Jump to content
Juoksufoorumi.fi

  • entries
    76
  • kommenttia
    112
  • views
    5 867

vk 26 ja 27 / 38


Runningidiot

269 katselukerta

 Share

Vantaan triathlon puskee päälle ja mietin tässä että olisi kai lähdettävä kauppaan ostamaan hiilarimössöä. Tuskin tuohon rypistykseen kauheaa latausta tarvitsee mutta jos nyt vähän tankkaisi kuitenkin. Tänään pitäisi lisäksi käydä vielä ajelemassa vähän pyörällä ja sisällyttää ajoon muutama kovempi 90 sekunttinen. Huomenna sitten vielä puolen tunnin hölkkälenkki ja pari kiihdytystä niin eiköhän se ole siinä.

 

Olen tehnyt pari yhdistelmäharjoitusta männä viikolla enkä niiden pohjalta odota kovaa tulosparannusta viime vuotiseen. Vauhti näyttää sykeohjatusti vedettynä aika samalta kuin samoissa harjoituksissa viime vuonna. Vallitseva lämpötila vaikuttaa kyllä paljon ja se vähän sotkee vertailua. Pyörä ehkä liikkuu hieman kovempaa sunnuntaina mutta juoksuvauhti ei ennakoi mitään sensaatiota. Liian vähän kovavauhtisia juoksuja alla. Kävin eilen myös uimassa uintireitin kertaalleen rennosti läpi ja sillä uinnilla vauhti oli samaa kuin vuosi sitten kisassa. Täytyy kyllä lähteä pusertamaan vähän kovempaa ja rohkeammin joka lajissa kuin viime vuonna josko se aika siitä vähän paranisi. Voihan sitä järvessäkin pysähtyä vaikka hetkeksi huilaamaan jos tulee liian kovaa revittyä. Yritettiin kaverin kanssa myös vähän harjoitella peesausta järvessä mutta paskat siitä mitään tullut. Lähdössä vasempaan laitaan ja takariviin on homman nimi tänäkin vuonna.

 

Keli näyttäisi olevan sunnuntaina aika optimaalinen joten jos pääsen paikalle ajoissa ja muistan pakata kaikki romutkin vielä mukaan niin eiköhän siitä ihan hyvä päivä tule.

 

Viime viikolla (vk27) aloin jo hieman keventämään harjoituksia siten että joka kolmas päivä reippaampi veto ja välipäivät kevyempää. Kisaviikon maanantaina vielä viimeinen reipasvauhtinen yhdistelmä ja loppuviikko kevyempiä lenkkejä joissa vain lyhyitä kisavauhtisia pätkiä. En tiedä onko näin pitkä keventely tarpeellista perusmatkalle mutta ihan mukavaa se on ainakin päästää itsensä välillä hieman helpommalla.

 

vk 26:

MA: pyörä 60min Z2

TI: uinti 50min kevyttä, illalla yläkroppaa salilla

KE: lenkki 75 vauhtileikittely, illalla mavea ja jalkoja muutenkin

TO: uinti 70min

PE: rintaa, selkää ja keskivartaloa salilla

LA: lenkki VK 65min @5min/km, illalla pk pyörää 45min

SU: trainer 70min sis 4x4min Z5 vetoja sekä päälle 20min Z4, illalla palauttava hölkkä 30min

 

vk 27

MA: uinti 60min, salilla selkää

TI: pyörä 60min kevyttä sis 7x90sek kisavauhtia Z3

KE: yhdistelmä 50min pyörä + 30min juoksu kisavauhtisina

TO: lenkki 60min kevyttä sis 6x90sek kisavauhtia, illalla kyykky ja mave

PE: uinti avovesi 50min, illalla rinta+olat salilla

LA: yhdistelmä 40+30min kisavauhtia

SU: pk lenkki 50min

 

Terveiset vielä Vantaalle että laittakaa vaan kunnollisen kokoiset oranssit reittimerkit sinne veteen kuten viimekin vuonna! Eilenvielä oli ainakin vain pienet valkoiset poijut ja suunnistus oli melko haastavaa auringonpaisteessa.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy