Jump to content
Juoksufoorumi.fiKaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Sekalaisessa, ei paremmuus järjestyksessä Riika Budapest Lviv Uppsala Malaga Rosoisia, kauniita ja noista kaupungeista on mukavia muistoja.
 3. Tämä tarvitsee perusteluja. Dhaka kun on usein mainittu Maailman karmeimman kaupungit -listalla. Itse viihdyin kohtalaisesti Dhakassa. Ulkonaliikkumiskielto toi jännityksen tuntua, samoin suuret mielenosoitukset päivällä. Tunsin oloni lähes kuninkaalliseksi, riksalla ajaessani kun kadullakulkijat seisahtuivat vilkuttumaan minulle.
 4. Today
 5. @Baltsu, toi on kiva kuva ! Miten sait kameran / puhelimen laukaistua just oikeaan aikaan ? Tuliko monta hutia ennen kun sait koivet ilmassa olevan otoksen ?
 6. Allaolevassa linkissä hyvin raskaslukuinen ja editointia kaipaava (paljon typoja) viisiosainen 40000 sanan aatehistoriallinen essee modernin veridopingin synnystä (aiemmat neljä osaa löytyvät otsikon alta olevista linkeistä): https://fasterskier.com/fsarticle/limiting-factors-a-genesis-of-blood-doping-part-five/ Essee siis lähtee siitä oletuksesta, että veridoping keksittiin menetelmänä vasta 1960-luvun lopussa, ja myöhemmin julkituodut 1950- ja 1960-luvun veritankkaushuhut ja todistajanlausunnot ovat todennäköisesti lähes aina vääriä muistikuvia tai väärinymmärryksiä. Alla on esimerkki vuodelta 1970 olevasta Aftonbladetin toimittajan Thorleif Håwin artikkelista (13.7.1970), jossa pyöräilijä Gösta "Fåglum" Pettersson valittelee kesken Ranskan Ympäriajon surkeita veriarvojaan, ja on samaan aikaan saamassa jotain nestettä suoniinsa ("Ilman tippaa en pysty selviämään. Surkeilla veriarvoilla tuntee itsensä eläkeläiseksi pyörän satulassa"). Epämääräinen neste on siis oikeasti sokeriliuosta, johon on joidenkin lähteiden mukaan lisätty rautaa. Nestettä kuvattiin vielä harhaanjohtavammin toisessa ruotsalaislehdessä "vereksi tipan kautta".
 7. Mun mielestä kaikki treenaaminen pitää suhteuttaa ikään, koska palautumiskyky ja vammariski iän myötä aina kasvaa. 1000m juoksua on moni huippukin käyttänyt testinä ympäri vuoden eli toimii. Tietenkään nyt ei muista yhtään.
 8. Jahhans. Tämä hauskuus siis onkin Heinäkuussa ? Eikä Kesäkuussa, kuten kuvittelin.
 9. Soitin Malmin lentoaseman ystävät ry:n Timo Hyvöselle ja hän tiesi kertoa, että Tampereella on joku outo tapahtuma aina lokakuussa. Jotkut pövästit kiertävät Pirkkahallia uudelleen ja uudelleen. Onneksi en ole itse muistaakseni ollut tuolla koskaan.
 10. Viikko aikaa hintanousun!
 11. En sentään. Kaverin puolesta ilmoittelen. Ei mitään käsitystä. Liekö kyse niin vanhasta asiasta, että kannattaa kysellä foorumin vanhimmalta - @Pottonen, mistä on kysymys?
 12. Joo, sama täällä. Havaitsin viestini kaksimielisyyden, mutta viittasin pikemminkin sääennusteen. Itsekin lennän jo su-ma yön yli takaisin ja maanantaina pitää olla oravanpyörässä rynnimässä, toivottavasti PB plakkarissa.
 13. Eilen
 14. Niin ja tapani mukaan ostan ilmaista mainosaikaa tapahtumalle, jonka järjestelyissä en ole enää edes mukana. Muistaakos isi mistä oli kyse?
 15. No nytko isi järjestää tätä. Mä muistan sen ekan. Liputin itseni ulos viidennellä kierroksella, ja Escobarin kuudennella kierroksella. Hän konttasi tuolloin ojia pitkin. Kisan järjestäjä Mikko olisi antanut hänen jatkaa. Minä en 🙂
 16. Koitetaampa toimisko nyt tuo harjoitusketjujen otsikoiden muokkaus. Lisäksi palautin tuon Takaisin ylös -nuolen. Foorumiin tuli päivitys niin nuo saattais taas toimia.
 17. Seppo

  Lätkäliiga 2018-2019

  HPK oli kyllä tänään terävämpi. Hyvin käyttivät paikat hyväkseen. Keltamustien lasien takaa tarkasteltuna nyt saatiin ratkaisupeli Ouluun 🙂
 18. Myydään vähällä käytöllä ollut Polar Vantage V kello tarpeettomana. Kello ostettu Marraskuussa 2018. Kunto uudenveroinen. H : 320 Tavoittaa yksityisviestillä tai sähköpostilla vuokun(ät)gmail.com
 19. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Noni.. Paikan päällä oltiin todistamassa Ritariareenalla HPKn voittoa 3-1Kärpistä
 20. Tiedoksi, HCM-osallistumisoikeus on ostettu (tältä foorumilta). Nyt ei muuta kuin pieniä viimeistelyharjoitteita, ja katsotaan millainen juoksukeli on tälle kerralle tulossa. Terveisin Seppo
 21. Alles klar. Koitetaan saanko natsattua konkkaronkan kanssa tuohon. Laitan punaisen rusetin kaulaan 😊 Vai kostea viikonloppu, hmmm. Mulla ei ainakaan toisessa merkityksessään toteudu, Maanantaiksi on liput kolmen teinin kanssa huvipuistoon. Kerran olen kieppunut krapulassa ja se oli kyllä aivan kamalaa. Jaa miksi sitten kiepuin .. noh, pakko ... koska ilmaiseksi pääsi. Tällä kertaa jos jätän laitteet väliin, pilkkaavat nössöksi loppuvuoden. Että pakkohan se on taas.
 22. Aitajuoksija Viivi Asikainen veti tänään todella hyvä coretunnin. Ei uskonut, että pystyn tekee vitosilla juoksun käsiliikettä. Ehdotti 1kg kaikille. Sanoin, että mä oon tottunut tekee vitosilla. Sanoi: no tee vitosilla. Sitten kun se kohta tuli, se sanoi: Ootko varma, että haluat tehdä vitosilla. Tein ja hän sanoi että hyvin meni. Mutta oli kova tunti ja diggasin hänen tyylistä vetää kunnollisia harjoituksia. Kävin sen jälkeen juoksee kympin kevyen lenkin. Tarkeni t-paidassa ekaa krt tänä keväänä, which is nice. Ja ostin XXL:n löytörekistä 129e kompressiotrikoot 20 eurolla. Suht hyvä löytö. Ei haittaa yhtään, että mulla oli ennestään 9 juoksutrikoot, joista kolmet jo ennestään 2XU ja yksissä niistäkin vielä laput kiinni. Ei tule pullonkauloja!
 23. Abgemacht, halukkaille treffit ja viime hetken tsempit la klo 11 maissa kuvan sinisen ympyrän ovilla ulkopuolella (oletan että siinä on sisäänkäynti). Taitaa olla tulossa kostea viikonloppu.
 24. Lauantaina aamukoneella saavun myös minä. Majapaikkaan suuntaan ekaksi ja sieltä messuhallin. Varmaan yhdentoista kieppeillä olen siellä. Lupailee muuten sunnuntaille ihan kelpo juoksukeliä.
 25. Tulvahuippuhan näkyy osuvan nyt jo vapun tienoille 😁 Eli tulvista ei pitäisi olla yhtään mitään haittaa. Sikäli koomista, että 2017 tulvahuippu oli vasta Nutsin aikoihin. Ja kyllähän sen Oulankajoesta huomasikin! Vaikka en mutaa, lunta ja jäätä yhtään kaipaakaan, niin olihan ne Oulankajoen kuohut upeita.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy