Jump to content
Juoksufoorumi.fi

 • entries
  72
 • kommenttia
  6
 • views
  11 457

IM Vitoria-Gasteiz


Juoksijapoika

1 947 katselukerta

 Share

Tämän vuotinen täydenmatkan rypistys oli osaltani vuorossa Vitoria-Gasteizissa 14.7.

Kyseinen kisa oli nyt ensimmäistä kertaa Ironman kalenterissa ja osui ennakolta ajateltuna hyvään ajankohtaan kesästä. Myös leppoisan kuuloinen profiili ja järviuinti miellyttivät kisassa jo ennakolta. Niinikään tuo kolkka Espanjaa oli täysin koluamatonta ja näin ollen myös oivallinen lomakohde. Vitoria-Gasteiz on Baskimaan pääkaupunki, asukasluvultaan käsitykseni mukaan noin Tampereen kokoinen paikka sisämaassa, tunnin päässä Bilbaon lentokentältä. Puitteet olivat erinomaisen komeat vanhan kaupungin kujineen, joita pitkin iso osa juoksureitistä kiemurtelikin. Muuta silmiin pistävää kaupungissa oli ainakin ruokakulttuuri. Kaikkialla myytävät pintxokset, jotka ovat ns. ”pikkusuolaisia” olivat toinen toistaan kulinaristisempia ja visuaalisesti komeampia. Nämä yhdistettynä edulliseen viiniin kannattaa pitää mielessä jos haluaa sen sortin kokemuksia hakea, näitä paikkoja Baskimaalla tuntuu riittävän.

 

Lähdimme kauniimman puoliskoni kanssa matkaan jo torstaina. Hotelliyö Vantaalla tuntui houkuttelevalle aikaisen lennon johdosta. Perjantaina sitten täräytettiin Munchenin kautta Bilbaoon, jossa paikalla oltiin sujuvasti jo ennen puolta päivää. Nopean Bilbaon Guggenheimin kuvaamisen ja lounaan jälkeen ajoimme vuokra-autolla pyöräreitille tutustumaan. Reitti oli suurimmaksi osaksi jatkuvasti kumpuilevaa, erittäin hienoilla näköaloilla vuorten lomassa kulkevaa todella hyvä pintaista tietä. Vain pari nousujohteista pidempää pätkää, joissa niissäkään ei monen minuutin ylämäkipunnerruksia ollut kuin pari. Niinikään uintiosuuden järvi oli erittäin kauniissa miljöössä sijaitseva sopivan pieni järvi, johon tuuli ei päässyt pahemmin aaltoja nostattamaan. Kaikki vaikutti siis alusta asti todella positiiviselle ja olo oli erittäin levollinen.

 

Majoituimme kisajärjestäjän kautta varattuun Hotel Lakuaan, joka sijaitsi noin 3km päässä itse tapahtumapaikalta ja maalilinjalta. Julkinen liikenne kaupungissa toimi kuitenkin varsin mallikkaasti ja sen suurempia kävelyitä ei tarvinnut halutessaan tehdä rampatessa. Perjantaina kerettiin hoitamaan vielä ilmoittautumiset ja tutustumaan kaupunkiin. Käytännön järjestelyt pelasivat tapahtumatelttaa myöden heti alusta alkaen erinomaisesti. Vapaaehtoisia oli riittävästi, opasteet olivat mielestäni selkeitä ja ihmiset olivat erinomaisen ystävällisiä ja avuliaita. En osaa sanoa ensimmäistäkään poikittaista sanaa järjestelyistä – tai ehkä maaliviivan jälkeen en löytänyt suihkuja ja streetbagia nopeasti. Tämäkin kaikki oli ennakkomateriaalissa tiedossa, mutta laiskana en sitä ollut kahlannut kunnolla läpi. 😃

 

Lauantai vieteltiin mukavasti kuljeskellen ja pyörän vienti vaihtoalueelle järven rantaan, noin 10 km päähän sujui vuokra-autolla muitta mutkitta. Tätäkin varten kisajärjestejien Shuttle bussit vaikuttivat toimivan erinomaisesti T1:n ja T2:n välillä, joten autokaan ei olisi ollut pakollisuus. Kaikki oli erinomaisen reilassa enkä koskaan ole ollut näin levollinen ennen kisaa. Nukkumaankin tuli kömmittyä jo yhdeksän jälkeen ja unikin maittoi kiitettävästi… (hirveän positiivinen sävy kaikessa…..;))

 

Lauantaiaamuna oli hotellilla akaistettu aamupala ja siirtyminen rantaa sujui tehokkaasti järjestäjien Shuttle busseilla. Busseja tuli riittävästi, ensimmäisiin busseihin lastattiin etusijalla kilpailijat, mutta käytännössä tukijoukkojen bussit ajoi 10min myöhemmin perässä. Aamu oli valjennut leppoisana, noin 19 asteisena ja päivälle ennusteet povasivat vain noin 24 asteista, puolipilvistä ja poutaista ilmaa joka on mielestäni heinäkuisessa Espanjassa kuin lottovoitto kisaa silmällä pitäen.   

 

Rannassa valmistauduttiin starttiin kiireettömässä tunnelmassa ja rolling startilla suoritettu uintiosuus lähti kuin huomaamatta käyntiin. Vedenlämpötila oli 21 astetta ja tuulta aamulla ei ollut juuri nimeksikään. Aivan suurimmalla selällä noin 1km uinnin jälkeen aallot hieman vaikuttivat uintiin, mutta sivuaallokkoon uintia ei ollut kuin joitakin satoja metrejä. Kauhoin menemään leppoisalla otteella. Kyseessä oli ensimmäinen avovesiuintini sitten edellisen vuoden kisan, joten sen suurempia odotuksia ei ollut oikein lupa ladatakaan. Homma sujui leppoisasti eikä törmäilyjäkään juuri matkalla tullut. Uinti taittui ajassa 1:14, joka vastasi täysin odotuksia. Ja mikä tärkeintä olo vedestä noustessa oli hyvä eikä ongelmia ollut ilmennyt.

 

Vaihto sujui rauhallisesti mm. aurinkorasvaa levitelleen. Pyöräosuus lähti käyntiin sujuvasti ja pyörä tuntui rullaavan erinomaisesti. Pyöräreitti oli käytännössä 2,5 kierrosta samaa reilun 70km baanaa. Alkupää kierroksesta oli tasaisempaa ja paljolti laskuvoittoista, kun taas jälkimmäiselle puoliskolle osui muutamia kylien läpi meneviä kapeampi pätkiä sekä tuulelle arempia suoria. Myös ns. ”isommat” nousut osuivat kierroksen lopulle. Väliaikojen mukaan ensimmäisen puoliskon keskivauhti asettui noin 33,5km/h tasoon. Ajaminen tuntui mukavalle ja pitkin kevättä epävarmuutta aiheuttanut selkäkään ei antanut mitään merkkejä itsestään. Noin 90km kohdalla viereeni ajoi tuomari moottoripyörällä ja näytti sinistä korttia, ilmeisesti peesaamisesta. On selvää, että 12m peesivälin sääntöä rikotaan ja hivotaan kisan aikana jatkuvasti ja tuollakin hetkellä tunnustan, että ehkä 9m välimatkan kyseinen tuomari olisi voinut mitata. Olinko sitten se suurin rikollinen, siitä voidaan olla montaa mielstä, mutta yhtäkaikki 5min penalty sieltä napsahti, elämäni ensimmäinen semmoinen – jääkiekkoajat mukaan laskettuna. Rangaistuksen suoritin 100km kohdalla olleella teltalla. Sekin tuntui oikeastaan aika mukavalle jaloittelutuokiolle 😉.

Jotain leppoisasta valmistautumisesta kisaan kertoo sekin, että unohdin kokonaan kompressiosäärystimet ja tämän huomasin vasta noin 30km pyöräilyn jälkeen. Myöhemmässä vaiheessa niitä ehkä olisi arvostanut, sillä tällä kertaa poikkeuksellisesti reisien sijaan herkimmillä kramppien suhteen tuntui olevan pohkeet niin pyöräilyssä kuin myöhemmin juoksussa. Tankkaaminen kisan aikana onnistui mielestäni suunnitelmien mukaan ja varsin miellyttävä ilman lämpötilakin teki siitä helpohkoa. Energiatasot pysyivät oikeastaan koko pyöräilyn aika hyvin balanssissa ja hiipuminen jälkipuoliskolla jäi vain noin 31,5km/h tasoon (ml. penalty). Juoksuvaihtoon saavuin siis tällä kertaa poikkeuksellisen hyvävoimaisena.

 

Heti pyörän päältä hypättyäni selkä antoi hetken aikaa merkkejä, että nyt ei ole hyvä meininki. Köpöttely pyöräkengissä vaihtotelttaan oli vähän niin ja näin, mutta lopulta ihmeekseni huomasin, että tilanne parani oikeastaan heti kun pääsin lenkkarit jalassa juoksemaan. Jalatkin tuntuivat luvattoman kepeille. Pyöräkilometrejä tälle kesälle on kertynyt vaivaiset tuhat, selkää on jumpattu fyssareiden kanssa kestämään rasitusta, joten siihen nähden olin erinomaisen tyytyväinen tilanteeseen.

 

Juoksun ensimmäinen kymppi tuntui sujuvan epätodellisen kepeästi. Tällä kertaa en pitänyt urheilukelloa kisan aikana päällä ja arvioin vauhtia vain minuuttiviisarien mukaan. Vauhti vaikutti alussa potentiaaliselle 4h alitukseen. Lopulta päivän 26 asteeseen kohonnut lämpö ja matkan pituus alkoivat tehdä tehtäväänsä. Vauhti yksinkertaisesti koko ajan hivuttautui alaspäin ja noin 15km kohdalla pohkeet antoivat ensimmäisen kerran isompia merkkejä, että ongelmia voi tulla. Vaihtopaikkojen tarjoiluissa suosin geelejä ja suolakeksejä, joiden toivoin auttavan kramppien tilanteeseen. Kerrallaan nuo ”kramppipuuskat” kestivät alussa muutamia minuutteja, jonka jälkeen hieman aina helpotti. Kertaakaan en alistunut kivusta huolimatta vaihtamaan kävelylle, vaikka meno hassulle varmaan sivusta jo näyttikin. Puolikkaan aika meni vielä noin 2h korville, mutta selkeää oli, että kokonaisaikana 11h alitus ja maratonin 4h on tälle päivälle liian kova paikka. Keskityin loppupuoliskon juoksussa siihen, että matka etenee tasaisen ”leppoisasti”. Ei tarvetta kiihdyttää, mutta poiskin reitiltä on kiva päästä. Krampit nappasivat tasaisen varmasti parin kilometrin välein ensin vuoropohkeisiin ja välillä molempiin yhtä aikaa. Aina ne kuitenkin jotenkin lopulta antoivat jatkaa matkaa.

 

Juoksureitillä kannustus oli vähintäänkin erinomaista. Neljänä kierroksena juostulla osuudella tuli muutamia suosikkipaikkoja tutuksi ja pienellä yllytyksellä näissä hyviä aaltoja ja korviahuumaavia kannustushuutoja sai aikaiseksi. Kummasti ne aina nostattaa suupieliä pahemmissakin paikoissa. Tietysti myös oman kullan tutun hymyn bongaaminen ja muiskautukset ohimennen olivat ihan omaa luokkaansa tärkeydessä oman jaksamisen kannalta.

 

Maaliin kurvailin lopulta erittäin hyvävoimaisena ajassa 11.09. Ei lähelläkään ennätystä, mutta tästä kisasta voin todella sanoa myös nauttineeni. Jatkoa on luvassa jälleen ensi vuonna kun kalenteriin on raapustettu jo kesäkuun lopulle rasti Frankfurtin Ironmaniin. 😃

Loma jatkui vielä 5 päivää kisan jälkeen San Sebastianin upeissa maisemissa. Suosittelen lämmöllä tsekkaamaan mitä Baskimaalla on lomailijoille tarjottavana. Tykkäsin kovasti.

 

image.png.7137eabffda25d114b4c04f98b389ece.pngimage.png.41314af4b58f4c180f10a515caf87899.png

 

 

14.7. Uinti 3,8km (74min), Pyöräily 180km (331min), Juoksu 42,4km (253min)

 

24.7. Juoksu 9,1km (50min)

25.7. Juoksu 11,1km (60min)

 

4.8. Juoksumatto 15min (3km) + sali 45min

 

5.8. Kuntopyörä 30min, uinti 30min (1km)

 

1.9. Spinning 45min

 

2.9. Spinning 45min

3.9. Spinning 50min, juoksu 9km (45min)

4.9. Spinning 45min, uinti 30min (1,5km)

5.9. juoksumatto 15min (3km)+sali 30min

6.9. Spinning 45min

 

10.9. juoksu 10km (52min)

13.9. uinti 1km (20min)

14.9. juoksu 11,3km (58min)

15.9. spinning 60min

 

16.9. spinning 45, juoksu 45min (5km + Valkealan portaat 18 kertaa) + uinti 1km (20min)

17.9. kuntopyörä 45min

18.9. kuntopyörä 45min, juoksu 40min (5,3km, hyppyrimäen raput x4)

19.9. juoksumatto 15min (3,1km) + bodypump 60min, kuntopyörä 30min

20.9 kuntopyörä 45min, juoksu 11km (64min) + uinti 1km (19min)

21.9. Spinning 60min

 

23.9. Juoksulenkki 8km (65min)

25.9. Sali 45min

26.9. Sali 50min, juoksulenkki 8km (60min)

27.9. Juoksu 8,5km (45min) + uinti 1km (20min)

28.9. Spinning 60min

29.9. Spinning 177min

 

30.9. Spinning 45min, juoksu 10,2km (60min) + uinti 1km (20min)

1.10. Spinning 45min

2.10. Spinning 45min

3.10. Spinning 45min

4.10. Spinning 45min

 

9.10. Spinning 65min

11.10. Juoksu 7km (40min) + uinti 500m (10min)

12.10. spinning 25min

13.10 spinning 30min , spinning 45min

 

14.10. spinning 45min, juoksu 10,8km (60min)

15.10. spinning 45min, juoksumatto 15min (2,8km)+sali 15min + spinning 45min

16.10. spinning 45min, juoksu 35min (4,6km sis hyppyrimäen portaita 4 kertaa)

17.10. Spinning 45min

18.10. spinning 45min

20.10. Juoksumatto 30min (6km) + sali 30min

 

23.10. Juoksumatto 10min (2km) + sali 35min

24.10. Juoksu 60min (7,7km) sisältää hyppyrimäen rappuja 6 krt

25.10. Uinti 30min (1km)

26.10. Juoksumatto 10min (2km) + Sali 50min, uinti 30min (1km)

27.10. Spinning 45min

 

28.10. Spinning 45min, uinti 45min (2km)

1.11. Uinti 2km (42min)

2.11. Spinning 70min

 

4.11. Spinning 60min

5.11. Spinning 45min

6.11. Spinning 45min

7.11. Spinning 45min

9.11. Juoksumatto 15min (3,1km) + sali 45min

 

11.11. juoksumatto 15min (3,2km) + sali 35min

12.11. uinti 2km (41min), juoksumatto 25min (5,4km) + sali 50min

13.11.  spinning 60min

14.11. sali 45min

 

22.11. juoksu 10km (57min) + uinti 1km (22min)

23.11. spinning 75min

24.11. spinning 100min

 

25.11. spinning 30min, juoksu 10,5km (60min)

26.11. spinning 45min

 

7.12. spinning 75min

 

9.12. spinning 45min, sali 50min + uinti 500m (10min)

10.12. spinning 45min

12.12. Juoksumatto 20min (4,3km) + sali 40min

13.12. Juoksumatto 15min (3,3km) + sali 45min

 

22.12. Spinning 45min

23.12. Spinning 45min

26.12. Spinning 90min

 

4.1. Spinning 30min, spinning 75min

5.1. Spinning 100min

 

6.1. Spinning 135min

7.1. Spinning 45min, spinning 65min

8.1. Spinning 45min, uinti 1,5km (30min)

9.1. Spinning 30min

10.1. Spinning 45min

11.1. Juoksumatto 30min (6,3km)+sali 40min, sali 35min+vesijuoksu 30min

12.1. Juoksulenkki 11,3km (70min), sali 60min

 

13.1. Uinti 3km (65min)

14.1. Spinning 45min, spinning 75min

15.1. Spinning 45min, spinning 75min

16.1. Juoksumatto 30min (6,3km) + sali 45min

17.1. Juoksulenkki 11,3km (61min)

18.1. Spinning 65min, Spinning 90min

19.1. Juoksulenkki 14,1km (90min)

 

20.1. Spinning 45min, Juoksulenkki 9,2km (55min) + uinti 1km (20min)

21.1. Spinning 45min, spinning 65min

22.1. Spinning 30min

23.1. Spinning 45min, juoksumatto 20min (4,2km) + sali 40min

24.1. Spinning 30min

 

28.1. Sali 45min, juoksumatto 10min (2km) + sali 35min

29.1. Juoksumatto 10min (2,1km) + sali 35min

30.1. Sali 50min

31.1. Juoksumatto 30min (6,1km) + sali 30min

1.2. Spinning 120min

2.2. Spinning 60min, Juoksumatto 30min (6,2km)+sali 15min

 

3.2. Spinning 45min, Uinti 3km (60min)

4.2. Spinning 45min

5.2. Spinning 45min

6.2. Spinning 45min, spinning 65min

7.2. Spinning 45min

8.2. Juoksumatto 60min (12,3km) + sali 60min. Uinti 2km (40min)

9.2. Kuntopyörä 30min + Sali 70min

 

10.2. Kuntopyörä 10min + sali 50min

11.2. Kuntopyörä 15min + bodypump (60min)

12.2. Spinning 45min, spinning 60min

13.2. Juoksumatto 30min (6,2km) + sali 30min

15.2. Spinning 75min

 

28.2. Spinning 45min , röhää edelleen ja voimatonta on .... en tykkää

1.3. Spinning 120min

 

2.3. Spinning 45min, juoksu 10km (60min) + uinti 1km (20min)

3.3. Spinning 60min

4.3. Spinning 45min, sali 40min, spinning 45min

5.3. Spinning 45min, Spinning 75min

6.3. Spinning 45min, juoksumatto 15min (3,1km)+sali 45min

7.3. Juoksumatto 15min (3,1km)+sali 55min

8.3. Sali 65min, juoksulenkki 20,4km (128min) uskomattoman hidasta.

 

9.3. Juoksumatto 30min (5km) + sali 45min

11.3. Juoksumatto 15min + sali 15min

12.3. Spinning 60min

13.3. Spinning 60min, uinti 1km (20min)

14.3. Spinning 75min, spinning 60min

15.3. Juoksulenkki 22km (131min)

 

16.3. Spinning 60min, juoksulenkki 7km (40min) + uinti 1km (22min)

17.3. Spinning 60min, juoksumatto 10min (2km)+sali 50min

18.3. Spinning 60min, juoksumatto 30min (6,1km)+sali 30min

19.3. Spinning 45min

20.3. Juoksumatto 15min (3,2km) + sali 30min

21.3. Juoksumatto 20min (4,1km) + spinning 60min

22.3. Juoksulenkki 13,9km (94min)

 

23.3. Spinning 45min, Spinning 55min

24.3. Spinning 45min

25.3. Spinning 45min, juoksumatto 15min (3,3km)+sali 30min

26.3. Spinning 45min, juoksu 9,6km (60min)

27.3. Juoksumatto 30min (6,6km) + sali 15min, spinning 60min

28.3. Spinning 80min

29.3. Spinning 75min

 

30.3. Lihaskunto 30min, juoksumatto 40min (8,4km)+spinning 75min

31.3. Spinning 60min, sali 45min

1.4. Spinning 45min

2.4. Spinning 60min, juoksulenkki 16,2km (95min)

3.4. Spinning 75min

4.4. Juoksumatto 20min (4,3km) + sali 70min

5.4. Juoksulenkki 14,6km (90min) + sali 45min

 

6.4. Juoksumatto 15min (3,2km) + sali 35min (tieto kisan siirtämisestä..... motivaation etsintä taas käyntiin)

7.4. Juoksulenkki 11,4km (65min)

8.4. Juoksumatto 30min (6,6km)+sali 30min

10.4. Spinning 60min

11.4. Juoksulenkki 13,6km (75min)

 

13.4. Juoksulenkki 9km (46min) + sali 45min, spinning 45min

14.4. Spinning 60min, juoksumatto 20min (4,4km)+sali 40min

15.4. Spinning 60min, spinning 45min

16.4. Spinning 60min, juoksulenkki 10km (61min)

17.4. Spinning 60min

18.4. Juoksumatto 15min (3,3km) + sali 50min

 

20.4. Sali 60min

21.4. Sali 65min

22.4. Juoksulenkki 10km (60min)

23.4. Juoksumatto 20min (4,6km) + sali 40min

25.4. Spinning 60min

26.4. Spinning 45min, juoksulenkki 17,3km (112min)

 

27.4. Spinning 45min, juoksumatto 20min (4,5km) + sali 40min

28.4. Spinning 45min, spinning 80min

29.4. Spinning 60min

30.4. Spinning 40min+sali 45min, juoksulenkki 14,8km 80min

 

5.5. Sali 45min

6.5. Juoksumatto 10min (2km) + sali 35min, juoksulenkki 10,4km (54min)

7.5. Juoksumatto 10min (2,1km) + sali 35min

9.5. Pyöräily 67,6km (131min)

10.5. Juoksulenkki 22,2km (120min)

 

11.5. Spinning 45min, sali 45min

12.5. Juoksumatto 15min (3,3km) + spinning 70min

13.5. Spinning 45min

14.5. Juoksulenkki 10,7km (60min), Sali 45min

15.5. Spinning 45min

17.5. Juoksulenkki 15km (112min)

 

18.5. Sali 45min, juoksulenkki 8,5km (45min)

19.5. Sali 60min, juoksulenkki 8,2km (60min)

21.5. Juoksulenkki 6,5km (60min) sisältää hyppyrimäen portaita 5 krt.

22.5. Juoksulenkki 6,5km(32min)+sali 45min

23.5. Spinning 50min

24.5. Juoksulenkki 20km (120min)

 

26.5. Juoksulenkki 14km (85min), sali 30min+spinning 65min

27.5. Spinning 75min

28.5. Juoksulenkki 10km (60min), Juoksumatto 10min (2,2km)+sali 50min

29.5. Spinning 50min + lihaskunto 30min

31.5. Juoksulenkki 8,2km (60min)

 

2.6. Juoksu 10km (68min), sali 45min

3.6. Sali 60min, juoksu 10km (56min) sisältää Cooperin 2970m

4.6. Sali 60min, juoksu 10,7km (60min)

5.6. Spinning 75min

6.6. Spinning 60min

7.6. Juoksu 6,8km (45min)

 

8.6. Sali 60min

9.6. Juoksu 8,7km (53min)

10.6. Juoksu 11,1km (62min) , pyöräily 67,2km (143min)

11.6. Pyöräily 104km (220min)

12.6. Spinning 40min + lihaskunto 40min

 

16.6. Sali 45min, juoksulenkki 9km (60min)

17.6. Juoksulenkki 14,2km (78min), sali 60min

18.6. Juoksulenkki 10,9km (72min)

21.6. Pyöräily 104,9km (208min)

 

 

22.6. Juoksulenkki 13,4km (76min), sali 45min

23.6. Pyöräily 67,7km (135min)

24.6. Juoksulenkki 18,5km (110 min) Pyöräily 38,8km (78min)

25.6. Pyöräily 50,4km (103min), uinti 1km (20min)

26.6. Sali 30min + spinning 45min + lihaskunto 30min

 

29.6. Juoksulenkki 10km (46min) yllättävän helpon tuntuinen 😉

30.6. Sali 65min, juoksulenkki 13,1km (90min)

1.7. Juoksumatto 9,5km (45min) + spinning 45min (yhdistelmänä 20+20+15+15+10+10), sali 60min

2.7. Uinti 3km (60min), pyöräily 63,4km 147min hybridillä

3.7. Pyöräily 42,5km (81min)

4.7. Juoksulenkki 24km (128min)

5.7. Pyöräily 108,7km (229min)

 

6.7. Sali 60min, uinti 2,15km (45min)

7.7. Juoksulenkki 12,2km (69min), pyöräily 40,5km (81min)

8.7. Sali 60min, pyöräily 51,5km (106min)

9.7. Juoksulenkki 10km (66min), Uinti 2,2km (47min)

10.7. Sali 30min+spinning 60min+lihaskunto 30min

11.7. Juoksumatto 90min (18,7km) + spinning 90min (yhdistelmä 40+40+30+30+20+20), sali 70min.

12.7. Pyöräily 128,7km (268min)

 

13.7. Uinti 3,2km (67min)

14.7. Juoksumatto 15min (3,3km) + sali 55min, juoksulenkki 9,2km (60min)

15.7. Sali 45min, pyöräily 89km (170min)

16.7. Uinti 2,6km (48min), pyöräily 76,3km (158min)

17.7. Juoksumatto 45min (9,4km) + spinning 45min (yhdistelmänä 30+30+20+20+10+10), sali 55min

18.7. Juoksulenkki 10km (63min)

 

21.7. Juoksulenkki 7,4km (50min) + sali 45min

22.7. Sali 55min

25.7. Juoksulenkki 7km (45min)+sali 50min

26.7. Pyöräily 67,7km (125min)

 

28.7. Sali 60min, juoksulenkki 15,8km (90min)

29.7. Pyöräily 67,7km (138min)

30.7. Juoksulenkki 21,1km (113min)

31.7. Pyöräily 100,2km (210min)

1.8. Spinning 70min

2.8. Pyöräily 104km (205min)

 

3.8. Juoksumatto 10min (2,1km) + sali 35min

4.8. Pyöräily 10km (20min), juoksumatto 30min (6,8km) + sali 30min

5.8. Uinti 2,1km (41min), juoksulenkki 13,7km (69min)

6.8. Juoksumatto 30min (6,3km) + spinning 70min

7.8. Pyörällä töihin 43,6km (91min), pyörällä kotiin 43,2km (80min)

 

10.8. Juoksumatto 10min (2,2km) + sali 50min

11.8. Juoksu 11km (70min)

12.8. Sali 45min, pyöräily 76,3km (151min) + juoksu 10,8km (70min)

13.8. Juoksulenkki 10,2km (60min) sisälsi muutamia mäkiä, sali 55min

15.8. Pyöräily 107km (204min)

16.8. Juoksulenkki 11,4km (62min)

 

17.8. Uinti 1,5km (30min) + sali 30min

18.8. Pyörällä töihin 43,6km (90min), Pyörällä kotiin 43,2km (82min)

19.8. Sali 50min, Juoksu 9,4km (45min)

20.8. Uinti 2,05km (40min)

22.8. Juoksumatto 15min (3,4km) + sali 40min

23.8. Pyöräily 61km (120min)

 

24.8. Sali 45min, Juoksu 13km (92min)

25.8. Juoksumatto 30min (6,1km) + Spinning 60min

27.8. Uinti 3,3km (61min), juoksulenkki 7km (40min)

28.8. Uinti 1,6km (30min)

29.8. Pyöräily 56,1km (105min)

31.8. Spinning 30min

 

5.9. Uinti 3,8km (75min), Pyöräily 180km (354min), juoksu 42,2km (267min)

 

 

 

 

 • Like 6
 • Onnittelut! 1
 • Thanks 2
 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy