Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Spica

  Yleisurheilukausi 2019

  Nimenomaan pitää olla riittävästi tutkimusta taustalla, mikä on liian korkea, josta ei selviä enää omin avuin. Muuten on otettu liian aikaisin pois kisasta. Ja tuollaisen tutkimuksen tekeminen huippu-urheilijoilla (koska vähemmän huipuilla rajat voisi olla eri) voi olla hankalaa... ja sitten vielä yksilöllinen vaihtelu, mitä kukakin kestää. Kyllähänbkuumetta 40c ihminen sietää jonkin aikaa ihan ongelmitta. Toki ei täysin verrannollinen.
 3. Tästä voi alkaa tie, joka johtaa siihen, että vaaralliset lajit kuten maraton kielletään ennemmin tai myöhemmin.
 4. Uusimmassa Juoksija-lehdessä oli hyvä artikkeli asiasta. Kannattaa lukaista.
 5. henok

  Yleisurheilukausi 2019

  Tuon kanssa tulee vielä ongelmia. Kuvitelkaa tilanne, jossa esim. maratonin voittoon matkalla oleva juoksija otetaan pois radalta vaarallisen korkean ruumiinlämmön takia. Kuka uskaltaa tehdä sellaisen päätöksen? Urheilijoiden on varmasti vaikea sulattaa noita ratkaisuja. Tässä täytyy muistaa myös se, ettei huippu-urheilijan suoritus muutenkaan päästä kehoa kovin helpolla. Missä vaiheessa ei olla enää vain äärirajoilla vaan oikeasti vaarallisella alueella? Melko tarkat kriteerit saa olla.
 6. Today
 7. olmi

  Hyvä biisi

  Tommi Läntinen 60v 22.8.
 8. Kyseisen jutun mukaan tuon pillerin avulla tapahtuva reaaliaikainen elimistön lämpötilan mittaus olisi käytettävissä vuoden 2020 kesäolympialaisissa: "A second pill is being developed which by the time of the Olympics could measure temperature in real time, which means athletes could potentially be pulled out of an event if considered at risk of hyperthermia."
 9. Herkkusienikastike, perunoita, puolukkahilloa ja ämpärillinen salaattia.
 10. Spica

  Cooper

  https://www.is.fi/maastohiihto/art-2000006212974.html Ei mennyt 3750m, vähän uholisää ilmeisesti aiemmissa kertomuksissa, koska yli 200m heitto ei ole tiedostamaton tilanne entiselle huippu-urheilijalle 🙂 Taisi aika varmasti tietää, että ei ole lähelläkään, jo kun haaste tuli.
 11. Tein eilen broilerjauhelihapyörykötä. Tänään paistoin pannulla perunoita noiden kaveriksi. Hyvää oli - luonnollisesti.
 12. GrigoriSoiros

  Polar Ignite

  😂😂😂 ulkoahan on suht helppo oppia. Baltsulla luetun ymmärtäminen voi olla se the ongelma 😂😂
 13. ei varmaan yhtään huono juttu tuo kävelykään...palautumisen kantilta...Ingebrigtsenin veljekset laittavat sitten vedot ja maximit -kisat melkoista hoipakkaa...
 14. Ben!

  Polar Ignite

  Vähän kun vielä kehität tuota ajattelutapaasi, niin saatat päästä ihan oikeaan työpaikkaankin...
 15. Uusimmassa Juoksija-lehdessä on kiinnostavia juttuja mm. Ari Suhosesta ja kevytvauhtisen juoksun tärkeydestä (em. jutussa mainitaan sekin että Ingebrigtsenin veljekset saattavat pistää kävelyksikin ylämäissä jotta palauttava lenkki olisi varmasti tarpeeksi kevyt). Kannattaa lukea.
 16. GrigoriSoiros

  Polar Ignite

  Jännää että vieläkin kirjotat 0e blogia kun noin ylivertainen olet. Oletko muuten itse jo saanut paperit kauppiksesta? Siitä olen kateellinen siulle että syöt parempia lääkkeitä kuin mie 😂😂😂 Kevennä treeniä baltsun tasolle. Muistat paremmin
 17. GrigoriSoiros

  Polar Ignite

  Lap/ kierros on aika perinteistä. Mukavampi kellon kanssa juostessa kuin nauriin Autolapit urkkakentällä ei ole luotettavia
 18. Juha Tuomola

  Polar Ignite

  Tyypillistä tekstiä Baltsulta.
 19. Jalmari17

  Polar Ignite

  Tossa on kyllä pointtinsa, että hyvä rassata vähän muistia ja päätä tallentamalla ajat mieleensä. Omalta osaltani on vain pakko tunnustaa, että kun teen esim. 20x400m vedot, ei riitä kovalevyssä tila kaikkien kierrosaikojen muistamiseen. Täytyis vissiin rikastaa seosta.
 20. X66

  Polar Ignite

  Ennen mentiin rannekellolla. Onhan se hiukan kovaa jossain cooperin testissä prosessoida niitä kierrosaikoja lennossa.
 21. IUP

  Polar Ignite

  On se kova kun on jopa yli-ihimisen muisti. Tai sitten juokset vaan liian hiljaa kun ehtii kierrosaikojakin muistella. Lisää neveriisiä kehiin vaan!
 22. Baltsu

  Polar Ignite

  Tuollaisia numeroita muistetaan samalla tavalla kuin puhelinnumeroita. Alku on aina sama yleensä niin sitä ei tarvitse huomioida. 0401234567 tuossa on 10 kierrosta jo.
 23. Kinkissä pääasiassa kanaa ja härkää.
 24. Baltsu

  Polar Ignite

  En minä tuollaista kutsuisi hyväksi muistiksi. Jos tuollaista ei muista, täytyy käydä aika laihalla seoksella. Miksi kutsuisit mattojuoksemisen aikaista ajattelemista sitten. Minä saatan parin tunnin mattolenkin aikana suunnitella satoja yksityiskohtia sisältävän asiakokonaisuuden, jonka kirjoitan myöhemmin ylös koneelle. Tai no aina en edes kirjoita, koska on kerran päässä kovalevy, niin ihan hyvin osan asioista voi pitää muistissakin. Sinun ajattelutavallasi ei pääsisi ikinä yliopistoon opiskelemaan tai jos pääsisi niin rimaa hipoen. Minä luin ne viisi pääsykoekirjaa sen verran hyvin, että muistin ne kaikki kirjat sanatarkasti. Muistin jopa jokaisesta asiasta sellaiset tiedot, oliko asia aukeamalla oikealla vai vasemmalla, ylhäällä vai alhaalla sekä sivunumeron. Muistan muuten vielä yli 26 vuotta myöhemminkin paljon niitä asioita.
 25. Sain sähköpostiin tarjouksen ostaa Areenan 6 kk kortin tänään ja lisäbonuksena 2 kk samaan hintaan. Areenalla ei ollut paikalla ketään henkilöä, jolla olisi ollut oikeudet ja taito kortteja myydä. Tämän vuoksi tarjousta on jatkettu viikolla. Tämä tieto siis suullisesti, kirjallista tietoa ei ainakaan nyt ollut Esportin sivuilla.
 26. Juha Tuomola

  Polar Ignite

  Jossain 7-10 kierroksen treenissä on aika hyvä muisti oltava jos muistista niitä aikoja pelkän vilkaisun pohjalta kotiin päästyään kirjoittaa. 🙂
 27. Baltsu

  Polar Ignite

  Ignite ei kyllä ole ensisijaisesti juoksukäyttöön. Täytyy kysyä vielä, miksei niitä sekunteja voisi kirjata kelloa läpsäisemättä? Kyllä itse näen sekunnin tarkkuudella sen ajan, kun ohitan sen lähtöpaikan vaikken paina mitään nappia. Harjoituksen jälkeen merkkailen niitä aikoja muistista ylös.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy