Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. firestarter

  Valitus-ja ruikutusketju

  @WBlake Postille annan minäkin paskapalautetta. Viime vuonna lähetin isänpäiväkortin lokakuun viimeisenä päivänä - ajatuksena, että onpa ajoissa perillä. No mitä sitä paskaa. Ehdin käydä kotona vanhemmillani (250 km etäisyyden päässä) viikko isänpäivän jälkeen eikä kortti edelleenkään ollut saapunut perille. Kuukausi meni, tasan, ennen kuin se oli sitten postilaatikkoon eksynyt. Sama juttu tänä vuonna. Nyt meni taas isänpäivä ohi puolellatoista viikolla, eli ei ihan tasan kuukautta kumminkaan.
 3. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Jauhelihakeittoa töissä, jauhelihakeittoa kotona. Ugh. Olen taas koukuttunut omaan taitooni tehä tätä soppaa että.. en muuta ymmärrä tehdäkään.
 4. firestarter

  Suomi-Juoksu 100 km 29.06.2019

  Ai ai ai... kyllä tää on haaveena. Maantietallaaja minäkin enemmän oon kuin poluilla loikkija, siksikin erittäin paljon kiinnostaisi.
 5. Käytän sellaisia kengän päälle vedettäviä nastoja, toimii ja on edullinen.
 6. Today
 7. kimmoke

  Nastoilla/nastoitta

  Niin piti vielä lisätä, että noissa Icebugeissa ei jalat kastu. Talvella on myös loskaa ja märkää ei vain liukkautta.
 8. huh huh

  Nastoilla/nastoitta

  Kyllähän tuota joutuu vielä monta kertaa arpomaan, että laittaako nastakengät vai tavalliset. Ei nyt koko talvea viitsi nastoilla juosta... varsinkin sellaiset juoksijat jotka juoksee usein/paljon? Lumella ja jäällä on nopeampi juosta nastakengillä, samoin kuin radalla on nopeampi juosta piikkareilla kuin lenkkareilla. Saattaa säästyä vähän aikaa kun juoksee nastoilla. Tosin sunnuntaina huomasin että Feet Evolutioneissa on todella pitävät pohjat. Ja lisäksi ne on tietysti selvästi kevyemmät kuin nastalenkkarit. Johtuuko tavallisten kenkien hyvä pito siitä kun niillä ei ole vielä paljoakaan juostu? Jäätä ja liukkauttakin taitaa olla monenlaista.
 9. mätäs

  Nastoilla/nastoitta

  Nastoilla( inov-8 Arctic Claw 300). Täällä haja-asutusalueella, missä ei pururatoja tai kevyenliikenteenväyliä löydy, ainoat talvella juostavat tiet ovat autojen niin jäisiksi kiillottamia, ettei juoksemisesta ilman nastoja tule yhtään mitään. Metsäteitä, joissa traktorinrenkaan tekemät urat polkuna lumessa, juoksen perusmaastureilla (New Balance Summit Unknow). Saapahan jalat vähän vaihtelua.
 10. Normaalilla talvikelillä voi tavallisilla lenkkareilla juosta kuten kesälläkin. Liukkailla keleillä pitää olla varovaisempi. Peilijäällä en juokse. Päkiävoittoinen askellus auttaa asiaa. Kanta-askellus on huomattavasat kaatumisherkempi, samoin kanta-askelluksella nyrjäyttää helpommin nilkkansa varsinkin maastossa.
 11. Tosiaan, ei mullakaan ole karvaranteita eikä tatuointeja.
 12. kimmoke

  Nastoilla/nastoitta

  Ennen nastoitta (pahimmilla keleillä kuitenkin kengänpohjiin nastapohjalliset) nyt liputan nastojen puolesta. Senkin takia, kun ei tarvi varoa askellusta vaan voi juosta rennosti. Talvella aina kipetyi polvet ja nilkat selvästi enemmän verrattuna kesäjuoksuihin. Eli uusilla Icebug Pytho 4 mennään ei voi kun kehua ja sopii tälläiseen räpyläjalkaankin suht' hyvin. Sarvat oli liian kapeat.
 13. Umpimähkä

  Nastoilla/nastoitta

  Nastoilla. Sarvat istuu jalkaan niin hyvin, ettei niistä keväällä edes hennoisi luopua, käytössä talvella Xero ja kesäisin metsässä Supra ja Inovin Artictalon. Nastoilla voi huoletta lenkkeillä, tärkeintä on tietenkin, että kenkä istuu jalkaan hyvin.
 14. joukor

  Nastoilla/nastoitta

  Talvella paljon matolla. Nou nastoja.. Feelmakseilla. Ulkona, rannikolla kun ollaan, niin lunta tulee useimmiten vasta Tammikuussa sitten riittävästi nastoja varten. Nykyiset märän kelin talvitossut ovat muodikkaat iloisen siniset kuviopohjalla ja coretex vuorella. Kuulemma suunniteltu erityisesti talvijuoksuun vaativissa pohjolan oloissa nämä tossut, Lidlin asiantuntevien talvijuoksuinsinöörien toimesta. Merkistä ei hajuakaan. 22 € Lidlistä. Keväällä sitten maalaan nuo vihreäksi ja teen ahvenille turon.
 15. Arsi 69

  Polar H10 häiriöt?

  IOS vastaava ohjelma taitaa olla RunGap https://itunes.apple.com/us/app/rungap-workout-data-manager/id534460198?mt=8
 16. hatapa

  Nastoilla/nastoitta

  Tänään(kin) olivat nasturit alla. Aika huolettomasti niillä voi tuolla lumen peittämillä jäisillä väylillä latoa menemään. Katsoin tossujen pohjia ennen kun laitoin niitä jalkaani ja ensimmäinen nastavaurio kautta aikojen on Sarvan pohjassa. Varmaan tuolla vähälumisilla väylillä joku kivi ollut juuri nastan kohdalla jalan osuessa maahan.
 17. WBlake

  Nastoilla/nastoitta

  Nastoitta. Juoksen Vibram Fivefingerssien kesämalleilla niin pitkään kunnes iskee kovat pakkaset ja tulee lunta, sit jalkaan Fivefingers Trek Ascent Insulated. Ei oo ollut koskaan ongelmia jäällä, lumella tms., mut mä oonkin tällainen ninja.
 18. KooTee

  Nastoilla/nastoitta

  Näin talven tullen, millä sinä juokset lenkkisi? Miksi?
 19. Ei kai tuo ole mikään ongelma? Eikös about kaikki ranteesta mittaavat kellot ole yhteensopivia jonkun sykevyönkin kanssa? Kesäkeleillä sitten voi jättää halutessaan vyön pois. Mulla ei ole toistaiseksi ollut ongelmaa pitää kellon näyttöä näkösällä. Oiskos jotain puolet lenkeistä joka tapauksessa sellaisia, etten vilkuile kelloa ollenkaan. Ja kun vilkuilen, haluan nimenomaan tietää kellonajan enkä välitä muista asioista juurikaan. Sitten joskus kyllä kiinnostaa ne sykkeetkin, mutta ei se ole iso vaiva siirtää hihaa muutamaa senttiä hetkeksi.
 20. Asun Nurmijärven Kiljavan vieressä eli lenkkipoluista ei todellakaan ole pulaa. Siellä on miljoona polkua ja vielä ulkoilureitistö päälle. En käytä sykemittaria ja en mittaa sykettä. Hengityksestä selviää rasitustaso.
 21. Pottonen

  Päivän kevennys

  Jaa, mutta kun kylillä kerrottiin, että Rigorilla heilahtellee polovissa asti.
 22. Varmasti. 🙂 Jenkeissä toi on yleistä touhua, ku siellä jo niin monessa paikassa laillista ja vaikka ei olis laillista kaikkialla, suhtautuminen on ihan erilaista kuin täällä. Tässä mielenkiintoinen juttu New York Timesilta aiheesta:
 23. Pottonen

  off topic osa 1

  Osa kirjoittaa kyllä juttunsa ihan selvin päin...
 24. Steg

  Polar H10 häiriöt?

  Minulla on IOS käytössä, eli syncmytracks ei onnistu. Sitä hain, että en halua käyttää suorituksen aikana kahta urheilukelloa, eli jos suorituksen aikana olisi käytössä Garmin, mutta että saisin myöhemmin saman suorituksen myös Polarflowiin. Minulla on H7 sykevyö, mutta ajattelin että voiko H10 vyö tallentaa suorituksen muistiin joka vietäisiin jälkeenpäin Polarflowiin? Vähän kinkkinen asia??
 1. Näytä lisää

 • Vielä tänään -25%

×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy