Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Today
 2. No kokemuksia? 🙂 V-käyrä alkaa olla tapissaan näiden sohjojen kanssa jo nyt, eikä talvi ole edes kunnolla alkanut.
 3. @Uolevi, minä en ole omasta mielestäni oikeistolainen enkä vasemmistolainen (enkä kepulainen, vaikka sitä joskus ilmeisen tosissasi kyselitkin). Mutta minua kiinnostaa, että mihin te vasemmistolaiset ette tarvitse apujoukkoja ulkomailta? Onko sosialistinen yhteiskunta edelleenkin tavoitteena? Yhden kerran olen lukenut Tiedonantajaakin... Vajaan kilometrin päässä kotioveltani ns. Puustellinmetsässä ihan Tapulin urheilupuiston vieressä on muuten joukkohaudan muistomerkki. 15.5.1918 valkoiset teloittivat siellä 7 - 10 tuntemattomiksi jäänyttä punaista. Noita aikoja meistä kukaan ei varmaankaan kaipaa. Asiasta sivuun: enemmän ihmisiä on teloitettu noin 1,5 km:n päässä, paikka on nimeltään Lestimäki. Siellä poltettiin roviolla tai mestattiin kirveellä (v.1500 - 1700?) sen ajan suurrikollisia. Saattoihan siellä tosin joku omituinen höpöttäjä Pottonenkin kuolla.
 4. Mielenkiintoinen kysymys on, mitä rotua ja ennen kaikkea minkälaisia tyyppejä nämä naiset ovat. Yritin selvittää asiaa ja selvisi, että siellä on sekä kantasuomalaisia että niitä, jotka eivät ole kantasuomalaisia. Kantasuomalaisella tarkoitetaan kaiketi henkiloä, jonka esi-isä on taistellut talvisodassa. Mutta ovatko ne naiset vaarallisia? Kanava-lehdessä oli mielenkiintoinen ja aivan varmasti lennokas artikkeli. Tekijä oli Osmo Pekonen. Oikeistolainen, mikä ei tarkoita muuta kuin sitä, että hän on oikeistolainen. Oikeistolaisellakin voi olla painavaa sanottavaa, sellaista mitä kannattaa mietiskellä. Pekonen oli lukenut tunisialaisyntyisen mutta Ranskassa työskentelevän professorin kirjaa ja kuunnellut miehen kommentointia. Koska lehti eli Pekosen artikkeli sattuu olemaan aivan tässä vieressäni, voin jakaa siitä muutaman kohdan. Artikkelissa ei mainita Suomea tai "suomalainen" kertaakaan. Ruotsalainen Marilyn Nevalainen mainitaan. Se siis pureutuu Ranskaan. Mutta - kuten sanoin, artikkeli on lennokas - se yrittää tyrkyttää meille suomalaisillekin totuutta asiasta. Huomautan, että en kuulu Kanava-lehden tilaajiin, vaikka setäikäinen jo olenkin. Se on tilaajalahja, ja on myönnettävä, että kun on tilaajalahjan aika, valitsen aina Kanava-lehden. Se on ihan hyvä lehti. Pekosen artikkeli löytyy numerosta 3/2019. Jälkimäisessä leikkeleessä puhutaan siis naisjihadisteista. Artikkelissa tehdään se osuva huomio, että tänä päivänä ei kannata ryhtyä feministiksi, jos haluaa kapinoida vanhempiaan vastaan, koska äiti on luultavasti feministi. Siksi toisenlainen ismi houkuttelee. Pekonen haluaa kuitenkin kysyä, "ovatko jihadin morsiamet jossain mielessä feministejä". En tiedä. Mutta en kaipaa Suomeen sotureita, sotaa. Ja tiedän että minä ja muut vasemmistolaiset emme tarvitse apujoukkoja ulkopuolelta.
 5. Eilen
 6. Menin käymään aamupvällä Lidlissä (mainos!) ja iski himo tehdä kana-pekoni-pastaa. Siispä savuporo-tuorejuustoa ja pippurista kermaa lisukkeiksi ja safkan laittoon. :) Ja onnistukin erinomaisen hyvin, napa rutisi ja uni maistui lounaan päälle 😉
 7. https://www.hs.fi/karlsson/car-2000006341156.html Jäniskevennys
 8. Pontti

  Mikä mittari minulle?

  Hetkinen, siinä onkin siis nettikäyttöliittymä myös. Pikaopas selittää lähinnä mobiili- ja työpöytäsovelluksesta, joten oletin (ja ihmettelin), ettei nettikäyttöliittymää ole ollenkaan. No niin tämähän ratkesi sitten. Android-sovellus on siis kuvissa. OK, naputtelen sitten vain bluetoothia päälle tarvittaessa. Kiitos Seppo kaikista vastauksista.
 9. Myydään Suunto Spartan Ultra All Black + sykevyö. Siistissä kunnosa ja käytetty valitettavan vähän. Alkuperäinen pakkaus löytyy. Akku kestää todella hyvin. Hp. 155€ Sijaitsee Espoossa. https://www.suunto.com/fi-fi/Tuotteet/Urheilulaitteet-ulkoiluun/Suunto-Spartan-Ultra/Suunto-Spartan-Ultra-All-Black-Titanium/
 10. kitara ilmeisesti soittimesi..rock n roll.. 👊
 11. Ymmärrän toki, mutta tokkopa heitä kaivataan näiden hieromisten ja sähläysten jälkeen. Olisivat heti laskeneet eu-lipun salosta 2016 vai mitä se oli. Tuskin pitkitetty eroprosessi on ollut kunniaksi kenellekään osapuolelle. Kävin Skotlannissa taannoin, ja siellä oli EU-myötämielisyyttä. Skotlanti voisi irrottautua Britanniasta.
 12. @kimmoke, osta minulta hyvä Transitti, vuosimalli 2005 eikä ole ajettu kuin 2000 km. Tietysti kysyt, että miten on muka noin vähän kilometrejä? No, kun on ollut yhdellä romanimiehellä työautona... Eräs 34-vuotias suomalaisnainen, joka jätti kolme lastaan Suomeen lasten isälle seitsemän vuotta sitten, sanoi elokussa 2019: "Menen ennemmin sharia-valtioon kuin Suomeen" ja "Tällä erää Islamin viholliset saivat meidät, mutta Allah on luvannut muslimeille lopulta voiton". No nyt sitten kysyy lähes päivittäin äidiltään, että milloin meidät tullaan hakemaan täältä... No voi perkele, eikö se Allah auta?
 13. juusok

  Garmin Fenix 5

  FR945 wifi-synkka toimii 10/10. Kannattaa kokeilla toisella verkolla. Puhelimen hotspot on aina vähän erikoistapaus.
 14. Et taida ymmärtää koko asiaa? Eihän EU ole brittejä pois ajamasta? Britit on eroamassa. Sitäpaitsi kaikkea hyvää briteille niille riitti Saksan ja Ranskan dominointi. Kolmantena pyöränä homma ei toimi.
 15. Mitä tätä edelleen ihmetellään ja haudotaan? Eikö se kansanäänestys asiasta pidetty jo vuosia sitten? Briteille kenkää EUsta. Hus, mene pois.
 16. Jälleen hieman uudistunut Super PEP 2020 järjestetään 21-22.8.2020 Pyssymäellä, Nivalassa. Tapahtumasta on muotutumassa hiljalleen (järjestetään nyt kuudetta kertaa) polkujuoksu heimon kokous paikka. Paikalla olivat viime vuonnakin mm. Mikael Heerman, Jaakko Eskelinen, Mia Tuoriniemi, Sirkka Särkioja, Pasi Koskinen, Ismo Eskelinen ja Tommi Sorvoja ym. Tapahtumasta saat kattavan INFON TÄÄLTÄ. Jos tulee jotain kysyttävää niin vastaan mielelläni ( onni.cosmos@gmail.com tai 040-5186766) Ilmoittautuminen aukeaa TO 2.1.2019 klo.18.00. 57km matkalle (juoksu + pyörä) on yhteensä vain 50 paikkaa ja 171km Suomen pisimpään polku-ultraan on tarjolla vain 15 paikkaa. Kannattaa siis olla heti ilmon auetessa hereillä. 😊 Toki tuossa 171km matkassa on sellainen vaade, että 29.2.2019 mennessä täytyy olla vähintään 7 ilmoittautunutta, jotta matka pidetään. Tämän vuoden kisaesittely videon voit tsekata tästä ja viime vuoden kisavideon tästä. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
 17. Ei ihan vielä, mutta vaalien tulos näyttäisi vievän eroamisen puolesta. Vahva kannatus Boris Johnsonille ja konservatiiveille. Kohta nähdään, kun Yle ja koko EU aloittaa taas propaganda uutisensa mitä britit menettää. Siihen ei mene kauan.
 18. Transut, korjasin. Olikos vielä sukupuolettomatkin? 4 taitaa olla, vaikka kaksi on vaan aitoja, hehe.
 19. laitettiinko brexit lodjuun..vai miten kävi..en oo seurannu...
 20. Konsulirakenteet palauttamiselle on eli koko porukka tulee (lapsia ei voi erottaa) ja se on vain ajan kysymys. Ensin puidaan poliittiset vastuut, eli hallitus voisi lopettaa kiemurtelun.
 21. äkkiä ne vanhenee tosiaan, taitaa olla kännyköis sama..en oo läppäriä- käyttöjärjestelmääkään uusinu aikoihin . vanha hp läpyskä pelittää..
 22. Kyllä. Who’s next ? ( enkä tarkoita hyvää LP tä )
 23. Papoista sen verran, että islamistisessa lainsäädännössä on mies ( tai miehen sukulaiset ) aina perheen kiistaton pää ja yksinvaltainen päättäjä lasten ja vaimon olinpaikasta. Naisella, tai lapsella on islamilaisen lain ja käytännön mukaan vain miehen tahto. Onko Haaviston toimesta jo kyselty isäpappojen ( tai sukulaistensa ) näkemyksiä Suomeen lähtemisestä. Ehkä pitäisi kunniottaa maan lakeja ?
 24. Kalleimman mittarin ostajat haluaa tavallisesti uusimmat ominaisuudet. Se taas tarkoittaa että mittari vanhenee vuodessa tai kahdessa.
 25. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Onko tuo Android -sovellus? En nyt mistään löydä tuollaista manuaaliset -kierrokset näkymää. Mulla näkyy kaikissa kymmenien metrien tarkkuudella. Tuo synkronointi on ominaisuus. Ellei halua sen toimivan niin Bluetooth yhteys pitää katkaista tai käyttää nettisivua tietojen ihmettelyyn.
 1. Näytä lisää×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy