Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. On kyllä kovia pappoja mun ikäisiä. Maataloustyöt varmaan pitänyt lihaskuntoa ja aerobistakin hyvin yllä. Eikä nuo miltään sohvaperunoiltakaan näytä.
 3. No mut jos ne olikin niitä maratonviesti-juoksijoita jotka "keskeytti".
 4. Kyllä ainakin minä olen huomannut miten juoksuvuosien lisääntyessä aiemmat liikuntakerrat kumuloituu. Vaikka terävin suorituskyky katoaa aina hyvin nopeasti juoksemisen lopettamisen jälkeen niin edellisen perustason saavuttaminen muutamissa viikoissa on ihan mahdollista. Esim. peruslenkkivauhtien osalta ei ole ikinä enää tarvinnut palata 7-8 min/km hölkkävauhteihin mitä kymmenen vuotta sitten harrastusta aloittaessa joutui tekemään. Ei vaikka pitäisin nyt puolen vuoden tai vuoden tauon. Sama juttu harjoitusmäärien kanssa. Elimistö sietää enemmän kuin ihan noviisina. Kyseessä on nyt siis ihan harrastajahölkkääjä eikä mikään kova menijä. Muistaahan elimistö vaikka UV-säteilynkin vaikutukset. Miksei liikunnankin?
 5. Today
 6. täysin merkityksetön peli. Oli ruotsi tai sveitsi niin hankalaa on. Päätyyn mennään!
 7. Tarkki

  Suunto 5

  Näkyy olevan Fitness level Suunnon sivuilla olevissa kuvissa, eli sama kuin vanha Suorituskyvyn taso tai Running Index jossain toisaalla. En voi käsittää, että tätä ei ole eikä tule Suunto 9:n, joka pitäisi olla lippulaivamalli! Suunto 5 näyttää samalta kuin Trainer. Onkohan yhtä heikko rannekkeen kiinnitys kelloon? Trainereita on hajonnut, enkä uskaltaisi käyttää esim suunnistuksessa!
 8. pskosk

  M: Märkäpuku Orca S4

  Myyty, voi poistaa
 9. ihan kuin olisivat pelanneet puolivalolla. Kumma juttu. Nyt sitten vastaan Ruotsi ? Zumteuffel sano Kuchnhackel 😝
 10. Kävi just niinkuin ajattelin. Maailmanluokan maalintekijä kyykytti meidän koulupoikajoukkuetta.
 11. Surkea peli leijonilta. Ihme lepsuilua kiekon kanssa koko ajan.
 12. Yllättäen Saksan vie johtoon nykyajan eerikki.
 13. Tehdään tavoitteesta virallinen, eli Paavo Nurmi puolikas 2019 1:50 alle. Lähtökohtaan nähden realistinen, muttei itsestäänselvyys.
 14. SUPER PEP 2019 taas on UUSI ARVONTA EDESSÄ!!! Osallistu arvontaan ilmottautumalla tapahtumaan: http://www.nivalanpolku.fi/1_16_super-pep-2019.html Arvomme 1.6.2019 mennessä KAIKKIEN ilmottautuneiden kesken seuraavat palkinnot: *Smoothiekone *50€ lahjakortti Urheilupiste Anttilaan * x3 Nipo tuubihuiveja. Huom!!! 57km ja 171km halvempi hintaporras umpeutuu 1.6.2019
 15. Suomelle on ennenkin käynyt kylmät.
 16. Näin aloittelijan kokemuksella olen omassa tekemisessä huomannut sen, että vauhtiharjoitusten jälkeen näkee aina kehitystä tapahtuneen. Kun on tehnyt vetoja, esim 4-6x500m tai kovia spurtteja, niin seuraava rauhallinen lenkki kulkee paljon helpommin. Vaikka syke nouseekin korkealle niin ei keskisyke koko harjoituksessa (lämmittelyt ja vedot huomioiden) ole juurikaan korkeampi kuin pidemmällä PK-lenkillä. Yhtenä viikkona vetoja, toisena pitempi tavoitevauhtinen (kiihtyvä) niin kyllä se siitä.
 17. kivasti tehdään maaleja vuoron perään. Suomi häviää yleensä tällaiset väännöt.
 18. Joskus taisin lukea noista unkarilaisista metodeista 50- ja 60-luvuilla. Muistaakseni niissä painotettiin vahvasti intervalleja, mikä taisi olla vähän ajan henki. Lydiardin menetelmät pohjautuvat puolestaan enemmän määräharjoitteluun, mikä on pääosin johtanut parempiin tuloksiin.
 19. Baltsu

  Nuoriso ...

  nyt huomasin, etten kuulu enää nuorisoon, kun yhden vuosikurssilaisen tytär on Miss Suomi -kisoissa.
 20. Baltsu

  Hyvä biisi

  ei vaan tämä on keskustelupalsta. Ei siihen minusta kuulu varsinaisesti mitään laulun kuuntelua. Minä en muutenkaan kuuntele kovinkaan usein musiikkia. Jos johonkin pitää verrata niin sanoisin, että kyllä minä Ilta-Sanomiakin pystyn lukemaan ilman, että kuuntelen sivuilla olevia keskusteluvideoita. Enhän minä kuuntele mitään höpöpodcastejakaan, mitä jotkut hölkkääjät tekevät, joiden kuunteluun menisi joku tunti, vaikka asia mahtuisi varmaan yhdelle A4:lle. Totta kai jos on vaikkapa ryyppäysfiilis tai jotain vastaavaa, niin silloin voi laittaa musaa soimaan.
 21. Pottonen

  Hyvä biisi

  Olisiko vähän sama asia, jos lukisin blogiasi, niin lukisin vain otsikot?
 22. Tuo taitaa olla enemmänkin mailerien harjoittelua.
 23. Baltsu

  Hyvä biisi

  Voi olla, että löydän, mutta minä en kyllä ole avannut näitä tämän ketjun videoita. Luen yleensä vain kuvatekstit.
 24. Pottonen

  Hyvä biisi

  Yleensä musiikissa on tahti (jostain free-jazzista sitä ei oikein aina löydy) ja kai sinä ainakin tuosta yo. musiikista löydät sen. Sitten siellä on se ohjaaja, joka näyttää vielä esimerkkiliikkeet. Omituisinta kai on se, että minä olin se ohjaaja.
 25. Hän kävi Suomessa 1960-luvun alussa mutta käsittääkseni 60-luvun lopulla alkanut Suomen kestävyysjuoksun nousu pohjautui enemmänkin Lydiardin antamiin vaikutteisiin. On toki silti Igloinkin metodeilla juostu kovaa.
 26. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Kiitos Baltsu. Ehdinkin nämä kengät jo tilaamaan (juuri samaisesta linkistä/kaupasta).
 27. Onko kukaan perehtynyt enemmän unkarilaisen valmentajan Mihaly Igloi:n harjoitusmalliin interevalleista? https://josephfullerrunning.wordpress.com/igloi-method/ Taisi käydä Suomessakin valmentamassa 70-luvulla ns. lupaavien juoksijoiden valmennusryhmää.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy