sattuu taas ihan hulluna ja kipu levinnyt hieman nivusen puolelle. Otin pronaxenin ja kipu laantui hieman. Onko neuvoja?
 8. Jaa, no voi se ilmoittautuminen tosiaan jossain mennä automaattisesti ikäsarjaan. Itsekin tänään lenkillä ajattelin, että tuleekohan tänä vuonna käytyä ensimmäiset 30-sarjan kisat. Mutta eipä sillä ole niin väliä, kisa kun kisa ja on tuonne radalle mahtunut saman aikaan yleisen sarjan juoksijat, veteraanit ja kuntosarjalaiset, 10 000 metrillä on niin vähän juoksijoita.
 9. Today
 10. Triathlonissa on erikseen promiehet ja ikäsarjaan menijät. Syy miksi nimiä ei löydy johtuu siitä kivikautisesta järjestelmästä, että kysyvät henkilön nimeä, eikä taiteilijanimeä. Minusta sen jälkeen kun JJ Lehto hyväksyttiin formulanimeksi, olisi pitänyt tämä juoksuhommakin muuttaa sellaiseksi, että saa esiintyä juoksunimellä. Se on sekavaa pelleilyä nyt. Systeemi pitää muuttaa.
 11. Kaikilla se on edessä ennemmin tai myöhemmin. Tosin joissakin tapahtumissa pitää ilmoittaa syntymävuosi ja siitä seuraa automaattisesti sijoitus omaan ikäsarjaan.
 12. Myydään hyväkuntoinen Garmin Fenix 3 uudemman kellon tieltä. Sykevyötä ei tule mukaan. Kehyksessä jokunen jälki, mutta kellotaulu naarmuton ja muutenkin hyväkuntoinen. Mukaan löytyy laturi ja uudenveroinen Garmin Leather Band. Hp: 80€ ilman nahkahihnaa ja 100€ nahkahihnalla Nouto Oulusta tai smartpostilla
 13. Ero ei pelastaisi maatamme EUn terrorilta. Jopa itsenäistäkin itsenäisempi Sveitsi on joutunut nöyrtymään EUn edessä ase- ja verolakien osalta.
 14. Eikä! Minäkin kohtasin tällaisen räkämiehen. 😬 Jossain vaiheessa ekalla kiekalla juostiin yhen miehen kanssa samaa vauhtia ja hän oli minun edessäni, hän niisti monia kertoja nenästään ja räkää lensi päälleni pariinkin otteeseen.. Varmasti tiesi että olin ihan siinä lähellä. Oma vika kai, kun juoksin sen hetken siinä peesissä.. 🙄😖
 15. Tälläisiä ajatuksia kerkesi itsellenikin muodostua tuon maratonin aikana. Ensi vuodelle hcm toisaalta kiinnostais kun on 40.kerta. Luulen et yksi puolikas kesäksi ja sit se mara johonkin väliin.
 16. tarjoa yv:llä tai suoraan mailiin rudinmaili(ät)gmail.com
 17. Lenkkiä vaan lisää niin tulee lentoa askeleeseen.
 18. No näkyypä olevan. Ei olisi uskonut, että menee ikäsarjaan.
 19. Kiitos @enkelman videoista myös täältä. @marika_ oman juoksun katsominen tekee pahaa kyllä nopeammassakin vauhdissa. Aivan hirvittävältä näytti oma meno, vaikka alussa sen piti olla vielä rentoa 😂 Onneksi askel vie sentään eteenpäin!
 20. Ei se matka tapa vaan se vauhti.. Aina voi pk lenkillä hidastaa, kävellä tai pysähtyä tauolle, jos on rankkaa. Itse kyllä aina juoksen.. välillä tosi hitaasti, mutta kuitenkin.. Näin sunnuntaisin kun käyn pitkällä hitaalla nautinnollisella LSD-lenkillä niin vaimo usein kysyy, "paljonko juoksit".. Ei siinä mitään, mutta joskus kysyy epäuskoisena vielä perään että "juoksitko koko matkan".. niin se panee juoksemaan.. jotta voi sanoa.. (nonchalantly) "toki".
 21. Osallistuinpa minäkin yhdentoista vuoden jälkeen HCMlle, kun sille sattui hyvä tilaisuus: piti muutenkin käydä loppuviikosta Helsingissä ja sain vielä kyydin juoksuun. Päätöstä avitti se, että edellisen viikonlopun Yyteri maraton meni kohtuullisella rasitustasolla kiitos tasaisen reitin ja lähes täydellisen sään (13 astetta, pilvistä ja aika tyyntä). HCMllä olosuhteet olivat sitten toisenlaiset. Tavoitteet oli itselleni maltilliset noiden olosuhteiden, oman kunnon ja viikon takaisen maratonin vuoksi: mukavahko reipas juoksu, sijoittautuminen m45-sarjan kärkikolmikkoon ja alle 2:50 (jotta muutamissa ulkomaisissa maratoneissa voisi saada paremman lähtöryhmän 2020). Kaksi jälkimmäistä tavoitetta onnistui, ja kai juoksu oli reipaskin, mutta erityisen mukavaksi sitä ei voi sanoa. Eka puolisko tosin meni tuskaisen mukavasti, suurelta osin porukassa. Ilahduttavan lisämausteen autokyydin tarjonneen jyrkun irtiotto ryhmästä, johon en pystynyt vastaamaan, ja että sain myöhemmin hivuttauduttua takaisin hänen kantaansa. Harmillisempia lisämausteita oli lyhyt eksyminen reitiltä (epäselvä kohta, edellä menevää ei näkynyt ja liikenteenohjaaja opasti reitillä olevaa autoilijaa), sekä yksi todella lähellä ollut törmäys reittiä ylittävän vanhemman rouvan kanssa (alamäkeen juostessa vauhti oli tavallista reippaampaa). Toinen puolisko meni tasaisella rasituksella vastaantulevia selkiä poimien, samalla juoksun muuttuessa tuskaisen mukavasta oikeastaan vain tuskaiseksi. Hetken pelkäsin ylämäissä löytäneeni taas maratonseinän, mutta onneksi kyseessä oli vain pari heikkoa kohtaa. Lopussa löysäsin liikaa ja jäin lopun vielä hitaammin edenneestä juoksijasta 20 sekuntia. Hieman harmittaa, etten edes yrittänyt kiinniottoa, mutta oli vaikeaa motivoida itseä lopussa kunnon kiriin, kun takana ei ollut ohittajia ja edellä menevää ei nähnyt toiselle kierrokselle lähtevien selkien läpi. Reitti oli mukavan vaihteleva fiilistelymaratoniksi, mutta ennätysten tavoitteluun tosiaan huono. Sinebrychoffin puiston alamäki oli jyrkkyydessään jo vaarallinen.
 22. Mulla sama fiilis, kun kattelin Magen Cooper videota. Toivottavasti nyt tekniikka on parantunut. Näytti juoksu lyllertämiseltä ja joka askel jarrutti menoa ja kädet teki aivan liian pientä liikettä. Onneksi vuosi sitten sai jo kehuja pikajuoksu valmentajalta. Ihan järkevää videoida omaa juoksua. Kyllä se kehittyy jos siihen vaan panostaa. Niin kauan kun tossu nousee asfaltin pinnasta niin kuntoilijana kaikki on ok.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy