Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Today
 2. Kaju

  Polvet tuntuu jäykiltä

  Reenaaja, miksi mun kannattaisi tehdä mäkivetoja ? Haluaisin kuulla vähän perusteluja. Ajattelin vaan, jos tulee polvet jäykemmiksi. Tottahan se kyllä vahvistaa. En tiedä yritätkö laihduttaa kasviksilla. Minä taas koitan saada nykyisen painoni pysymään, ettei laske liikaa. Mutta terveellinen ruokavalio on kyllä tosi tärkeä juttu! Ja venyttelen kyllä joka päivä, niin ei pitäisi sen nyt vaikuttaa. Luulen, että olen ollut vain nyt vähän liian innokas harjoittelija, kun ei ole vielä kroppa tottunut juoksuun. Kun juoksu on vaativa laji 😆
 3. Työmatka on 15km. 🙂 Laskin satulaa hieman mutta ei auttanut. Muut säädöt vielä koittamatta. Pyörän runko on minulle ainakin Cuben oman taulukon mukaan oikea.
 4. On tosiaan vähintäänkin kohtuullista, että verovaroilla saa myös julkisia palveluja. Suomen verotus kun kuitenkin on jo maailman huippuluokkaa. Jotain julkisessa puolessa menee metsään. ( eurostat / julkinen talous vrt. bkt ) Eihän ongelma kovin helposti aukea, mutta kulurakenne on selvästi pielessä. Onko hallintoa liikaa, tai sitten bkt on liian alhainen ? Kuntien asukasluvun lasku ja työpaikkojen katoaminen on ainakin osaltaan aiheuttanut vinoutumista. Palveluja ja hallintoa pidetään edelleen yllä, koska ei niitä voi lopettaakaan. lähde https://www.veronmaksajat.fi/luvut/Tilastot/Julkiset-menot/Julkisten-menojen-kansainvalinen-vertailu/
 5. Päivän ensimmäisestä SE:stä vastasi Henri Ansio, joka teki 50 km SE:n 3.11.33. Viimeinen kymppi tasan 35 min.
 6. Tapahtumalla on nyt omat FB-sivut: https://www.facebook.com/Nuuksio-Backyard-Ultra-640078013111912/ Tervetuloa!
 7. niin no miten eroaa vuoden vanhat suunnistusnastarit uusista, katso kuvasta
 8. Mites se meni vertailussa Suomen julkisen sektorin koko muihin maihin ? Siis Suomessa on jo pienempi julkinen sektori kuin Ruotsissa 24.9% vs. 28.6% työntekijöinä mitattuna. USA 15.3%. Tarkoittaa myös, että Usassa ei paljoa köyhille murusia tule sosiaaliturvasta. Totta on, että Skandinavian maissa on iso julkinen sektori, mutta se on myös hyvä asia. Japanissa se on 5.9% ja vanhukset näkee nälkää ja suku joutuu hoitamaan.
 9. ATR 3:t, kilometrit jo näkyvät, mutta edelleenkin käyttökelpoiset hiekkapohjaisilla ulkoilureiteillä ja helpoilla poluilla. Valintani oli NB FuelCoret ja reenin sisältö oli 500 m kävelyä, 10 km hölkkää kiihtyvänä (@6:19 --> 5:19) ja 500 m kävelyä. Aamulla en kyllä uskonut hölkkääväni tänään alle kutosen vauhteja...
 10. Nuo Hokat on helpot. Siis nuo tuolla takarivissä 🙂
 11. Kävin kokeeksi jälköttelemässä tuon ykkösen. Enimmäkseen helppo, mutta onhan tuossakin melko teknisiä pätkiä välillä... Kyllähän tuossa Bodomillakin jonkin verran on korkeuseroa, kello näytti alalenkille 241m, mikä ei paljoa vähempää ole per km kuin KK:lla...
 12. Tässä, sitä krediittiä, kun on kerran pakko. Tässä, sitä krediittiä, kun on kerran pakko. Tässä, sitä krediittiä, kun on kerran pakko.
 13. Ootteko kundit kattonut liikaa xfilesia?
 14. Kuka oikeasti uskoo, että veromuutos ( Sitran ehdotus ) todella laskisi veroja. Rakentamalla veroluonteisten maksujen mekaniikka riittävän hämäräksi saadaan mukavasti lisärahaa. Verukkeena voidaan käyttää vaikka ilmastomuutosta, pienten muovipussien jälkikäsittelyä, tai jotain muuta yleisesti siunattua ja hymisteltyä näennäistä veruketta. Verotuloja ei kuitenkaan korvamerkitä. Verotus ei oikeasti laske, mutta olennaiseen, siihen korkeiden verojen aiheuttajaan, julkisen sektorin kokoon ei väkevällä kädellä puututa.
 15. Mulla oli telepaattinen yhteys vaatekaappin.
 16. Verorakenteen muutoksella pyritään piilottamaan kansalta verojen ja veroluonteisten maksujen todellinen suuruus. llo jää kuitenkin lyhytaikaiseksi kun ostovoima laskee hintojen noustessa kyseisten verojen seurauksena. Erityisesti asuminen kallistuu ja sen taso heikkenee. Mummo asui maatilalla, vanhemmat omakotitalossa, itse osakehuoneistossa ja lapset vuokrakommuunissa 😖 Asumistuki valuu vuokriin eikä tuella edelleenkään tule toimeen. Himoverotus pilaa talouden kilpailukyvyn kun vastassa on tasaprosenttiveroa maksavia yritteliäitä vapautuneita kansakuntia. Tasaprosenttiveron progressio syntyy perusvähennyksestä, jonka seurauksena tulovero voi mennä negatiiviseksikin. Suomen nykyinen verokäyrä on suunnilleen muotoa vero = (tulo-10 000) * 40%. Esimerksi 5000 € tuloilla saisi käteen 2000 €, 20 000 € tuloilla maksaisi 4000 € ja 50 000 tuloilla maksaisi 16 000 €. Eliitille eli noille parjatuille rikkaille tulovero ei ole merkittävä. He elävät kertyneillä säästöillään ja hallitsemallaan varallisuudella, joka on usein piilotettu erilaisten säätiöiden, rahastojen, yhteisöjen ja yhtiöiden taakse. Suomen on mahdotonta verottaa ulkomaista "yleishyödyllistä" yhteisöä, jonka yleiskuluihin jet set elämä helposti mahtuu. Suomi jopa rahoittaa näitä Vihreitä rahastoja ja lisää vaaditaan. Kukapa sitäpaitsi uskaltaisi puuttua lomailuun vanhan leskirouvan omistamalla mökiltä, ay-liikkeen kelomökillä tai firman Bahaman konttorilla. Kaikken huippuna ovat pankkiirit, jotka hallinnoivat meidän omia eläkerahastojamme. Hyvinvointi syntyy ideoilla, riskinotolla ja työllä, joiden tulokset oikeudenmukaisesti kuuluvat tekijälleen. Ihmiskunnan hyvinhointi on kasvanut räjähdysmäistä vauhtia osaamisen levitessä lähes kaikkialle, missä sosialismi ei kurista aloitteellisuutta. Valtion ohjaus energiapolitiikassa on johtanut massiivisiien virhearvioihin. Pelkästään tukien varassa elävät epäluotettavat tuuli- ja aurinkoenergiahankeet ovat epäonnistuneet jopa niille kaikkein suotuisimmilla alueilla. Yksityinen liuskeöljy ja maakaasu ovat sen sijaan osoittautuneet kaivatuksi teknologiamurrokseksi. Akkujen kehitys on ollut suuri pettymys. Ydinenergia on pitkällä tähäyksellä kaikkein lupaavin ja sen vuoksi lobbaajine vastusta energiamuoto.
 17. Nuuksio saa näköjään oman Backyard Ultransa syyskuussa:
 18. Ihan oikea vastaus on muuten vajaat kuudet juoksunomaiseen etenemiseen tarkoitetut kengät. @joukor, kuvassa on viisi paria, mutta mistä tiesit, että tuossa tuulikaapin kenkätelineessä on yhdet Pegasus 32:t? Ne ovat olleet vajaan vuoden pelkässä kävelykäytössä.
 19. On kyllä tosi mielenkiintoinen ajatus, että olisiko perussuomalaiset voittaneet vaalit - ehkä jopa selvästi - jos se puolue olisi pysynyt yhtenäisenä koko ajan. Eli siis siniset loikkarit olisivat olleet mukana näissä vaaleissa persujen riveissä, ehkä paria poikkeusta lukuun ottamatta. Eihän se sitä olisi tarkoittanut, että heillä olisi nyt parikymmentä kansanedustajaa enemmän, mutta kun tosiaan jäivät toisiksi vain pienellä erolla, niin eiköhän sieltä olisi ykkössija tullut. Oli tuo sinisten täydellinen floppaaminen kyllä melkoisen dramaattinen fiasko. Kenellekään heistä ei löytynyt enää kannatusta riittävästi.
 20. Thx ! Olis hienoa tulla tuonne, mutta pidän hiukan lomaa jo Toikokuussa ja Kesäkuu menee sitten duunissa. Otetaan ne bisset Kappelissa, kun seuraavan kerran oon maisemissa Heinäkuussa. Tarjoan seuraavat.
 21. Nopeaa toimintaa, tarjoan kahvit tai kaljat, jos tapaamme. Tuletko Bodomin Ultraintervalliin? Eli väärästä vastauksesta saa palkinnon...
 22. Öö-ö ? Kuudet lenkkitossut. Mitä saa palkinnoksi, kun tiesi ?
 23. Voisit välttyä tuolta, jos et kävisi niissä Stadin homobaareissa. Tämän aamupäivän valintatilanne, noista jotkut jalkaan ja noin tunnin hölkälle. Voisihan tuo olla myös Jfoorumin kenkäasiantuntijoille Tunnista kengät -kisa.
 24. Joo, mutta toisaalta, homojen määrän lisäämispyrkimykset vastaavasti parantavat heterojen mahdollisuuksia markkinoilla. Think positive !
 25. Kiitos @KooTee, en olisi muistanut tuota TV5:sta.
 1. Näytä lisää


 • Alennus jopa -70% kaikesta treenistä, jalkapallosta, juoksusta ja paljon muuta


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy