Jump to content
Juoksufoorumi.fiKaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. No niin jäähyjä ei kannata ottaa ja mailan lapaan vähän pihkaa niin kiekot ei karkaa. Tasaista on vääntö ollut toivottavasti HPK:lle edes irtokiekot tulee useammin lapaan kuin Kärpille. Pikku asiatkin voi kääntää ottelun kummalle vaan.
 3. KooTee

  Lätkäliiga 2018-2019

  Joo. Tänään HPKlla namupaikka viedä Raksilasta voitto taskussa sarja huumaavan kotiyleisön eteen Ritariareenalle. Luja usko HPKn täällä🏒🏒🏒
 4. Sain poistetuksi tältä https://strava.app.link/5T99XEgUaW tekemältäni segmentiltä ykkösajan joka olisi ollut kevyesti sadan metrin juoksun maailmanennätys. Varsinkin vähän pidemmiltä segmenteiltä olen löytänyt monia suorituksia, jotka on tehty juoksun sijaan osittain pyörällä tai autolla. Siellä voi olla ihan hidas lenkki ja sitten joku 14 minuutin vitonen tai alle minuutin 400m. Jotkuthan käyvät myös ajamassa autolla fillarisegmentteihin itselleen kärkiaikoja. Saa nähdä miten skootterit tulevat mukaan kuvioihin. Menee tosiaan mukaan johonkin pieneen maran, jossa on väliaikamatto vain kympin välein ja huristelee joka kierroksella pitkät pätkät skootterilla, niin pääsee helposti mukaan sm-maratonille.
 5. Today
 6. sarpppa

  Hoka One One

  Okei no täytyy varmaan käydä niitä sovittelees seuraavaks. Kiitti vinkeistä.
 7. PekkaS

  Lätkäliiga 2018-2019

  Jatkoaika tänään, veikkaan.
 8. Baltsu

  Hoka One One

  Oletko kokeillut New Balance 1080v9? Niissä on erittäin mukavat Ortholite-pohjallisetkin.
 9. Baltsu

  Kirja-ketju

  Pentti Siimes ja Ritva Valkama istuivat muuten usein siinä samassa kohdassa katutasossa olleessa Kolmessa Liisassa asuessani Krunikassa. Sittemmin ko. ravintola loppui ja nyt samaan tilaan on tullut Alepa. Se on sillä tavalla, että SF oli siellä sisäpihalla Liisankatu 14:ssa ja Kolme Liisaa siinä rakennuksessa, mikä avautuu kadulle. Se ravintolahan tuli siihen jo 50-luvulla, jolloin Siimes teki siellä leffoja ja sitä ennenkin samassa tilassa oli ollut ravintola 30 vuotta. Lopulta asiakkaat kai kuolivat pois, koska se lopetettiin kannattamattomana.
 10. sarpppa

  Hoka One One

  No mulla on itseasiassa tuo leveä malli, kun luin joistain arvosteluista, että alkuperäinen on kapeaa mallia. Tuntuu kyllä ihan tilavalta. Jalkani on 38,5 tai pikkusen enemmän ja mulla on koko 40. Ja oikea jalka tuntuu ihan hyvältä, mutta tosiaan lenkin pidentyessä vas jalassa alkaa inhottava tunne lisääntyä. Holvikaaressa ohut punainen ”viiva” lenkin jälkeen (molemmissa jaloissa).
 11. Tänään oli verikokeet ja EKG. Abnormal tuli tietokoneesta, kun lepopulssi oli 40 ? No sitten päivystykseen, mutta Lääkäri totesi ei hapen puutetta näy sydänkäyrässä joten pääsi pois. Bisoprorol 2.5mg pitää puolittaa tuohan laskee pulssiakin. Beetasalpaaja lääke. Edit. Tämän jälkeen vielä punkki puri sääreen. Onneksi sain heti desinfioitua tuon kohdan. Otin myös kuvan punkista ja pistokohdasta. On sitten todisteita Lääkärille. Toivottavasti tällä punkilla ei ollut sitä puutiaiskuumevirusta tai borrelioosibakteeria. Sitä odotellessa...
 12. Teekkarien kuningasjäynä vuosien takaa: https://yle.fi/uutiset/3-5350123
 13. Baltsu

  Hoka One One

  Ei se kyllä välttämättä mallia, vaan merkkiä vaihtamalla parane.
 14. Ostan osallistumisen HCM:lle fiksuun hintaan. Ota yhteyttä!
 15. vmaksi

  Hoka One One

  Tuntuuko Cliftonin lesti kapealta? Siitähän on olemassa myös Wide-malli, jossa paremmin tilaa jalalle leveyssuunnassa. Muita vahvasti vaimennettuja malleja tiejuoksuun on mm. Bondi 6 ja kesällä tuleva Rincon. Sitten vähän kevyemmällä vaimennuksella Mach 2 ja Tracer 2. Kahta viimeksi mainittua löytyy kohtuullisen hyvin Suomen kivijalkakaupoista.
 16. sarpppa

  Hoka One One

  Onko hoka konkareilla vinkata mallia mitä lähteä kokeilemaan seuraavaksi? Mulla clifton 5 nyt ja etenkin vasen jalka holvikaaren kohdalt kipeytyy kun tunti lenkkiä alkaa täyttymään. Olen ihan rakastunut hokan vaimennukseen!! Ei väsy tai kipeydy enää polvet tai lonkat, mutta ilmeisesti clifton 5 ei vaan oo mun malli🤔
 17. Kunnarlantiellä Bodomjärven länsipuolella oli vähän aikaa sitten ohi ajaessani kunnon tietyöt. Kyse on kevyen liikenteen väylän rakentamisesta ilmeisesti koko matkalle ja pitäisi valmistua kesäkuussa. Tuo helpottanee tätä tapahtumaa, sikäli kun valmistuu aikataulussa, koska tuo pätkä lienee aika ikävä juosta liikenteen seassa. https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kadut_ja_liikenne/Suunnittelu_ja_rakentaminen/Katujen_rakentaminen/PohjoisEspoo/Kunnarlantien_kevyen_liikenteen_vayla
 18. Myydään Huub Atana märkäpuku 300e
 19. autatteko miestä mäessä vai jäättekö itsekin mäen alle? Minusta Juoksufoorumi tarvitsee virallisen sauva-asiantuntijan. Joka ketjussa tätä sauvakävelyasiaa käydään läpi, eikä tule mitään yleispäteviä ohjeita. Entä jos joku kirjoittaisi sauvojen käyttöohjeet tänne? Mielenkiintoista olisi myös tietää, menevätkö ne sauvat yhtä helposti poikki kuin hiihdossa. Harmittaa se, jos olisi tulossa joku hyvä sija, mutta sitten tapahtuu sauvarikko, eikä jossain korvessa ole ukkoa päivystämässä varasauvan kanssa.
 20. Asiaa, ettet osallistunut ATK:lla. Lidlille iso peukku. Siitä tulikin mieleeni, että täytyy olla Lidliin yhteydessä polkujuoksusta.
 21. Jaahas. Tuli tärkeämpää menoa samalle päivälle. Klikkasin kisan siis siirtoon ja nyt on nopealla mahdollisuus edulliseen Hcm osallistumiseen. Laita yksityisviesti niin saat siirtokoodin minulta. Sinulle jää ilmeisesti vain 10€ siirtomaksu.
 22. Myydään Salomon Ultra Pro, 44 Tosi hyväkuntoiset, vain muutama lenkki juostu. Ei vain sovi omaan jalkaani 60 € + pk:t Hki/Lauttasaari
 23. Noviisi kyselee kamoista. Kengistähän oli tuolla Hoka-keskustelussa spekulointia jo. Itse varmaan lähden Speedgoat 3:lla. Mutta mites sauvat? 105:lle lähdössä täysin turistina ja lähinnä läpipääsy tavoitteena. En ole koskaan ollut tuolla reitillä kesällä, enkä myöskään koskaan juossut sauvojen kanssa. Reittiprofiilihan näyttää siltä, että jatkuvasti on 100-150 metrin nousua ja laskua. Lopuksi sitten isommat ja oletettavasti kivisemmät mäet. Onko sauvoista paljonkin iloa, vai onko ärsyttävää säätämistä ees taas? Varmaankin viimeistään nyt ois hyvä alkaa harjoittelemaan niiden kanssa, jos jotain hyötyä kepeistä kaipaa..?
 24. Ja mulle näkyy vuoden vanhat mainokset.
 25. Päivitetty versioon 4.4.3. Kaikki on taas nopeampaa, kauniimpaa ja parempaa.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy