Jump to content
Juoksufoorumi.fiKaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Tänään 5,1 km hölkkää aika raskaalla tuntumalla keskitahdilla 7:03. Luulen, että tällä viikolla on tullut vedettyä liikaa miinuskaloreilla, mikä varmaan osakseen syö tuota jaksamista. Pitäisi löytää se kultainen keskitie.
 3. Ihan vain fillarilla klo 7.20 startaten duuniin, illalla takas ja käppäilyt koirien kanssa (aamu ja ilta). :)
 4. @kimmoke Ulkosyrjältä, kuten olen kuvan yläpuolellekin kirjoittanut. :) Joo, aika inha vaiva tää tuntuu olevan. Välillä ärtyilee ihan tosissaan, välillä ei paljon ollenkaan.
 5. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Kultakorvat on myös asia erikseen. En pidä patterilla toimivista seinäkelloista ja usein tulee ihmeteltyä, miten joku voi ulkoilla kahisevalla tuulitakilla
 6. Valentin jr.

  Kilpakävely

  Olen aloittelija ja yrittänyt löytää kilpakävelyyn sopivia lenkkareita, mutta on vaikeata. Olisiko vinkkejä, tyyppiä tai valmistajaa?
 7. Euffa

  Skiket ja Skikkaus

  Minun mielestäni on ihan hyvä, että pitävät ääntä, niin tajuavat mennä alta pois. Koiranulkoiluttajat aiheuttavat välillä muutaman lisälyönnin.
 8. Tämähän oli oikein mukava pätkä. Toimittajan kysymykseen että miksi vielä toinen sata mailia kommentoisin että pitää olla varovainen toiveissaan koska tässäkin tapauksessa varmasti saa mitä haluaa.
 9. Tänään
 10. Onko ennätyksenyritys reitti vielä selvillä? Aika samanlainen suunnitelma itelläkin tuolle IM-ohjelma (pl. mulla toki karsitumpi). Paljon sulla pyörällä suurinpiirtein nuo tehot noissa treeneissä on kynnystehosta? Onko pitkä jotain 0,65-0,7 kynnyksestä ja im-tehoiset lähellä 0,75? Mulla on lähinnä tuota 4-5h lenkkiä x4-5 im-tehoilla (0,7) ja 1 ylipitkä (0,65) ohjelmassa. Toivottavasti työt eikä loukkaantumiset ei häiritse harjoittelua ja edellinen Suomen ennätys vaipuu historiaan.
 11. On kyllä niin kova haaste, että itseltäni jää tekemättä jo ajatustasolla. Kisaympäristö antaa kuitenkin valtavasti lisäboostia, kun meno alkaa käymään oikeasti vaikeaksi.
 12. Mä olen ~vuoden käyttänyt AirPodseja (ykkösversio) juostessa, hiihdossa, salilla jne. Olen erittäin tyytyväinen. Pysyvät päässä, akunkesto on hyvä ja äänenlaatukin mielestäni hyvä. Aikaisemmin tuli kokeiltua kaikenlaista muuta johdollista ja johdotonta (kun olin vähän skeptinen Applen kuulokkeiden hinta-laadun suhteen), mutta en ole hetkeäkään kaivannut enää muita kuulokkeita urheiluun.
 13. Otsikko on ehkä hieman harhaanjohtava, mutta linkin takana jutustelua elämästä, ultrajuoksusta ja Mustavuori 24 h - mäkihaasteesta 😉 https://areena.yle.fi/audio/1-50548132
 14. Noi polven kolautukset vaikka ei edes kovaa kolahda voi pitkäänkin vaivata. Äsken juuri sänkyä petasin ja ojensin eteenpäin, että sai päiväpeittoa niin polvi vaan nojasi hetken sängyn reunaan niin kyllä se sattuu. Eikä edes kolahtanut. Varovainen pitää olla.
 15. Korona epidemia on kuulemma Suomessa hyvää vauhtia kuihtumassa pois, näin arvioi immunologian professori Seppo Meri Helsingin yliopistosta. ( IS juttu ) Alustavasti näyttää myös siltä, että kouluista ei olisi lähtenyt uusia tartuntoja, mutta tuo tieto voi vielä muuttua. Tänään uusia tartuntoja 0. Syksyllä ehkä kalenteriin merkityt tapahtumat toteutuvat. Samanaikaisesti Ruotsissa tilanne on edelleen vaikea ja mm ssa hallitus, sekä asinatuntijat ovat menettämässä kansan luottamuksen. ( Novus tutkimus , SVT ) Norja ja Tanska näyttävät kulkevan samaa sairastumislinjaa kuin Suomi. Jokohan se kesän vaikutus alkaa pohjolassakin näkymään, mutta Ruotsissa kesän vaikutus on varmasti hitaampi, koska tartunnan saaneita on paljon.
 16. nana73

  Hyvää kahvia

  Testatkaa sitä espressopapua seuraavalla kerralla kun Lidlissä käytte, tummanharmaa 1kg pussi. On hyvää!
 17. Sama todettu tällä viikolla kahdesti Seinäjoen uimahallilla, tilaa on😄 Täydellistä!
 18. Pitää tarkentaa kriteerejä: siis ihan puhtaat napit hakusessa, ei sankaa, ei johtoja mihinkää.. Se muuten jää valkea raita keskelle kaljua päätä parin lenkin jälkee 😂
 19. https://www.verkkokauppa.com/fi/product/23711/gqkvf/Urbanears-Hellas-Black-Belt-urheilukuulokkeet Pitkällisen jumppaamisen jälkeen ostin nämä. Ennen mulla oli Kossin portaprot jotka olisin ostanut langattomana jos hinta olisi järkevämpi. Pidän siitä puoliavoimuudesta mikä niissä on, ei pääse pyörät ja muut takaatulijat yllättämään niin pahasti. Paino ei häiritse, äänenlaatu on aika kökkö jos kosseihin vertaa, mutta podcastit ja musat kuuluu.Eivät ole mitenkään kovin suojaavat tai siis kuuluu hieman ulkopuolinenkin melu läpi joka mulle on siis hyvä asia. Ohjaus toimii semi ok, välillä biisin skippaus ei oikein osu kohdalleen. Hintaansa nähden ok pelit. Käyttöä takana joku 4kk aina lenkeillä mukana.
 20. Palautuskävely Laajavuoren huipulle. 5,6 km 13.17/km AVG 73
 21. Eilen olin uimassa altaassa ja hyvin mahtui. Jos pääsee päivällä, niin en uskoisi olevan ongelmia. Iltavuorossa on aina omat riskinsä. Onneksi nyt on normaalia enemmän altaita auki! Kauniainen on ihan jees, sieltä löytyy poijut ja "kierros" noin 600m. Vesi sameaa ja kasvillisuutta jonkin verran, aika matala lätäkkö on. Mutta ihan hyvä siinä on uida, kunhan lähtee laiturilta liikenteeseen (yksi on Lippajärven puoleisen rannan puolessa välissä ja näkyy googlen kartoista)...
 22. Olisi ostoslistalla kuulokkeet, earbudit, ilman mitää johtoja. Aika loputon suo.. Mielellään alle 100€, akun kestona riittää, jos 3 tuntia jaksavat yhtä kyytiä. Ääntä ei tarvii eristää, mielellään tuolla ulkona kuulee mitä ympärillä tapahtuu. Äänenlaatu, no hifi erikseen, kunhan kuuluu 🤷‍♂️ Under Armour flash saisi Prismasta 84€, onko kokemusta tai muita vastaavia ehdokkaita?
 23. juusok

  Cooper

  Kaikissa kisoissa missä olen ollut mukana, ollaan menty reppu selässä - paitsi Ansiolla taisi olla joku vyölaukku tms. Reppu jopa tarkistettiin järjestäjien toimesta, että sieltä löytyy sisältäkin jotain 🙂
 24. Juu, ei se ulkona uiminen varmaan ongelma ole, aina sitä tilaa vedestä löytyy. Lähinnä tänään altaaseen kun menossa, miten siellä mahtuu 🙂 En ole käynyt tuolla Kauniaisissa, mutta kun siellä ilmeisesti ihan hyvä uida, niin voisi käydä joku viikko kokeilemassa. Etenkin kun Oittaalla ei poijuja ainakaan toistaiseksi ole kuin rannan lähellä rajaamassa varmaan uintialuetta.
 25. Taputellaan vähän hintaa ales, eli 175€.
 26. -juoksu 9.6km, 5.16/km, 127bpm Kevyt lenkura aamun raikkaassa ilmassa. Tasaisella alkaa kulkemaan kevyenä jo nelosella alkavia lukuja. Mäet vielä hidastaa vitosen puolelle keskarin näissä kevyissä. Selvästi parempi hengityskin nyt, tosin aina se on nimenomaan kovemmissa vaikeampaa. Nyt toivoisi melkein päivän mittaisen vesisateen tähän väliin niin raikastuisi ilma! Sellaistahan se on vähän luvannutkin. Tämän päivän on tarkoitus olla tosi löysä, käyn vain uimassa iltasella tekniikkapainotteisesti (pullari+lättärit) ja lyhyesti tehoilla. Huomenna sitten taas vähän reippaammin. Voi olla, että suunnitelmat ajella omalle mökill torpetoidui. Olin vähän optimistisesti laskenut kuinka helposti tuo onnistuu. Pahimmassa tapauksessa en saa koko pyörää ollenkaan matkaan! Siinä tapauksessa vedän 4-5 päivän uintiöverit juoksukermalla...
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy