Jump to content
Juoksufoorumi.fiKaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. mä vedin joskus alussa 40-50km kevyt viikko..80-100km kovempi..vk ta - vetoja oli heti alus mukava..oisin varmaan juossu viel kovempaa jos olisin vetäny kevyemmät hiljempaa..kovemmat kovempaa..tai sit en..
 3. Today
 4. hoppana

  Helsinki10 27.4.2019

  Minäkin mukana. Viime vuonna elämäni eka 40min alitus tapahtui kyseisessä kilpailussa, mielestäni erinomainen tapahtuma, nopea rata ja hyvä tunnelma. Oma kunto on mysteeri koska muut elämän kiireet ovat olleet etusijalla ja juoksukilsat aika vähissä. Ei kuitenkaan haittaa, mukavan kesäiset olosuhteet tiedossa ja katsotaan minkä verran tehoja saa koneesta irti.
 5. PekkaS

  Lätkäliiga 2018-2019

  Täytyy pitää jalat maassa vielä. Tasasia vääntöjä luvassa jatkossakin. Onneksi HPK vaikuttaa hyvävireiseltä nyt.
 6. 3-1 olisi kyllä hyvä karkumatka jos nyt vielä lauantaina onnistuvat. Meinaan Kärppien pitäisi sit jo vetää kolmen suora. Hitsi kun ei nähnyt livenä tekstitv:n varassa ollaan.
 7. Mukana ollaan! Tavoite 50 minuutin alitus. 47.30-jänisten kyytiin en ehkä uskalla lähteä, mutta jotain 4:50-4:55-kilometrejä jos saisi hölkättyä.
 8. Seppo

  Lätkäliiga 2018-2019

  On kyllä ihme jos Kärpät kaivaa voiton lauantaina. HPK pelaa joukkueena ja Kärpät tuntuu odottavan että joku muu tekee maalit. Toisaalta noilla näytöillä saavat olla tyytyväisiä jos joku NHL joukkue tarjoaa sopparia miehelle joka hyytyy ratkaisupeleissä...
 9. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Jep... HPKn kotiareena on kuin 6s kenttäpelaaja, niin hyvä tunnelma tuolla on...
 10. Seppo

  Lätkäliiga 2018-2019

  HPK oli kyllä hyvä tänään ja ansaitsi voittonsa. Kärpät tuskailee tehojen kanssa, ei tunnu kenelläkään uppoavan. Toki Larmi pelaa hienosti kun samaan aikaan Vehviläinen vähän haparoi. Nyt olis kyllä kova jos HPK voittais kotonaan.
 11. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Noin. Hieno ryöstöretki Raksilasta. Go HPK Go🏒🏒🏒
 12. Jos et itse pääsekään...
 13. olut sopivasti otettuna hyvä palautus juoma..ei tietty joka päivä kuitenkaan.. yks ulkmailta tilaama urheilu juoma oli tosi hyvää..ei vaan oo tullu tilattuu.. anaboliset palautti hyvin puntti aikoihin..pieni kuuri roinaa..onneksi kuitenkin lopetin koko touhun..
 14. Kawauchi

  Lontoon maraton 2019

  https://www.watchathletics.com/schedule/watchlive/4355 Tuolta pitäisi löytyä.
 15. kimmoke

  Lontoon maraton 2019

  Linkkiä, jos tämän näkee jostain? Yleensä on löytynyt. Farah on kai nyt hyvin treenannut: https://youtu.be/YyrF8KDDRbE
 16. Reenaaja

  Lontoon maraton 2019

  käsittämätön puokin aika..58.19 Abraham Kiptum.. Kenia.
 17. kännykän olkavarsi kotelot ..en tartte ite . jotkut saattaa tarvita.. nuorempana kuuntelin usein judas priestiä c-kasetilta..pitemmillä jolkotuksilla.. en oo aikoihin kuunnellu musaa lenkillä...
 18. puujalka

  Lontoon maraton 2019

  Mustana hevosena Abraham Kiptum, maailman nopeimman ajan puolimaratonilla juossut kaveri.
 19. Reenaaja

  Helsinki10 27.4.2019

  en kyl oo tulos..vaikka nyt johonkin aikaa tietty pystys vetää..16km pisin..fillaril 3h +...
 20. Joo, sitäpaitsi niihin voi nojailla mukavasti ja syljeskellä ringissä, kun huiputettu joku mäki. Jos on niin paljon nestettä kehossa, että vielä sylettää...
 21. Itse olen samoilla eväillä liikenteessä. Ehkä tässä sauva-asiassa voisi päteä sellainen totuus, että mitä turistimpana olet lähdössä kisaan, niin sitä enemmän hyödyt sauvoista 😄 Eli pitkien matkojen juoksuretkeilijät hyötynevät sauvoista varsin paljon, kun loppua kohti alkaa askel painamaan ja tasapaino horjumaan.
 22. Tossa oli edellä puhetta kuulokkeista yms. lenkillä turhina kapistuksina. Itsekin pidän niitä turhina. Tosin esim. rouva ei liikahda mihinkään ilman niitä, joten ilmeisesti niitä tarvitaan. Tänä keväänä olen itsekin ensimmäistä kertaa harkinnut, että pitäisi vaikka Kokkolan ultralle laittaa jotkut kuulokeet. Luovuin kuitenkin ajatuksesta. Nehän hiostaa korviakin vielä lisää!
 23. Kengistä on kyllä paha mennä neuvomaan. Kunhan ne on jalkaan sopivat ja riittävän isot! Jos olet Hokan kengillä juossut ennen ja ne toimii, niin ota ilman muuta ne. Ehkä pehmeämpi tossu voi kuitenkin olla parempi kuin Speedgoat? Esim. Challenger ATR. Mulla oli sauvat viime kesänä (134km). Oli kyllä ehdottomat pelit ylämäissä ja lopussa, kun "vähän väsytti". En kokenut sauvojen kanssa palaamista mitenkään säätönä, vaikka käyttämäni Camelbakin reppuun niitä on hankala saada takaisin paikoilleen. Enkä edes treenannut niiden keppien kanssa juuri mitään ennen reissua. Ja meinaan ottaa tikut myös ensi heinäkuun retkelle.
 24. Reenaaja

  Lontoon maraton 2019

  Eliot kipchoge on voittanu Lontoon maran 3 kertaa.. 2015, 2016 2.03.05 ennätys. 2018..saa olla kova luu jos voittaa kipchogen ...ehdottomasti mun suosikki...
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy