Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. Ostin vaihteeksi garminin kun kyllästyin Suunnon temppuiluun epäluotettavan sykemittauksen kanssa. Mikähän olisi paras (luotettavin) sykevyö Fenix 5 Plussalle? Ilmeisesti noista garminin juoksuun tarkoitettujen vöiden ominaisuuksia ei voi hyödyntää Fenix 5?
 3. Pexrun

  Hyvä biisi

  Täällä on ollut ilo huomata kuinka oma teini "hurahtanut" noihin 1960-1980 suosikkibändeihin ja isäukon pitkään pölyttyneille levyille tullut uusiokäyttöä. Toki tuubin ja spotikan kätköistähän nuo tänä päivänä löytyvät onneksi paljon kattavampinakin ja sieltä on hyvä poitsun ammentaa innostusta ja myös oppia kitaransoiton hienouksiin. Hiihtolomaviikolle ovat sopineet parin saman ikäisen- ja musahenkisen kollin kanssa tapaamisesta, yhdellä rummut toisella koskettimet ja meidän jäbällä skitta. Listalla kuulemma ainakin Purplea, Ozzya ja Metallicaa mitä reenaavat. Hyvältä kuulostaa harmaantuvan isäukon korviin 🙂 Mutta joo, vanhoja pieruja aletaan olla. Heviballadeista oma suosikkini tämä jossa myös Coverdale asian kaihoisaan sävyyn julkilaulaa. "But I feel I'm growing older And the songs that I have sung Echo in the distance"
 4. No siinä kai tuli lueteltua hyödyt mutta olympialaisissa taisi olla lähtöjen välissä enemmän lepoaikaa. Nyt tulee tärkeä startti jo vuorokauden päästä ja tärkein 15 km odottaa muutaman päivän päässä. Voihan olla että Niskanen kokeilee, pääseekö irti. Jos tilanne ei ole otollinen perinteisen jälkeen, hän ehkä himmailee maaliin. Tulee testi tehtyä. Tai, kukaties, kamppailee kärjen kanssa loppuun saakka, jos on hyvä päivä. Johaugia tuskin yllätetään naisten kilpailussa ja Norja jyrää. Pärmäkoski on kuitenkin varmaan kärkitaistelussa. Miesten kisassa voi olla jälleen Kläbon juhlat ja venäläisetkään tuskin jäävät ilman mitaleja.
 5. Kyllä tuosta Robinista olisi tullut hyvä urheilija. En nyt tarkkaan muista, mutta 17-vuotiaana taisi tehdä penkkipunnerrusta 90 kilolla ja videoilla heittää volttia kevyesti paikoiltaan ponnistettuna. Sitten kun on kerrottu noita armeijajuttuja, niin hyppää ylemmän "punkan" päälle kuten Matti Nykänen ja Cooperin testissä 3170m, vaikka tuskin mitään kovaa kestävyysjuoksuharjoittelua tehnyt.
 6. Eihän siitä ole kuin vuosi kun Iivo päätti myös Pyongyangissa testata vauhtiaan yhdiatelmäkisassa. Veti perinteisellä niin kovaa vauhtia, että auttoi norjalaiset kolmoisvoittoon, ja samalla varmisti etteivät jaksa enää 50 km kisassa. Olivat jo kisan jälkeen peloissaan, kun tajusivat miten kovaa pertsan vauhtia täytyisi seuraavissa lähdöissä kyetä vetämään. Eiköhän tänäkin vuonna tarkoitus ole sama, ja Iivo tullee kärjessä vaihtoon. Tuleeko ryhmässä vai Bolshun kanssa kimpassa?
 7. Oma veikkaus: Pärmäkoski tänään kolmas, Iivo Niskanen viides. Nyt itse hiihtämään... ulkona upea talvikeli.
 8. Today
 9. Pottonen

  Hyvä biisi

  Hiukset oli vielä silloin tallella, "multa tukka hävisi, kai se korvataan"...
 10. Pottonen

  Hyvä biisi

  Silti, kuten Niilo Nuori on sanonut: Hey hey, my my Rock and roll can never die Tänä iltana Yle Teema/Fem tarjoaa klo 20:00 muuta kuin rokkia, dokumentti Buena Vista Social Club. Ry Cooder kaivoi kuubalaiset vanhat mestarit esiin ja teki heidän kanssaan levyn. Tämä seuraava ei ole edes älyttömän hyvä biisi, mutta arvo nousee, jos tietää taustat. Tämä on dokkarista I'll Be Me, joka kertoo Country-mies (tosin paljon muutakin, esim. kova kitaristi) Glen Campbellin jäähyväiskiertueesta. Herrahan oli Alzheimer-potilas ja esim. jos vessa ei löytynyt, kuseskeli nurkkiin. Dokumentti on hauska, mutta samalla surullinen. Studiossahan on kasassa legendaarinen The Wrecking Crew, ovat soittaneet aika monella levyllä.
 11. joukor

  Hyvä biisi

  Näin se on. Ei silloin kesät oikeasti olleet yhtään se kuumempia, tai tytöt nätempiä ja kalja parempaa. Aikaansa kutakin, mutta menneitä vaan on aina mukava muistella. 👍
 12. minä taas en kysele lupia..jos ostan ..ostan...
 13. Toki, mutta eikös Berner sanonut taannoin olevansa vain päivän tähtönen ? Kovan luokan businesosaaja ja kyllä osas pelata omiin taskuihinsa. Vaan sellaistahan se nykyään on politiikan teko. Tai oikeastaan. Ennen näistä Bernereistä ei puhuttu, koska median tahto oli hallituksen ja pressan taskussa. Nykyään medialla ei ole sitä tahtoa, mutta netin kautta informaatio leviää salamaakin nopeammin. Ilman sensoreita. Kaikki paska nousee pintaan ja sekös sitten oikeassa (?) olevia päättäjiä kovasti kismittää. Syitä ja seurauksia. Näin tullaan myös sitten aikanaan siirtymään suoraan demokratiaan, veikkaan. Rakenteellista vallankumousta on hankala estää. Tieto on valtaa ( kolumni )
 14. olmi

  Hyvä biisi

  Ettekö te kaverit ole huomanneet, että rock-musiikki on kadonnut. 1970-luvulla kaikki oli paremmin - eikö vain? Nyt nuoriso naureskelee menneisyyteen jumittuneille rokkareille. Emma-gaalassa vanhaa rokkia ainoana edustanut J. Karjalainen oli kuin koipussista nostettu historian haamu. Kuvio toistaa itseään. Nuoret ovat kuolemattomia. Ozzyt ja Heepit ovat haudan partaalla.
 15. joukor

  Hyvä biisi

  Hyvä toi Melinda kyllä ja soi nätisti. LP löytyy orkkiksena jossain varastossa. Ellei ole sitten joutunut hävyksiin. Sääli muuten, heitin joskus -82 kassilisen C kasetteja roskiin. ” mitä näillä tekee, nykyään on CD ”- just. Meni paljon hyvää kamaa. Mm ssa Beatlesin sininen ja punainen koostetupla. @Pottonen. Musiikki on tosiaan aina ’ aikansa lapsi ’, jota tietysti rakastetaan. 🙂 Näitä vanhojen biisejä on kiva muistella, tuleepahan samalla punttiin vibaa
 16. Pottonen

  Hyvä biisi

  Niin, @joukor, oikeaa meille kaikille vanhoille pieruille! Tämä seuraava on alunperin The Weavers -yhtyeen biisi, soittivat kansanmusiikkia maailmalta, gospelia, bluesia, lasten- ja työväenlauluja. Ensimmäisenä tämän levytti kuitenkin Harry Belafonte vuonna 1963. Mie niin jotenkin pidän tästä versiosta, vaikkei David Byron olekaan enää laulajana. Uriah Heep levytti tämän LP:lle Very 'eavy...very 'umble v. 1970. Laulun sanomahan on edelleen ajankohtainen.
 17. Eilen
 18. Bernerikin sitten käytti vaan Politiikkaa keppihevosena itelleen. Kepu pettää aina. Pankista saakin rahat helpommin eikä tarvi kuunnella kansan vittuilua. Rotat jättää uppoavaa laivaa ja siirtyy Ruotsin puolelle tai EU:n investointipankkiin.
 19. Katsoin ko. ohjelman läpi ja ihmettelen kyllä miten vähällä treenillä pitäisi pystyä tuohon aikahaarukkaan. Pitääkö ymmärtää siten, että ennen ohjelmaa on jo peruskunto rakennettu ja ohjelman aikana sitten vaan herkistellään kisavauhti esille? Tai ehkä lahjaton vaan joutuu harjoittelemaan enemmän. Edit. Näistähän olisi mielenkiintoista saada jotain jälkikäteistietoa, kuinka iso prosentti tuli tavoiteajassa maaliin.
 20. joukor

  Hyvä biisi

  ’ Oikeata ’, melodista heavyä v:lta -72
 21. MikkoVe

  Hyvä juoksumatto?

  Eiku pakkauksen kanssa pitäis olla 182 kg. Ja max käyttäjäpaino on 115 kg. Ota näistä nyt sitte selvää.
 22. Itsekin suosisin etenemistä kiertolöysiin, mataladroppisiin (0-4mm) ja kevyisiin, mutta aloittelijan kannattaa ensi tekniikkaa treenata riittävästi vaimennetuilla. Varmaan esim. Pegasus on ok. Itselläni oli Pegasus 29:t 3 vuotta sitten ja olin jo tottunut pieneen droppiin, joten piti veistää kannasta muutama milli 10 mm dropista pois.
 23. Viime vuoden lopussa tuli 20 vuotta täyteen säännöllistä juoksua (pyöräilyn ja hiihdon lisäksi), keskimäärin hieman alle 3000 km/vuosi. 12 vuotta juoksin lähinnä Asicseilla (2000 -sarja, DS -tr.), eli siis kiertojäykillä ja painavilla kengillä. Askel oli lähinnä kanta edellä. Sitten tein jatkuvien vammojen takia radikaalin muutoksen sekä kenkien että askelluksen suhteen. Kengiksi kevyet, kiertolöysät ja mataladroppiset kengät (aika paljon on tullut käytettyä ns. paljasjalkakenkiä) ja askellus päkiävoittoiseksi. Jos nyt noiden kokemusten myötä voisin palata 20 vuotta taaksepäin ja aloittaa uudestaan, valinta olisi ilman muuta tuo jälkimmäinen vaihtoehto.
 24. Tsemppiä ja malttia kaikille juoksuun.
 25. Pottonen

  Hyvä biisi

  Tuli kuunneltua molemmat, jälkimmäisen olin kyllä kuullut ennenkin. @Tracey, norjalaisukrainalaista saatanallista popmetallia, jaaha. Eikö Meshuggah olisi kovempi?
 1. Näytä lisää

 • Talviale!

  Alennukset jopa -60%


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy