Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Tuo oli kyllä niin halpa että ei ihmekään että meni kaikki. Minkä Fenixin hankkiikin, kannattaa siihen ehdottomasti asentaa ilmainen lisäohjelma/data field "dozen run field". Kaikki tarvittava yhdellä näytöllä ilman sivujen selailua ja tukee nykyään Strydiä ja on muokattavissa jonkin verran mieltymysten mukaan:
 3. Don_Valido

  Hoka One One

  Ei ole Rinconia mutta Baltsun ja niiltä joilla on mukaan soveltuu ilmeisesti hyvinkin maralle. Vissiin melko kevyt kenkä. Carbon X löytyy. Sanoisin että se soveltuu juurikin maroille ja siitä pidemmille matkoille, ei lyhyemmille. Xn miinuspuolena joudun toteamaan että ensimmäinen Hokan kenkä josta sain rakon. Muuten kenkä on todella eteenpäintyöntävä ja ainakin oma askel rullaa sen kanssa mukavasti. Hokan kengistä myös se joka tuntuu itsellä kovemmissa vauhdeissa säästävän jalkoja, ts. ei ole laittanut pohkeita niin jumiin kuin esim Tracereilla saan. Ei mikään supervauhtikenkä mutta on sillä silti juostu mm. 50mailin ME. Maravauhtisessa menossa kenkä vie mukavasti ja ainakin itselle jalkojen säästämisen vuoksi voisi toimia hyvin vikalla neljänneksellä. Kympin tai puolimaran kisoissa sitten kengässä vähän liikaa painoa ainakin tällaiselle riisitikulle.
 4. Niin jos M ja tätä uutuutta Ignitea vertaa niin kyllä mielestäni karsitumpi on. Värinäyttö kyllä tuossa uudessa mutta niin, ja untakin ehkä paremmin seuraa (ainakin M.ssä tämä ei todellakaan ole mikään mullistava ominaisuus ). DCRainmakerin testissä reitillä (oikoi pahasti )? Voi toki mennä sen piikkiin kun esituotannon kello testissä. Toki en perehtynyt tarkemmin noihin ominaisuuksiin. Vilkaisin vain. Siis Polarin sivuilta vertailin että mitä eroa kelloilla on.
 5. Joku mesenaatti tai hjallisharkimo tarvittaisiin, ja tosiaan etelän lämpöön suomalaiset pikajuoksijat harjoittelemaan talveksi. MM-huipputaso on vähän ehkä utopiaa, mutta EM-finaalitaso on realismia meikäläisille. Ja EM-mitali on jo arvokasta tavaraa.
 6. Aivan, siksi varmaan tunnu jos niitä vähän modailee... Tosin 20 paria tuntuu hieman paljolta, yhdelle parille tule kuin 250 km juoksua....
 7. Myydään adidas Adizero Adios Boost 3 -kengät. Koko UK9 (43 1/3). Ostettu 2.9.2016, mutta juostu erittäin vähän. Ei merkittävää kulumaa, mutta ei täysin uudenveroisetkaan. Nouto Ylöjärveltä tai Porista. Voin myös postittaa ostajan laskuun. Hp. 39e Yv/040-8297204
 8. Today
 9. Jossain kyllä luki, että kärjessä käytetään jopa 20 paria kenkiä...
 10. Valideja pointteja. Mutta kätevyyden kannalta varakello hakkaa piuhojen kanssa temppuilun 6-0. Toki pidempiä kisoja sen verran harvakseen, etten usko yhdistämisen lisävaivan olevan monelle ylivoimainen. Eikös esim Stravassa voi yhdistää suoraan, vai muistanko väärin?
 11. kimmoke

  Polar Ignite

  Tämähän on just sopiva kilpakuntoilijalle noiden treenisuositustenkin vuoksi. Huippu-urheilijoille sitten V-malli. Huvittaa vähän kun halpis malliin tulee uusia ominaisuuksia joita kalleimmissa malleissa ei ole. Tälläiselle veteraaniurheilijalle sopisi erinomaisesti. Pitää laittaa harkintaan, kun vähän käyttökokemuksia kuulee enemmän.
 12. oon eri mieltä. Tuossa uutuudessahan on parempi näyttö ja sellaisia ominaisuuksia, mitä Vantagessa ei ole. Pikemminkin sanoisin näin, että Vantage M -malli voi olla poistumassa. Minusta se oli alun perin epäkiinnostava, koska se oli kalliimpi kuin 430 ja kalliimpi kuin kilpailijansa, mutta jätti pois ominaisuuksia, mitä moni olisi kaivannut. Nyt tuo positioidaan vähän eri tavalla fitness-mittariksi, mutta en silti jotenkaan näe M-mallille kauheasti käyttöä siinä line-upissa. Tuohan on kätevä mittari, kun se seuraa unta, miten on palauduttu ja ehdottaa sen mukaan harjoituksia. Vierastan itse vähän sitä Sepon videoissaan käyttämää luonnehdintaa siitä, että joku mittari olisi aloittelijalle, kun kuitenkin monet olympiaurheilijat käyttävät jotain perus 430:stä tai jopa ihan peruskelloa ilman mitään ominaisuuksia, osalla ei ole välttämättä kelloa ollenkaan. Siitä huolimatta on sanottava, että nyt on pyritty markkinoimaan tätä uutuustuotetta ehkä enemmänkin kuntoilijoille kuin urheilijoille. Siksi Polarin sivuilla puhutaan esim. ryhmäliikunnasta. Se on oikea tie, koska Polarin pitää saada myyntiä lisää ja uusia käyttäjiä.
 13. Joo, pitkällä siivulla varpaille lisää happea. Jaksavat paremmin. Oikeasti. Jalat turpoaa pidemmällä siivulla.
 14. X66

  Polar Ignite

  Mahtaako tulla Sepon testiin?
 15. https://www.polar.com/en/vantage/updates
 16. Arsi 69

  Polar Ignite

  https://the5krunner.com/2019/06/26/polar-ignite-new-fitness-watch-announced-by-polar/
 17. Mediterapiassa kävin itse, ammattitaidolla tehdään.
 18. Oulun testeistä en tiedä, mutta kannattaa valita se, joka tekee testinsä joko hallissa tai ulkoradalla, jos siis tarkoitus on saada kynnysarvot ulkojuoksuun. Matolla tai egrgolla tehdyt testit antavat tulokset vain, jos treenaat noilla.
 19. Muutama syy; Jos tykkää käyttää 500+ € kelloa, niin lisäakkuranneke vois olla tuntuvasti edullisempi, kuin toinen samanlainen kello. Toisen kellon käyttöönoton jälkeen ei näe alkupuolen dataa esim keskinopeus/-syke (voidaan toki argumentoida puolesta ja vastaan onko tärkeää nähdäkään). Kahden laitteen konffaus, jotta näkymät yms. vastaavat toisiaan. Ja viimeisenä tuo treenien yhdistäminen, mikä on ylimääräinen vaiva.
 20. Lerppu

  Polar Ignite

  Vaikuttaa aika pätevältä. Varsinkin toi treenisuositus olis kiva saada Vantageenkin. Ite juoksentelee ilman suurempaa tavoitetta ja menee aina viikon parin varoitusajalla kisaamaan, niin nuo harjoitusohjelmat on ollu vähän turhia
 21. Moi, Oulussa näytti ainakin pari paikkaa tekevän kynnyssykkeiden mittausta, ODL ja Mediaterapia. Kummassakin hinta vähän yli satasen. Onko kokemusta kummastakaan paikasta? Onko eroa mihin menee testiin tai muuta mikä pitäisi ottaa huomioon? Ja siis ihan kuntoilija kyseessä, ei mikään todellinen urheilija.
 22. No mikäs tässä on hassua? Kestää jalat paremmin, kengäthän tuossa kuitenkin ovat tuon kilsamäärän jälkeen mennyttä.
 23. Pekka on siirtynyt johtoon. Kisan kakkosella ilmeisesti ongelmia akillesjänteen ja rakkojen kanssa.
 24. Punainen tai pinkki ei olisi hupaisa? Ja tulee siinä hihna mukana samaan hintaan. Tai jos sykevyötä tarkoitat, niin siihenhän käy jokainen halpis-BT -vyö myös, ja kaikki (=useimmat) eivät edes sellaista kaipaa. No tuossahan yllä sellainen on, Verkkokauppa.com tuote 46381. Oikeasti, miksi raahata lisäakkua, jos on kaksi kelloa? Voi sitten yhdistää jälkikäteen yhdeksi tapahtumaksi...
 25. Kumpaa suosittelette mielummin: Polar Vantage V:tä vai Garmin Fenix 5:sta? Kello tulisi multisport käyttöön...
 26. Sen verran hyvät perustelut annoitte pohdintoihini, että 5X lähti tilaukseen 😀
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy