Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Näyttäisi tulevan yli kymmenen >200km tulosta
 3. Su: Kävely 2km ja hyvin kevyt hölkkä 3.4km sekä venyttelyä Viikko: n 86km ja 10h Oli tarkoitus ottaa yksi kova viikko vielä mutta taidan vaihtaa kevyeen
 4. Today
 5. Eskelinen näyttää lopettaneen, kun ei moneen tuntiin päivityksiä, samoin Tomi Ronkainen. Yli 6,5h jäljellä. Juuri nyt kolmen kärki kierroksen sisällä. Webb ja Jonkka jonkin verran perässä samalla kierrosluvulla. Naisia neljä top10:ssä.
 6. Sama vanha kaava toistuu jälleen kerran jossa useat rauhalliset aloittajat ovatkin aamulla paremmissa asemissa. @MikkoVenäyttää menneen erityisen fiksusti ja on tosiaan tulossa komeasti tavoitteeseen ja enemmänkin jos vaan pysyy liikkeessä. JariS on kyllä tämän kisan spesialisti. Polkujuoksubuddy Antti E näyttää tulevan sinne 200 kieppeille. Tiukaksi menee. Tsempit!!!
 7. Eilen
 8. San

  22. Kaukopartiohiihto

  Ei ole realistista, päätös siitä tehdään keskiviikkona. Hyvää pakkaskeliähän ennusteissa on tuonne viikon päähän mutta ei se auta kun ei oikein lunta tule. Samoin Pogostalla harjut ovat kuten arvasinkin paikoin lumettomat, tosin sinne en olisikaan menossa kun harjoitusta ei lajiin tällä hetkellä saa. Pääsiäisenä voi olla hyvät hiihtokelit kyllä pohjoisessa ja jos sinne ei iske ihan tolkuton lämpöaalto, niin vielä toukokuun alussakin vois olla jotakin toivoa.
 9. On 243 km minustakin Jarille ihan mahdollinen, mutta tuskin tuo 127 km välitulos on ihan rallattelemalla tullut, kun ikä kuitenkin syö jo vauhtia.
 10. Andersenin ja Soikkelin meno näyttää hyvältä, muilla alkaa jo matka painaa. 12h kohdalla Soikkeli oli noin kilometrin perässä ennätysjuoksunsa (247,944 km) välitulosta, joten ennustan voittotuloksen olevan enemmän kuin 241 km. M50 SE 243 km ja risat on kaimalle täysin mahdollinen.
 11. Myydään reilu 3 kk sitten ostettu Garmin Fenix 6X Pro. Väri musta. https://www.verkkokauppa.com/fi/product/55174/mndnj/Garmin-Fenix-6x-Pro-urheilukello-musta Ei naarmuja tai jälkiä - uudenveroinen. Mustan silikonirannekkeen lisäksi ruskea nahkaranneke, kirkkaanvihreä silikoniranneke ja musta kangasranneke. Kaikki pikakiinnityksellä. Mukaan tietysti myös alkuperäinen laatikko, kuitti, laturi. Sijaitsee Kuopiossa. Nouto tai sitten posti kantaa. Käteinen, mobilepay tai tilisiirto. Tavoittaa YV tai sähköposti vuokun@gmail.com
 12. Puolimatkan tulosten perusteella voittotulos voisi olla noin 241 km. Siihen on mahdollisuudet Andersenillä ja Soikkelilla ei muilla. Andersen on nuori mies, joten hänellä toisen puolikkaa vauhti tuskin on Soikkelin luokkaa. Jos ennakkotiedot pitävät paikkansa, niin Jonkka se vasta nuori onkin 1996, joten toisesta puolikkaasta tulee melkoista taistelua, vaikka vauhdinjako olisikin ollut tähän mennessä hyvä. Lupaava osoitus kyvyistä kuitenkin, vaikka loppu 12h olisikin vain noin 100 km. Ed ja Ry saattavat päästä vielä yli 230 km. En kylläkään ole seurannut kilometriaikoja, enkä tiedä miltä meno kelläkin näyttää, joten voi esim. Andersen tuolla 12 h välituloksella päästä vaikka lähemmäs 250 km tulosta. Tuppaa vaan ne vaikeudet yleensä alkaa aamuyöllä, jolloin hyväkin 12 h tulos laimenee nopeasti.
 13. X66

  22. Kaukopartiohiihto

  Ensi viikonloppu näyttää aika huonolta eikä luotettavia ennusteita nyt saada. Tiistain jälkeen ennustettavuus on heikko. Kuten meteorologi kirjoitti mulle, sään suhteen harvinaisen mielenkiintoinen talvi. Eikös Ahman hiihtoon ole kuitenkin vielä kaksi viikkoa? Se saattanee onnistua. Tulevaisuudessa täytynee miettiä enemmän varasuunnitelmaa pohjoisessa hiihtoon.
 14. En tiedä minkä ikäinen ko juoksija tarkalleen oli tuolloin, mutta ihan hyvin se Alisakin juoksi vajaa 18-vuotiaana, 2:33:24.
 15. 8 km pk matolla. Sellainen myrsky, että alle 100 kiloisilla ei asiaa pihalle ilman turvavaljaita.
 16. X66

  Sää

  Ensi viikolla saattaa keskilämpötila täälläkin painua pakkaselle. Toivottavasti kestäisi nyt sen reilut kymmenen päivää että saataisiin terminen talvi, koska kevät ei voi tulla ennenkuin talvi on ohi.
 17. Mitäpä sitä turhaan keventelemään 24h kisaa varten. Saapa nähdä jaksaako Norjan poika yön yli.
 18. Eskelisellä on ollut ilmeisesti vaikeuksia, suht pitkä tauko oli, mutta juoksu vaikuttaa vielä sujuvan. @MikkoVe hyvin tavoitevauhdissa. edit: jäi @Don_Valido kommentti huomaamatta
 19. X66

  Tasatyöntöharjoittelu

  Nostetaas tätä, 'vanha' kaipaa taas jotain uutta. 'Lihas'massaakin on talven mittaan kertynyt. Eli teettekö tasatyöntöharjoittelun peruspertsan suksilla koko pohja liukuvoideltuna? Vai ajavatko luistelusukset saman asian? Mitenkäs sauvojen pituus? Mulla on nyt pertsaan 0.88 ja luisteluun 0.93, mietin että pitäiskö tähän väliin olla joku 0.9. Entäs tekniikkavinkit, ketjussa mainittiin aiemmin pompputekniikka?
 20. Jaskalla vaikeaa nyt ja ilmeisesti tarkoitus nyt pysyä vain loppuun asti radalla. Toivotaan että ongelmat ratkeaa ja uusi nousu tulee. Soikkeli painaa edelleen tahdissa ja Jonkka myös hyvin mukana kierroksen Soikkelin takana.
 21. San

  22. Kaukopartiohiihto

  "Kolin maisemahiihto on peruuntumassa. Latuverkosto on siinä kunnossa, että sitä ei saada hiihdettävään kuntoon hiihtoon mennessä", ja Ahmanhiihdosta "Paikoitellen vielä hyvää hiihtolatua Kopravaaran ja Kolin alueella mutta suuri osa reiteistä on sellaisia ettei tapahtumaa ole turvallista järjestää." Aikamoista, en mie ihan tätä olis uskonut, vaikka luotettava toverini Sushan tästä vihjaili jo vuoden alkuun.
 22. Yövuorosta hädin tuskin toipuneena vesiloskainen femman saunalenkki iltasella. Kurkkua perttana vie kivistää..
 23. Enpä ollut tullut ajatelleeksi koko asiaa. Mutta 17-vuotiaden sarjan maratonin Suomen ennätys on 2.27, Arto Makkonen Karhulan Katajaiset vuonna 1983. Sen jälkeen ei tainnut olla niin totista yritystä parantaa ennätystään. T17-sarjassa ennätys on 3.09 Heidi Hyvärinen Leppävirran Urheilijat 2003. (2.55 vuonna 2016). Vuonna 2013 Jenni Keränen 3.14. Ihan hyvä ettei juniorit juurikaan sitä matkaa juokse.
 24. -sisäpyörä 60min, 171W, 117bpm Tuollainen kevyehkö pk johon ripoteltu 6x30s@310W. Jos huomenna menee pyörätesti kuten odotan, niin taas kerran testijakso, jossa kaikki lajitestit ennätyksiin. Siinä toki yks jos, joka pitää huomenna muuttaa muotoon kun. Pikkuäijä oppinut nauramaan. Äkkiä tulee luonnostaan kun joutuu kuitenkin meikäläistä joka päivä katselemaan. Liekö joku refleksi?
 25. 8,5h kohdilla Eskelinen 261km tahdissa. Miehellä on viikolta jo 105km juoksua joten jos hyvin käy niin mukava 366km viikko luvassa. Matka on kuitenkin pitkä vielä. Jonkan tahti hieman tippunut mutta ei mitenkään rajusti eli mukana vielä. Soikkeli ajaa Jonkkaa kiinni. Kohta areenalle käymään kun saan kyydin kisapaikalle.
 26. La 31km 4:55-vauhtia. Puolet metsäteitä, hinkkasin kolmen kilsan latupohjaa neljän kierroksen verran, sitten loppupuolisko teitä pitkin. Keli ei ollut kovin viettelevä, mutta kyllä luonnetta kasvattava. Loppua kohden janotti ja jalatkin vähän loppu. Vikat kilsat 4:30-4.20 tahtia. Nyt palauttavat juomat ja tankkaukset.
 27. Lauantaisetti: spinning ja sauvalenkki 10.2 km. Oli kova tuuli, mutta onneksi sade loppui sopivasti juuri ennen lenkkiä. Metsässä oli tosi märkää.
 28. Lauantai 22.2.2020 Juoksua 15,4 km/1 h 25 min, @5:30 min/km, avg 136. Kevyttä juoksua mahtavassa kelissä itsensä Esterin kanssa. Myötäiseen kulki tavattoman lennokkaasti, mutta vastaiseen saikin sitten nojata ihan tosissaan. Tavallaan hauskaa, mutta vähintäänkin raikasta.
 1. Näytä lisää

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy